Къде има сняг днес...
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: Къде има сняг днес...
И доста пряспи.Според ТВ Стара Загора има инцидент и навято на много места.Затова е и затворено 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Stivi написа:hooligans написа::shock![]()
![]()
Смятай![]()
Дай боже и в София толкова снягStivi написа:Внимавай какво си пожелаваш ! При толкова сняг в София очаквам поне седмица бедствено положениеKirilGeorgiev написа:Ако повали до довечера и София ще е затворена изцяло
Аз нали ти казах да внимаваш какво си пожелаваш
Супер кеф

Дано още няколко дни вали така в София

Сега слизам от Витоша, приказка е направо

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
А Старозагорци случайно да знаят, как е пътят към Раднево? 

- sodata1
- Автомобил: BMW
- Двигател: 330XD
Днес имах наложително пътуване до Стара Загора,пътят е ад!!!!Духа много вятър и всичко ставаше бяло,абсолютно никаква видимост на места!Пътят беше в преспи,доста бусове и леки автомобили бяха се намятали в канавките!!Имаше и катастрофи,но не видях да има тежко ПТП.Скороста,с която се движехме беше 30-40km/h.Състоянието на асвалта беше трагично,много лед много нещо!А сега предполагам,че едва ли е проходим като съдя по това,какво е в Сливен.За щастие успях да стигна до Стара Загора и да се върна без никакви проблеми!Съветвам ви ако не ви се налага спешно да пътувате,не поемайте излишни рискове!Поздрави!!! 

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
sodata1 написа:Днес имах наложително пътуване до Стара Загора,пътят е ад!!!!Духа много вятър и всичко ставаше бяло,абсолютно никаква видимост на места!Пътят беше в преспи,доста бусове и леки автомобили бяха се намятали в канавките!!Имаше и катастрофи,но не видях да има тежко ПТП.Скороста,с която се движехме беше 30-40km/h.Състоянието на асвалта беше трагично,много лед много нещо!А сега предполагам,че едва ли е проходим като съдя по това,какво е в Сливен.За щастие успях да стигна до Стара Загора и да се върна без никакви проблеми!Съветвам ви ако не ви се налага спешно да пътувате,не поемайте излишни рискове!Поздрави!!!
Колега как е в Сливен че в Понеделник смятам да драпам на там

Пътя Пловдив Хасково днес беше затворен около 1 час и после се пропускаше от чичко полицай.Причината излезнал камион извън пътя,за радост други катастрофи нямаше,като изключим няколко джигита с софийски букви

- Johnny_Brawo
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: BWA
"На пътен участък Стара Загора - Нова Загора, в района на с. Подслон, са заседнали в снежни преспи около 100 автомобила"
http://www.api.government.bg/
Пътна информация. Почти на всеки час я обновяват.
http://www.api.government.bg/
Пътна информация. Почти на всеки час я обновяват.
- mupk0
- Контакти:
http://www.facebook.com/photo.php?v=2784648173449
Надявам се всички ще го видят,че от youtube ми дават:

Надявам се всички ще го видят,че от youtube ми дават:

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Айде стига вече изненади и парад на клишетата...
В цял свят се затварят пътища и обявяват бедствени ситуации, само у нас очакваме, че 40-50 см. сняг ББ наистина ще ги хване във въздуха!
АМАН от реванье!

В цял свят се затварят пътища и обявяват бедствени ситуации, само у нас очакваме, че 40-50 см. сняг ББ наистина ще ги хване във въздуха!

АМАН от реванье!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Снегът е около 40 см и изобщо не е много - толкова вали ежегодно по няколко пъти. А сегашния валеж е много точно прогнозиран от около седмица.
Проблемът за мен е че аз днес цял ден не видях във Велико Търново снегорин.
Преди малко ми казаха че не можели да се качват по стръмните улици и така всичко извън главните улици е зае.ано!
Честно казано не мисля че който е трябвало да чисти си е свършил работа, защото работата не е свършена а и не виждам да се върши в момента
Проблемът за мен е че аз днес цял ден не видях във Велико Търново снегорин.
Преди малко ми казаха че не можели да се качват по стръмните улици и така всичко извън главните улици е зае.ано!
Честно казано не мисля че който е трябвало да чисти си е свършил работа, защото работата не е свършена а и не виждам да се върши в момента
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Споко до няколко дни ще се стопи 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
escrime написа:Айде стига вече изненади и парад на клишетата...![]()
Абсолютно...аз разлика от по-минали години не виждам.
Примерно: как не мои да бийм ръчна

Последна промяна от bobocamaro на Чет 26 яну 2012 21:14, променено общо 1 път.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Участъка магистрала Тракия - Пловдив
сорри за качеството - с телефон - толкова, но се вижда, че снегорин там не е минавал!
Всъщност - ако някоя зима някой е видял там снегорин - ще се радвам да ми пише, че да знам и аз
сорри за качеството - с телефон - толкова, но се вижда, че снегорин там не е минавал!
Всъщност - ако някоя зима някой е видял там снегорин - ще се радвам да ми пише, че да знам и аз

- mupk0
- Контакти:
bobocamaro написа:escrime написа:Айде стига вече изненади и парад на клишетата...![]()
Абсолютно...аз разлика от по-минали години не виждам.
Примерно: как не мои да бийм ръчна![]()
Изтрещели студенти на път към вкъщи...кво да правиш

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
radotom написа:Участъка магистрала Тракия - Пловдив
Всъщност - ако някоя зима някой е видял там снегорин - ще се радвам да ми пише, че да знам и аз![]()
ааа, Радо, днес още по обед си беше така баце. имах работа до макском и не можах да изляза от паркинга им 10-ина минути. бяха закъсали на излизане от склада им в посока към града два камиона, а един шОумахер с маршрутка се беше опитал да се включи също в посока към града, ама от отбивката на влизане от магистралата, та си ореше на воля милия, ама без да мърда. в крайна сметка духна лек западен вятър и камионите издрапаха, та и аз след тях. но по Голямоконарско дереджето беше същото като това, което си снимал.
п.п. откакто вали, забелязах, че най-усърдно се чисти един сокак от има-няма 300 метра между новия четвъртък пазар / кортовете на стадион пловдив и павираната улица, минаваща от западната страна на ж.п. линията (много близо до мястото на срешите на клуба в пловдив). снощи имаше два трактора, а днес три трактора и две опесъчаващи "ифи".
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
escrime написа:Айде стига вече изненади и парад на клишетата... В цял свят се затварят пътища и обявяват бедствени ситуации, само у нас очакваме, че 40-50 см. сняг ББ наистина ще ги хване във въздуха! АМАН от реванье!
Наистина има места на които положението е бедствено, ноооооооо журналята ме кефат яко. В Благоевградско положението е трагично а тоя дето го казва това стои на път на който му се вижда асфалта

Та дето е казал Жоро
escrime написа:АМАН от реванье!