Хмм сега видях темата

) Доста интересна - та ще ви споделя и премеждията, които съм имал аз

по ред на запомняне
Преди ок. 2 месеца си карам покрай СофияЛенд към Черни Връх и се престроявам за 10 завой (единствената задръстена лента - за направо и наляво беше свободно) , но аз стоически изчаках в задръстването 20 мин .. и седя първа кола на светофара и чакам .. в тоя момент виждам как един Мерцедес S600 минава отляво и дава мигач , че ще мине пред мене .. аз се ядосах и пуснах колата напред - така че да не може да мине - все пак неможе да чакаме вс по половин час а тоя понеже си мисли , че като е с мерцедес и .. та както и да е .. не го пуснах - светна светофара , аз дръпнах малко напред и тогава завих за да неможе да завие пред мен ( не отричам - моята постъпка беше простотия

) и продължавам да си карам - спирам на следващия червен светофар , когато същия Мерцедес минава пред мене, засича ме , спира и слиза некво животно от него

аз .. не съм дребен ама тоя беше огромен

хаха и аз кво да правя .. десен мигач, заобикалям му колата - на тротоара и покрай спирката и избягах .. а оня 100 м ме гони и ме псува

... никога няма да го забравя ..
Друго куриозно за което се сещам е .. тъкмо си бях зел голфчето .. иии ебаси кефа - цял ден карам карам

)) и до Кемпински точно правя един десен завой и в тоя момент се чува някво яко тряскане и аз почти си шибнах главата във волана .. и слизам и гледам неква лада и мъж на ок 30г .. и почвам да му викам .. бях побеснял, щото .. си го имах голфчето от няколко дни .. и в тоя момент видях ,че вози дете с него и млъкнах .. погледнах и колата - само я беше ожулил и в тоя момент пича слезе и ... РЕВНА

Аз .. се вцепених .. очаквах .. да се извини, да се развика, да скочи на бой ..... да литне .. но да ревне .. не .. и аз седя така - той реве .. и незнаех кво да кажа и му викам да си ходи - той ПАДА НА КОЛЕНЕ!

и вика "Боже Боже какво направих как ше живея с това " И реве .. ужас.. беше
и третия случай за миналата 2007 беше .. пред офиса .. тъкмо отивам на работа .. а до офиса има спирка и спрял рейс да качи хората и зад него една Х5-ца и зад нея аз (номерът и е С 7777 **) и аз си седя и си чакам за да паркирам .. и в един момент Х5-цата дава задна и тръгва към мене ..

аз свиркам, викам .. ама няма как да дам заден - има кола зад мен и .. тоя ме удари (не силно - само колкото да ожули бронята ..) И слиза и ми вика "Кво правиш бееее"
и аз "

Е кво да правя - седя си зад тебе - ти даде заден и ме удряш"
и той ми вика "Ше ви еб*м у шофьорите - като немоете да си зимате е такива коли (и си гали х5-цата) що не се возите в градския ,а ? Дай са 50 лв и да си ходиме"
Аз му викам "Ти луд ли си бе, викаме КАТ "
тоя гледа лошо и се заяжда .. и добре че слезе некъф пич дет беше с него и му вика "Остаи момчето ае да ходиме" и тва беше