Компилация от лятни гуми и висока скорост!
Катастрофи...поуки разни...
- mitov_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Катастрофи...поуки разни...
София: Катастрофа между микробус и лек автомобил затруднява движението на бул. „Гоце Делчев”
http://www.focus-news.net/?id=n1349931
Някой знае ли нещо ?
http://www.focus-news.net/?id=n1349931
Някой знае ли нещо ?
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Двама младежи загинаха, други двама са ранени при тежка катастрофа
Колеги, когато видях снимката застинах, и още не мога да се осиферя. Потресен съм! Тялото още не е извадено от колата.... Такива снимки трябва да се показват на всички млади шофьори, пък те да си мислят, как ще карат!
Колеги, когато видях снимката застинах, и още не мога да се осиферя. Потресен съм! Тялото още не е извадено от колата.... Такива снимки трябва да се показват на всички млади шофьори, пък те да си мислят, как ще карат!
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Внимавайте колеги,
Всичко става за секунди и не винаги с висока скорост.
Това се случи пред очите ми вчера, малко преди Калофер.
Едва извадихме мантинелата и преместихме колата...
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
[quote]Седем ранени при сблъсък на ауди с патрулка/quote]
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2967091
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2967091
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AmW написа:Внимавайте колеги,
Някой би ли ми обяснил как тази мантинела е влязла така във вратите, без те да са срязани?
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Barboukov написа:Някой би ли ми обяснил как тази мантинела е влязла така във вратите, без те да са срязани?
Явно човека е попаднал на начало на мантинела и като се е лъзнал, е минала през вратите...
Опитвам се да намеря един клип, за да го видиш, щото от обяснение няма да ти стане по-ясно.
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
blinder написа:Night_elf написа:Опитвам се да намеря един клип, за да го видиш,...
Ето го клипа, който сигурно търсиш?
:link .

Точно това търсех !
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ч
Ами виж как са мантинелите на клипа и на снимката.
На това фото има нещо гнило. Тоя с каква скорост трябва да се е набил СТРАНИЧНО и направо, че мантинелата да мине през колата и да не се сгъне...
На това фото има нещо гнило. Тоя с каква скорост трябва да се е набил СТРАНИЧНО и направо, че мантинелата да мине през колата и да не се сгъне...
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Ламарината е толкова изгнила, че се къса, а не се мачка при удар.
Забележи от дясната страна как е разпран калника, а от ляво, където е бил удара е поддала веждата на калника- явно са сменяни веждите. Напълно реални са си снимките, а човека е извадил голям късмет
Забележи от дясната страна как е разпран калника, а от ляво, където е бил удара е поддала веждата на калника- явно са сменяни веждите. Напълно реални са си снимките, а човека е извадил голям късмет

http://www.dnes.bg/crime/2010/05/17/sho ... raca.91133
Добре е работата, човека поставя антирекорд за алкохол. Кара си колата на 2 шишета ракия, явно не му е за пръв път тая работа. Екстра че са го барнали ченгетата, преди да пребие някой на пътя. И сега малко ще поспре да кара кола, поне не и по легалния начин.
Добре е работата, човека поставя антирекорд за алкохол. Кара си колата на 2 шишета ракия, явно не му е за пръв път тая работа. Екстра че са го барнали ченгетата, преди да пребие някой на пътя. И сега малко ще поспре да кара кола, поне не и по легалния начин.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Снимките съм ги снимал лично, и лично съм вадил мантинелата от колата.
Пътя беше леко мокър, изкачвахме се, пътя от две ленти.
Ние бяхме в дясната а колегата с бмв-то плавно ни задминаваше (с не висока скорост) но явно реши да върне предавка заради изкачването и колата поднесе. От лявата лента се завъртя заби се в тревата защото нямаше мантинела и започна да се влачи на страни, така и се наниза на мантинелата, като без никакъв проблем изхвърли 1ви колец който държи мантинелата.
Пътя беше леко мокър, изкачвахме се, пътя от две ленти.
Ние бяхме в дясната а колегата с бмв-то плавно ни задминаваше (с не висока скорост) но явно реши да върне предавка заради изкачването и колата поднесе. От лявата лента се завъртя заби се в тревата защото нямаше мантинела и започна да се влачи на страни, така и се наниза на мантинелата, като без никакъв проблем изхвърли 1ви колец който държи мантинелата.
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
Миналата седмица като се прибирах по хемус в големия дъжд, една баничарка беше спряла перпендикулярно на мантинелата, май и нямаше нищо не съм сигурен, но гледката не беше приятна, защото стърчеше в моята лента, а имаше доста дъжд и от колите пред мен не се виждаше инцидента...
Та... като вали дъжд внимавайте, че тоя аквапланинг не прощава никому... особенно, ако сте "спестили" някой лев от покупката на нови гуми... (както си беше и при мен... последен сезон ги търкалям
).
Та... като вали дъжд внимавайте, че тоя аквапланинг не прощава никому... особенно, ако сте "спестили" някой лев от покупката на нови гуми... (както си беше и при мен... последен сезон ги търкалям

- Mythbuster
- Автомобил:
- Двигател:
Днес 31.05.2010 на подбълканският път посока от София към Бургас, на Саранският проход към 13:00 катастрофа между товарен бус и Опел Тигра. Беше пълно с патрулки, а от тиграта не беше останало много.
Моля всички минаващи през саранският проход да ВНИМАВАТ особено много, и при най-лекият дъжд там стават КАТАСТРОФИ.
Поздрави!

Моля всички минаващи през саранският проход да ВНИМАВАТ особено много, и при най-лекият дъжд там стават КАТАСТРОФИ.
Поздрави!