! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
vladovelin
Автомобил: Golf3 GTI
Двигател: 2E 1994

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот vladovelin » Пон 19 мар 2012 20:00

Pirogov написа:
ivo_555 написа:Докато карам - Идиоти, докато съм паркирал.... :shock още по големи!

Колата ми паркирана пред блока, препичам се на терасата, и гледам как един 80 г. дядо от другия вход прави "супер сложна" маневра, паркиране на заден ход под 90 градуса, и го виждам как влиза по диагонал право към моята броня, докато бръкна в джоба за дистанционното да го стресна с алармата, тряс в ъгъла на предната броня, и пак добре че спря ми не я осурка, слизам долу, оня хич не е слязъл от колата, гледам нищо и няма, чукам му на джама, викам ти няма ли да слезеш да видиш кво направи, тъкмо се накани, викам споко нищо и няма щото нацели бронята, добре че не беше калника. Обясних му най културно, че го разбирам, че му е трудно, и че може да спре еди къде си, дето ще му е много по лесно! "Ама аз такова онакова", даже и не м исе извини!

Та ей това е Идиоти навсякъде, и по всяко време!

Трябваше да му вземеш половината пенсия и да му хвърлиш един хубав бои на този идиот! И после да му паркираш колата mhihi

Преди две години един колега на работата /младо момче на 25-26 год/,излизайки от паркинг на заден ход, блъсна моята кола пред очите ми и цъфна задната ми броня.
И според вас трябваше да го набия и му взема заплатата ли ????

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Пон 19 мар 2012 20:02

mhihi Шегувам се бе.Еее не разбирате от майтап... За да няма офф последната ми случка с един идиот.Карам по бул.България в най лява зад някаква Хонда май беше и давам мигач да мина в средната, но секунда след мен мигач дава и хондата.Ок, пуснах го човека и си застанах след него.Той обаче явно беше решил "как ще ме изпреварва тоя от дясно" и веднага след като завършихме маневрата наби зверски спирачки без видима причина (естествено за да ме стресне) и ме наблюдава през това време в огледалото. Много се нервирах, защото беше незаслужено, веднага си го минах и така го затворих, че ми светеше къси-дълги след това 20 секунди.Спираме на светофара, свалям джама и почвам да го нареждам, а онзи ми разправя , че съм бил луд :screwy death

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Вто 20 мар 2012 15:17

Чудя се вече какво да правя за да запазвам спокойствие докато карам, то до първото - второто камикадзе да се направя че не съм ги видял, ама пет пъти за пет километра да ти секат пътя и да ти изскачат срещу теб, просто не знам, добре че се постопли и ще мога по често да щъкам пеша!

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 21 мар 2012 17:36

anonym0us написа:
radi_nrj написа:Тук ще помоля колегата със синята 3-ка GTI с номер С 0442 ** да спазва дистанция. Днес на Ботевградско имах чувството, че го тегля...

Това ми сe случва ежеминутно, всякаш им преча! Ем когато бързаш едва ли имаш време да се лепиш зад някой! Изпреварваш го и дотам! Просто повечето станаха голями професионалисти! Ма такива си търсят белята, недай си боже ти изкочи някой пешеходец, и не го виждам как ще влезне при теб! :?

От 3 ленти бяхме в средната и лявата беше свободна. Ако искаше да ме изпревари имаше как ама беше решил да го "тегля". Като казах, че е колега имах в предвид, че беше със стикери на форума.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Сря 21 мар 2012 19:48

radi_nrj написа:
anonym0us написа:
radi_nrj написа:Тук ще помоля колегата със синята 3-ка GTI с номер С 0442 ** да спазва дистанция. Днес на Ботевградско имах чувството, че го тегля...

Това ми сe случва ежеминутно, всякаш им преча! Ем когато бързаш едва ли имаш време да се лепиш зад някой! Изпреварваш го и дотам! Просто повечето станаха голями професионалисти! Ма такива си търсят белята, недай си боже ти изкочи някой пешеходец, и не го виждам как ще влезне при теб! :?

От 3 ленти бяхме в средната и лявата беше свободна. Ако искаше да ме изпревари имаше как ама беше решил да го "тегля". Като казах, че е колега имах в предвид, че беше със стикери на форума.

Набиваш два пъти спирачки и като за начало едва докосваш спирачката,колкото да светнат стоповете и тогава ако не помогне набиваш спирачките и редом с това набиваш и една молитва mhihi
За да не съм офф,колеги внимавайте с бял ръждивец с надписи по него,хвърчи из цяла южна България като камикадзе.
Опа това съм аз :063:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 22 мар 2012 7:10

Докато чакам трамвая на спирката виждам какви ли не екземпляри, но вчерашният джип беше ... :bowdown
Две пълнолетни телом, но очевидно не и духом, същества от женски пол на предните седалки в Нисан Терано - и двете пушат, прозорците вдигнати догоре - да не се наруши задушевната атмосфера от свежия пролетен въдух. Отзад - две деца на видима възраст 3-4г - едното право между предните облегалки, второто право до задния ляв прозорец. :не:

Миналата седмица бях удивен от друга "жена" в червен Г3 9394 или нещо подобно - то не беше изпреварване, засичане, ръкомахане, използване на клаксона ... аз бях от малкото около нея, които не и пречеха да кара както си иска и не си получиха "заслуженото". :не:

Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Мнениеот slimmer » Чет 22 мар 2012 9:26

radi_nrj написа: Като казах, че е колега имах в предвид, че беше със стикери на форума.

viewtopic.php?f=26&t=122204&hilit=0442

Потребителски аватар
kofata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kofata » Вто 03 апр 2012 9:36

Вдигам две ръце за идиота с голф 5, тъмен цвят, СА 6315.. вчера по бул.Ситняково. Този младеж си мислеше, че е в някоя игра. Сновеше между колите с мръсна газ, засичаше на ред. Газ, спирачка и така на сантиметри от другите коли. Такъв идиотизъм скоро не бях гледал. :bishop

Просто красота:
Изображение
днес на паркинга на ХИТ Люлин, "такъв ни е матряла"

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Сря 04 апр 2012 8:05

и аз да кажа вчера к'во човекоподобно ми вдигна нервите. карам си по един второкласен път и застигам една алфа 2,5 GTD дето отзад смърдеше на олио от фритюрник,която се тътри с 60-70 . изпреварих я и след малко го гледам лай...то профуча покрай мене след което застана отпреде ми и намали пак до 60-70 км/ч :screwy . пак го изпреварих и оня нагъл-мина ми пак отпреде ,настъпи печката и ме напълни с черен пушек , и всичкото това за да видя колко върви GTD-то...... :beat_butt2

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ото Кац » Сря 04 апр 2012 11:16

kofata написа:днес на паркинга на ХИТ Люлин, "такъв ни е матряла"

Колега, на паркинга пък на ХИТ Люлин свободните места са толкова много, че биха стигнали сигурно и за част от Надежда mhihi
разбирам снимката ти да е на единствените две свободни местенца там, но ми се струва, че желанието ти да я споделиш е било по-голямо, отколкото реално е бил проблемът...

Спомням си, че жената докато караше шофьорски курс ходехме на същия този паркинг да се учи да паркира.. смятай...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 04 апр 2012 11:29

Ото Кац написа:
kofata написа:днес на паркинга на ХИТ Люлин, "такъв ни е матряла"

Колега, на паркинга пък на ХИТ Люлин свободните места са толкова много, че биха стигнали сигурно и за част от Надежда mhihi
разбирам снимката ти да е на единствените две свободни местенца там, но ми се струва, че желанието ти да я споделиш е било по-голямо, отколкото реално е бил проблемът...

Спомням си, че жената докато караше шофьорски курс ходехме на същия този паркинг да се учи да паркира.. смятай...

Колкото и да са много си има разграфени паркоместа.
Направо полудявам като видя такова паркиране :banghead:

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 04 апр 2012 11:47

И все пак трябва да има някакъв ред,колкото и свободни места да има!Какво толкова има да спре в разграфеното място?Като гледам не кара и "самолет"... :screwy Ама явно толкова си може... death

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Чет 05 апр 2012 23:22

Случка от днес,чисто нов Опел отиде за скраб,след като ни засече при изпреварването си и брутално на магистралата удари задната си лява врата в предния ни десен калник! Понеже бяхме с машина тежаща 17 тона(автобус кемпер)+ ремарке още 3-4 тона,просто го завъртяхме и изхвърлихме от пътя... В огледалото видях как колата се превъртя около 10 пъти през таван по тревата,после излезе по таван пак на магистралата... Момчето ни се извини,за щастие му нямаше нищо, а на нашия звяр само се беше одраскала предната броня от боята на неговата кола... Забави ни един час... Сигурен съм,че следващия път ще внимава,каза,че не ни е видял в огледалото,ама няма как цял автобус с ремарке 22 метра дълъг да не видиш-според мен просто си беше заспал... maikomila

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Съб 07 апр 2012 12:28

Мъртвопиян шофьор с 5.13 промила заловиха в Хисаря scare maikomila
http://www.dnes.bg/crime/2012/04/07/myrtvopiian-shofior-s-5-13-promila-zaloviha-v-hisaria.156004

Потребителски аватар
Shakez
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBAB

Мнениеот Shakez » Съб 07 апр 2012 13:28

Пътувайки по околовръсното на София, реших да споделя наблюденията си. Уникално племе сме! Токущо видях и причината за 30-минутно взимане на отсечката от разклона за Горна баня и Суходол - челно катастрофирал (в насрещното) Порше кайен. ТОва не беше главната идея. По време на "пътуването" видях всевъзможни начини за изпреварване в стил "вие,които чакате сте балъци, ние тарикатите ви изпреварваме през бензиностанции и ви засичаме, както си искаме". Чудя се докога нивото на културата ни ще е на такова ниво?! :screwy :horror:

Върни се в “Пътеводител”