! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот Сашо Белята » Чет 24 фев 2011 10:22

Еми да, Софийката си е кофти за някой шофери като мен от по малките градчета. Оня ден ходих до терминал 2 на Айрогарата и минавам през " Мълъата " mhihi и там на един от легналите полицай кърмъза Бавария започва да ми се натяга. Продължих си да си карам нормално оня от пред ми сече пътя , пуска ме , минавами от лево десно. Ужас направо. Викам си ако спра ще ям курката у него квартал. Преплюх го 15сетина пъти и си продължих. Малоумници, сапунена фабрика да направят там. :beat_butt2

Потребителски аватар
bqlovento
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bqlovento » Пет 25 фев 2011 16:15

Бай Семо написа:Еми да, Софийката си е кофти за някой шофери като мен от по малките градчета. Оня ден ходих до терминал 2 на Айрогарата и минавам през " Мълъата " mhihi и там на един от легналите полицай кърмъза Бавария започва да ми се натяга. Продължих си да си карам нормално оня от пред ми сече пътя , пуска ме , минавами от лево десно. Ужас направо. Викам си ако спра ще ям курката у него квартал. Преплюх го 15сетина пъти и си продължих. Малоумници, сапунена фабрика да направят там. :beat_butt2

Един съвет--НИКОГА повече не минавай от там.Лично си изпатих една вечер точно на заспалите полицаи колона от коли и в двете ленти,всеки кара с 20 км/ч. и една тумба мангали застанали от двете старани на шосето и ритат зверски всяка една кола.Аз се разминах "само" с огъната задна врата,но имаше и по тежки случаи доколкото видях.Никой естествено не смее да спре или да направи нещо друго.Аз като човек знам какво трябваше да направя-пистолета и огън на сляпо ,но като служител честно казано знам ,че съм безсилен. Естествено се обадих на колегите и отговора беше съвсем спокоен-"Знаем ,случва се често,докато пратим патрул те ще се разбягат ,а и хвърлят камъни и по полицаите" По-добре минавай през околовръстното и Бусманци,заобикаляш няколко км,но си малко по-спокоен.

Потребителски аватар
fantomasss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fantomasss » Пет 25 фев 2011 18:51

Я па вие, аз всеки ден минавам от там и не съм имал такива проблеми. Веднъж само едни малки циганета ме чакаха със снежни топки, ама като им заклатих пръст и не посмяха да ме целнат. Едно време там беше страшно, но сега не е така. По-голяма част от потока за и от летището минава от там и Бай Мангал вече не смее да прави глупости.
И да не съм съвсем офф. Току що на кръстовището на Опълченска и Сливница рейс 310 беше буквално премазал главата на един нещастен човек, той беше просяк, но човек все пак. Гледката беше потресающая... :cry:

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пет 25 фев 2011 19:13

През циганската махала и аз минавам често и не е имало подобен случай за момента, но не би ме изненадало, пък и щом човека е бил свидетел...

Вече за втори път ви се случва в тунела за ниво -3 на The Mall да видя кола в нсарещното, този път беше една девойка милата се свила в края на платното и едва едва пъпли. Внимавайте там, че много идиот много нещо

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Съб 26 фев 2011 8:14

Аз оттам минавам всеки ден за работа.Преди половин час - една Алфа ме изпревари в насрещното на светофара ( на кръстовището на Ботевградско), след това тръгнах да го минавам преди първият полицай, онзи натисна и ме засече, после на самият полицай спря и включи задна, все едно ще ме изплаши... ако чете това искам да поздравя майка му, сестра му и него самия.

Потребителски аватар
bqlovento
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bqlovento » Съб 26 фев 2011 15:05

Аз също съм минавал от там там може би стотици пъти,но след този случай ,който е от ноември 2010 вече-НЕ.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 28 фев 2011 14:43

Днес един малоумен комплексар с пежо засече и скочи да бие едно момче с голф 3 на телевизионната кула.
Стана мелето :screwy

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пон 28 фев 2011 15:42

hooligans написа:Днес един малоумен комплексар с пежо засече и скочи да бие едно момче с голф 3 на телевизионната кула.
Стана мелето :screwy

Ей такива са ми много интересни...Преди месец и в Плевен видях двама да се налагат до колите, сеирджий се събраха, ама кво да ги гледам - техен си е бил проблема, те да го решават! Ама едно не мога да си обясня - тея хора не мислят ли после за дела, отговорност и прочие? Това не е дивият Тексас и Бар Кравар...или фактите говорят за друго май :hmmmm .
Не знам защо хората си мислят, че са недостижими и могат да нанесат на който и да е телесни или материални повреди и да им се размине?!? Един боклук, 3 боксьорчета и един циганин си изпатиха от тъпи действия - спечелих делата както си е реда, ама то мислене иска... :да:

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Пон 28 фев 2011 16:06

nokiangage написа:Ей такива са ми много интересни...Преди месец и в Плевен видях двама да се налагат до колите, сеирджий се събраха, ама кво да ги гледам - техен си е бил проблема, те да го решават! Ама едно не мога да си обясня - тея хора не мислят ли после за дела, отговорност и прочие? Това не е дивият Тексас и Бар Кравар...или фактите говорят за друго май :hmmmm .
Не знам защо хората си мислят, че са недостижими и могат да нанесат на който и да е телесни или материални повреди и да им се размине?!? Един боклук, 3 боксьорчета и един циганин си изпатиха от тъпи действия - спечелих делата както си е реда, ама то мислене иска... :да:

Има една приказка "бой и ебане не се връща" Те нека те увредът от бой пък после ходи ги съди...
И на мен са ми скачали така на бой едни 3ма побойници, но за късмет полото върви много :lol: и си подпалих джапанките :Mr Green Fun

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пон 28 фев 2011 16:21

zografski написа:Има една приказка "бой и ебане не се връща" Те нека те увредът от бой пък после ходи ги съди...
И на мен са ми скачали така на бой едни 3ма побойници, но за късмет полото върви много :lol: и си подпалих джапанките :Mr Green Fun

На мен са ми опирали пистолет в прозореца на колата, докато съм в нея...ама нито съм тичал да се разправям и да го бия...излязох през другата врата, обадих се по телефона като седях облегнат на задния капак, а "Jessie James" чакаше пред колата и първо баща ми дойде, после и органите на реда :Mr Green Fun ... Не е точно така колега с връщането, като пратихме някои "биячи" на военен съд ще им се върне както си му е реда...

П.С. Не говорим обаче за увреждане, защото наистина е друга ситуацията тогава...По-добре на никой да не му се случва подобно нещо и най-добре е да се опитваме да избягваме маскимално такива ситуации, защото доста млади хора починаха вследствие на пиянски истории, спорове в такива състояния и доказване "кой колко може да се бие"!

Потребителски аватар
Booster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Booster » Пон 28 фев 2011 19:56

Безотговорното шофиране няма край!Живея на един кофти завой бих казал.Кофти , понеже в едната посоко нямаш видимост , освен това пътното платно се е вдлъбнало и в двете страни , по този начин по средата остава нещо като ръб.Нещо тъкмо бях навън и поглеждам към пътя , един манго с голф 3 танцуваше по пътя докато се завъртя , удари се в бордюра и се обърна в обратна посока , в която се движеше.Излязох аз , подбутнахме я колкото се може плътно на бордюра и оня направо замина и почна да набира телефон...Има няма 10 мин. ще излизам тъкмо от вкъщи , той се беше върнал с още някакъв и опъваха въжете да се дърпат.От входната врата изминавам не повече от 50 метра и се казчвам при едни приятели , в този момент едно ауди 80 идва изсилено ама ,все едно жена му има 5 см разкритие :screwy .Караше с минимум 60 може би, по огледалния път.Идваше по същата схема на мангото с голфа , сядам аз отзад в колата и директно се обръщам назад , чакайки удар.Караше по посоката , в която както споменах няма видимост и дефакто би видял онези , които се бяха завъртяли в самия завой.С наближаването на завоя задницата му почна да се върти като манекенка на ревю , и въобще не можа да хване кривата на самия завой , шибна се в един дървен стълб , който е на 15 см от оградата на съседа , който пък живее отсреща ни.Някакъв ужас просто , благодарение на Господ нямаше никой пострадал.Аудито си беше доволно смляно от лявата страна от близката си среща със стълба , онзи миндил излезе от вътре , огледа се няколко секунди и се хвана за главата.Не знам , мен ако питате смотаняка се размина повече от добре , дано му е за урок.Пак казвам , настилката беше адски замръзнала и нямаше и помен от опесъчаване , сами си правете сметка с каква скорост е трябвало дa кара един съобразителен шофьор , въобще човек , който малко или много може да кара.

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Пон 28 фев 2011 21:01

Винаги съм се чудел как се живее на "кофти" завой. Сещам се за една къща дето разни идиоти многократно са се опитвали да влязат направо с колите си. Как ли заспиват обитателите и? Не се ли притесняват, че някой камион може да мине между табуретките?

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Пон 28 фев 2011 21:05

Ми оставят си повечко разстояние между табуретките да може да си мине камиона без ядове и си спят спокойно!
:D
Ми какво да правят бе човек,такава ни е държавицата,няма пари за друга къща,няма пари за местене,за нотариуси,за данъци,за посредници,да продължавам ли?

Потребителски аватар
Booster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Booster » Пон 28 фев 2011 21:58

ktamen написа:Винаги съм се чудел как се живее на "кофти" завой. Сещам се за една къща дето разни идиоти многократно са се опитвали да влязат направо с колите си. Как ли заспиват обитателите и? Не се ли притесняват, че някой камион може да мине между табуретките?

Какво да ти кажа колега , оградата ни е събаряна няколко пъти , абе имало е интересни гледки , за жалост.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 02 мар 2011 22:24

извинявам се, за идиотизма си тази вечер!
става дума за периода 20:45-21ч посоката Младост - Централна гара
гонех влак

Върни се в “Пътеводител”