Камери на КАТ:
1. На бул. Н. Вапцаров пред Sofia land и там където се съединява с Черни Връх – камерите са в двете посоки (60 км/ч).
2. На околовръстното пред McDonalds (посока Студентски град) в края на разширението – камерите снимат в двете посоки ( 40 км/ч ограничение ).
3. Хотел Хемус. Монтирана е на стълба на светофара, на който спирате идвайки от бул. Арсеналски към хотела. Представлява една голяма кутия и камерата е вътре. Има поставено и осветително тяло, което да осветява районана платното точно около стоп-линията, така че снимките стават хубави и ясни и през тъмната част на денонощието. Правят по 5 снимки на кола.
4. На бул. България между НДК и моста на бул. Витоша.
5. Пред строителния техникум, която хваща ако минаваш по трамвайната линия.
6. Ботевградско шосе – караулката на КАТ при разклона за Кремиковци точно срещу сервиз “Интокар”. Гледат посока Ботевград и Кремиковци.
7. На бул. Сливница ( посока Сточна гара ) точно преди светофара/кръстовището с Христо Ботев ако погледнете в ляво (откъм реката) , 10-15 метра пред светофара ще видите на един стълб ( около 10 метра височина ) една сива кутия, която гледа към кръстовището.
8. Бул. Сливница и Раковска посока Лъвов мост.
9. Бул. Сливница и Опълченска посока Константин Величков.
10. Строителният техникум (синьото кафе) кръстовището – 3 броя.
11. бул. Патриарх Евтимий ( по посока НДК ) 1 брой еднопосочна.
12. Две камери на бул. Тодор Александров на влизането и излизането на тунелчето за Люлин.
13. На бул. Драган Цанков при спускане от радио кулата към БНР на около 100 метра преди пешеходната пътека и 150 метра след знака за ограничение за 40 км/ч (камерата е настроена за 70 км/ч).
14. Овча Купел, Обиколна, точно след топлофикация, настроена за 60 км/ч.
15. На бул. Свети Климент Охридски на първия светофар след OMV, срещу раковата болница.
16. На ул. 202 към Надежда (при тецовете) – в едната посока малко след Shell и в другата преди OMV. На ул. 202 е за скорост и със сигурност работи при ограничение 40 км/ч.
17. На бул. Мария Луиза и бул. Христо Ботев – Централна гара – посока надлез Надежда. Наредени са 4 броя под светофара на левия завой. Работят и нощем. Има специално осветление за тях.
18. На Витошка, при НДК.
19. На светофара на Раковска и Цар Освободител.
20. На кръстовището на Опълченска и Стамболийски. Следи за неправилен ляв завой за Руски Паметник, на стълба до механотехникума.
21. Четири камери на голямото кръстоще на Централна гара.
22. На кръстовището на бул. Свети Наум и булевард Джеймс Баучер.
23. На бул. България, посока НДК преди кръстовището с Димитър Нестеров ( на дъгата на завоя до MaxDrive, срещу Shell. Камерата е поставена на 2-я етаж на блока и гледа право към булеварда.
24. На паметника Левски, на островчето като идваш от Софийския университет на стълба, като лампа, в която има камера, но не се вижда посоката на завъртане.
25. На бул. Мадрид посока гара Подуене на островчето от страна на трамвайните релси.
26. Бул. Стамболийски и ул. Опълченска в посока Руски паметник. Гледа точно в средата на кръстовището.Хваща минаване на червен светофар и неправилен ляв завойот Стамболийски към Опълченска.
27. На светофара на пресечката с Ботев на Централна гара, камери които следят движението посока Надежда.
Мобилни камери:
1.Бял форд ескорт със затъмнени странични и задно стъкло от старите модели.
2. Бяла Лада, движеща се по бул. България
3. На излизане от София на магистрала Тракия преди сервиз Пежо-срещу резиденция Враня
4. Доста често се забелязва на моста към летището-КОЛАТА Е ЖЪЛТ DAEWOO RACER от тези които са като OPEL KADETT ,все едно такси но няма табелка за такси отгоре отличителното е че е с ЧЕРНИ стъкла и по-стар номер(имам предвид че е чисто бял)и паркира между двете платна
5. На излизане от София на магистрала Тракия преди сервиз пежо-срещу резиденция Враня от 2 дни сутрин кисне бяла лада без надписи с номер С 5616 АХ.
6. Рег. номер С5898ПВ. Колата е стара, бяла, без никакви отличителни лепенки, надписи и т.н. Моделът е неизвестен.
Камерите са настроени на 29 километра над разрешената скорост!
Информация за радарния контрол на колите в София
1. бул.”Ситняково” и ул.”Оборище”.
2. бул.”Рожен” и ул.”202-ра”.
3. бул.”Сливница” и ул.”Осогово”.
4. бул.”България” и бул.”Вапцаров”.
5. с.Горни Богров – бул.”В.Левски” и ул.”Кръста”.
6. бул.”Цар Борис ІІІ”.
7. бул.”Цариградско шосе” и бул.”А.Йорданов”.
8. бул.”Цариградско шосе” и бул.”Цветан Лазаров”.
9. бул.”Добринова скала”.

Къде ни снима КАТ !!!
- Dessi
- русият голф
- Автомобил: VW Golf 2002
- Двигател: 1.9 TDI ASZ
- Контакти:
Re: Къде ни снима КАТ !!!
Последна промяна от Dessi на Вто 17 фев 2009 15:41, променено общо 1 път.
хех абе колега ти си по-изчерпателен и от майор Костов!
от къде го черпиш това инфо, щото специално пред София ленд не съм видял някоя кола да се движи под 70-80 км/ч, а и лично аз минавам от там почти всеки ден
бтв, гледам не си писал по Цариградско къде има камери, аз със сигурност знам за целия Орлов мост, особено следят най-много за тия от локалното, дето идват от Иван Асен. Чувал съм, че има камери някъде около Полиграфическия и следят за БУС-лентата, някой знае ли дали е така?
^и тва с рисковите зони беше интересно, не го трий
от къде го черпиш това инфо, щото специално пред София ленд не съм видял някоя кола да се движи под 70-80 км/ч, а и лично аз минавам от там почти всеки ден

бтв, гледам не си писал по Цариградско къде има камери, аз със сигурност знам за целия Орлов мост, особено следят най-много за тия от локалното, дето идват от Иван Асен. Чувал съм, че има камери някъде около Полиграфическия и следят за БУС-лентата, някой знае ли дали е така?
^и тва с рисковите зони беше интересно, не го трий

А някаква информация за камерите на Лъвов мост? Видях една точно на моста насочена към Централна гара и една на Сливница насочена в посока към кръстовището с Христо Ботев.
http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=115207023460244964900.000454e1878735d5f5678&ie=UTF8&t=h&ll=42.62534,25.49901&spn=2.38828,4.91576&source=embed
Карта на камерите в България, не знам колко е точна,
но като гледам картата и мнението по-горе повечето места
се припокриват. Лошото е, че не пише кои са спийд и кои не,
но пък е супер удобно, много ми хареса
Ползвайте със здраве
Карта на камерите в България, не знам колко е точна,
но като гледам картата и мнението по-горе повечето места
се припокриват. Лошото е, че не пише кои са спийд и кои не,
но пък е супер удобно, много ми хареса

Ползвайте със здраве

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
На кръстовището на бул."Сливница" и ул."Г.С.Раковски" в София, в момента се монтират камери и в двете посоки
Внимавайте, като минавате от там

Внимавайте, като минавате от там

- filipov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dessi - незнам от къде имаш тази информация или написаното е твое предположение, но има камери за които пишеш и който лично съм ги "изпитал" и или не работят или ги няма.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
filipov написа:Dessi - незнам от къде имаш тази информация или написаното е твое предположение, но има камери за които пишеш и който лично съм ги "изпитал" и или не работят или ги няма.
стига нападахте колежката бре

според мен го е пейстнала от някъде... ако имате по-актуална информация я дайте, стига критикувахте

абе и аз се очудих, шото ако всичките тия камера работеха и се следяха, то аз досега да съм останал без книжка...
П.С.

П.С.
Чл. 182. (1) Който превиши разрешената максимална скорост, се наказва с глоба, както следва:
1. за превишаване до 20 км/ч - 5 лв.;

- Dessi
- русият голф
- Автомобил: VW Golf 2002
- Двигател: 1.9 TDI ASZ
- Контакти:
filipov написа:Dessi - незнам от къде имаш тази информация или написаното е твое предположение, но има камери за които пишеш и който лично съм ги "изпитал" и или не работят или ги няма.
Питай чичо Google...

А тава, че не всички са проверени 100% не означава ,че имам вина...
повечето са!!!
Varbona написа: viewtopic.php?f=15&t=16032
Същата информация, публикувана на: Съб Мар 04, 2006 5:51 am
Последна промяна от Dessi на Сря 18 фев 2009 15:03, променено общо 1 път.
- filipov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хубаво е когато се пише или се изказва мнение да бъде проверено.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Тези на тунела на Люлин мисля че не засичат скорост...
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
15. На бул. Свети Климент Охридски на първия светофар след OMV, срещу раковата болница.
Тая камера не съществува
И тази никога не съм я виждал, ама и да има не действа
Тая камера не съществува

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
CRX Racing написа:15. На бул. Свети Климент Охридски на първия светофар след OMV, срещу раковата болница.
Тая камера не съществува
Тази, където гледа за релсите си я има, на един приятел му бяха пратили честитка, че от там минал точно

много камери много чудо, а аз се чудя що всички намаляват без видима причина на някои от описаните от Деси места 
ето 2 и от мен. за бързаците по бул Цариградско Шосе, посока Орлов Мост - следят за каращите в БУС лентата. Две камери една след друга сложени на два стълба един след друг, втората е на стълба със знак 50км/ч ограничение на скоростта, а първата е на предния стълб. Снимат отзад, където обикновено номера ти е усложливо осветен от каращият зад теб колега
да допълня само, защо ни се струва, че не винаги камерите снимат, поне от това, което аз съм чул: повечето съхраняват снимките локално, при което като се напълнят и почват да записват отгоре. Едно време не са били предивдили достатъчно бюджет за изграждането на директна свързаност до всяка камера, все пак БТК е частна структура вече

ето 2 и от мен. за бързаците по бул Цариградско Шосе, посока Орлов Мост - следят за каращите в БУС лентата. Две камери една след друга сложени на два стълба един след друг, втората е на стълба със знак 50км/ч ограничение на скоростта, а първата е на предния стълб. Снимат отзад, където обикновено номера ти е усложливо осветен от каращият зад теб колега

да допълня само, защо ни се струва, че не винаги камерите снимат, поне от това, което аз съм чул: повечето съхраняват снимките локално, при което като се напълнят и почват да записват отгоре. Едно време не са били предивдили достатъчно бюджет за изграждането на директна свързаност до всяка камера, все пак БТК е частна структура вече