Спирам до нея,гледам я и викам яко,а тя даже не разбра какво е направила.Все едно нищо не е станало.

Трън в очите написа:...
Дашо написа:Трън в очите написа:...
Много присърце си го взел онзи тъпоряга, бе колега. Не му се връзвай.
plamen000000 написа:Дашо написа:Трън в очите написа:...
Много присърце си го взел онзи тъпоряга, бе колега. Не му се връзвай.
Дашоо, колега, глей го че на въпросния колега с микрата са му бръкнали в здравето че го е изпреварил някой си с Таурег и за тва се е регнал в нашия форум да си излее яда.А колкото до такива индивиди като този с Таурег-а, ако им забелязвах като ме изпреварват...А за стила ми на шофиране гледам да не застрашавам с каквито и да било действия живота и здравето на участниците в движението, около мен.
И тоя наш спам с тебе ще го чистят ама карай.
STEFFO написа:Дааа, аз така чукнах волана на една S-класа от мечоците и пича се оказа в насрещното срещу един Краз. после не искаше да ме изпревари, въпреки че пълзях с 10 км/ч и направих голяма опашка
Това колега не е правилно! Представи си че някой ти го направи на теб!? Ай после шо ни викали ГоЛфЪри!:beat_butt2
Аз много отдавна спрях да си хабя нервите заради такива, просто се нагледах достатъчно на какви ли не изпълнения. Карам си любимия автомобил, пазя се от 'лъскави лимузини', оставям ги да си чупят главите и толкова! Е, най-нахалните които търсят много си го намират
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта