Pirogov написа:ivo_555 написа:Докато карам - Идиоти, докато съм паркирал....още по големи!
Колата ми паркирана пред блока, препичам се на терасата, и гледам как един 80 г. дядо от другия вход прави "супер сложна" маневра, паркиране на заден ход под 90 градуса, и го виждам как влиза по диагонал право към моята броня, докато бръкна в джоба за дистанционното да го стресна с алармата, тряс в ъгъла на предната броня, и пак добре че спря ми не я осурка, слизам долу, оня хич не е слязъл от колата, гледам нищо и няма, чукам му на джама, викам ти няма ли да слезеш да видиш кво направи, тъкмо се накани, викам споко нищо и няма щото нацели бронята, добре че не беше калника. Обясних му най културно, че го разбирам, че му е трудно, и че може да спре еди къде си, дето ще му е много по лесно! "Ама аз такова онакова", даже и не м исе извини!
Та ей това е Идиоти навсякъде, и по всяко време!
Трябваше да му вземеш половината пенсия и да му хвърлиш един хубав бои на този идиот! И после да му паркираш колата
Преди две години един колега на работата /младо момче на 25-26 год/,излизайки от паркинг на заден ход, блъсна моята кола пред очите ми и цъфна задната ми броня.
И според вас трябваше да го набия и му взема заплатата ли ????