! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот milmar » Вто 28 юни 2011 11:17

Velko написа:Много добре си е обозначено - тези които са в кръговото са с предимство има си знаци.Аз ти говоря за човек каращ в насрещното...

Ние в Русе също може да "се запишем" :) , имаме кръгово , което не е точно "пълен кръг" :Mr Green Fun , говоря за това до болницата (до хАльоша ) . Кръговото представлява "полукръг" и редовно се нарушава от колите , движещи се от болницата към парка , карат си в насрещното :? . В противен случай (аз винаги постъпвам така) трябва досата да се позаобиколи , да се мине през още едно кръстовище и пак да се навлезе в кръговото от другата му страна .

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Вто 28 юни 2011 11:21

В тази тема ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да включим и всичко полицаи шаващи по улиците с патрулките :evil: Изроооди... като сте полицаи не значи,че за вас мигачи,знаци и правила няма death Писна ми ... вече набутам ли се зад полицейска кола...вадя камерата от жабката и директно в РПУ-то...тези правила не са само за будалите :evil:

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Вто 28 юни 2011 12:16

IvailoOo написа:В тази тема ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да включим и всичко полицаи шаващи по улиците с патрулките :evil: Изроооди... като сте полицаи не значи,че за вас мигачи,знаци и правила няма death Писна ми ... вече набутам ли се зад полицейска кола...вадя камерата от жабката и директно в РПУ-то...тези правила не са само за будалите :evil:

Редовно ми се случва да ги наблюдавам какви ги вършат - говорят по телефоните постоянно, нямат колани, не дават мигачи както си споменал, минават постоянно на червен сигнал, макар и да не са в режим и да нямат нито сирена, нито включен буркан. Много често в насрещното по еднопосочни улици... но те са закона и нищо не им пречи :D

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Вто 28 юни 2011 12:31

А тия същите като се барнат с униформа в личните си коли...или си сложи картата на таблото на стъклото и само като го спрат дори не отваря прозореца да поздрави "колегата" виждат му картата и айде...колани,телефони,мигачи,фарове..няма никой тука...

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Вто 28 юни 2011 13:03

Е двама такива точно ме спират ония ден. Единия идва и без да се представи - документи за проверка. Подавам ги аз и в този момент идва вторият и казва: Като ти посочат да спреш спират там, където сме ти посочили! Аз съм спрял точно след патрулката, има няма 2-3 метра. Домързя го да си мръдне дебелия гъз. Ама пък като тръгвах набих първа с газ до ламарината и му напълних зъбите със сажди :evil: . Боклук нещастен...

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Вто 28 юни 2011 13:20

Скоро полицаи ме спряха без да слезнат от колата само като ми пресветнаха на дълги и единия правеше някакви физиономии... :screwy После без да се представи и с нечленоразделна реч поиска документите ми, ама за какво не се заядох и аз, да си ги бях подминал и после да зашия една жалба, че ми присветкат... Ама бях взел вечерта приятелката от работа и ми се размрънка.

Иначе в Плевен - през нощта, 3 коли сме, непознати и до "Централ" на забранения завой ама няма никой по улиците, само една бала трябваше да се претъкаля и оня с хармониката да мине :Mr Green Fun , и тримата завиваме (грешим, така е :beat_butt2 ) и караме с 25 км/ч, но след 100 метра спират познайте кой - мен, при положение, че съм последна кола!?!?! Пак няма представяне на полицая и почнах да се заяждам, че вече ме ядоса супер много. Не ми писа нищо mhihi

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Вто 28 юни 2011 15:13

nokiangage написа:... на забранения завой ама няма никой по улиците, само една бала трябваше да се претъкаля и оня с хармониката да мине :Mr Green Fun , и тримата завиваме (грешим, така е :beat_butt2 )...

Може би се сещаш за името на темата mhihi .

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Вто 28 юни 2011 15:16

milmar написа:Може би се сещаш за името на темата mhihi .

Напълно :beer , не съм постъпил както трябва, но акцента беше върху интересния подбор на спирането на нарушилите...

Потребителски аватар
orbital
Автомобил: PASSAT B4
Двигател: 1Z 1996

Мнениеот orbital » Вто 28 юни 2011 16:20

Вчера , пак до свободния университет във Варна , паркирано рено19 бургаска регистрация пред него пасат б5 (добруджанска) регистрация и пред пасата имаше още някакъв автомобил , който не се виждаше добре.Аз съм спрял отсреща и чакам жена ми да и свърши изпита , когато един пич се качва в пасата ,пали , тръгва назад и без дори да му светнат стоповете се наръгва в реното , след това дори не слезе да види как се осра , пича си тръгва все едно не се е нахакал в рендето. :beat_butt2 Имаше теглич и на него му нямаше нищо но като дойде жена ми и тръгнахме спрях до реното , номера и бронята горките ..... Хвана ме яд , че всичко стана бързо и не успях да запиша номера на пасата.Да те е страх и да паркираш някаде вече ,аман от боклуци.

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Вто 28 юни 2011 16:26

Преди малко едно клио II щеше да ме размаже...на улица една лента във всяка посока правя ляв завой с мигач всичко срещу мене няма никой намалям за завоя и погледам в огледалото в последния момент и скочих на спирачките с двата крака....и тоя профуча в насрещното поне със 120(около 400метра са до където се вижда напреде улицата след няма и 20 секунди тоя не се виждаше вече в даличината)...добре че не забравих да погледна ,защото нямаше да пиша в момента :bishop направо ме удряше във вратата...а и точно 10 метра напред от дясно на коалта има и спирка и седяха поне 4-5 човека..щеше да стане мармлад всичко... тъпака дори едни фарове не беше пуснал... още не мога да го проумея това....но си мисля сериозно да си изкарам разрешително за оръжие... :screwy

Потребителски аватар
BRASNA4A
Автомобил: VW GOLF3 GTI
Двигател: ABF

Мнениеот BRASNA4A » Вто 28 юни 2011 16:39

asentum каза: ПАЗЕТЕ СЕ ОТ BMW № С 4400 ВМ

какрам си днес спокойно около 21.35 ч. по ул. Раковски в София ... колите са две три ...на баира на Александър Невски се престроявам с мигач в дясното платно и започвам да се спускам към Дондуков, въпросният нервак бе на най-малко 25 м. зад мен, но явно не му хареса моята маневра /да уточня, че всички там 2 коли карахме с не повече от 30 км./ч ...започна едно свиркане , изпреварване от ляво и засичане .... разбирасе аз спрях на наклона и отворих прозореца да погледна "Педро бързия" какъв му е проблема .....направо се вцепених като видях млад мъж на около 30 и малко ...посещаващ редовно фитнеса ....който с ръкомахане и псувни ми обясняваше нещо.... на задната седалка имаше дете на не повече от 3 годинки, т.е. във възраст на която попиваш всичко от шизофреничния си татко и неговото неизразходвано анаболно поведение .... явно преценявайки, че и мен Господ ме е дарил с някакви данни /за щастие и умствени/ махна с ръка и продължи.
Ще кажете нищо ново под слънцето на нашата татковина .... ама това за мен е идиот, които има щастието да възпитава деца със своето маймуно-сапиенско поведение.

Колега прав си,шофиорите на БМВ са най-ненормалните според това което сам виждал на пътя през 14г. си шофиорски стаж.

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Вто 28 юни 2011 18:08

Днес просто си затвърдих мнението че след определена възраст трябва да се държат някакви нормативи за да се види адекватен ли си за шофьор... На прибиране от Търново към Омуртаг след разклона за Полски Тръмбеж има един доста сериозен десен завой точно след отбивката с чешмата, един пенсионер не намалил даже(със 120, гуми подметка) изтървал завоя влязъл в насрещното и рязко свил пак в дясно... Резултата: астрата с гъза напред в канавката и човека няма триъгълник не знае какво се случва... Издърпа го едно момче с микробус Рено варненски пич, бутахме излезе, антифриза изтече задно ляво колело изкривено и човека вика мерси много тя нищо и няма да астрата запали и си тръгна... Едно че беше абсолютно неадекватен, второ че нямаше триъгълник и резервна гума до колкото разбрах и трето замина си като пич при условие че колата му е опасна....

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Вто 28 юни 2011 18:23

Днеска много ми дойде и вече само се моля олигофрените да не се удрят в други....колеги гледайте по 2 пъти при всяка маневра,ако трябва спирайте когато вие сте с предимство и това е ...оправия няма...само се моля тия ,които не им пука от нищо да се набиват в дървета,стълбове,канавки и тн...само да не се набиват в други хора...никой не иска в тази държава да оправи нещата доколкото може,винаги ще има хора на които не им пука от нищо,но поне да са сведени до минимум....както и да е безаваийно на всички :bishop

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Пет 01 юли 2011 10:44

днес сутринта, родната ни полиция бърза за работа

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Нед 10 юли 2011 18:40

Цървул със софийски мерцедес ML, СА 4547, на кръстовището си отвори джама и си изхвърли боклуците на платното - некви кърпички, опаковки и т.н. :screwy

Върни се в “Пътеводител”