Къде ни снима КАТ !!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
ivobox
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivobox » Сря 13 фев 2008 23:15

възниква въпроса: преди да стрелят радарите нали пак трябва да излъчват някакъв сигнал за да разберат, че караш бързо примерно или ако не са на този принцип то имат някакъв датчик за движение и стрелят всеки които мине.
въпроса кое от двете е правилния механизъм на радара.

Потребителски аватар
joro_tt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_tt » Сря 05 мар 2008 18:18

До колко време ти пращат честитката по пощата?
Че неска минах бая бързо покрай една бяла астричка, от тея дето уж снимат?

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Сря 05 мар 2008 18:20

абе снимат камерите по стълбовете и тунелите, не астричките :wink:

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 05 мар 2008 18:24

Oxyde написа:абе снимат камерите по стълбовете и тунелите, не астричките :wink:
    Хе-хе и астричките снимат само че такива без опознавателни знаци и буркани :lol:

Потребителски аватар
joro_tt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_tt » Сря 05 мар 2008 18:34

Теодор написа:
Oxyde написа:абе снимат камерите по стълбовете и тунелите, не астричките :wink:
    Хе-хе и астричките снимат само че такива без опознавателни знаци и буркани :lol:

Таман покрай такава астричка профучах... :oops:

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Сря 05 мар 2008 19:33

Понеже често пътувам Пазарджик-София точно на излизане от София след Църна маца има два стълба които светят силно нощно време и осветяват полето което заснемат двете камери поставени над тях...
Ограничението там мисля че беше 60км/h

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Сря 05 мар 2008 21:06

айй лошо :D изказах се неподготвен,сори,аз защото не съм виждал такива не за друго :wink: ,абе да чукнем на дърво и да не ги и виждам изобщо :D

Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valyo_v » Сря 23 апр 2008 19:43

днес направих малка глупуст или нз дори какво направих :)
карам си по бул.Черни Връх в посока околовръстен път и наближавам светофара на кръстовището със ул.Сребърна при което си свети зелено и аз влизам в кръстовището на леко разсеян и забелязвам че от другата страна има задръстване и няма къде да спра без да преча на тия по сребърна след като им светне зелено и не знам защо реших да намаля и в тоя момент видях че ми светна червено а аз съм посредата на кръстовището.. в тоя момент един тръгна на жълто и ми попречи да се изтегля.. всички тръгнаха а аз преча като седя по средата и няма накъде да се изтеглям вече..
в крайна сметка след 3-4 секунди след като им светна на тях зелено ме пуснаха и се изтеглих :roll:

айде това че ме поругаха.. ясно :) човешко е.. :roll: като се оглеждам накъде трябва да продължа в крайна сметка увиснах! но притеснява ме това че на кръстовището точно под светофара имаше от тия малките камерки ?!?!
дали ще ми пратят акт :? ? то в същност аз просто си минах в последния момент на зелено и на жълтото спрех по средата и прецаках системата :)

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Сря 23 апр 2008 21:07

Тука в твоя случай мисля, че нещата са на кантар. Щото ти си минаваш на зелено, но оставаш на червено в кръстовището, щото кво - да нацепи6 тоя пред теб, за да го избуташ, че да се махнеш от там ли? Ама пък от друга страна, може да се тълкува като лоша преценка на ситуацията, поради което застрашаваш движението.
Ако аз трябваше да решавам, бих ти простил, защото създадената опасност не е кой знае каква, а и на всеки може да му се случи, на други дори ни се е случавло ;)

Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valyo_v » Сря 23 апр 2008 21:11

аз бих преценил но не съм минавал от там и се оглеждах накъде трябва да отида..
а лошото е че колите пред мен стигаха до кръстовището но не бяха останали в него а аз направих най тъпото и си помислих да се върна назад че нямаше никой зад мен,но в тоя момент пуснаха зелено на другите и те едните пред мен минават другите зад мен и ...

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 23 апр 2008 21:12

правете като мен ...от две седмици ходя пеша на работа 5 километра на отиване и 5 на връшане ..няма задръстване няма патрулки :)

Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valyo_v » Чет 24 апр 2008 1:06

Tyan написа:правете като мен ...от две седмици ходя пеша на работа 5 километра на отиване и 5 на връшане ..няма задръстване няма патрулки :)

спам :) : и на всичкото отгоре слабееш и влизаш във форма :) обмислям варианта да си домъкна от Добрич байка и да джъткам с него ! да пазим природата за едно по добро бъдеще :patriot :027:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 24 апр 2008 7:56

То хубу ама ако трябва да тръгна пеш от Овча Купел до Дружба, че даже сега ми е и извън София вече, какво правим? Няма да спим ами цяла вечер ще бичим по улиците докато стигна... :shock :lol: Или направо две ракии и да си спим на обекта. :lol: :lol:

Потребителски аватар
skyfx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот skyfx » Чет 24 апр 2008 9:03

Вчера по магистралата за Пловдив на 80-ят км. преди ОМБ ме заковаха със 145 км. Резулатата е 30 лв. акт без отнемане на точки.
Това добре,ама аз взех да споря,защото други хвърчаха със 160 и повече докато ми пишеха акта.
Ченгето ми отвори колата и ми показа какво правят 10 дни по негово думи.
Вътре имаше още един радар с камера и монитор.
Думите му бяха:
- Как мислиш,че ще ги спра от най-лявата лента.На теб акта сега,а на другите до 3 месеца по пощата.
И почна да ми говори,че всичко се записва и не може да ме пусне,въпреки голямото желание да почерпя.
Така че внимавайте по магистралите.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 24 апр 2008 12:29

skyfx написа:Вчера по магистралата за Пловдив на 80-ят км. преди ОМБ ме заковаха със 145 км. Резулатата е 30 лв. акт без отнемане на точки.
Това добре,ама аз взех да споря,защото други хвърчаха със 160 и повече докато ми пишеха акта.
Ченгето ми отвори колата и ми показа какво правят 10 дни по негово думи.
Вътре имаше още един радар с камера и монитор.
Думите му бяха:
- Как мислиш,че ще ги спра от най-лявата лента.На теб акта сега,а на другите до 3 месеца по пощата.
И почна да ми говори,че всичко се записва и не може да ме пусне,въпреки голямото желание да почерпя.
Така че внимавайте по магистралите.

Като се замисля добре, че ги има тия хора и тия камери, че иначе не ми се мисли какво клане щеше да е по пътищата. Айде сега освиркайте ме как може да защитавам катаджиите.

Върни се в “Пътеводител”