! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Колегата stigaawee си има глава на раменете, но съдейки по изказванията и профила... май е пълна с нещо друго, но не и със сиво вещество.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всички имат глава на раменете...ама пак карат като кретени...
Нагледал съм се на кретени по пътя.. извънградско ме изумяват всеки път
Нагледал съм се на кретени по пътя.. извънградско ме изумяват всеки път

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
hooligans написа:dinkonikolaev написа:В града не повече от 60
Извънградско редовно с 100-110
Че ти нямаш книжка бе , пишлеме

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Обръщам се към "колегата" съфорумец или просто шофьор.Колата беше Голф 3 - син.Регистрацията плевенска,но за номер не видях.
Става въпрос за случка по пътя Бургас - Средец.
Е колега като си толкова печен си купи бегачка, а не като тръгвам да те изпреварвам да се мъчиш да го натискаш тоя асматик.
Понякога ме е срам да казвам каква кола карам заради такива кл.тори като тебе.
Става въпрос за случка по пътя Бургас - Средец.
Е колега като си толкова печен си купи бегачка, а не като тръгвам да те изпреварвам да се мъчиш да го натискаш тоя асматик.
Понякога ме е срам да казвам каква кола карам заради такива кл.тори като тебе.
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
hooligans написа:hooligans написа:dinkonikolaev написа:В града не повече от 60
Извънградско редовно с 100-110
Че ти нямаш книжка бе , пишлеме
Ехееееее от къде си сигурен

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Преди малко една патица за малко не ме отнесе докато паркирах в паркинга между блоковете. Мина най-малко с 50 през паркинга, където има огромни дупки, чакъл, а често има и малки деца...
Докато пишех това мнение друга жена се блъсна на светофара до блока, направи ляв на чисто червено....не е истина. Попринцип не е добре да се поставят всички под общ знаменател, но случката е факт
Докато пишех това мнение друга жена се блъсна на светофара до блока, направи ляв на чисто червено....не е истина. Попринцип не е добре да се поставят всички под общ знаменател, но случката е факт

- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Опел се вряза в мотор след навлизане в насрещното и рани тежко двамата мотористи

- divaka
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 16vG60
Ето какво снимах преди 20 мин. в Горна Баня ,значи момчето нямаше книжка и караше доста бързо като се удари в камиона видимо от главата му течеше кръв до като вляза вътре да му изнеса ,някоя кърпа да се превърже и офекаха с друга кола.Мога да съдя по говора ,че беше пил доста фъфлеше може и да е в следствие на шок от удара.Затова карайте винимателно не се знае каде какво може да ви се случи

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди два дни се прибирам в посока от Подуяне по Ботевградско към караулката. Минах линиите на трамвая и под моста.През цялото време пред мен се движеше патрулна кола на КАТ - астра с трима униформени.Съответно си карам културно зад нея и наближавам светофара на първото кръстовище след моста. В този момент се движа в най-лява лента като виждам че светофара свети зелено на 20 секунди. Точно преди светофара ОТЛЯВО ме засича БРУТАЛНО бял Голф 2, който ми врахлита от лентата за наляво и стъпва в моята с цялата си наглост замалко да ме удари.Скачам на спирачката и на клаксона едновременно.Къси дълги... никаква реакция.Тоя си кара спокойно все едно нищо не е станало.Оттам полудях - веднага в средната с мръсна газ го засичам и изпреварвам ( през това време патрулката е на 15-20 метра пред нас в средна лента). Намалих пред тоя "индивид" ,пускам аварийни и скачам на спирачката... той си ме изпреварва отдясно съвсем спокойно и настъпва да ме мине, но аз настъпих и пред него се оказа патрулката.Изравни се с мен, но дори не ме погледна а си гледаше напред. В този момент направи рязка маневра в няй-дясна и с мръсна газ изпревари астрата ( аз карах с 80-90 ,значи той е бил с към 100), без мигачи ,без нищо... Изпревари колата с лампата а от нея никаква реакция.Аз си намалих и запсувах куките, че нищо не правят (там ограничението е 50км/ч) Наблюдавах го какво ще направи още този с голфа.А именно от най- дясна в най- лява (току пред патрулката) на светофара преди Лукойл вече изпреварва две коли пак без мигач.... и продължава да засича хората като луд. Не можах да повярвам, че тези тъпи полицаи нищо не направиха и че този мухал дори не ме погледна през цялото време! Не му запомних номера, но ако чете това искам да му кажа,че е прост селянин.
А на господата прасета с Астрата - слава богу че не са ви качили във VW.Карайте си Опелите

- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Мани мани много хулигани по нашите пьтища,та дори и нашите полицаи и те не падат по надолу,вместо да дават пример,онзи ден по ЦАР БОРИС щях да ги сним как карат но не успях,да се види как карат нашите така наре4ени полицаи............
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Velko написа:.....
Не че защитавам някой, обаче униформените с патрулката с какво техническо средство е трябвало да установят превишаване на скоростта от белия голф!?
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
К.Одаджийски написа:Velko написа:.....
Не че защитавам някой, обаче униформените с патрулката с какво техническо средство е трябвало да установят превишаване на скоростта от белия голф!?
Ти си полицай, караш със 70 км/ч и отдясно те изпреварва "индивид" ,току пред отбивката на бензиностанция, след това пред очите ти от най-дясна отива в наи-лява без мигач и изпреварва 2-3коли, където ограничението е 50км/ч ,трябва ли ти "техническо средство" за да го спреш?!!!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Ами като го спреш какво ще му кажеш!? Господине вие карахте бързо! Така ли ушев, къде пише!? Километража на полицейската кола не е техническо средство!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:Velko написа:.....
Поне могат да го спрат за неправилно изпреварване, или да му покажат от каде се пускат мигачите, сигурно в неговата кола упътфане няма за мигачите!
Няма какво да коментираме, всички сме едни "КАРАЧИ НА КОЛИ ОТ МОРГАТА" а после друг ни е виновен!
Ония ден си карам съвсем спокойно светфа ми зелено и си нафлиам в кръстовището и от един път от дясно ми изкача линейка която в последния момент пуска бурканите да светят и после се сети да ги пусне на звуков сигнал, от там рипам на спирачката, ръчната дърпам и рязко навъртам волана надясно и с голям късмет завъртях колата с гъза за да избегна да не ударя линейката, а си карах с 50км/ч не съм гонил сфетофара! Е това не го разбирам, пусни си бурканите да сфирят нон стоп от каде да знам аз че линейката идва от дясно и че бърза

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
К.Одаджийски написа:Ами като го спреш какво ще му кажеш!? Господине вие карахте бързо! Така ли ушев, къде пише!? Километража на полицейската кола не е техническо средство!
Виж ,че в примера който съм ти дал дори не съм споменал,че ти докато си полицай и си караш със 70, ако беше погледнал в огледалото за задно виждане, щеше да видиш как тоя ме засича от лентата за наляво, която е отделена с остров ( маркиривка) , замалко щеше да ме удари и т.н... този наруши закона за движение 15 пъти ,какво ми опонираш не мога да те разбера