! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
-
- Автомобил:
- Двигател:
cerber4o написа:аз пътувах от Пловдив за Карлово към 8 вечерта незнам ти кога си пътувал ама 1 Пунто пак така се беше лепнало както ти описа ... да има как в багажника да го кача
Вечерта пътувах - 8,9 часа.Ами какво да кажа - ОК,нека да си карат след мен,ама да има дистанция.
Иначе аз карам...мъгла не мъгла,трябва да стигна,няма начин.
- МРЪСНИЯТ ХАРИ
- Автомобил:
- Двигател:
С 1202..,неква кифла с Г 3,на канала излиза от зад автобуса ама напрао на средата и аз с неква мега скорост се кефа че съм хванал сфетофара и на косъм успявам да спра ама напрао с полицейско завъртане,тая никва реакция.На светофара спирам до нея и почвам да я храня,тая обаче си седи с качулката на якето на тъпята тиква и не реагира,тръгваме и следващия светофар викам е сеа ше изляза и ше и......,скъсам книжката да немое да кара вече ама....
- cerber4o
- Автомобил:
- Двигател:
andro_ написа:Вечерта пътувах - 8,9 часа.Ами какво да кажа - ОК,нека да си карат след мен,ама да има дистанция.
Иначе аз карам...мъгла не мъгла,трябва да стигна,няма начин.
да но просто някой карат и не мислят изобщо то и аз се бях лепнал зад един Г3 ама не така то е логично да се осетиш че ако пича набие спирачки ще се забучиш в него пък и като кара теб ли да гледа отзад или пътя дето едва едва с 80 се виждаше та на места беше толкова гъста на 60 падах ...
днеска пък някъв неориентиран с рено (от тия миниванчетата) по цариградско кара в неговата лента ама стъпил на линията на мойта лента и аха да се вреди, аха пак си кара в неговата - издразних се и му свирнах и тоя "кво бе?" . ще му кажа аз кво
а пред мене тояно на изхода за локалното към плиска се бяха треснали един червен голф 3, едно пежо 206 и некво такси (само не можах да си обясня как на такова хубаво време на обяд и сух асфалт може да се ударят
) и то се бяха завъртяли срещу движението при удара...

а пред мене тояно на изхода за локалното към плиска се бяха треснали един червен голф 3, едно пежо 206 и некво такси (само не можах да си обясня как на такова хубаво време на обяд и сух асфалт може да се ударят

- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тази сутрин за 15 минути по околовръсното:
1. Камион на "Чистота" караше без фарове в мъглата - бях тръгнал да изпреварвами и го видях в последния момент.
2. Мерцедес 5888 от лентата за ляв завой продължи направо с около 100 км
3. Пикап се опита да ми отнеме предимство при Арена Младост
4. Камион на "Чистота" караше на средата на платното покрай въпросната Арена.
За тъпаците които се загнездват в средната лента (при три ленти) като на майка си в детеродния орган въобще няма да споменавам, както и за шофьорите на нови самосвали.
1. Камион на "Чистота" караше без фарове в мъглата - бях тръгнал да изпреварвами и го видях в последния момент.
За тъпаците които се загнездват в средната лента (при три ленти) като на майка си в детеродния орган въобще няма да споменавам, както и за шофьорите на нови самосвали.
- KOCMOC
- Автомобил: VW PassaT B5 комби
- Двигател:
сега аз да се оплача от дупетата каращи Ауди А4 (комби)
..... бях тръгнал за Надежда и на Орион и понеже на тариката не му се чака реши че от дясната лента която си е за Зах.фабрика ще се навре пред мене, не го пуснах и отнесе един клаксон и
........ ; след което спря на сфетофара и спря и тръгна да излиза и кво си мисли,че ще направии ??!?! от тогава "създатела на проблемите 9мм " е в колата
еееееееееехххххх мамка му и тариката де*а

еееееееееехххххх мамка му и тариката де*а

- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
Да се оплача и аз. Вчера спускам баира от болницата в габрово към центъра и след десен завой на който нямам видимост изведнъж предмен изкача един дръглив опел кадет който правеше отчаяни опите да изпревари учебен голф3. Лошото беше че от снега които бяха изринали снегорините отстрани нямаше много място да се бяга настрани. С двара крака че и с ръцете скочих на спирачката и свих в дясно как се разминахме просто беше една щастлива случайност. Съжелявам само че неможах да обърна и да се върна да си поговорим с тоя лют шофьор на опел, че и номера неможах да му запомня
- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Преди около 40-50 минути с баща ми се прибираме по цариградско... караме с 80-90 в средната лента посока орлов мост. Малко след експото Голф 2-ка излиза от една отбивка и без мигач без нищо директно в средната лента на 100-на метра пред нас... от там спирачки, къси-дълги-къси, сядане на клаксона и от там тоя мърда в дясно и ме гледа като изтървано кенгуро тип "К`во бе?!?!"

malcho написа:Тази сутрин за 15 минути по околовръсното:
Аз немога да разбера тези шофери на самосвали, камиони ... незнам мислят се че като са големи всеки трябва да им прави път .... аман от прости хора шофери на камиони.
Днеска замалко щеше да се стигне с един такъв до бой ... но просто като видях колко му е умствения капацитет и явно неможе да му се обясни ... изобщо реших да не се занимавам .... много прости хора има за пореден път се убеждавам ..... хора пазетесе от такива малумни парчета щот явно немогат да карат!!! Немога да разбера защо бъркат камион с кола тея шофери .. трябва да си много глупав човек просто!!
- dragomir1402
- Автомобил:
- Двигател:
бесен съм, та значи днес си карам спокойно по една от двете ни главни улици-бул. България-посока София, и изведнъж отзад едни фарове святкат, клаксони се надуват и еден фиат мареа, комби-черен, двувалка, не пиша номера/ще разберете защо/ ме изпреварва, засича ме като се прибира пред мен съответно аз скачам на спирачките, отдолу пътя-стъкло, тегля му една наум че детето беше в колата и така засече още три коли, аз съответно откачам защото собстваника на въпросния фиат живее на полуетажа срещу мен, прибирам колата и "учтиво" му звъня, човека излиза капнал от бачкане и след като ислуша цялата ми реч, само изсъска "ще му откъсна главата на малкия"-моля ти се дал на синчето колата да се повозело горкото, пък то решило да се прави на мъж пред гаджето и .......
поне след "намесата" ми скоро няма да помирише кола
поне след "намесата" ми скоро няма да помирише кола

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
София е малка
1 тъпа лелка дето ме ядоса преди 2-3 седмици вчера пак я засичам тоя път нищо.
Днес СЪЩАТА ТАЯ ТЪПА ЛЕЛКА с форд мондео явно пътува по моя маршрут и време прави ляв завой на ндк под моста и по Нансен и продължава в лявото платно с ляв мигач да си кара естествено, защото го е забравила ..
Аз си карам в дясната лента и се чудя тая днес как така ще прави обратен завой и хоп патката се навира между мен и предната кола без мигач и супер нахално се ръга с лакти - ВЗЕМИ тоя клаксон лельооо
оная дава мигач и продължава да се навира така че се дръпнах за да избегна ПТП. Ядосах се ляв мигач газ и се навирам пред нея по СЪЩИЯ начин както тя на мен - онази обаче не ме пускаа, но малко по малко по малко като съм отпред и особенно на десния завой после по левски където дясното платно е заето успях да мина пред патицата ....
Тая ако още 1 път я срещна в София някъде да ме засече не знам
1 тъпа лелка дето ме ядоса преди 2-3 седмици вчера пак я засичам тоя път нищо.
Днес СЪЩАТА ТАЯ ТЪПА ЛЕЛКА с форд мондео явно пътува по моя маршрут и време прави ляв завой на ндк под моста и по Нансен и продължава в лявото платно с ляв мигач да си кара естествено, защото го е забравила ..
Аз си карам в дясната лента и се чудя тая днес как така ще прави обратен завой и хоп патката се навира между мен и предната кола без мигач и супер нахално се ръга с лакти - ВЗЕМИ тоя клаксон лельооо
оная дава мигач и продължава да се навира така че се дръпнах за да избегна ПТП. Ядосах се ляв мигач газ и се навирам пред нея по СЪЩИЯ начин както тя на мен - онази обаче не ме пускаа, но малко по малко по малко като съм отпред и особенно на десния завой после по левски където дясното платно е заето успях да мина пред патицата ....
Тая ако още 1 път я срещна в София някъде да ме засече не знам

- re_gamen
- Автомобил:
- Двигател:
Пичове и аз също супер много се дразна!
От както имам книжка, никога не претендирам че съм добър шофьор...Има обаче няколко неща на пътя дето супер много ме дразнат и мисля че ако хората, другите участници в движението почнат да се замислят малко повече за тях, това ще коства много по малко изхабени нерви на всички останали!!! Например:
1.Когато светне жълто бъди готов да потеглиш в следващия момент,а не да си първи на светофара и да чакаш да потече мента от зелената светлина!!!
2.Ако си решил да караш бавно днеска, просто не стой в лявата лента!!!Или поне като някои ти прави знак направи му път (нямам предвид никои да кара с 180 км из улиците,ама неприятно е в тунела на люлин например някой да хване лявата лента с 40 км в час, после що има задръствания
)!
3.Пешеходците!!!Когато кола блъсне човек, в повечето случаи шофьора го отнася, а те пресичат абсоютно навсякъде и недай си боже да се наложи да лежа зарад някой такъв киртак дето я ме видял я не, ако въобще се е огледал!
Съжалявам че се изказвам толкова негативно, ама ми писна все някой с бастун примерно, дето едвам гледа да преценява вместо мене дали мойта кола ще успее да спре на леда защото той отдавна си е стъпил на платното така все едно си влиза в тоалетната вкъщи!!!То не е въпрос на друго освен на култура и на манталитет...Когато има свтофари-ползваите ги!Никой не е длъжен да ви пази, нито още повече да му тежите на съвестта цял живот щото просто сте "преценили" че ще успеете да минете.
1.Когато светне жълто бъди готов да потеглиш в следващия момент,а не да си първи на светофара и да чакаш да потече мента от зелената светлина!!!
2.Ако си решил да караш бавно днеска, просто не стой в лявата лента!!!Или поне като някои ти прави знак направи му път (нямам предвид никои да кара с 180 км из улиците,ама неприятно е в тунела на люлин например някой да хване лявата лента с 40 км в час, после що има задръствания

3.Пешеходците!!!Когато кола блъсне човек, в повечето случаи шофьора го отнася, а те пресичат абсоютно навсякъде и недай си боже да се наложи да лежа зарад някой такъв киртак дето я ме видял я не, ако въобще се е огледал!
Съжалявам че се изказвам толкова негативно, ама ми писна все някой с бастун примерно, дето едвам гледа да преценява вместо мене дали мойта кола ще успее да спре на леда защото той отдавна си е стъпил на платното така все едно си влиза в тоалетната вкъщи!!!То не е въпрос на друго освен на култура и на манталитет...Когато има свтофари-ползваите ги!Никой не е длъжен да ви пази, нито още повече да му тежите на съвестта цял живот щото просто сте "преценили" че ще успеете да минете.
- Vladko_1
- Автомобил:
- Двигател:
Да така е споделям мнението ти ... какво да кажа в Свищов нито знаци се спазват нито нищо.Бил съм свидел как някой минават на червено даже имат наглоста и да ти свирят хаха.Не знам защо е така тук,но полицията никаква работа не върши...а за пешоходците ... няма да коментирам има някой,които в момента,в който решат че треа пресичат го правят без да се оглеждат..Та и аз от 6 месеца имам книжка никога не критикувам другите шофьори,защото аз самият не зная какъв сам ... но може ли да вчера един да спре на главната улица в пиковия час на тесен участък..остаял си двигателя да работи и фаровете влязъл в магазина...а другите еб*м ги в д*пе ...