Presian написа:Аз като че ли писах, че съжалявам, ако съм обидил някой, но може би не е станало ясно, та затова пак казвам: СЪЖАЛЯВАМ, мило другарче, повече няма да правя така. Поздрави на всичкии пак сори за офтопика...
А, между другото, за да не повдигам излишна нова тема, да си споделя мъката...Родителите ми са разведени. Баща ми, съответно, живее в Габрово, а аз карам из Пловдив неговата кола (с габровска регистрация естествено ). Не искам да я сменям с пловдивска, защото по една или друга причина рег. номер на моя кошник съвпада с рождената дата на малката ми сестра...Основната беда е там, че, когато моите горди съграждани видят непловдивски номер, се започва бясно бибиткане, пресветване с фарове, псувни и т.н., без значение, че от близо 20години живея в Пловдив.Та идеята ми е: мили колеги, бъдете поне малко по-благосклонни към хората с регистрация, различна от тази на вашия град/област, поради простата причина че шофьорът на автомобила пред вас може да има и 20 години стаж зад волана (ест. не и в моя случай) и просто да е на гости на брат си, да си е купил колата преди 2 дена и още да не е сменил номерата, просто да кара с други номера и т.н... Е то стана май цял роман ама... Е хайде със здраве
Това колега не го свързвай с номера,защото аз от 5 години карам в София с друг номер-много от тук четящите знаят това, не започва със С или СА и въпреки това никога не ми бибиткат ако не съм се провинил,така че най-вероятно се замисли за поведението си на пътя