отнесе еднта броня на един опел на транзитното от летището към младост..не можах да видя подробностите, тъй като бързах
то имаше и полиция тамsaa27 написа:Случката е от около преди един час : Прибираме се с приятелката ми към студентски град и от Симеоновско шосе свивам към Дианабат по пътя на автобус 102 . Там има един пешеходен светофар - светна червено и аз спрях Едни хлапета пресичаха- по едно време чувам само как се влачат гуми по мокрия асвалт , и гледам хлапетата дето пресичаха се разбягаха , идиота мина покрай мен и удари едното момиче. Тъпанарат му с тъпанар дори и неспря даде гас и дим да го нема Беше пежо 405 Номер даже и неуспях да видя всичко стана толкова бързо. За щастие момичето беше добре нямаше счупваноя и ще се размине само с навяхване на крака и спомена за случката. Обувката и я намерихме на десетина метра от мястото на случката. НА ТОЗИ ИДИОТ МОГА САМО ДА ПОЖЕЛАЯ ДА ПУКНЕ ДАНО МАМИЦАТА МУ И ПЕДАЛ
andro_ написа:Днес,на моята улица,един полуидиот вместо да даде назад и да се разминем като хората (аз си спрях,той се намърда между мен и паркирана кола) ми остърга шофьорското огледало.Преди да реагирам с щангата,успя да избяга.Хвала,хвала на такЪви шоферини,хвала...
Iavor написа:Голф 4,тъмносин,СА 4424.
Движа си се аз с 50км/ч по бившия "Комунистически манифест",а нашият решил,че може да се включи от една от еднопосочните прекички,малко преди Китайския ресторант ,срещу Боримечката,без дори да си направи труда да намали!
Карам си в най-дясното,възможно,платно-съответно най-уязвим на такива състезателчета,когато симпатягата решава,незнайно защо,че подобна маневра е правилна и безопасна за здравето му!
Е тва е голфаджийска работа!
Имаше късмет,че не ми се занимава с катаджии,иначе,иначе вместо да чукна леко спирачката,за да му дам възможност да спре,щях да го оставя да ме удари лекичко с "бързия'' Голф!
Дон Хуан Голфа написа:Iavor написа:Голф 4,тъмносин,СА 4424.
Движа си се аз с 50км/ч по бившия "Комунистически манифест",а нашият решил,че може да се включи от една от еднопосочните прекички,малко преди Китайския ресторант ,срещу Боримечката,без дори да си направи труда да намали!
Карам си в най-дясното,възможно,платно-съответно най-уязвим на такива състезателчета,когато симпатягата решава,незнайно защо,че подобна маневра е правилна и безопасна за здравето му!
Е тва е голфаджийска работа!
Имаше късмет,че не ми се занимава с катаджии,иначе,иначе вместо да чукна леко спирачката,за да му дам възможност да спре,щях да го оставя да ме удари лекичко с "бързия'' Голф!
Колега минавам по 100 пъти на ден от там и никога не засичам автомобили ! явно дистанцията от 20 метра са били малка за теб с летящият Пасат с 10 км/ч. .....следващия път ще си взема бинокъла и като видя Stormbringer PASSAT от далече вървящ с 10 км/ч. ще си поръчам порция в китайския докато минеш!
Ако спря и чакам някой като теб да ми даде път ще си чакам цял ден там да не би да вземе да се преебете с една кола...
P.S.
Преди 2 дни го задминах колегата "Iavor-Stormbringer" и гледаше разсърдено![]()
P.S.2
Имаш една толумбичка от Баце Митко за притеснението което съм ти създал и една бозичка от русата съседка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта