Безотговорното шофиране няма край!Живея на един кофти завой бих казал.Кофти , понеже в едната посоко нямаш видимост , освен това пътното платно се е вдлъбнало и в двете страни , по този начин по средата остава нещо като ръб.Нещо тъкмо бях навън и поглеждам към пътя , един манго с голф 3 танцуваше по пътя докато се завъртя , удари се в бордюра и се обърна в обратна посока , в която се движеше.Излязох аз , подбутнахме я колкото се може плътно на бордюра и оня направо замина и почна да набира телефон...Има няма 10 мин. ще излизам тъкмо от вкъщи , той се беше върнал с още някакъв и опъваха въжете да се дърпат.От входната врата изминавам не повече от 50 метра и се казчвам при едни приятели , в този момент едно ауди 80 идва изсилено ама ,все едно жена му има 5 см разкритие

.Караше с минимум 60 може би, по огледалния път.Идваше по същата схема на мангото с голфа , сядам аз отзад в колата и директно се обръщам назад , чакайки удар.Караше по посоката , в която както споменах няма видимост и дефакто би видял онези , които се бяха завъртяли в самия завой.С наближаването на завоя задницата му почна да се върти като манекенка на ревю , и въобще не можа да хване кривата на самия завой , шибна се в един дървен стълб , който е на 15 см от оградата на съседа , който пък живее отсреща ни.Някакъв ужас просто , благодарение на Господ нямаше никой пострадал.Аудито си беше доволно смляно от лявата страна от близката си среща със стълба , онзи миндил излезе от вътре , огледа се няколко секунди и се хвана за главата.Не знам , мен ако питате смотаняка се размина повече от добре , дано му е за урок.Пак казвам , настилката беше адски замръзнала и нямаше и помен от опесъчаване , сами си правете сметка с каква скорост е трябвало дa кара един съобразителен шофьор , въобще човек , който малко или много може да кара.