! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот mirror » Пон 17 окт 2011 20:16

...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 17 окт 2011 22:19

Днес аз бях от най-големите идиоти :oops: :oops: :oops:
Извинявам се на шофьора на тира, който засекох в Орландовци.
Не видях, че ще завива :oops:

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Чет 20 окт 2011 17:37

Като отнемаш предимството на тролея:

Изображение

Изображение

Това е на кръстовището на "Мара Денчева"

Потребителски аватар
ВАН
Автомобил: VW Golf II 1991 1.6 Keihin
Двигател: PN

Мнениеот ВАН » Пет 21 окт 2011 21:13

Дамата караше така по околовръстното от пресечката с Пушкин до отбивката за Горна баня! Сигурно и повече, но тогава я видях и не посмях да я изпреваря.... Нивата не е с десен волан :) , както си мислех в началото....

Потребителски аватар
lpishinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lpishinov » Пон 24 окт 2011 20:26

Днес, около 8 и 30 сутринта, останах шокиран от един индивид на магистрала Тракия, в отсечката между Пловдив и Пазарджик. Ситуацията е следната: На около 20тина м. пред мен се движи тир в дясна лента, със скорост около 100км/ч. Следя в огелдалата, кога мога да го изпреваяра и в случая имаше две коли които ме задминаваха в това време. В този кратък момент забелязвам(по-скоро чувам...) от дясно как един тъмно син или черен, сливенски голф 3 ме изпреварва от дясно в аварийната лента сякаш съм спрял. Засича ме най-брутално и от най-дясна лента влиза в най-лява като почти удари колата която ме изпреварваше и се изравняваше с камиона.... Как да опиша ситуацията просто не знам, но ако беше закачил някой от колите или камиона щяхме да станем на сол ама всички. Ситуацията се развива в изключително морко време. Валеше сериозно. Ако толкова бързаше индивида щеше да си продължи по аварийната лента, която беше абсолютно свободна, а не да прави тез малоумни маневри. :beat_butt2 :screwy :beat_butt2 death.

П.С И се оказа, че половин час по-рано съм станал свидетел на пораженията от катастрофа с 2 жертви, станала на околвръсното на Пловдив, близо до разклона на "Кукленско шосе" Незнам прсото днес това пътуване ми дойде в повече scare

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Чет 27 окт 2011 20:20

По повод на този пост :idea:
Заглавие: Кой, какво видял в "нета"

IvailoOo написа:Този Ситроен С4 е бил нает от една американка, която го е карала от
Будапеща до Печ (220 км.) През целия път тя е карала колата на първа
предавка,убедена, че колата е автоматик.....

http://praseta.com/view/8865.html :063:

Жив случай в BG.
Един познат беше дал на сина си Пасата Б3 който кара не какво и да е S-класа старата която е автоматик,той друга кола не е карал (май и книжката е бонус mhihi ) и го беше карал на първа от Люлин-5 до К.Величков някъде и Пасатора не издържал,а пък и се обадил на баща си с думите да ходи да си прибере кочината или нещо такова. :063: :063: :063:

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Чет 27 окт 2011 22:21

бял голф 4 с дипломатически номер в дясната лента само за дясно която ,тръгна направо, качи един бордюр после засече 2ма-3ма като формула едно ,газ спирачки,за малко да се удари, и накрая на др светофар пак до мен спря...

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Пет 28 окт 2011 0:01

mk2_Golf83 написа:бял голф 4 с дипломатически номер в дясната лента само за дясно която ,тръгна направо, качи един бордюр после засече 2ма-3ма като формула едно ,газ спирачки,за малко да се удари, и накрая на др светофар пак до мен спря...

Помниш ли с какви две цифри започваше номера?

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 28 окт 2011 7:29

ЕнтелЕгентен бенвист с регистрация С7118НМ на околовръстното днес сутринта реши, че трябва да влезе в моята лента точно когато аз съм там без мигач, разбира се. Караше с 80, предполагам внимателно, защото возеше дете изправено на задната седалка. :не:

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ото Кац » Пет 28 окт 2011 12:37

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Пет 28 окт 2011 12:59

Идиоти всякакви. Днеска ходих да пробвам колата по едно междуселски пътища.Пред мен 2 коли.Минаваме през едно Т-образно кръстовище,като и 2-те коли пред мен също завиха наляво. При ограничение от 90км./ч те се търтрят 50-60.Поради серията от завои и кръстовища нарочно не ги изпреварих.И точно след левия завой,когато вече свърши непрекъснатата линия си давам левия мигач и тръгвам да изпреварвам.Незнайно защо в същия момент джигита с бяла Хонда (някакъв джиБ 2 на 1 :screwy ) си даде най-културно мигача и тръгна да изпреварва,точно когато бяхме врата до врата и аз право в тревата :banghead: :banghead: Направо вече го виждах как ми купува части :banghead: Настигнах го после ...шах..същата история и вече ми кипна.Директно си го засяках най-културно като най-големия идиот и спрях пред него..направи една-две физиономии и заобиколи и се скри в селото. Бях готов да звъня в полицията,понеже не му беше чиста нещо работата(или поне така изглеждаше),ама да са е*а в глупака изобщо не запомних номера :banghead: Вече се чудя аз ли съм най-големия карък...ма*ка и и книжка мисля да я запаля...не помня да е имало ден в който да не са ми връхлитали някакви такива диваци :banghead: И за капак на всичко..трябва да сменям гума,понеже се пръкна цицина от цялата история с офф-роудинга mhihi

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Пет 28 окт 2011 14:53

ABSOLUT написа:
mk2_Golf83 написа:бял голф 4 с дипломатически номер в дясната лента само за дясно която ,тръгна направо, качи един бордюр после засече 2ма-3ма като формула едно ,газ спирачки,за малко да се удари, и накрая на др светофар пак до мен спря...

Помниш ли с какви две цифри започваше номера?

не, ще те излъжа ако ти кажа тва стана при румънското посолство

Последна промяна от mk2_Golf83 на Съб 29 окт 2011 11:46, променено общо 1 път.

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Пет 28 окт 2011 22:03

Наглеца се засили да минава на червено но явно в последния момент видя патрулката на кръстовището :screwy което хич не му попречи да завие на ляво от лентата за направо и да ме засече и всичко това пред погледа на полицаите които гледаха точно към нас и си бъркаха в носо... пардон :cop работеха усърдно следейки за нарушители :roll:

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Нед 06 ное 2011 23:58

Иииии сега, поздрав за всички МАЛОУМНИЦИ, които не знаят как се използват фаровете, и за тези които натискат като изпреварваш някой... Поздравявам ги с песента "О, колко си прос!!!"

Потребителски аватар
PagocmuH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PagocmuH » Пон 07 ное 2011 0:11

За 5 дена в София съм си опънал нервите до краен предел. :horror:

Не помня вече в колко ситуации ми идваше да слезна и да натроша някой. :dummy:
Ако почна да изброявам случките,ще пиша цяла вечер. :banghead:

Направо съжалявам хората опитващи се да шофират в София и да спазват до някъде правилника...

Върни се в “Пътеводител”