http://news.ibox.bg/news/id_1684939827
Пернишки „Голф” стана на въглен след каскада на пияна глава
07.03.2011, 13:26
Пернишки „Фолксваген Голф" беше унищожен напълно от пияния си водач, който направил огнена каскада с автомобила на пияна глава, съобщиха от МВР.
Вчера около 21:40 часа почерпеният И.А. минал с возилото през горящи автомобилни гуми на ул. „Димитър Благоев" в пернишкия кв. „Църква".
Две преки по-късно „Голф"-ът бил спрян от полицейски автопатрул, тъй като задната част на колата била обхваната от пламъци. Скоро огънят успял да унищожи цялото возило.
Проверка с дрегер отчела 1,81 промила алкохол в кръвта на 30-годишния водач. Той е задържан за 24 часа.
п.п. Много се чудех, това в темата за катастрофите ли да го сложа, но май по скоро е тази!

! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Червено поло мисля че беше с Х регистрация или Н ... не си спомням точно
номера е 7333
Карано от жена
На 05 март малко до отбивката за Рилски Манастир по пътя за Благоевград,
тъпата овца ме изпреварва на завой без видимост, на непресечена линия.
Още едно на ръка че това дръгливото поло нямаше сила да изкачи баира, камо ли да ме изпревари.
Като видя че не може, вместо да се откаже и да се прибере, ме засече и даже ми правеше знаци ...
Извинения на целия форум за думите ми които ще последват ...
Но ти МЪРШО, само да те набарам ще ти се види малък света. Да поставяш на карта живота на толкова много хора по пътя.
Жив късмет си беше че не се появи кола насреща, защото инцидент щеше да има 1000%
Можеш да направиш молебен, че тогава бях с гаджето, сестрата и още 2 момичета в колата.
Ако не бяха те да ме усмирят щях да те настигна (въпрос на отрицателно време отчитайки че колата ми е поне 2 пъти по-мощна от твоята) и незнам какво щеше да се случи. Толкова ми беше паднало пердето от зверската та простотия, че незнам.
Но само знай че не съм те забравил. Моли се някой ден да не те срещна на пътя !!
Аман от такива ИДИОТИ на пътя. Няма място за такива. Следващия път като направиш подобна простотия дано не излезеш без последствия.
От сърце ти го пожелавам!
номера е 7333
Карано от жена
На 05 март малко до отбивката за Рилски Манастир по пътя за Благоевград,
тъпата овца ме изпреварва на завой без видимост, на непресечена линия.
Още едно на ръка че това дръгливото поло нямаше сила да изкачи баира, камо ли да ме изпревари.
Като видя че не може, вместо да се откаже и да се прибере, ме засече и даже ми правеше знаци ...
Извинения на целия форум за думите ми които ще последват ...
Но ти МЪРШО, само да те набарам ще ти се види малък света. Да поставяш на карта живота на толкова много хора по пътя.
Жив късмет си беше че не се появи кола насреща, защото инцидент щеше да има 1000%
Можеш да направиш молебен, че тогава бях с гаджето, сестрата и още 2 момичета в колата.
Ако не бяха те да ме усмирят щях да те настигна (въпрос на отрицателно време отчитайки че колата ми е поне 2 пъти по-мощна от твоята) и незнам какво щеше да се случи. Толкова ми беше паднало пердето от зверската та простотия, че незнам.
Но само знай че не съм те забравил. Моли се някой ден да не те срещна на пътя !!
Аман от такива ИДИОТИ на пътя. Няма място за такива. Следващия път като направиш подобна простотия дано не излезеш без последствия.
От сърце ти го пожелавам!
Вчера следобяд, по Е79 между Сандански и Кресна ме застигнаха 4 мотористчета/аз, още едно момче и две момичета сме в колата/. Бяха с пистови моторетки и явно се мислеха за доста бързи и недосегаеми. Първия ме застигна в плавен десен завой, видях го в огледалото как изкочи, отсреща идваха две коли. Дръпнах се максималко в дясно, с риск да се метна в канафката, само и само тоя малоумник да може да мине и да не трансформира голфа в Смарт... Аз карах с 80, тоя беше с доста повече и едва ли очакваше да застигне кола в завоя. Като ме изпредвари/и аз не знам как успя, без да стане сакатлък/, изчезна. Убаво, ама не беше само тоя. Бяха четири те такива убафци, изпредварвайки по демонстративен начин всичко де що видят. Четвъртия като ме взе, вече на права отсечка, изправи мотора на задна гума и караше около километър, километър и половина на задна гума /аз бях с около 95-100, а тоя ме изпредвари и се отдалечаваше доста бързо.... / и то при положение че насреща имаше поне 3 автомобила....
Абе с две думи, и четиримата участници се държаха като пътници за оня свят...
Таман си викам че всичко е минало, и ме спират униформени за проверка
Питам ги аз, мотористи виждали ли са да минават от тук, а те ми викат "Не"
Излизам от Кресна и постепенно пътя става с завоичета и се влиза в дефилето. Идентична ситуация. В десен завой се показва моторист, легнал на моторя в завоя почти на осовата линия. По инстинкт пак в дясно, да не му отнеса главата на тъпака. И още един, и още един. Четвъртия го срещнах на права отсечка, та поне държеше пътя.
Апелирам фразата "Пазете мотористите" да се трансформира в "Пазете се от мотористите". Тия конкретно, ако всеки път карат така, както аз ги видях за 30 минути два пъти да летят като откачена врата, няма да заесенеят.

Таман си викам че всичко е минало, и ме спират униформени за проверка

Излизам от Кресна и постепенно пътя става с завоичета и се влиза в дефилето. Идентична ситуация. В десен завой се показва моторист, легнал на моторя в завоя почти на осовата линия. По инстинкт пак в дясно, да не му отнеса главата на тъпака. И още един, и още един. Четвъртия го срещнах на права отсечка, та поне държеше пътя.
Апелирам фразата "Пазете мотористите" да се трансформира в "Пазете се от мотористите". Тия конкретно, ако всеки път карат така, както аз ги видях за 30 минути два пъти да летят като откачена врата, няма да заесенеят.
Случка през този февруари, стоя на светофара до ВМА, пред мен 2 коли, от мен до предната кола 2м и нещо. От скука гледам в огледало за задно виждане и какво виждам, БМВ Х5 лекичко се търкаля без признаци за намаляване на скоростта, както си вървя ме удари. Бях в добро настроение, не ми се разправяше изобщо, но все пак излязох да видя има ли щети. Гледам че м/у мен и БМВто 50 см, после се сетих че тоя ме премести напред, добре че имах достатъчно място отпред и държах натиснати спирачки и не се ударих в колата отпред. И какво, пострада само БМВто, одраскана маска отпред, на мен нищо, на пасат Б3 е много добра задна броня, висока и пази фарове отзад. Езлезе някакъв тип от БМВто, попитах го къде гледаше и си тръгнах.
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вчера видях следната катастрофа :
на моста при КАТ, посока към КАТ имаше задръстване в двете ленти. Микробус явно е решил да направи обратен завой на двойно непрекъсната линия, обаче е срещнал Голф3 караш в насрещното платно. Голфа беше ударил с предницата лявата страна на микробуса.
Голфа според мен е карал поне с 40-50 защото имаше големи щети по колата.
П.С. чудех се в коя тема да пусна мнението, пуснах я тука защото е катастрофа между идиоти.
на моста при КАТ, посока към КАТ имаше задръстване в двете ленти. Микробус явно е решил да направи обратен завой на двойно непрекъсната линия, обаче е срещнал Голф3 караш в насрещното платно. Голфа беше ударил с предницата лявата страна на микробуса.
Голфа според мен е карал поне с 40-50 защото имаше големи щети по колата.

П.С. чудех се в коя тема да пусна мнението, пуснах я тука защото е катастрофа между идиоти.

Тази сутрин, околовръсното и един син "брачет" сеат С 8652, две много рискови изпреварвания, застрашавайки живота поне на още 4 водачи. Стига въпросната кола на кръстовището на Филиповци и не може да изчака двете коли, който чакат за направо и от лентата за на ляво си отпраши
Вчера сиво БМВ "С 2238", ул.Софийски герой, задръстване на светофара към Цар Борис. Тоя идиот влезна в насрещното и тъй като валеше яко дъжд изпръска много брутално жена и малко дете (може и други след това), засече една кола и се "мушна" за на дясно. Те тоя ИДИОТ е за

Вчера сиво БМВ "С 2238", ул.Софийски герой, задръстване на светофара към Цар Борис. Тоя идиот влезна в насрещното и тъй като валеше яко дъжд изпръска много брутално жена и малко дете (може и други след това), засече една кола и се "мушна" за на дясно. Те тоя ИДИОТ е за

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Аз съм един от днешните идиоти
. В трафик при опит за малоумна маневра, "ожулих" задната броня на колега.
Бял пасат комби В3 или В4, клубна лайстна за задния номер 7641.
Човече, извинявам се и тук

Човече, извинявам се и тук

- avgeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
bobocamaro написа:Аз съм един от днешните идиоти. В трафик при опит за малоумна маневра, "ожулих" задната броня на колега.
Човече, извинявам се и тук![]()
На всеки се случва, няма грижи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Евала неска на един пич с ауди А5 с-лайн. Светофара е червен (за колите) и аз тамън слизам от тротоара и стъпвам на пътя и тоя щеше да ми мине през краката при което да бяхте видяли как се върнах обратно на тротоара и пратих много поздрави на майка му при което пичагата веднага отби в дясно. Аз си мислех, че само ще отбие без да слезе и не му обърнах внимание. Тръгнах да пресичам и точно когато бях на края на пешеходната пътека се чуват някакви викове, обърнах се и го гледам тос слязъл от колата ( видима възраст около 35 костюмиран ) и нещо размахва ръцете май за да отида при него. Въпреки, че закъснявах за среща с фр-та реших да се обръна и да го видя какво иска. Очаквах да ми се разкрещи или да се опита да ме одари се пак пратих поздрави на майка му а и съм на 17 и не съм 1.90 висок. Като стигнах до него човека ми се извини и почна да ми разправя колко много бързал ( а аз стоя и се чудя щом бърза защо е спрял
) и как не било прилично така да псувам, защото имало много откачалки и въпреки, че аз не съм виновен мога да го изям големия. Накрая си стиснахме ръцете и той тръгна с мръсна газ при което почнах да съжалявам горкото ауди
Най-честия номер е когато някой се прави на интересен на някой светофар и слезем аз или баща ми и те само се заключват в колите и те гледат в очите като да не казвам какво. Само да кажа, че не слизаме от колата само, защото караме някоя скъпа кола или прочие а единствено заради тъпите ругачи които в колите са много отворени а като слезеш от колата пълнят гащите. Само за протокола караме форд ескорт и май заради това всички свирят и се правят на отворковци ама ако карахме примерно ауди а8, бмв 7 серия или vw phaeton никой нямаше да свири. Тва българина никога няма да се промени.
Сега малко офф топик
Живевя в Бургас и направо се учудвам колко много истории има за софиянци и пловдивчани. Миналата година стоях 2 седмици в София и секи ден като обикалях с брачед ми останах с добро впечатление, защото много хора ти пратиха път и бяха много любезни
Поздрави на всички и дано хората се променят докато си взема книжката в началото на следващата година 

Сега малко офф топик

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да споделя и аз нещо - не е свързано толкова с идиоти, колкото ситуацията беше комична.
София - улица с лек наклон (мое надолу). Чакам на светофар. В насрещното платно две ленти. Малка градска кола се движи в лявата, вътре две каки. Шофьорката си намалява и спира в лявата лента за да слезе пътничката. Тя си отваря вратата, тръгва да слиза, в това време отзад я наближава друга малка кола с единична кака
. Тя намалява и спира на метър и половина-два зад другата и чака да тръгне. Да ама каката в първата кола нещо блее и пуска спирачката и колата леееко тръгва назад. В този момент кавам на жена ми "Гледай я тази как ще спре в колата отзад". Да ама не - каката отзад вижда как предната кола бавно идва към нея и почва да се шашка, нещо ръга по скоростите (явно иска да мръдне назад), но не уцели и с мръсна газ - НАПРЕД и се заби в първата кака. Направо ми изби зъбите случката и се смях със сълзи - съжалявах, че нямаше как да ги снимам. След което 1 минута двете каки си седят в колите и говорят по телефоните
. Трябваше да тръгна и не знам какво е станало после, но ситуацията беше като филмчетата в интернет дето някой паркира с 27 маневри и пътьом удря 6 коли 
Иначе аз се дразня най-много на кретени, които изпреварват колоната за ляв завой през насрещното или тарикати, които при ясна маркировка и светофари умишлено се престрояват в грешна лента - най-често в лентата за направо за да завиват наляво и после задръстват движението. Такива ги освирквам и храня редовно по светофарите. Имам усещането, че по някое време по курсовете са спрели да обясняват, че като има маркировка само за направо от тази лента НЕ СЕ ЗАВИВА !!!. Или тия дето продават книжки с кратко упътване, че черен джиБ е с предимство забравят да го споменат на клиентите
София - улица с лек наклон (мое надолу). Чакам на светофар. В насрещното платно две ленти. Малка градска кола се движи в лявата, вътре две каки. Шофьорката си намалява и спира в лявата лента за да слезе пътничката. Тя си отваря вратата, тръгва да слиза, в това време отзад я наближава друга малка кола с единична кака

Иначе аз се дразня най-много на кретени, които изпреварват колоната за ляв завой през насрещното или тарикати, които при ясна маркировка и светофари умишлено се престрояват в грешна лента - най-често в лентата за направо за да завиват наляво и после задръстват движението. Такива ги освирквам и храня редовно по светофарите. Имам усещането, че по някое време по курсовете са спрели да обясняват, че като има маркировка само за направо от тази лента НЕ СЕ ЗАВИВА !!!. Или тия дето продават книжки с кратко упътване, че черен джиБ е с предимство забравят да го споменат на клиентите

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Един идиот от днес . Точно пред молЪ (идвам от руски паметник) и спирам на светофара на Стамболийски на червено (първа кола). След 2-3 секунди се чува гаден трясък , удрям си главата в облегалката (колегата до мен също) и колата ми се помества с 3-4 метра
при натисната спирачка. Мерцедес (плевенски) ме удря с 30-40 км. отзад
. Отговора на чичката беше , че се бил заблеял..... ужас

- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Споко и мене ме удариха така лятото, един професионален шофер(бакшиш), ако сте си направили двустранния от гражданската плащат добре 

- airjohn
- Автомобил: 2020 Skoda Karoq
- Двигател:
b0bituy написа:... Очаквах да ми се разкрещи или да се опита да ме одари се пак пратих поздрави на майка му а и съм на 17 и не съм 1.90 висок. Като стигнах до него човека ми се извини и почна да ми разправя колко много бързал ( а аз стоя и се чудя щом бърза защо е спрял) и как не било прилично така да псувам, защото имало много откачалки и въпреки, че аз не съм виновен мога да го изям големия. Накрая си стиснахме ръцете и той тръгна с мръсна газ при което почнах да съжалявам горкото ауди
Най-честия номер е когато някой се прави на интересен на някой светофар и слезем аз или баща ми и те само се заключват в колите и те гледат в очите като да не казвам какво. Само да кажа, че не слизаме от колата само, защото караме някоя скъпа кола или прочие а единствено заради тъпите ругачи които в колите са много отворени а като слезеш от колата пълнят гащите. Само за протокола караме форд ескорт и май заради това всички свирят и се правят на отворковци ама ако карахме примерно ауди а8, бмв 7 серия или vw phaeton никой нямаше да свири. Тва българина никога няма да се промени.
Сега малко офф топикЖивевя в Бургас и направо се учудвам колко много истории има за софиянци и пловдивчани. Миналата година стоях 2 седмици в София и секи ден като обикалях с брачед ми останах с добро впечатление, защото много хора ти пратиха път и бяха много любезни
Поздрави на всички и дано хората се променят докато си взема книжката в началото на следващата година

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Да разкажа за селянина днес с Хонда сивик с регистрация Е....
Та тръгваме днес с жената от София за Благоевград и още около Княжево , жената вижда една черна хонда с Благоевградска регистрация и казва "С този младеж сигурно ще си караме до блг?". Както и да е , изпреварвам "младежа" с очилцата малко след Владая и карам с 90 км/ч.. На забранен очастък (преди широкото на Драгичево) младежа ме изпреварва и намаля пред мен ,като леееЕееко ме засича , супер карам си зад него и след 20 метра нашия бие някакви спирачки , засичка ме (ОТНОВО) и спира . Подминавам го , като благославях роднините на очилатия бледен МЛАДЕЖ до 9-то коляно . След 10 минути около старо село ме задминава ... познайте какво... ХОНДА сивик , черна с младежчето вътре . Изпревари ме и пак намали , караше в лява лента , изпреварвайки ТИР с около 80км./ч. (ограничението там е 90). От моя страна последваха къси , дълги , пак къси пак дълги.... нашия продължи да властва над лявата лента. И както си карахме с 90 - 100 км. нашия наби спирачки все едно е на паркинга в МОЛА. Видя полиция и наби спирачки в лявата лента , та за секунди от 100 падна на 60-70км. Познайте колко приятно се почувствах , като се наложи да спирам рязко зад малоумника . Изпреварих го , минахме полицаите и .... тъпака пак ме изпревари. Радвам се , че до Благоевград не го видях повече. Такъв идиот с кеф ше го пребия , за 30 минути ме засече 3 пъти , изпревари ме на забранени места и след изпреварването намаляше..... ИДИОТ!!!
Та тръгваме днес с жената от София за Благоевград и още около Княжево , жената вижда една черна хонда с Благоевградска регистрация и казва "С този младеж сигурно ще си караме до блг?". Както и да е , изпреварвам "младежа" с очилцата малко след Владая и карам с 90 км/ч.. На забранен очастък (преди широкото на Драгичево) младежа ме изпреварва и намаля пред мен ,като леееЕееко ме засича , супер карам си зад него и след 20 метра нашия бие някакви спирачки , засичка ме (ОТНОВО) и спира . Подминавам го , като благославях роднините на очилатия бледен МЛАДЕЖ до 9-то коляно . След 10 минути около старо село ме задминава ... познайте какво... ХОНДА сивик , черна с младежчето вътре . Изпревари ме и пак намали , караше в лява лента , изпреварвайки ТИР с около 80км./ч. (ограничението там е 90). От моя страна последваха къси , дълги , пак къси пак дълги.... нашия продължи да властва над лявата лента. И както си карахме с 90 - 100 км. нашия наби спирачки все едно е на паркинга в МОЛА. Видя полиция и наби спирачки в лявата лента , та за секунди от 100 падна на 60-70км. Познайте колко приятно се почувствах , като се наложи да спирам рязко зад малоумника . Изпреварих го , минахме полицаите и .... тъпака пак ме изпревари. Радвам се , че до Благоевград не го видях повече. Такъв идиот с кеф ше го пребия , за 30 минути ме засече 3 пъти , изпревари ме на забранени места и след изпреварването намаляше..... ИДИОТ!!!