Бай Семо написа:Еми да, Софийката си е кофти за някой шофери като мен от по малките градчета. Оня ден ходих до терминал 2 на Айрогарата и минавам през " Мълъата "и там на един от легналите полицай кърмъза Бавария започва да ми се натяга. Продължих си да си карам нормално оня от пред ми сече пътя , пуска ме , минавами от лево десно. Ужас направо. Викам си ако спра ще ям курката у него квартал. Преплюх го 15сетина пъти и си продължих. Малоумници, сапунена фабрика да направят там.
hooligans написа:Днес един малоумен комплексар с пежо засече и скочи да бие едно момче с голф 3 на телевизионната кула.
Стана мелето
nokiangage написа:Ей такива са ми много интересни...Преди месец и в Плевен видях двама да се налагат до колите, сеирджий се събраха, ама кво да ги гледам - техен си е бил проблема, те да го решават! Ама едно не мога да си обясня - тея хора не мислят ли после за дела, отговорност и прочие? Това не е дивият Тексас и Бар Кравар...или фактите говорят за друго май.
Не знам защо хората си мислят, че са недостижими и могат да нанесат на който и да е телесни или материални повреди и да им се размине?!? Един боклук, 3 боксьорчета и един циганин си изпатиха от тъпи действия - спечелих делата както си е реда, ама то мислене иска...
zografski написа:Има една приказка "бой и ебане не се връща" Те нека те увредът от бой пък после ходи ги съди...
И на мен са ми скачали така на бой едни 3ма побойници, но за късмет полото върви многои си подпалих джапанките
ktamen написа:Винаги съм се чудел как се живее на "кофти" завой. Сещам се за една къща дето разни идиоти многократно са се опитвали да влязат направо с колите си. Как ли заспиват обитателите и? Не се ли притесняват, че някой камион може да мине между табуретките?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта