! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
в Петък пътувам София - Перник - Кюстендил... непосредствено преди Кюстендил пътя е с голям наклон - спускане и завои. На един от тези завои настигнах ТИР каращ с 10 км/ч
едвам успях да намаля от 60-70км/ч... оказа се, че спирачките на човека са прегрели ама зверски, защото яко миришеше на изгоряло докато карах зад него. Чак започнах да се оглеждам дали нещо не гори в моята кола. След като го изпреварих срещнах още две цистерни със същия проблем + дим зад тях... Спускаха наклона на много ниска предавка и определено бяха опасни за движението... не че обвинявам шофьорите, просто споделям

-
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AEF 1997
Вчера един ИДИОТ с микробус, пълен с стари дъски, крака от столове и маси (явно за огрев): Така беше натъпкал буса, че вратите му бяха отворени изцяло отзад и не беше обезопасил с нищо. И от Ситняково до 4 километър (по Цариградско става дума) изръси 5-6 дъски. За малко да направим няколко коли белята...
Не реагираше на присвятквания и клаксони...
После се спусна към кръговото на 4 километър и не знам какво е станало.
Не е приятно да ти хвърчат дъски срещу тебе като се движиш със 70 км/ч...
Не реагираше на присвятквания и клаксони...
После се спусна към кръговото на 4 километър и не знам какво е станало.
Не е приятно да ти хвърчат дъски срещу тебе като се движиш със 70 км/ч...

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Ludia написа:в Петък пътувам София - Перник - Кюстендил... непосредствено преди Кюстендил пътя е с голям наклон - спускане и завои. На един от тези завои настигнах ТИР каращ с 10 км/чедвам успях да намаля от 60-70км/ч... оказа се, че спирачките на човека са прегрели ама зверски, защото яко миришеше на изгоряло докато карах зад него. Чак започнах да се оглеждам дали нещо не гори в моята кола. След като го изпреварих срещнах още две цистерни със същия проблем + дим зад тях... Спускаха наклона на много ниска предавка и определено бяха опасни за движението... не че обвинявам шофьорите, просто споделям
Баце, тва е ежедневие на този участък

Аз за това предпочитам София-Дупница-Кюстендил
-
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1994 1z
пазете се от хасковлиите
на пътя са опасни за себе си и околните.Преди месец един ми сече пътя в Стара Загора и по чудо не се забих в тролей.Вчера се движа в дясното платно по една от главните улици в града отляво от второстепенен път се включва хасковски мерцедес дава мигач и директно преминава през лявото платно и ми излиза отпред.Точно беше заваляло и асфалта беше мокър.Почна фигурно пързаляне,преминах през бордюра(в резултат предна дясна джанта огъната и липсващо парче от гумата),префучах на около педя от дърво и финиширах на метър зад стълб,като само предна лява гума ми беше на асфалта,всичко друго в тревите.Излиза мъж на поне 45 години(прдполага се минимум 20 г стаж зад волана) и с учудена физиономия ми казва:Ама нали дадох мигач? 

Преди малко с един "колега-идиот" за малко да нагънем ламарините! В Ямбол има едно кръстовище (на Зъболекарска) което е със малко специфичен светофар, докато в едната посока свети "зелено", на тези отсреща, които се движат в обратната посока им е "червено"! Е аз си правя ляв завой, знам много добре че на отсрещните им свети "червено", въпреки това там винаги тръгвам бавно и внимателно, щото да не реши някой заблуден другоселец, без да гледа светофара, че щом отсреща тръгват, значи и на него му е зелено! Е да, ама....още докато тръгвах виждам как един сив Ситроен Ксара заобикаля на зиг-заг спрелите коли и от лентата за наляво се шмугва направо, е видях го, спрях, ама се оказа че вече съм в средата на кръстовището! В първия момент си помислих, че е от другаде, и не е обърнал внимание на светофара, ама имайки предвид, как заобиколи спрелите коли, е очевидно, че много добре знаеше какво прави, последваха псувни и жестове, главно от негова страна, аз не се занимавам с глупости!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
На 02.10. сутринта, пътя за Рилския Манастир, преди гр Рила, някакъв урунгел с Мерцедес Комби сив металик номер СА 8855 КХ, изпревари точно на завоя, мен а преди мен имаше друга кола, и веднага се заби пред мен, като ме засече стабилно и се наложи да рипам на спирачките, иначе щях да го ударя! Клаксонирах и ония дЪбил почна да ръкомаха и да набива спирачки и да се прави на мутра, намалих скороста шот видях че спира, и реших че ще се разбираме, ма не слезе! Пожелавам му със прахосмукачка да го събират 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
my heart iS iCe написа:На 02.10. сутринта, пътя за Рилския Манастир, преди гр Рила, някакъв урунгел с Мерцедес Комби сив металик номер СА 8855 КХ, изпревари точно на завоя, мен а преди мен имаше друга кола, и веднага се заби пред мен, като ме засече стабилно и се наложи да рипам на спирачките, иначе щях да го ударя! Клаксонирах и ония дЪбил почна да ръкомаха и да набива спирачки и да се прави на мутра, намалих скороста шот видях че спира, и реших че ще се разбираме, ма не слезе! Пожелавам му със прахосмукачка да го събират
Попринцип е колегиално когато караш зад автомобил и нямаш за цел да го изпреварваш да спазваш такава дистанция, че автомобил да може да влезе между вас. Изпадал съм в такива ситуации - да изпреварвам и да няма къде да се прибера, така че за мен ти си виновния.
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
Ludia написа:Попринцип е колегиално когато караш зад автомобил и нямаш за цел да го изпреварваш да спазваш такава дистанция, че автомобил да може да влезе между вас. Изпадал съм в такива ситуации - да изпреварвам и да няма къде да се прибера, така че за мен ти си виновния.
my heart iS iCe написа:...изпревари точно на завоя...
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:my heart iS iCe написа:На 02.10. сутринта, пътя за Рилския Манастир, преди гр Рила, някакъв урунгел с Мерцедес Комби сив металик номер СА 8855 КХ, изпревари точно на завоя, мен а преди мен имаше друга кола, и веднага се заби пред мен, като ме засече стабилно и се наложи да рипам на спирачките, иначе щях да го ударя! Клаксонирах и ония дЪбил почна да ръкомаха и да набива спирачки и да се прави на мутра, намалих скороста шот видях че спира, и реших че ще се разбираме, ма не слезе! Пожелавам му със прахосмукачка да го събират
Попринцип е колегиално когато караш зад автомобил и нямаш за цел да го изпреварваш да спазваш такава дистанция, че автомобил да може да влезе между вас. Изпадал съм в такива ситуации - да изпреварвам и да няма къде да се прибера, така че за мен ти си виновния.
Ти аджеба за какъв се имаш? За съдник ли? Прочети внимааателно какво съм написал, изпреварва ТОЧНО НА ЗАВОЯ!
А някъде да пише в правилника че на завой не се изпреварва? Или за Мерцедеси не се засяга!
И 2-ро, когато изпреварваш ПРЕОЗНО СРЕДСТВО пред тебе, НЕ ТРЯБВА да му одбиваш скороста докато го изпреварваш, Та и ти си поредният ИДИОТ на пътя, та затова не се бъркай където не ти е работата, явно?!
Последна промяна от Varbona на Пон 03 окт 2011 18:29, променено общо 1 път.
Причина: 4. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви.7. Спазвайте приличен тон, мисля че тук сме се събрали интелигентни хора. Обидни, нецензурни думи, всякакви квалификации, иронични заб
Причина: 4. Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви.7. Спазвайте приличен тон, мисля че тук сме се събрали интелигентни хора. Обидни, нецензурни думи, всякакви квалификации, иронични заб
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
my heart iS iCe написа:Ludia написа:my heart iS iCe написа:На 02.10. сутринта, пътя за Рилския Манастир, преди гр Рила, някакъв урунгел с Мерцедес Комби сив металик номер СА 8855 КХ, изпревари точно на завоя, мен а преди мен имаше друга кола, и веднага се заби пред мен, като ме засече стабилно и се наложи да рипам на спирачките, иначе щях да го ударя! Клаксонирах и ония дЪбил почна да ръкомаха и да набива спирачки и да се прави на мутра, намалих скороста шот видях че спира, и реших че ще се разбираме, ма не слезе! Пожелавам му със прахосмукачка да го събират
Ти аджеба за какъв се имаш? За съдник ли? Прочети внимааателно какво съм написал, изпреварва ТОЧНО НА ЗАВОЯ!
А някъде да пише в правилника че на завой не се изпреварва? Или за Мерцедеси не се засяга!
И 2-ро, когато изпреварваш ПРЕОЗНО СРЕДСТВО пред тебе, НЕ ТРЯБВА да му одбиваш скороста докато го изпреварваш, Та и ти си поредният ИДИОТ на пътя, та затова не се бъркай където не ти е работата, явно?!
много си неграмотен... но това не е лична нападка - от писанията ти става ясно.
И какво като е било на завой ? Ти с каква цел си бил толкова близко зад предния ? Говорейки си за безопасно шофиране се предполага, че дори за собствена безопасност трябва да бъдеш на дистанция зад предния достатъчна да не се удариш в него в случай че той спре внезапно. Така, че от морална гледна точка и ти си бил в нарушение. СПОРЕД МЕН. Не те съдя, споко - все тая ми е за теб

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:my heart iS iCe написа:Ludia написа:my heart iS iCe написа::dummy:
много си неграмотен... но това не е лична нападка - от писанията ти става ясно.
И какво като е било на завой ? Ти с каква цел си бил толкова близко зад предния ? Говорейки си за безопасно шофиране се предполага, че дори за собствена безопасност трябва да бъдеш на дистанция зад предния достатъчна да не се удариш в него в случай че той спре внезапно. Така, че от морална гледна точка и ти си бил в нарушение. СПОРЕД МЕН. Не те съдя, споко - все тая ми е за теб
Ти нали си много грамотен, и много голям пилот, взе да учиш кой как кара, и без да си бил в дадената ситуация, даже и мнение даваш!
Ще ти отговоря без да те нападам!
ИДИОТА с Бързият Мерцедес, возеше дете и жена му! "Караше" не Шофира, а КАРА, както си иска, аз имах дистанция от предния автомобил над 2 коли разстояние, карах с 80 км/ч а ония с мерцедеса, нали бързаша да не мине и двамата, едновременно, и се наложи ТОЧНО във ЗАВОЯ да изпревари мен, ОБАЧЕ дойде кола отгоре и Оо, трябваше да се скрие някъде, и наби барливите спирачки и мина от моята кола на милиметри, АКО СИ БИЛ НА РИЛСКИЯ МАНАСТИР НЯКОГА, ще знаеш какъв е пътя, но кво ти обяснявам, ти си поредният ШУМАХЕР! Кво ти обяснявам, за тебе тия дето карат нормално винаги са виновни! Ма ГОСПОД си знае работата, малко по-малко си прибира идиотите, но лошото е че закарват и невиинни!
п.п НЕКА НЯКОЙ МОД ДА ИЗТРИЕ МНЕНИЯТА, ЧЕ много философи в тоя форум!

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Ако наистина е имало 2 коли разстояние, си прав да се възмущаваш. Поднасям ти и извиненията си с уговорката, че както беше описал ситуацията не става ясно колко е дистанцията. А определенията с които ме засипа ще пропусна в името на добрия тон 

Вчера пътувах към Варна от ВТ. Просто съм супер вузмутена от шофьорите!
Абе хора, дайте да се пазим взаимно, не може така. Малко преди Търговище на 2 пъти щяха да ни блъснат ЧЕЛНО ако не бяхме успели да се изтеглим най в дясно, почти в банкета влязохме. Нямат право да карат така! Пълни идитоти! Имаше тирове, хубаво, разбирам, че е изнервящо да караш след 3 тира, ама не може да ги изпреварваш в завой с никаква видимост! просто нямате право!

Абе хора, дайте да се пазим взаимно, не може така. Малко преди Търговище на 2 пъти щяха да ни блъснат ЧЕЛНО ако не бяхме успели да се изтеглим най в дясно, почти в банкета влязохме. Нямат право да карат така! Пълни идитоти! Имаше тирове, хубаво, разбирам, че е изнервящо да караш след 3 тира, ама не може да ги изпреварваш в завой с никаква видимост! просто нямате право!

- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
nelitta написа:Вчера пътувах към Варна от ВТ. Просто съм супер вузмутена от шофьорите!![]()
Ако е било в Боаза(прохода преди Търговище) е често срещано явление....
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Уникален глупак с червено ауди А3, СА6443**
Първо мина на червено с поне 80км/ч, ама такова червено, дето имаше още 10 сек, после реши да изпревари всички на другия светофар като се нареди в трета колона, нищо, че имаше само 2 ленти
Първо мина на червено с поне 80км/ч, ама такова червено, дето имаше още 10 сек, после реши да изпревари всички на другия светофар като се нареди в трета колона, нищо, че имаше само 2 ленти