. В сряда пътувам за България, ако видя зор с южногерманците след Сегед ми се мотаят през главата едни идеи за Томпа- Келебия и после през Връшка Чука... 
. В сряда пътувам за България, ако видя зор с южногерманците след Сегед ми се мотаят през главата едни идеи за Томпа- Келебия и после през Връшка Чука... 
gr_kanev написа:...Като ще е Връшка чука, не е ли по-добре през Румъния и Дунав-мост 2 ?
. Иначе по информация от приятели, преминали снощи по стандартния маршрут(Хоргош-Белград-Калотина) положението по границите в момента е спокойно без навалица. В близките 2-3 дни едва ли ще се затваря и пътят при Ниш за взривни работи, вчера са взривявали.
, по около 30-40 мин. чаках и на двете граници, което за мен е ОК. Обаче на участъка между Ниш и Пирот отстрани на стоят табла, на които пише, че пътят се затваря от 10-12 и 14-16 часа за взривни работи.
jabre написа:...Внимавайте на маггистрала Суботица - Белград - Ниш има "пресретачи"
Специална част от полиция който е с видео надзор и всички са с цивилни обикновени кола и рег номери, всички над 250-300kw двигатели и които карат кола намерно брзо да се трка някой със ние и после ще ви пишат глоба......
Но като ви казах, толерира се до 150км/ч.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта