Къде има сняг днес...
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: Къде има сняг днес...
И доста пряспи.Според ТВ Стара Загора има инцидент и навято на много места.Затова е и затворено 
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Stivi написа:hooligans написа::shock![]()
![]()
Смятай![]()
Дай боже и в София толкова снягStivi написа:Внимавай какво си пожелаваш ! При толкова сняг в София очаквам поне седмица бедствено положениеKirilGeorgiev написа:Ако повали до довечера и София ще е затворена изцяло
Аз нали ти казах да внимаваш какво си пожелаваш
Супер кеф
Дано още няколко дни вали така в София
Сега слизам от Витоша, приказка е направо

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
А Старозагорци случайно да знаят, как е пътят към Раднево? 
- sodata1
- Автомобил: BMW
- Двигател: 330XD
Днес имах наложително пътуване до Стара Загора,пътят е ад!!!!Духа много вятър и всичко ставаше бяло,абсолютно никаква видимост на места!Пътят беше в преспи,доста бусове и леки автомобили бяха се намятали в канавките!!Имаше и катастрофи,но не видях да има тежко ПТП.Скороста,с която се движехме беше 30-40km/h.Състоянието на асвалта беше трагично,много лед много нещо!А сега предполагам,че едва ли е проходим като съдя по това,какво е в Сливен.За щастие успях да стигна до Стара Загора и да се върна без никакви проблеми!Съветвам ви ако не ви се налага спешно да пътувате,не поемайте излишни рискове!Поздрави!!! 

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
sodata1 написа:Днес имах наложително пътуване до Стара Загора,пътят е ад!!!!Духа много вятър и всичко ставаше бяло,абсолютно никаква видимост на места!Пътят беше в преспи,доста бусове и леки автомобили бяха се намятали в канавките!!Имаше и катастрофи,но не видях да има тежко ПТП.Скороста,с която се движехме беше 30-40km/h.Състоянието на асвалта беше трагично,много лед много нещо!А сега предполагам,че едва ли е проходим като съдя по това,какво е в Сливен.За щастие успях да стигна до Стара Загора и да се върна без никакви проблеми!Съветвам ви ако не ви се налага спешно да пътувате,не поемайте излишни рискове!Поздрави!!!
Колега как е в Сливен че в Понеделник смятам да драпам на там
Пътя Пловдив Хасково днес беше затворен около 1 час и после се пропускаше от чичко полицай.Причината излезнал камион извън пътя,за радост други катастрофи нямаше,като изключим няколко джигита с софийски букви
за малко да стане то по точно май си стана ама без щети.Само един бус излезна от платното за да избегне ПТП,като се има на предвид че бяхме спряли и въпросните индивида заедно с по няколко коли се престроиха в лявата лента и газ до канавката 
- Johnny_Brawo
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: BWA
"На пътен участък Стара Загора - Нова Загора, в района на с. Подслон, са заседнали в снежни преспи около 100 автомобила"
http://www.api.government.bg/
Пътна информация. Почти на всеки час я обновяват.
http://www.api.government.bg/
Пътна информация. Почти на всеки час я обновяват.
- mupk0
- Контакти:
http://www.facebook.com/photo.php?v=2784648173449
Надявам се всички ще го видят,че от youtube ми дават:

Надявам се всички ще го видят,че от youtube ми дават:

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Айде стига вече изненади и парад на клишетата...
В цял свят се затварят пътища и обявяват бедствени ситуации, само у нас очакваме, че 40-50 см. сняг ББ наистина ще ги хване във въздуха!
АМАН от реванье!
В цял свят се затварят пътища и обявяват бедствени ситуации, само у нас очакваме, че 40-50 см. сняг ББ наистина ще ги хване във въздуха!
АМАН от реванье!

-
mufin
- Автомобил:
- Двигател:
Снегът е около 40 см и изобщо не е много - толкова вали ежегодно по няколко пъти. А сегашния валеж е много точно прогнозиран от около седмица.
Проблемът за мен е че аз днес цял ден не видях във Велико Търново снегорин.
Преди малко ми казаха че не можели да се качват по стръмните улици и така всичко извън главните улици е зае.ано!
Честно казано не мисля че който е трябвало да чисти си е свършил работа, защото работата не е свършена а и не виждам да се върши в момента
Проблемът за мен е че аз днес цял ден не видях във Велико Търново снегорин.
Преди малко ми казаха че не можели да се качват по стръмните улици и така всичко извън главните улици е зае.ано!
Честно казано не мисля че който е трябвало да чисти си е свършил работа, защото работата не е свършена а и не виждам да се върши в момента
-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Споко до няколко дни ще се стопи 
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
escrime написа:Айде стига вече изненади и парад на клишетата...![]()
Абсолютно...аз разлика от по-минали години не виждам.
Примерно: как не мои да бийм ръчна
Последна промяна от bobocamaro на Чет 26 яну 2012 21:14, променено общо 1 път.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Участъка магистрала Тракия - Пловдив
сорри за качеството - с телефон - толкова, но се вижда, че снегорин там не е минавал!
Всъщност - ако някоя зима някой е видял там снегорин - ще се радвам да ми пише, че да знам и аз
сорри за качеството - с телефон - толкова, но се вижда, че снегорин там не е минавал!
Всъщност - ако някоя зима някой е видял там снегорин - ще се радвам да ми пише, че да знам и аз
- mupk0
- Контакти:
bobocamaro написа:escrime написа:Айде стига вече изненади и парад на клишетата...![]()
Абсолютно...аз разлика от по-минали години не виждам.
Примерно: как не мои да бийм ръчна![]()
Изтрещели студенти на път към вкъщи...кво да правиш
- joro_kem
- VW експерт

- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
radotom написа:Участъка магистрала Тракия - Пловдив
Всъщност - ако някоя зима някой е видял там снегорин - ще се радвам да ми пише, че да знам и аз![]()
ааа, Радо, днес още по обед си беше така баце. имах работа до макском и не можах да изляза от паркинга им 10-ина минути. бяха закъсали на излизане от склада им в посока към града два камиона, а един шОумахер с маршрутка се беше опитал да се включи също в посока към града, ама от отбивката на влизане от магистралата, та си ореше на воля милия, ама без да мърда. в крайна сметка духна лек западен вятър и камионите издрапаха, та и аз след тях. но по Голямоконарско дереджето беше същото като това, което си снимал.
п.п. откакто вали, забелязах, че най-усърдно се чисти един сокак от има-няма 300 метра между новия четвъртък пазар / кортовете на стадион пловдив и павираната улица, минаваща от западната страна на ж.п. линията (много близо до мястото на срешите на клуба в пловдив). снощи имаше два трактора, а днес три трактора и две опесъчаващи "ифи".
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
escrime написа:Айде стига вече изненади и парад на клишетата... В цял свят се затварят пътища и обявяват бедствени ситуации, само у нас очакваме, че 40-50 см. сняг ББ наистина ще ги хване във въздуха! АМАН от реванье!
Наистина има места на които положението е бедствено, ноооооооо журналята ме кефат яко. В Благоевградско положението е трагично а тоя дето го казва това стои на път на който му се вижда асфалта
Та дето е казал Жоро
escrime написа:АМАН от реванье!