Пресни вести от Петрохан!
Re: Пресни вести от Петрохан!
Време беше да се събудят. Кметовете в Берковско и Областният управител в Монтана отдавна трябваше да развеят байрака. Дали са се сетили да потърсят помощ и от Областния управител на Видин? Дано мероприятието да бъде проведено добре и да доведе до някакъв резултат. Струва ми се, че поне едно тампониране на дупките може да се направи. Ние като сме родом он Северозапада, да не би да сме второ качество хора. Напротив, всеки ден се убеждавам, че сме по-качествени от другите, толерираните. По-честни сме, по-директни сме, по-човечни сме. Запазили сме патриархалното, доброто. Дори и циганите ни са по-качествени от останалите.Регионалните управници трябва да защитават нашите интереси, защото всяко слагачество отдалече личи. Как чак сега се сетиха, че пътят е невъзможно лош? Не са ли минавали това лято през прохода?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
По последни данни от минаването ми преди половин час оттам, в участъка преди и след Бучин проход, където положението беше лошо, работят машини и работници на местното пътно, изровили са участъци и от двете платна за движение и на места е трудно разминаването на два автомобила, КАРАЙТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНО ЗА ДА НЕ СИ ПОТРОШИТЕ КОЛИТЕ.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- К.Одаджийски
- VW експерт
Според Областно пътно управление в Монтана още вчера ремонтът на Петрохан е започнал, като се извършва изкърпване на дупките на пътната настилка. За текущия ремонт са отпуснати само 67 000 лв. Ясно е, че с такива пари не може да се направи нищо. В момента екипите на пътно поддържане изрязват трапове с остри ръбове, в които ще падаме още поне месец. Поставени са знаци, ограничаващи скоростта на превозните средства. От ремонтните дейности са се образували неравности на платното и трябва да се шофира с повишено внимание, предупреждават от пътното в Монтана. Към момента не се знае кога точно ще приключи ремонтът, така че положението става още по лошо, отколкото беше до сега. Бъдете изключително внимателни, ако се налага да пътувате.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ

Хубавата част:
Двата равни участъка на Бучин проход и дупките на Дери вол до разклона за "Римския път" са закърпени ...толкоз с хубавата част

Лошата:
Двете дупки посока Петрохан, едната след раклона за с.Драговищица и другата преди разклона за гр.Сливница си стоят

На около 2-3км след разклона за Годеч има лош участък около 1км....но не е фатален

Свлачището преди с.Гинци си стои и не се пипа....

На входа на с.Гинци преди "спящия полицай" има малко дупки и на излизане от селото след рибарника на първия десен завой има има две дупки на двете платна

Северния склон не се е променил...добре познатите стари дупки

ВЪПРОС ДО КМЕТОВЕТЕ НА с.БЪРЗИЯ:
И с.ГИНЦИ :

ОЩЕ КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ ВАШЕТО БЕЗХАБЕРИЕ И БЕЗОТГОВОРНОСТ ????
Вчера, следобяд минах през прохода. Някои кошмарни участъци са изкърпени, но други си стоят. От върха към Берковица е започнало тампониране на дупките. Не е цялостно изкърпване, а само тампониране на най-дълбоките дупки, тоест, насипва се асвалт в дупката, натупва се като в чутура, посипва се обилно с пясък и ето ти вече отчетена дейност.Всички пукнатини и дупки по крайщата на предишните кръпки не ги закачат и те са си така. Направи ми впечатление, че на изкърпени учъстъци има оставени дупки по средата на платното, което е много нелогично. Освен, че е нелогично показва и още нещо, а именно, че този участък вече се води за изкърпен и няма да се връщат пак там, а дупките ще си стоят и ще едреят поне още една година. По моя преценка въобще не става дума за изкърпване и подобряване на състоянието на пътя, а става дума за замазване на очите и отчитане на дейност под настиска на общественото недоволство. Пак ни лъжат. Мисля, че пак трябва пак да се спира движението. Сега трябва да го спрем едновременно и ние откъм София и откъм Берковица. Като застанем след Бучин проход, където започват дупките нека да се разбере, че и ние сме данъкоплатци на тази държава. Явно, управляващите от добра дума не разбират. Къде са ни парите от данъците, кой ги открадна и къде отидоха?
- К.Одаджийски
- VW експерт
Петко
имам същото видео, само че почнах малко по - надолу!
Това в Бързия е общински проект изпълнен от Главболгарстрой, както и в Берковица от тях и БиЕс 80, все фирми които паричките за асфалтирането май ги лекинко откраднаха
Ето едно клипче от квартала дето живея, така е 2 години вече
Може ли да ползвам снимките за сайтове и оплаквания насам - натам!?

Това в Бързия е общински проект изпълнен от Главболгарстрой, както и в Берковица от тях и БиЕс 80, все фирми които паричките за асфалтирането май ги лекинко откраднаха
Ето едно клипче от квартала дето живея, така е 2 години вече
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
К.Одаджийски написа:.....
Разбира се

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Днес минах от там и според мен пътя е трагичен

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Напротив, малко по-добре е пътя.
Доста дупки са запълнени, по други работят.
Естествено, далеч са от перфектен път, ама чак трагичен...
На връщане пак мисля да мина от там, само там колата ми има климатик
Пък и много малко хора знаят дупките къде са, съответно се престрашават да катерят
Доста дупки са запълнени, по други работят.
Естествено, далеч са от перфектен път, ама чак трагичен...
На връщане пак мисля да мина от там, само там колата ми има климатик

Пък и много малко хора знаят дупките къде са, съответно се престрашават да катерят

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
За теб може и добре да е но за мен това не е път изобщо.Бедна ми е фантазята какво е било преди да го ,,оправят,,
- Ivailo
- Контакти:
Днес пак минах, на връщане. Няма криви джанти, няма пукнати гуми, няма трафик, горе - студено.
Супер си беше.
Е да, кофти е пътя, ама ако знаеш дупките нямаш проблем.
На Бързия обаче ония канали имам чувството, че се задълбочават с всеки изминал ден
Супер си беше.
Е да, кофти е пътя, ама ако знаеш дупките нямаш проблем.
На Бързия обаче ония канали имам чувството, че се задълбочават с всеки изминал ден

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Бих казал че Петрохан е доста доста по-добре от кога и да било,стигасте ривали,днеска се прибрах и мога д акажа че направо си е екстра
,горното свлачище преди върха са го оправили
с днешна дата 

- Ivailo
- Контакти:
MITKO_DVD написа:Бих казал че Петрохан е доста доста по-добре от кога и да било,стигасте ривали,днеска се прибрах и мога д акажа че направо си е екстра,горното свлачище преди върха са го оправили
с днешна дата
Кое?
На Гинци още си го имаше онова...