Хора, моля ви, не правете така! Колкото и справедливо да ви се струва. Колкото и прекарани да се чувствате.ipm написа:b0-MaNiAkA написа:hooligans написа:Поздрав за всички селяндури с малки пишки, пътуващи към морето и изпреварващи колона която не мърда...
Поздрав и от мен! Винаги си спазвам добра дистанция с предния автомобил, но подобни нагляри все ми я отнемат, даже се налага и повече място да им правя
Като видиш такъв герой в огледалото се доближи плътно до колата пред теб и не го пускаш...

! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
hooligans написа:Поздрав за всички селяндури с малки пишки, пътуващи към морето и изпреварващи колона която не мърда...
Вадят ме от равновесие тия всяка година...

Горещо олио за тях!

Прав е иначе мършавия... по-добре да има дистанция, че иначе мелето е страшно...
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
ipm написа:b0-MaNiAkA написа:hooligans написа:Поздрав за всички селяндури с малки пишки, пътуващи към морето и изпреварващи колона която не мърда...
Поздрав и от мен! Винаги си спазвам добра дистанция с предния автомобил, но подобни нагляри все ми я отнемат, даже се налага и повече място да им правя
...Като видиш такъв герой в огледалото се доближи плътно до колата пред теб и не го пускаш...
Случвало ми се е да не пускам, но след това като се замисля...просто не си заслужава заради идиоти да ставам идиот!
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Щуменско Пежо 405 тръгна да ме изпреварва по пътя за Варна, аз си карам с 90 км/ч а в другото платно идва камион Камаз - идиота тръгна да изпреварва въпреки недостатъчното време и разстояние, шофьора на камиона му свиреще и присветкваше, аз се свих почти в банкета в последния момент, както и камиона за да мине селяндура...
Идиотско е по пътищата за съжаление, то колкото и да се пази човек, за съжаление има и малоумници. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
b0-MaNiAkA написа:ipm написа:
...Като видиш такъв герой в огледалото се доближи плътно до колата пред теб и не го пускаш...
Случвало ми се е да не пускам, но след това като се замисля...просто не си заслужава заради идиоти да ставам идиот!

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Напоследък ми върви яко на балъци...по принцип като се прибирам от работа минавам по стръмен баир надолу с 3 г/д остри завоя първия от който е наляво... Там асфалта е стъкло..и както си карам надолу със скорост от около 50-+ 2,3 км/ч гледам някакво кученче на тротоара в дясно от мен. И какво му скимна на един дърт бонак ,който си пушеше цигарата в колата в близост до него , да го изплаши и това куче право пред колата... и баш на завой...то не бяха едни слаломи...дрифтове и чудо
Добре,че нямаше коли,че иначе отиде коня у ряката
Така, че и спрели...боклуците могат да ви скапят деня

Така, че и спрели...боклуците могат да ви скапят деня

- Танков
- Автомобил: Golf MK1
- Двигател:
Май и аз трябва да се впиша в тази графа
Сутринта по Ломско на стеснението от светофара на надежда към кръговото пуснах една кола от пресечка да прави ляв завой но тъй като имаше задръстване колата спря точно по средата на улицата, даде ми малко аванс и реших да го заобиколя като навляза леко в пресечката, без да погледна в огледалото отдясно един колоездач едва не се заби в мен, мъж на средна възраст
и всичко това пред очите на колега
но вече ще имам едно наум 

Вчера към 21:00 часа на кръстовището на ул."Професор Милко Бичев" (продължението на бул."Евлоги Георгиев") и бул. "Данайл Николаев" едно черно Audi A3 (СА 1418 РА) за малко да ме отнесе... буквално. Правя ляв завой към Сточна гара и оня прелетя на чисто червено по бул. "Данайл Николаев" в същата посока... Ако бях тръгнал по-бързо при светването на зелено, щеше да ни има по новините 

Снощи на гм димитров завих на червено по симеоновско......както си седях на светофара нещо бях замислен и на тези които идват от резиденциите им светна зелено в посока симинарията а аз тъпото копеле не знам защо реших че на мен ми светна зелено....добре че нямаше някой който се е засилил а всички бяха спрели 

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
ping23 написа:Снощи на гм димитров завих на червено по симеоновско......както си седях на светофара нещо бях замислен и на тези които идват от резиденциите им светна зелено в посока симинарията а аз тъпото копеле не знам защо реших че на мен ми светна зелено....добре че нямаше някой който се е засилил а всички бяха спрели
Така като се разсеяш на някъде започваш да правиш малоумни грешки, и аз съм така.
- STEYN
- Автомобил: A4 B6
- Двигател: AVF
А аз имам един такъв реторичен въпрос - защо като завали дъжд във Варна 50% от шофьорите стават ИДИОТИ НА ПЪТЯ??? 

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
STEYN написа:А аз имам един такъв реторичен въпрос - защо като завали дъжд във Варна 50% от шофьорите стават ИДИОТИ НА ПЪТЯ???
Имам реален отговор за теб - не е само във Варна. И в София и сигурно на още много места е същото.Валне малко дъждец и става страшно... варда, нямам спирачки, карам бавно и засичам всички, защото видиш ли е хлъзгаво и мъй страх

STEYN написа:А аз имам един такъв реторичен въпрос - защо като завали дъжд във Варна 50% от шофьорите стават ИДИОТИ НА ПЪТЯ???
Много от шофьорите/ките не знаят от къде се пуска чистачките, и вместо това, решават да поправят проблема като натиснат газта, и по тоя начин капките от прозореца да се изчистят

Та по темата: Най-много мразя някой да прави десен завой на червено! Толко ли гориво ще изхарчи за 20 секунди или ще закъснее за кафе рано сабаааалеее! Аман бре хора, осъзнайте че не сте сами на пътя!
Ако почнем всички да правим така, всеки да кръшка щЪ стане ИбАСи Змията

- dare__devil
- Автомобил:
- Двигател:
nokiangage написа:Щуменско Пежо 405 тръгна да ме изпреварва по пътя за Варна, аз си карам с 90 км/ч а в другото платно идва камион Камаз - идиота тръгна да изпреварва въпреки недостатъчното време и разстояние, шофьора на камиона му свиреще и присветкваше, аз се свих почти в банкета в последния момент, както и камиона за да мине селяндура...![]()
![]()
Идиотско е по пътищата за съжаление, то колкото и да се пази човек, за съжаление има и малоумници.
Понякога си позволявам да не допускам самото изпреварване...Предпочитам да ползвам пета трета и след това да му дам десен мигач да мине отколкото да ставам участник в ситуация, която се вижда отдалече...
То мойто не е конкретно за някой идиот, ами е по-скоро молба към някой колеги - на много места, особено по малките улички, асфалта е доста далеч от перфектен, и има дупки в които спокойно може да се побере малка кола, почти винаги се намира по някой несъобразителен колега, който да паркира така, че единствения "проход" е през дупката - колеги, МОЛЯ ви, не паркирайте в околност на дупките - оставяйте място да могат да се заобиколят. Всички караме коли и трошим пари за ремонти, опитвайте се да се поставяте в ситуацията на другия, и пътищата ще станат едно по-добро място за шофиране