! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
timon_tg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот timon_tg » Вто 09 окт 2007 13:23

преди малко едно такова животно:
Изображение
отнесе еднта броня на един опел на транзитното от летището към младост..не можах да видя подробностите, тъй като бързах

Потребителски аватар
saa27
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saa27 » Сря 10 окт 2007 23:12

Случката е от около преди един час : Прибираме се с приятелката ми към студентски град и от Симеоновско шосе свивам към Дианабат по пътя на автобус 102 . Там има един пешеходен светофар - светна червено и аз спрях Едни хлапета пресичаха- по едно време чувам само как се влачат гуми по мокрия асвалт , и гледам хлапетата дето пресичаха се разбягаха , идиота мина покрай мен и удари едното момиче. Тъпанарат му с тъпанар дори и неспря даде гас и дим да го нема Беше пежо 405 Номер даже и неуспях да видя всичко стана толкова бързо. За щастие момичето беше добре нямаше счупваноя и ще се размине само с навяхване на крака и спомена за случката. Обувката и я намерихме на десетина метра от мястото на случката. НА ТОЗИ ИДИОТ МОГА САМО ДА ПОЖЕЛАЯ ДА ПУКНЕ ДАНО МАМИЦАТА МУ И ПЕДАЛ

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 10 окт 2007 23:35

saa27 написа:Случката е от около преди един час : Прибираме се с приятелката ми към студентски град и от Симеоновско шосе свивам към Дианабат по пътя на автобус 102 . Там има един пешеходен светофар - светна червено и аз спрях Едни хлапета пресичаха- по едно време чувам само как се влачат гуми по мокрия асвалт , и гледам хлапетата дето пресичаха се разбягаха , идиота мина покрай мен и удари едното момиче. Тъпанарат му с тъпанар дори и неспря даде гас и дим да го нема Беше пежо 405 Номер даже и неуспях да видя всичко стана толкова бързо. За щастие момичето беше добре нямаше счупваноя и ще се размине само с навяхване на крака и спомена за случката. Обувката и я намерихме на десетина метра от мястото на случката. НА ТОЗИ ИДИОТ МОГА САМО ДА ПОЖЕЛАЯ ДА ПУКНЕ ДАНО МАМИЦАТА МУ И ПЕДАЛ
то имаше и полиция там :?
Май е имало последствия

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Чет 11 окт 2007 8:33

Голф 4,тъмносин,СА 4424.
Движа си се аз с 50км/ч по бившия "Комунистически манифест",а нашият решил,че може да се включи от една от еднопосочните прекички,малко преди Китайския ресторант ,срещу Боримечката,без дори да си направи труда да намали!
Карам си в най-дясното,възможно,платно-съответно най-уязвим на такива състезателчета,когато симпатягата решава,незнайно защо,че подобна маневра е правилна и безопасна за здравето му!
Е тва е голфаджийска работа!
Имаше късмет,че не ми се занимава с катаджии,иначе,иначе вместо да чукна леко спирачката,за да му дам възможност да спре,щях да го оставя да ме удари лекичко с "бързия'' Голф!

Последна промяна от Iavor на Чет 11 окт 2007 9:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 11 окт 2007 9:22

Iavor написа:....

той така си кара, рали -лява дясна лента, газ, спирачки по патриарха редовно си го прави, имал съм една две срещи с тоз колега, ама не съм писал

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 11 окт 2007 22:08

Днес,на моята улица,един полуидиот вместо да даде назад и да се разминем като хората (аз си спрях,той се намърда между мен и паркирана кола) ми остърга шофьорското огледало.Преди да реагирам с щангата,успя да избяга.Хвала,хвала на такЪви шоферини,хвала...

Gal

Мнениеот Gal » Пет 12 окт 2007 7:00

andro_ написа:Днес,на моята улица,един полуидиот вместо да даде назад и да се разминем като хората (аз си спрях,той се намърда между мен и паркирана кола) ми остърга шофьорското огледало.Преди да реагирам с щангата,успя да избяга.Хвала,хвала на такЪви шоферини,хвала...

Там има супер малоумници /като навсякъде/... Лятото правя ляв завой на един светофар и от лентата до мен, която е за направо един с У кола искаше да ми влезе в дясната врата, щото тръгнал и той да прави ляв завой,че и маневрите му бяха трудни :) Ами нахраних го, и още няколко после...

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Пет 12 окт 2007 16:45

днес аз се проявих като идиот на пътя, признавам си- ето случката:
в люлин 4 исках да се паркирам от другата страна на пътя и застанах в дясно , дадох мигач, огледах напред, отзад и тръгнах след 1 секунда....
ама явно изведнъж се е появила кола и щеше да ме блъсне от страни! грешката е абсолютно моя, и човека (с червен форд беше ) имаше пълното право да каже думите които каза

за пръв път ми се случва такава ситуация (дано и за последен)
затова се извинявам на човека много ако прочете този пост....

Потребителски аватар
xcalibur
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xcalibur » Пет 12 окт 2007 20:38

Надявам се тази кола да не е на някой от клуба:
Изображение

С тази крива до неузнаваемост джанта колата се тресеше цялата, а се движеше с доста над ограничението от 50км/ч по Тодор Александров

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ХАХАХАХА

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Пет 12 окт 2007 21:19

Iavor написа:Голф 4,тъмносин,СА 4424.
Движа си се аз с 50км/ч по бившия "Комунистически манифест",а нашият решил,че може да се включи от една от еднопосочните прекички,малко преди Китайския ресторант ,срещу Боримечката,без дори да си направи труда да намали!
Карам си в най-дясното,възможно,платно-съответно най-уязвим на такива състезателчета,когато симпатягата решава,незнайно защо,че подобна маневра е правилна и безопасна за здравето му!
Имаше късмет,че не ми се занимава с катаджии,иначе,иначе вместо да чукна леко спирачката,за да му дам възможност да спре,щях да го оставя да ме удари лекичко с "бързия'' Голф!

Колега минавам по 100 пъти на ден от там и никога не засичам автомобили ! явно дистанцията от 20 метра са били малка за теб с летящият Пасат с 10 км/ч. .....следващия път ще си взема бинокъла и като видя Stormbringer PASSAT от далече вървящ с 10 км/ч. ще си поръчам порция в китайския докато минеш!
Ако спря и чакам някой като теб да ми даде път ще си чакам цял ден там да не би да вземе да се преебете с една кола...

P.S.
Преди 2 дни го задминах колегата "Iavor-Stormbringer" и гледаше разсърдено :xaxaxa :eyecrazy

P.S.2
Имаш една толумбичка от Баце Митко за притеснението което съм ти създал и една бозичка от русата съседка :wink:

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Re: ХАХАХАХА

Мнениеот Iavor » Пон 15 окт 2007 11:54

Дон Хуан Голфа написа:
Iavor написа:Голф 4,тъмносин,СА 4424.

Колега минавам по 100 пъти на ден от там и никога не засичам автомобили ! явно дистанцията от 20 метра са били малка за теб с летящият Пасат с 10 км/ч. .....следващия път ще си взема бинокъла и като видя Stormbringer PASSAT от далече вървящ с 10 км/ч. ще си поръчам порция в китайския докато минеш!
Ако спря и чакам някой като теб да ми даде път ще си чакам цял ден там да не би да вземе да се преебете с една кола...

P.S.
Преди 2 дни го задминах колегата "Iavor-Stormbringer" и гледаше разсърдено :xaxaxa :eyecrazy

P.S.2
Имаш една толумбичка от Баце Митко за притеснението което съм ти създал и една бозичка от русата съседка :wink:

Дали е летял Пасата или не-не е твоя работа.Самият факт ,че трябваше да натискам спирачката,след като се движа с 50-60км/ч,и няма спряла кола пред мен,а ти излизаш от уличка без предимство,говори ясно за културата ти на пътя.
Ако ти си на мое място,би ли спрял?
Колкото до това,дали съм се пре*бал с една,или две коли-не е това важното,но може би е трудно да го схванеш!
Иначе,винаги гледам да пускам коли,излизащи от такива места,ако има колона пред мен,или виждам,че на човека ще му е трудна маневрата.
Ще порастнеш,ще се научиш да си толерантен!Или може би-не?
Ако това те успокоява-не си единственият,който кара по този начин!
Не си уникален,не се вживявай толкова!
Аре,със здраве!

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 19 окт 2007 19:58

Тази вечер към 19.00ч в Младост 1 по улицата на която беше Мобиком на времето към новия път за пазара на Младост1 малоумник с червен Голф 3 и номер СА9931КК се мислеше за голям герой като караше близо 500м в насрещното изпревари цели 3 коли и насмете поне още толкова срещу него :twisted:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пет 19 окт 2007 20:26

Изображение

6 наглеца се навират по забранената улица излизаща на Несторов и България и после на зелен светофар седят и блеят - и ги нахраних хубаво с клаксона на голфи mhihi

А полицая нито е не спря само седеше и гледаше :evil:

Потребителски аватар
monstera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот monstera » Вто 23 окт 2007 9:15

Ето какво ми се случи снощи около 20:30. Карам си по Петко Ю. Тодоров в посока центъра. На пешеходния светофар при входа за Южния парк пред мен от Нишава излиза едно такси. Тъкмо натискам леко спирачката за да не го настигна и почвам да му се дразня, че ми отнема предимството, когато в същия момент зад таксито се изстрелва бял Голф 2 :shock :shocked Изправям се на спирачката и клаксона. Пътя беше мокър и предните гуми блокират. Аз се опитвам да мина в дясна лента, хората от спирката виждат как към тях се носи кола с блокирали гуми и почват да бягат. Гледам как левият ми калник ще удари дясната врата на голфа:horror: , едва успяхме да се разминем на сантиметри. Добре че нямаше други коли около мен. Настигам го тоя на светофата на бул. България и слизам от колата :beat_butt2 Оказа се някаъв около 18 г., явно току що взел книжка и решил да се прави на мъж пред мацката, която возеше до него. :screwy :x

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Вто 23 окт 2007 9:39

Абсолютно същото, ама 1 към 1 ми се случи и на мен, само че ме засече X5 с някъв тъп, смотан чичко. Всъщност ни засече двама човека, пред мен имаше един Голф 2, който отби в лявата лента, за да не се удари, но аз нямаше как да отбия и скочих на спирчаките. Тоя всъщност се подаде половината и като видя как Голф-а отбива, а аз се нося настрани просто реши да си се включи в движението, нали вече никой не му пречи. Точно 1 километър по-нагоре по булеварда се престрои рязко без мигач пред мен и пак трябваше да скачам на спирачките. :evil: Направо нямам думи.

Върни се в “Пътеводител”