! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот MITKO_DVD » Чет 11 ное 2010 15:01

Presian написа:Аз като че ли писах, че съжалявам, ако съм обидил някой, но може би не е станало ясно, та затова пак казвам: СЪЖАЛЯВАМ, мило другарче, повече няма да правя така. Поздрави на всички :beer и пак сори за офтопика...
А, между другото, за да не повдигам излишна нова тема, да си споделя мъката...Родителите ми са разведени. Баща ми, съответно, живее в Габрово, а аз карам из Пловдив неговата кола (с габровска регистрация естествено ). Не искам да я сменям с пловдивска, защото по една или друга причина рег. номер на моя кошник съвпада с рождената дата на малката ми сестра...Основната беда е там, че, когато моите горди съграждани видят непловдивски номер, се започва бясно бибиткане, пресветване с фарове, псувни и т.н., без значение, че от близо 20години живея в Пловдив.Та идеята ми е: мили колеги, бъдете поне малко по-благосклонни към хората с регистрация, различна от тази на вашия град/област, поради простата причина че шофьорът на автомобила пред вас може да има и 20 години стаж зад волана (ест. не и в моя случай :oops: ) и просто да е на гости на брат си, да си е купил колата преди 2 дена и още да не е сменил номерата, просто да кара с други номера и т.н... Е то стана май цял роман ама... Е хайде със здраве :applause:

Това колега не го свързвай с номера,защото аз от 5 години карам в София с друг номер-много от тук четящите знаят това, не започва със С или СА и въпреки това никога не ми бибиткат ако не съм се провинил,така че най-вероятно се замисли за поведението си на пътя :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 12 ное 2010 2:13

MITKO_DVD написа:Това колега не го свързвай с номера,защото аз от 5 години карам в София с друг номер-много от тук четящите знаят това, не започва със С или СА и въпреки това никога не ми бибиткат ако не съм се провинил,така че най-вероятно се замисли за поведението си на пътя :idea: :idea: :idea:

Е тва мнение чаках Мите :bowdown
Тука ни изкарват лешояди за чужди регистрационни табели, без да подозират, че проблема може би е в самите тях mhihi

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 12 ное 2010 8:58

hooligans написа:
Тука ни изкарват лешояди за чужди регистрационни табели, без да подозират, че проблема може би е в самите тях mhihi

знам ли
аз като застана на светофар в София и се огледам тия със софийска регистрация са малцинство, да не говорим ,че точно таз сутрин на ал.малинов бях единствен от 5-те коли които можах да им видя номерата окло мен
така че.... :)

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот milmar » Пет 12 ное 2010 9:31

Това да не е мания - всички софиянци да си регистрирате колите по родните си градове mhihi .

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Пет 12 ное 2010 23:38

One написа:
hooligans написа:

знам ли
аз като застана на светофар в София и се огледам тия със софийска регистрация са малцинство, да не говорим ,че точно таз сутрин на ал.малинов бях единствен от 5-те коли които можах да им видя номерата окло мен
така че.... :)

Не ми говори, тая вечер бях бесен
от 15 коли пред блока - 10 бяха с чужди регистрации, спряли на по две места :banghead: :banghead: :banghead:
Винаги има къде да спра, ама тая вечер нямаше... В, ЦО, ВН, К, Х, А, Е ............

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Съб 13 ное 2010 0:30

lion_heart002 написа:
hooligans написа:Винаги има къде да спра,ама тая вечер нямаше...

И какво,не спря ли??? mhihi mhihi mhihi

Абе не моа се запрааа :roll:

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Съб 13 ное 2010 8:50

Има малки градове, където пред къщите си паркират като в центъра на София - трудно. Селяндура не го опрадава нито пола (жена шофьор), нито произхода.

Потребителски аватар
SaX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SaX » Нед 14 ное 2010 13:51

hooligans написа:...спряли на по две места :banghead: :banghead: :banghead: ...

Две пак е добре...

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Нед 14 ное 2010 17:59

SaX написа:
hooligans написа:...спряли на по две места :banghead: :banghead: :banghead: ...

Две пак е добре...

Хяхях некъв от ВН и от ВР беше спрял точно така пред нас ..хората се чудеха какво става до момента в който уточнихме номерата..

П.С - А бе никога не съм виждал - ЦО каде е това :shock :shock

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Нед 14 ное 2010 19:24

ЦО = СО.

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Нед 14 ное 2010 21:16

Днес по обяд наближавам светофара на кръстовището до ИУ, светва червено- спирам и си чакам. Първа кола съм в лентата за дясно, а и няма други (неделя). След 4-5 секунди отзад се чуват няколко скутерчета да бръмчат на макс та буталчетата им ще изскочат. Гледам в огледалото 6-7 скутерчета заели и двете платна надъхано идват. Тъкмо се чудех тия как ще спрат и се почва свирене на гуми по асфалта. 4 от идиотчетата бяха в другата лента и спряха 2 метра пред мен вече преминали светофара. 2-ма успяха да се наврат вдясно от колата на милиметри от огледалото. Е тоя последния не си намери място, спря в бронята ми и подскочи на задния капак и се свлече на земята зад колата. Леко беше и сигурно едни 50 санта не му стигнаха да спре навреме, ама ме напуши на смях яко. Слизам веднага, тоя от земята сваляйки каската (иначе изряден че и с кожено облелко :lol: ) плахо казва - извинявай, не можах да спра. Гледам го сигурно няма и 15 години и му викам - видях, та и усетих. Хванах го за ухото и му викам - айде сега да погледнеш дали имам нещо криво или счупено и да ми кажеш, щото ако аз огледам и видя оставаш без мотор :063:. Оня стана бърже, наведе се гледа долу, после горе, пак клекна и заяви - ей тука съм изцапал с гумата друго няма :063: . Останалите келеши се смеят на глас и му се подиграват :mrgreen: . Огледах колата - няма щети. Питах го добре ли е - каза да. Предупредих го да внимава повече, теглих му една наум (малък е все пак :lol: ) и си биха камшика. Сега като се сетя още повече ме избива на смях :063:
Пъпчиви пишлемета пред каките от университета гъзареят с 49 кубикови скутерчета :screwy

bayspiro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bayspiro » Нед 14 ное 2010 21:27

Тъй е га парите са повече от акъла... :012:

Потребителски аватар
STEYN
Автомобил: A4 B6
Двигател: AVF

Мнениеот STEYN » Пон 15 ное 2010 18:30

Тия същите келемета със скутерчетата вчера ги засякох на кръстовището под КАТ. Пак бяха групичка с много "пърпорещи" скутерчета от ония по-лъскавите и минаваха между колите на сантиметри. Малки идиотчета, ако питате мен. Правилно каза колегата за акъла и парите... :!:

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Вто 16 ное 2010 13:55

Поредния джигит днес по обяд...

Т.Александров посока центъра. След Д.Петков преките отдясно...

Баничарка, без мигач от пряката направо в най-лявата лента и продължава с 40 км/ч...

Кой им дава книжки, кой им плаща застраховки, къде е КАТ... :screwy

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 17 ное 2010 15:43

ква беше баничарката модел запомни ли, цвят, имаше ли налепени лепенки по нея?

Върни се в “Пътеводител”