колеги,днес забелязах камери в лозенец,преди улица "цветна градина". там дето съм отбелязал на картата на кооперацията имаше по една камера в двете посоки,както и под знака забраняващ влизането от цветна градина към черни връх табелки с надпис "районът е под видеонаблюдение". това камери на КАТ ли са?
http://bgmaps.com/map.asp?sid=5bc641598 ... =&oType=49

Къде ни снима КАТ !!!
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
аааа работат работат, но следят трамвайчетоbomber написа:DragoGT написа:bomber написа:Davor написа:Полезна информация
12. Най-новите 2 са на бул. Тодор Александров на влизането и излизането от тунелчето за Люлин.
Тези са от отдавна и незнам дали изобщо работят...
не работят проверено многократно и са от втората световна
както и на тунела от люлин към обеля даже са обърнати на обратно
Ако работеха до сега да са ми взели книжката

относто работата на камерите и други подробности
сайта е мн хубав
http://www.cctv-information.co.uk/constant3/anpr.html
сайта е мн хубав
http://www.cctv-information.co.uk/constant3/anpr.html
-
empaher написа:Колеги прочел съм почти цялата тема ,но не видях да има камера на отсечката от женски пазар до халите по трамваината линия,че вчера минах и карах на късмет сега да не ми доиде някои акт за преминаване през затворена улица....не че вече не е късно ама все пак да си знам
Коя улица е затворена,Пиротска ли?
- dzola
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на печелившите честито :
http://sofia.dir.bg/2008/02/07/news2636608.html
Системата за видеонаблюдение към КАТ ще бъде по маршрута КАТ в кв. “Дървеница” - стадион “Васил Левски” – бул. “В. Левски” – Спортната палата, Петте кьошета и оттам ще се разклонява към площад “Славейков” и ул. “Гарибалди”
http://sofia.dir.bg/2008/02/07/news2636608.html
Системата за видеонаблюдение към КАТ ще бъде по маршрута КАТ в кв. “Дървеница” - стадион “Васил Левски” – бул. “В. Левски” – Спортната палата, Петте кьошета и оттам ще се разклонява към площад “Славейков” и ул. “Гарибалди”
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
На входа на Нова Загора на около 150-200м преди светофара от страна на Сливен. Тамагочито си каза Х банд и започна да посвирка рядко от около 800-1000м .С приближаването започна да свирка по начесто , докато на около 150 -200м от светофара изпадна в истерия.
Карах бавно зад прицеп и се оглеждах. Направи ми впечатление рампа и ламаринена кутия наклонена в посока Ст Загора- т.е. в гърба на колата.
Оф . В четвъртък около 15:30 ч полицаи бяха спрели синкаво наточено Голфче 2 с регистрация СтЗ. Мястото беше в Нова Загора след горе описаният светофар в посока Пловдив. Бяха го накачулили 2 ма полицаи .От форума ли е колегата ??
Карах бавно зад прицеп и се оглеждах. Направи ми впечатление рампа и ламаринена кутия наклонена в посока Ст Загора- т.е. в гърба на колата.
Оф . В четвъртък около 15:30 ч полицаи бяха спрели синкаво наточено Голфче 2 с регистрация СтЗ. Мястото беше в Нова Загора след горе описаният светофар в посока Пловдив. Бяха го накачулили 2 ма полицаи .От форума ли е колегата ??
колеги близко до темата въпрос.
докато прочитах темата за антирадарите се присетих следното.
така или иначе бъдещето на контрола по пътищата е с камери+радари скрити или нескрити които ще заменят катаджиите
та тия джаджи с радарите простоянно ли ще засичат и ако не то тогава как ще разбират кога да се включат.
мисалта ми е в следната посока. сега е малко безмислено да се слага радар или антирадар поради факта че те катаджиите стрелят.
та дали в бъдеще пак ще могат да са от полза радарите.
така или иначе бъдещето на контрола по пътищата е с камери+радари скрити или нескрити които ще заменят катаджиите
та тия джаджи с радарите простоянно ли ще засичат и ако не то тогава как ще разбират кога да се включат.
мисалта ми е в следната посока. сега е малко безмислено да се слага радар или антирадар поради факта че те катаджиите стрелят.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ivobox написа:колеги близко до темата въпрос.
Ами новите радари на куките не работят постоянно, за това се ползва израза "стрелят". Когато те види радара да се движиш бързичко те стреля и тогава ти пищи радар-детектора, кел файда вече кат са те снимали. Може да извадиш късмет ако стрелне някой пред теб и ти да намалиш заото твоя радар-детектор ще изпищи.Та точно защото радарите не работят нон стоп като предишните стари няма как да ти го засече радар детектора.
А анти радар е пак устройство като тапа, запушва сигнала на катаджийския радар и тои отчита грешки, по-малко скорост, а някой път за беля има вероятност да покаже, че си карал с 200.