! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
kofata
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот kofata » Съб 03 юли 2010 16:02

Колегата stigaawee си има глава на раменете, но съдейки по изказванията и профила... май е пълна с нещо друго, но не и със сиво вещество.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Съб 03 юли 2010 16:17

Всички имат глава на раменете...ама пак карат като кретени...
Нагледал съм се на кретени по пътя.. извънградско ме изумяват всеки път :banghead:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 04 юли 2010 0:05

hooligans написа:
dinkonikolaev написа:В града не повече от 60
Извънградско редовно с 100-110

Че ти нямаш книжка бе , пишлеме :beat_butt2

:dummy:

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Нед 04 юли 2010 0:11

Обръщам се към "колегата" съфорумец или просто шофьор.Колата беше Голф 3 - син.Регистрацията плевенска,но за номер не видях.
Става въпрос за случка по пътя Бургас - Средец.
Е колега като си толкова печен си купи бегачка, а не като тръгвам да те изпреварвам да се мъчиш да го натискаш тоя асматик.
Понякога ме е срам да казвам каква кола карам заради такива кл.тори като тебе.

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Нед 04 юли 2010 13:47

hooligans написа:
hooligans написа:
dinkonikolaev написа:В града не повече от 60
Извънградско редовно с 100-110

Че ти нямаш книжка бе , пишлеме :beat_butt2

:dummy:

Ехееееее от къде си сигурен :lol: ама евала за гледаческите ти умения. :applause:

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Вто 06 юли 2010 7:20

Преди малко една патица за малко не ме отнесе докато паркирах в паркинга между блоковете. Мина най-малко с 50 през паркинга, където има огромни дупки, чакъл, а често има и малки деца...

Докато пишех това мнение друга жена се блъсна на светофара до блока, направи ляв на чисто червено....не е истина. Попринцип не е добре да се поставят всички под общ знаменател, но случката е факт :)

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Чет 08 юли 2010 15:57

Опел се вряза в мотор след навлизане в насрещното и рани тежко двамата мотористи

:dummy: :horror: :dummy:

Потребителски аватар
divaka
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 16vG60

Мнениеот divaka » Чет 08 юли 2010 20:31

Ето какво снимах преди 20 мин. в Горна Баня ,значи момчето нямаше книжка и караше доста бързо като се удари в камиона видимо от главата му течеше кръв до като вляза вътре да му изнеса ,някоя кърпа да се превърже и офекаха с друга кола.Мога да съдя по говора ,че беше пил доста фъфлеше може и да е в следствие на шок от удара.Затова карайте винимателно не се знае каде какво може да ви се случи
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Съб 10 юли 2010 12:08

Преди два дни се прибирам в посока от Подуяне по Ботевградско към караулката. Минах линиите на трамвая и под моста.През цялото време пред мен се движеше патрулна кола на КАТ - астра с трима униформени.Съответно си карам културно зад нея и наближавам светофара на първото кръстовище след моста. В този момент се движа в най-лява лента като виждам че светофара свети зелено на 20 секунди. Точно преди светофара ОТЛЯВО ме засича БРУТАЛНО бял Голф 2, който ми врахлита от лентата за наляво и стъпва в моята с цялата си наглост замалко да ме удари.Скачам на спирачката и на клаксона едновременно.Къси дълги... никаква реакция.Тоя си кара спокойно все едно нищо не е станало.Оттам полудях - веднага в средната с мръсна газ го засичам и изпреварвам ( през това време патрулката е на 15-20 метра пред нас в средна лента). Намалих пред тоя "индивид" ,пускам аварийни и скачам на спирачката... той си ме изпреварва отдясно съвсем спокойно и настъпва да ме мине, но аз настъпих и пред него се оказа патрулката.Изравни се с мен, но дори не ме погледна а си гледаше напред. В този момент направи рязка маневра в няй-дясна и с мръсна газ изпревари астрата ( аз карах с 80-90 ,значи той е бил с към 100), без мигачи ,без нищо... Изпревари колата с лампата а от нея никаква реакция.Аз си намалих и запсувах куките, че нищо не правят (там ограничението е 50км/ч) Наблюдавах го какво ще направи още този с голфа.А именно от най- дясна в най- лява (току пред патрулката) на светофара преди Лукойл вече изпреварва две коли пак без мигач.... и продължава да засича хората като луд. Не можах да повярвам, че тези тъпи полицаи нищо не направиха и че този мухал дори не ме погледна през цялото време! Не му запомних номера, но ако чете това искам да му кажа,че е прост селянин. :evil: А на господата прасета с Астрата - слава богу че не са ви качили във VW.Карайте си Опелите

Потребителски аватар
aylin78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aylin78 » Съб 10 юли 2010 12:16

Мани мани много хулигани по нашите пьтища,та дори и нашите полицаи и те не падат по надолу,вместо да дават пример,онзи ден по ЦАР БОРИС щях да ги сним как карат но не успях,да се види как карат нашите така наре4ени полицаи............

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 10 юли 2010 12:29

Velko написа:.....

Не че защитавам някой, обаче униформените с патрулката с какво техническо средство е трябвало да установят превишаване на скоростта от белия голф!?

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Съб 10 юли 2010 12:43

К.Одаджийски написа:

Не че защитавам някой, обаче униформените с патрулката с какво техническо средство е трябвало да установят превишаване на скоростта от белия голф!?

Ти си полицай, караш със 70 км/ч и отдясно те изпреварва "индивид" ,току пред отбивката на бензиностанция, след това пред очите ти от най-дясна отива в наи-лява без мигач и изпреварва 2-3коли, където ограничението е 50км/ч ,трябва ли ти "техническо средство" за да го спреш?!!!

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 10 юли 2010 12:46

Ами като го спреш какво ще му кажеш!? Господине вие карахте бързо! Така ли ушев, къде пише!? Километража на полицейската кола не е техническо средство!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 10 юли 2010 12:50

К.Одаджийски написа:

Поне могат да го спрат за неправилно изпреварване, или да му покажат от каде се пускат мигачите, сигурно в неговата кола упътфане няма за мигачите!
Няма какво да коментираме, всички сме едни "КАРАЧИ НА КОЛИ ОТ МОРГАТА" а после друг ни е виновен!

Ония ден си карам съвсем спокойно светфа ми зелено и си нафлиам в кръстовището и от един път от дясно ми изкача линейка която в последния момент пуска бурканите да светят и после се сети да ги пусне на звуков сигнал, от там рипам на спирачката, ръчната дърпам и рязко навъртам волана надясно и с голям късмет завъртях колата с гъза за да избегна да не ударя линейката, а си карах с 50км/ч не съм гонил сфетофара! Е това не го разбирам, пусни си бурканите да сфирят нон стоп от каде да знам аз че линейката идва от дясно и че бърза :screwy Тряя си нося едно кило ориз и да мятам по таблото белким разбера по рано :horror:

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Съб 10 юли 2010 12:55

К.Одаджийски написа:Ами като го спреш какво ще му кажеш!? Господине вие карахте бързо! Така ли ушев, къде пише!? Километража на полицейската кола не е техническо средство!

Виж ,че в примера който съм ти дал дори не съм споменал,че ти докато си полицай и си караш със 70, ако беше погледнал в огледалото за задно виждане, щеше да видиш как тоя ме засича от лентата за наляво, която е отделена с остров ( маркиривка) , замалко щеше да ме удари и т.н... този наруши закона за движение 15 пъти ,какво ми опонираш не мога да те разбера :|

Върни се в “Пътеводител”