:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
kat007
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот kat007 » Нед 26 фев 2012 21:25

Тази вечер както си карам кротко по пътя между Абдовица и Бусманци с около 50 км/ч. и гледам в задното огледало някакъв бус кара на дълги и докато го видя беше вече зад мен maikomila ...от там навих на дясно колкото можах и в същиа момент този профуча с около 140 км/ч покрай мен щеше да ме отнесе :banghead: ...от там като се разлетяха едни камьни maikomila направо побеснях :horror: се едно валеше метеоритен дъжд :horror: и ПОБЕСНЯХ и газ след него..и в Бусманци стигна до една преяка и зави...и аз след него ..и спря...Слизам аз и когато гледам :horror: НЕКЪВ 17 годишен...И ми се извинява....нямал книжка и видял полицай и се уплашил :banghead: Утре ще гледам колата ...дано нищо и няма от камъните....че ако и има нещо тоя ще го линчувам :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Нед 26 фев 2012 21:38

Ам'чи то по селата иска ли се книжка :| , пък този дето му е дал буса колко ли му е акъла - явно не много :dummy: . Видял ченгета и се уплашил :? . Даже се чудя дали би му навредил или напротив ако го изпееш , може по този начин да спасиш животи , включително и неговия .

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Нед 26 фев 2012 21:45

Ако мога да кажа нещо и аз свързано с кръговото на 4-ти километър.Откъдето и да идвате има по 2 ленти, които навлизат в кръговото.ВИНАГИ или бих ползвал думата редовно тези които са в дясната и съответно няма да завиват надясно, а искат да навлизат в кръговото спират и по този начин затапват автомобилитв, които искат просто да завият надясно към първият възможен булевард.Винаги става така и според мен това е един много голям недостатък и оттам се образуват "тапи".Ако не съм прав, нека някой да ме поправи. Относно последния идиот - на Цариградско карам в средна лента и както си карам от лявата се престроява бял ситроен берлинго.При което аз виждам как ще ме удари, свирнах му с клаксона, но оня си продължи маневрата без мигач и се принудих да избягам в аварийната за да не ме удари.Теглих му една и си продължих.

c1ick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот c1ick » Пон 27 фев 2012 9:50

Внимавайте за агресивни питекантропи в черен джиб Mercedes GL450, номер СА 8866 АК.
Вчера около 17:30 на околовръстното в посока Люлин на кръстовището с Цар Борис III, аз карам в лентата за направо, той ме изпреварва от лентата за ляв завой и ме засича злобно точно след кръстовището. Спирачки, клаксон - не му направих впечатление, но на следващия светофар спряхме един до друг, свалих джама и го попитах защо ме засича от лента за наляво. Спътникът му - дебело човекоподобно около 150 кила ме изгледа отгоре и изсъска "затваряй джама и заминавай, чуеш ли кво ти казах, бе". Реших, че не ми се яде бой по пътищата, но искрено и нехристиянски му пожелавам да се нашие в някое дърво с двеста.

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Пон 12 мар 2012 18:12

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Вто 13 мар 2012 17:56

Днес беше като оня лудия дето карал в насрещното, и викал "не е един, много са"!

Тръгвам от вкъщи, правя ляв завой в еднопосочна улица, поглеждам на дясно, няма никой, без да спирам завивам наляво, о ужас, срещу мен изскача не един, много ....Идиоти каращи в насрещното, наложи се да си плюя в пазвата, изкарах си акъла!
Викам, кво прайте бе, и един ми вика, в другата улица правят авария от ВиК и за това от тука,....аха, викам, и това е оправдание за да карате в насрещното ли????,.....Еми,(мълчание)!
Уточнявам, успоредната улица в обратната посока наистина беше затворена, но нямаше регулиране за да се минава в насрещното, просто има други две пресечки от които да се влезе, и работниците изглежда не са преценили, че ще има достатъчно безразсъдни Идиотчета които ще решат да минат напряко срещу движението, ма къде ни е родната полиция, то това цял ден беше?

После един друг изскочи на заден ход от един гараж, верно, натоварена е улицата, няма как да стане иначе, и аз може би щях да спра така или иначе, ама тоя хич не ме изчака да спра, ами айде и хоп на улицата, еми не е там работата, както и да е, ама после вместо да махне в знак на извинение, той ме изгледа като бурсук, сякаш съм му длъжен да го пусна, може би щото караше по скъпа кола!

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Сря 14 мар 2012 11:39

Днес и аз се изявих като идиот, но един индивид с Dacia много ме издразни :evil:
Знаете как е - сутрин всеки бърза за работа. Та в частта на бул. България между бул. Каблешков и бул Гоце Делчев, в посока центъра стана конфронтацията. От крайна дясна лента се престроявам в средна със скорост от около 70-75км/ч с мигач разбира се, като секунди преди престрояването, т.е. в дясната лента онзи тип с Dacia-та караше зад мен. Навлизайки в средната лента и извъртайки се в ляво го виждам за част от секундата как настъпва от крайна лява, да влезе в средната лента преди мен (дистанцията между мен и него беше опасна) :shock , след което последва и мощно и продължително клаксониране от негова страна. Общо взето голямо шарене е правил, само и само да ме изпревари. Издраних се много най-вече на продължителния клаксон и карането му без мигачи - средни пръсти и псувни от моя страна, и не му дадох да ме изпревари следващите двеста метра до светофара на Гоце Делчев, като разбира се и аз шарех като луд :beat_butt2
Може би го е проворикало това, че съм с малка и стара кола, знам ли :roll: :shock
Та това е колеги, да си призная. :banghead: :oops: Пестете си нервите на пътя :да:

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Сря 14 мар 2012 12:14

nosex написа:Днес и аз се изявих като идиот, но един индивид с Dacia много ме издразни :evil:
Знаете как е - сутрин всеки бърза за работа. Та в частта на бул. България между бул. Каблешков и бул Гоце Делчев, в посока центъра стана конфронтацията. От крайна дясна лента се престроявам в средна със скорост от около 70-75км/ч с мигач разбира се, като секунди преди престрояването, т.е. в дясната лента онзи тип с Dacia-та караше зад мен. Навлизайки в средната лента и извъртайки се в ляво го виждам за част от секундата как настъпва от крайна лява, да влезе в средната лента преди мен (дистанцията между мен и него беше опасна) :shock , след което последва и мощно и продължително клаксониране от негова страна. Общо взето голямо шарене е правил, само и само да ме изпревари. Издраних се много най-вече на продължителния клаксон и карането му без мигачи - средни пръсти и псувни от моя страна, и не му дадох да ме изпревари следващите двеста метра до светофара на Гоце Делчев, като разбира се и аз шарех като луд :beat_butt2
Може би го е проворикало това, че съм с малка и стара кола, знам ли :roll: :shock
Та това е колеги, да си призная. :banghead: :oops: Пестете си нервите на пътя :да:

Така е колега, идиоти всякакви по пътищата, ако трябва да пиша за такива ситуации, то би следвало всеки ден пиша в темата, не веднъж съм си давал за цел да не се нервирам на такива индивиди, но по някой път е доста трудно да си сдържиш нервите!!!!!

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 16 мар 2012 10:49

Тук ще помоля колегата със синята 3-ка GTI с номер С 0442 ** да спазва дистанция. Днес на Ботевградско имах чувството, че го тегля...

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Пет 16 мар 2012 10:58

Може да е искал да надникне в багажника ти ;)

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Пет 16 мар 2012 20:27

radi_nrj написа:Тук ще помоля колегата със синята 3-ка GTI с номер С 0442 ** да спазва дистанция. Днес на Ботевградско имах чувството, че го тегля...

Това ми сe случва ежеминутно, всякаш им преча! Ем когато бързаш едва ли имаш време да се лепиш зад някой! Изпреварваш го и дотам! Просто повечето станаха голями професионалисти! Ма такива си търсят белята, недай си боже ти изкочи някой пешеходец, и не го виждам как ще влезне при теб! :?

Muku написа:Може да е искал да надникне в багажника ти ;)

То докато се опитва да надникне, може и да го огрее да влезе! Както стана днес замалко, един с Опел ВеХтра, от тия Новите, караше толкова плътно зад мен, само челното стъкло гледах на огледалото за задно виждане, разбирасе след като минах по в дясно, за да ме мине, и тъкмо ме изпревари и една шматка (Жена на около 40г) скочи на платното, и аз веднага набих спирачките, и спрях! Тая ме гледа и ръкомаха, казах и да си разкара голямия задник от пътя и да не ме занимава с глупости! И в същия момент си представих как тоя караше зад мен на 1 косъм разстояние, ако тая патка беше пресекла в тоя момент, кво щеше да стане! Та най-добре си е да се научим да спразваме дистанция, че не е шега работа! :screwy

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Нед 18 мар 2012 21:41

anonym0us написа:То докато се опитва да надникне, може и да го огрее да влезе! Както стана днес замалко, един с Опел ВеХтра, от тия Новите, караше толкова плътно зад мен, само челното стъкло гледах на огледалото за задно виждане, разбирасе след като минах по в дясно, за да ме мине, и тъкмо ме изпревари и една шматка (Жена на около 40г) скочи на платното, и аз веднага набих спирачките, и спрях! Тая ме гледа и ръкомаха, казах и да си разкара голямия задник от пътя и да не ме занимава с глупости! И в същия момент си представих как тоя караше зад мен на 1 косъм разстояние, ако тая патка беше пресекла в тоя момент, кво щеше да стане! Та най-добре си е да се научим да спразваме дистанция, че не е шега работа! :screwy

Така е колега, напълно съм съгласен с теб. На много пъти съм се усещал да си мисля какво ли ще стане ако само му чукна спирачката на такъв... Добре, че не съм го правил, а и не смятам да опивам!
Когато аз карам зад някой се опитвам да пазя дистанция достатъчна за адекватна реакция.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Пон 19 мар 2012 12:44

Докато карам - Идиоти, докато съм паркирал.... :shock още по големи!

Колата ми паркирана пред блока, препичам се на терасата, и гледам как един 80 г. дядо от другия вход прави "супер сложна" маневра, паркиране на заден ход под 90 градуса, и го виждам как влиза по диагонал право към моята броня, докато бръкна в джоба за дистанционното да го стресна с алармата, тряс в ъгъла на предната броня, и пак добре че спря ми не я осурка, слизам долу, оня хич не е слязъл от колата, гледам нищо и няма, чукам му на джама, викам ти няма ли да слезеш да видиш кво направи, тъкмо се накани, викам споко нищо и няма щото нацели бронята, добре че не беше калника. Обясних му най културно, че го разбирам, че му е трудно, и че може да спре еди къде си, дето ще му е много по лесно! "Ама аз такова онакова", даже и не м исе извини!

Та ей това е Идиоти навсякъде, и по всяко време!

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Пон 19 мар 2012 19:18

ivo_555 написа:Докато карам - Идиоти, докато съм паркирал.... :shock още по големи!

Колата ми паркирана пред блока, препичам се на терасата, и гледам как един 80 г. дядо от другия вход прави "супер сложна" маневра, паркиране на заден ход под 90 градуса, и го виждам как влиза по диагонал право към моята броня, докато бръкна в джоба за дистанционното да го стресна с алармата, тряс в ъгъла на предната броня, и пак добре че спря ми не я осурка, слизам долу, оня хич не е слязъл от колата, гледам нищо и няма, чукам му на джама, викам ти няма ли да слезеш да видиш кво направи, тъкмо се накани, викам споко нищо и няма щото нацели бронята, добре че не беше калника. Обясних му най културно, че го разбирам, че му е трудно, и че може да спре еди къде си, дето ще му е много по лесно! "Ама аз такова онакова", даже и не м исе извини!

Та ей това е Идиоти навсякъде, и по всяко време!

Трябваше да му вземеш половината пенсия и да му хвърлиш един хубав бои на този идиот! И после да му паркираш колата mhihi

Потребителски аватар
orbital
Автомобил: PASSAT B4
Двигател: 1Z 1996

Мнениеот orbital » Пон 19 мар 2012 19:46

Pirogov написа:Трябваше да му вземеш половината пенсия и да му хвърлиш един хубав бои на този идиот! И после да му паркираш колата mhihi

Браво бе :не:

Върни се в “Пътеводител”