nosex написа:Днес и аз се изявих като идиот, но един индивид с Dacia много ме издразни![]()
Знаете как е - сутрин всеки бърза за работа. Та в частта на бул. България между бул. Каблешков и бул Гоце Делчев, в посока центъра стана конфронтацията. От крайна дясна лента се престроявам в средна със скорост от около 70-75км/ч с мигач разбира се, като секунди преди престрояването, т.е. в дясната лента онзи тип с Dacia-та караше зад мен. Навлизайки в средната лента и извъртайки се в ляво го виждам за част от секундата как настъпва от крайна лява, да влезе в средната лента преди мен (дистанцията между мен и него беше опасна), след което последва и мощно и продължително клаксониране от негова страна. Общо взето голямо шарене е правил, само и само да ме изпревари. Издраних се много най-вече на продължителния клаксон и карането му без мигачи - средни пръсти и псувни от моя страна, и не му дадох да ме изпревари следващите двеста метра до светофара на Гоце Делчев, като разбира се и аз шарех като луд
Може би го е проворикало това, че съм с малка и стара кола, знам ли![]()
![]()
Та това е колеги, да си призная.![]()
Пестете си нервите на пътя
radi_nrj написа:Тук ще помоля колегата със синята 3-ка GTI с номер С 0442 ** да спазва дистанция. Днес на Ботевградско имах чувството, че го тегля...
Muku написа:Може да е искал да надникне в багажника ти
anonym0us написа:То докато се опитва да надникне, може и да го огрее да влезе! Както стана днес замалко, един с Опел ВеХтра, от тия Новите, караше толкова плътно зад мен, само челното стъкло гледах на огледалото за задно виждане, разбирасе след като минах по в дясно, за да ме мине, и тъкмо ме изпревари и една шматка (Жена на около 40г) скочи на платното, и аз веднага набих спирачките, и спрях! Тая ме гледа и ръкомаха, казах и да си разкара голямия задник от пътя и да не ме занимава с глупости! И в същия момент си представих как тоя караше зад мен на 1 косъм разстояние, ако тая патка беше пресекла в тоя момент, кво щеше да стане! Та най-добре си е да се научим да спразваме дистанция, че не е шега работа!
ivo_555 написа:Докато карам - Идиоти, докато съм паркирал....още по големи!
Колата ми паркирана пред блока, препичам се на терасата, и гледам как един 80 г. дядо от другия вход прави "супер сложна" маневра, паркиране на заден ход под 90 градуса, и го виждам как влиза по диагонал право към моята броня, докато бръкна в джоба за дистанционното да го стресна с алармата, тряс в ъгъла на предната броня, и пак добре че спря ми не я осурка, слизам долу, оня хич не е слязъл от колата, гледам нищо и няма, чукам му на джама, викам ти няма ли да слезеш да видиш кво направи, тъкмо се накани, викам споко нищо и няма щото нацели бронята, добре че не беше калника. Обясних му най културно, че го разбирам, че му е трудно, и че може да спре еди къде си, дето ще му е много по лесно! "Ама аз такова онакова", даже и не м исе извини!
Та ей това е Идиоти навсякъде, и по всяко време!
Pirogov написа:Трябваше да му вземеш половината пенсия и да му хвърлиш един хубав бои на този идиот! И после да му паркираш колата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта