! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот Dead man » Пет 24 дек 2010 13:19

Вчера една тъпа п... ме засече най-брутално,излизайки от път без предимство на главен.Мина пред мен,но не даде газ,а се влачеше с 30 км/ч.Едвам спрях да не я ударя отзад... :banghead: :banghead:

Спирам до нея,гледам я и викам яко,а тя даже не разбра какво е направила.Все едно нищо не е станало. :horror: :screwy

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Пет 24 дек 2010 14:47

Поздрави за майката на урода който пресече кръстовището на Цар Борис и Софийски Герой в 06:45 все едно няма сфетофари!

Потребителски аватар
fantomasss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fantomasss » Вто 28 дек 2010 18:38

А аз да спомена за идиота, дето мина и засече мен и още други хора днес на Ботвградско шосе и Александър екзарх по посока Враждебна, около 16:00 часа, с тъмно сив Голф-5 с рег. номер С 1010 ХС с два двойни кюнеца и тъмни стъкла. Ако се познае, да си вземе поука и да се замисли малко, ако е останало с какво.
:screwy :screwy :screwy
:beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2
:horror: :horror: :horror:

Потребителски аватар
Трън в очите
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Трън в очите » Чет 30 дек 2010 17:09

Здравейте и весело посрещане на Новата година.
Бих желал да се извиня на кавал-мутрафон, който ме заплаши да ме убие, наричаше ме педал, педал нещастен, че ще ме убие. Въпросния "Изискан" господин управлява VW Tuareg с регистрационен № ТХ 6644 ТХ или ТХ 9944 ТХ. Незная защо, но все попадам на такива комплексари, които все им преча и то точно с такъв модел автомобил. В подобни случаи когато стане ПТП ако оцелеят хората се прегръщат и се радват, че са живи, а въпросния господин иска да ме убие, особено като се има предвид, че ситуацията небеше изобщо опасна. Ако беше такъв голям Мъж, защо не изкара патлака да ме гръмне и да спра да преча на всички? Интересната случка се случи на ул. Студентска преди спирката на №13 и 209 (гр. Варна). Демонстративно ме изпревари и се изравни с мен и почна да заплашва, аз тактично намалих, защото имаше неравности от дясната страна, след това с мръсна газ изчезна. Да си призная такива хора ги съжалявам, особено като се има предвид, че в тази ситуация изобщо не беше застрашен, защото имаше много коли и разумния човек би карал в такава ситуация малко по-предпазливо, защото не е сам на пътя, за разлика от високо поставяния мутрафон с ТХ регистрация.
В такъв случай няма да бъда анонимен казвам се Атанас, карам Нисан Микра с рег. № ТХ 7494 МХ. Ако е толкова голям мъжага да дойде и да ме гръмне.
Още веднъж се извинявам, че съществувам и преча на Мутрафоните с VW Tuareg.
Благодаря за вниманието, надявам се през новата година да сме малко по внимателни на пътя, защото не сме сами на пътя, независимо какъв автомобил караме и колко е високопроходим.

Последна промяна от Трън в очите на Пет 31 дек 2010 17:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 30 дек 2010 18:34

Трън в очите написа:...

Много присърце си го взел онзи тъпоряга, бе колега. Не му се връзвай. :talk:

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Чет 30 дек 2010 19:23

Дашо написа:

Дашоо, колега, глей го че на въпросния колега с микрата са му бръкнали в здравето че го е изпреварил някой си с Таурег и за тва се е регнал в нашия форум да си излее яда.А колкото до такива индивиди като този с Таурег-а, ако им забелязвах като ме изпреварват...А за стила ми на шофиране гледам да не застрашавам с каквито и да било действия живота и здравето на участниците в движението, около мен.
И тоя наш спам с тебе ще го чистят ама карай.

Потребителски аватар
Трън в очите
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Трън в очите » Чет 30 дек 2010 19:25

plamen000000 написа:
Дашо написа:

Дашоо, колега, глей го че на въпросния колега с микрата са му бръкнали в здравето че го е изпреварил някой си с Таурег и за тва се е регнал в нашия форум да си излее яда.А колкото до такива индивиди като този с Таурег-а, ако им забелязвах като ме изпреварват...А за стила ми на шофиране гледам да не застрашавам с каквито и да било действия живота и здравето на участниците в движението, около мен.
И тоя наш спам с тебе ще го чистят ама карай.

Батка, изобщо не ми дреме, че ме изпреварват, ама той не ме изпревари, а ме нареждаше

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Чет 30 дек 2010 19:38

Чукни волана леко към него да видиш как ще фане гората със 100 :beer Ти ако се връзваш на всеки кретен ще луднеш.

Потребителски аватар
STEFFO
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 98

Мнениеот STEFFO » Чет 30 дек 2010 21:20

Дааа, аз така чукнах волана на една S-класа от мечоците и пича се оказа в насрещното срещу един Краз. после не искаше да ме изпревари, въпреки че пълзях с 10 км/ч и направих голяма опашка :lol:
Драги колеги, повечето от лъскавите коли които се движат супер безобразно по пътищата на милата ни родина, се карат не от собствениците им, а в повечето случаи от хора които им помпат гумите, измиват ги, зареждат ги с гориво и т.н. Иначе казано, карат се от "хора" с умствен потенциал, които им стига само за тези дейности. Сами се сещайте дали им стига пипето да мислят че носят отговорност за своя и/или нечий друг живот. Аз много отдавна спрях да си хабя нервите заради такива, просто се нагледах достатъчно на какви ли не изпълнения. Карам си любимия автомобил, пазя се от 'лъскави лимузини', оставям ги да си чупят главите и толкова! Е, най-нахалните които търсят много си го намират mhihi

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 30 дек 2010 21:28

STEFFO написа:Дааа, аз така чукнах волана на една S-класа от мечоците и пича се оказа в насрещното срещу един Краз. после не искаше да ме изпревари, въпреки че пълзях с 10 км/ч и направих голяма опашка

Това колега не е правилно! Представи си че някой ти го направи на теб!? Ай после шо ни викали ГоЛфЪри!:beat_butt2

Аз много отдавна спрях да си хабя нервите заради такива, просто се нагледах достатъчно на какви ли не изпълнения. Карам си любимия автомобил, пазя се от 'лъскави лимузини', оставям ги да си чупят главите и толкова! Е, най-нахалните които търсят много си го намират mhihi

Много правилно!

п.п По темата! Нека ползваме мигачите, все пак са сложени с цел, да предупреждават за действията на шофьора! Нямам 3-то око за да знам че иска да завие някой си!
Направо много се дразня на такива дето вече завиват и си пускат мигача, просто е адски тъпо!

STEFFO Приятел знам че е така, но нали знаеш, че един застанал пред една стена, и стената паднала, шот по-умният винаги отстъпва! Нека бъдем "Пичове" като напраиш белята няма кой да ти каже "Евала" Ти го наказа, като го набута у насрещното и така застраши и неговия и твоя живот! Спирачките са сложени за да се използват нека не бъдем убиици! И нека не разводняваме темата да не я Окатенарят!

Последна промяна от my heart iS iCe на Чет 30 дек 2010 21:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Чет 30 дек 2010 21:33

за ТХ колите във варна мога книга да напиша.при условие, че и ти си с ТХ и не съм бил там,няма да взема страна.

Потребителски аватар
STEFFO
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 98

Мнениеот STEFFO » Чет 30 дек 2010 21:43

Колега IceHeart, знам че е опасно и не е правилно, но оня беше много упорит да ме качи върху таксито от дясно. Просто изведнъж побеснях и колкото да съм сдържан, понякога се изпуска човек.

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Пет 31 дек 2010 0:31

Номера е да не се връзваме на разните комплексари, а да се пазим .... аз поне се опитвам да не си изпускам нервите вече защото няма смисъл .... :beer

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пет 31 дек 2010 0:46

Мен вече 2-3 пъти градските автобуси така щяха да ме отнесет в бордюра на бул.Цар Борис 3-ти до Тримонциум...както си седят на спирката изведнъж изкачат с пълна газ в най-лява лента без да им пука!Преди 2 седмици точно там аз карам в дясно,автобусът се изтреля в най-лява лента и принуди една жена с БМВ да се качи върху бордюра понеже щяха да се одарят,направо я заклещи,а в задницата на БМВ-то спря няква друга кола чак жално ми стана за жената...тия автобусаджии са откачени,преди време на Панаира има задръстване,пича не му се чака,ръга на първа и през тротоара издухва всичките глупаци където си киснят в задръстването,вътре бабки,жени,деца хванали се здраво пищят,на нашия не му пука,пуснал си веселина и си лафи по мобифона :screwy

Потребителски аватар
SobieskIm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SobieskIm » Нед 02 яну 2011 23:03

Не те разбрах как заклещват в дясно като спирката е в дясната страна може би в лявата?Иначе и мен са ме засичали много пъти пред Тримонциум на спирката рейсовете... Вярно по правилник като видиш рейс на спирката спрял трябва да му осигуриш предимство но булевард с 3 ленти ти караш в най лява и те от най дясна пак успяват да те засекат.. добри са...

Върни се в “Пътеводител”