! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
christian_cbr
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот christian_cbr » Сря 02 май 2012 22:51

един съвет колеги пазете се от БМВ маняци както и от коли с регистраций CT,CH,PP,H,CC.(нищто лично към колегите с въпросните номера но просто да внимават повече в големия град и да се съобразяват със заобикалящата ги ситуация scare

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Сря 02 май 2012 22:57

christian_cbr написа:един съвет колеги пазете се от БМВ маняци както и от коли с регистраций CT,CH,PP,H,CC.(нищто лично към колегите с въпросните номера но просто да внимават повече в големия град и да се съобразяват със заобикалящата ги ситуация scare

Потвърждавам,особено тези че и с бяла кола и стекче бира са най опасни :063:
Прикачени файлове
sn.jpg

Потребителски аватар
christian_cbr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот christian_cbr » Сря 02 май 2012 23:01

enigma79 написа:
christian_cbr написа:един съвет колеги пазете се от БМВ маняци както и от коли с регистраций CT,CH,PP,H,CC.(нищто лично към колегите с въпросните номера но просто да внимават повече в големия град и да се съобразяват със заобикалящата ги ситуация scare

Потвърждавам,особено тези че и с бяла кола и стекче бира са най опасни :063:[/quote Именно :)

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Чет 03 май 2012 14:33

Ей на това му се вика идиот:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/05/ ... rakiia_se/

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Чет 03 май 2012 14:56

Знаех си, че е криминално проявен!
Доста от хората които си позволяват агресивно шофиране, и подобни случки на саморазправа, са агресивни и в живота по принцип!
Вероятно този би те пребил и пред някоя дискотека затова, че си го настъпил!

Потребителски аватар
ak_47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ak_47 » Пет 04 май 2012 13:20

Днеска едно деде с Шкода Октавия щеше да ме премаже на "тротоара". Карам си аз отстрани на пътя колелото, по нещо като тротоар( по-скоро банкет ), и гледам че с мен се изравнява шкодата и намаля. Добре че се досетих че този ще спира - без мигач без нищо, дядото направо сви вдясно на към мен. Ако не бях намалил и спрял, щеше да ме размаже eusa . А след това дори не забеляза че го заобиколих откъм шофьорската врата, понеже вече нямаше откъде да мина, и поздравих фамилията му откъм женски род.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пет 04 май 2012 17:27

Ненормалник с Q7 СА0345СХ - на кръстовището на НДК, стои в най-дясна лента, която е само за надясно. Светва зелено (напред си седи червено) и нашия гаааз, право напред. Как ми се иска заради такива идиоти да сложат и там едни камери...

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Пет 04 май 2012 18:14

maxpayne написа:Ненормалник с Q7 СА0345СХ - на кръстовището на НДК, стои в най-дясна лента, която е само за надясно. Светва зелено (напред си седи червено) и нашия гаааз, право напред. Как ми се иска заради такива идиоти да сложат и там едни камери...

Там камери има на 1000% - огледай се по околните стълбове :)

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Нед 13 май 2012 15:16

Абе не е на пътя , но да споделя случката от днес. В петък ходих до Благоевград , днес се върнах от там. Всичко О.К. и преди половин час отивам към "платеният паркинг" за да оставя автомобила си , стигам до мястото си и ....... жената вика "Тоя отпред тръгна" . Гледам Жип Форд се е насочил към предната ми пасажерска врата. Клаксон , още клаксон...и удар! Слизам , отивам от другата страна на колата и вратата изкривена колкото си искаш. Слиза човека от Жипа и... "Аз ли го направих това?". Без думи , писахме протокол , той не бил много шофьор , но от време на време карал служебната кола. Очаквах да ме ударят на няколко пъти от СФ до БЛГ , и от БЛГ до СФ , но на паркинга.... НЕ! Чувствам се тъпо , писах , сега и на оглед трябва да ходя . Най-много ще ме заболи , ако застрахователя каже , че двете запетайки в протокола не му харесват или , че съм се обадил на КАТ след 10 минути. Та идиоти има навсякъде , айде кажете ми за какво са му тия ОГРОМНИ огледала на ЖИПА , ако не може да ме види на тях.
Сипвам си бирата , нервирам си се тука и почвам да издирвам офисите за оглед и евентуално бояджий ....... кофти ситуация :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Нед 13 май 2012 22:27

Exell написа:Сипвам си бирата , нервирам си се тука и почвам да издирвам офисите за оглед и евентуално бояджий ....... кофти ситуация :cry: :cry: :cry:

chill out bro :beer ламарини... а от "! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !" няма спасение ;)

Потребителски аватар
bliznaci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bliznaci » Пет 18 май 2012 14:19

bliznaci написа:Днес около 19 часа карах по бул. "България" и се бях престроил в най-лявата лента, за да завия наляво по бул. "Иван Гешов". В един момент, наближавайки светофара, отдясно ме изпревари това Ламборджини http://img3.sportal.bg/uploads/news/201 ... 305855.jpg Не можах да видя дали го караше Малката Перука Ники Михайлов или друг. Но фрапиращото в случая беше, че неговата кола беше плътно следвана от кортеж,може би охрана, състояща се от Ауди А8 и черен джип. Шофьорът на черния джип постоянно минаваше от крайна лява в крайна дясна лента, а Аудито се опита да ме изтласка от най-лявата лента към банкета. Толупите се опитваха може би да подражават на автомобилите на НСО... Нервирах се, в крайна сметка исках да завия наляво и бях в най-лявата лента, т.е в пълното си право и при поредния опит да бъда изпреварен не дадох възможност на Аудито да ме изтласка нагло, като не му позволих да се изнесе половината в моята лента,само и само за да осигури спокойствие на синчето на Боби Михайлов. Не ме е яд за друго, но въз основа на какво право тия отворковци си мислят, че имат право на специален режим на движение, рискувайки живота на всички нас? Жалко, че нямаше време да извадя телефона и да заснема случващото се, щеше да бъде интересно да се види какви безумия върши националното вратарче и съпътстващите го лоени топки.

Точно преди една година писах на наглото каране на Малката перука - и ето, че в крайна сметка е продължил с това свое поведение, докато не се случи това: http://www.blitz.bg/news/article/139735

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 18 май 2012 14:35

Това всъщност било момче, което само прилича на малката перука :ahoy facepalm

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Пет 18 май 2012 14:39

По темата за Михайлов.Някой хора си мислят, че са безсмъртни и не ги лови закона.Лошото е , че най-често второто е истина - разберете, че тези личности са над-закона и могат да си правят каквото си искат.Ако си пожелае и танкове ще го ескортират и ще ни стрелят със снаряди.Нещо като сцена от филм се получава... живеем в Абсурдистан!

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Пет 18 май 2012 17:11

и първото е истина,когато той е с рейнджроувър,а ти с голф 3 :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пет 18 май 2012 18:33

Малката перука щом се прибира в 5 часа от Пловдив, явно е бил в някоя чалготека и 100% цяла нощ е бил на сокчета :screwy Най-скандалното, е че се опитаха да го изкарат, че не е бил там, сега ще замажат, че не е бил той шофьора и ще отшуми като всяко нещо за 3 дена. Ще им запушат устите на медиите и готово, жалко но факт :dummy:

Върни се в “Пътеводител”