Поредните психопати днес в Студентски град! Действието се развива на ул. "Йордан Йосифов". Карам си спокойно, спирам на зебрата до спирката на 280, за да дам път на двойка момче и момиче да се възползват от предимството си на пешеходци. В същото време забелязвам, че зад мен се набира старозагорско Ауди А4 сив металик CT 4560 ** с три дебилчета вътре, шофьорът очевидно не е запознат с неща като знаци за пешеходна пътека, светеща сигнализация за пешеходци и маркировка тип "зебра" и очевидно вбесен, че му преча на устрема, тръгва в движение да ме изпреварва!, в резултат на което за една бройка щеше да качи момичето и момчето на капака, защото те вече излизаха пред колата ми, без да очакват очевидно такава малоумна маневра. В крайна сметка на косъм успя да се спре, преди да е станала злополука или с хората, или със задната ми броня, но впоследствие ме последва нагоре, докато паркирах и единия от юнаците се почувства длъжен да ме изгледа с кръвнишки поглед, докато отминаваха. Така че колеги, с много повишено внимание карайте през Студентски град, защото едно че няма кьорав полицай, когато ви потрябва, второ, че идиотите изобилстват в тази зона!