Такса център

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 30 сеп 2008 11:32

vasstop написа:Интересно ми е къде ще отиват парите от тези такси? :roll:

при парите от "синя зона"
Паркинги и гаражи при 20 милиона приходи имали печалба няколо десетки хиляди левове
готино
нека стане
искам, чиста и светла столица без смогове и стари брички, и задръствания, и изнервени ситуации и....
само че
искам ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ, а не АДСКИ транспорт
искам редовни, чисти и топли/студени автобуси, трамваи и тролейбуси
искам МЕТРО-3 лъча
искам изградена инфраструктура
искам много неща, за да живея и придвижвам нормално
иначе
пак слагаме каруцата пред коня, както винаги
ББ, както винаги избързва :twisted:

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Вто 30 сеп 2008 11:58

Pichaga написа:

при парите от "синя зона"
Паркинги и гаражи при 20 милиона приходи имали печалба няколо десетки хиляди левове
готино
нека стане
искам, чиста и светла столица без смогове и стари брички, и задръствания, и изнервени ситуации и....
само че
искам ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ, а не АДСКИ транспорт
искам редовни, чисти и топли/студени автобуси, трамваи и тролейбуси
искам МЕТРО-3 лъча
искам изградена инфраструктура
искам много неща, за да живея и придвижвам нормално

иначе
пак слагаме каруцата пред коня, както винаги
ББ, както винаги избързва :twisted:

:)
Както има една друга приказка "... като теле пред майка си". Живота налага други истини. Може би ще си спомните негови думи от неотдавна, не претендирам за точност на цитата "Ще направя столицата за богатите". То хубаво повече хора да са богати и честни и умни и достойни и подредени и чисти, но не може да стане ей така.

Не ми се вярва, някой който се гласи за успешни избори да си попари така голяма част от избиранелите в София. Предполагам също, че и СОС-Столичен общински съвет няма да гласува такова предложение без време, там има и мислещи хора.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Вто 30 сеп 2008 13:19

Дано да стане ...

Като гледам разсъжденията на средностатистическия форумец, се плаша просто ...

Не е лошо да си гледаш собствената паничка. За защитата обаче на интересите на таз същата паничка трябва, малко мисъл. Някак си треа да имаш нормални критерии (объркването си го обеснявам с "преселението на народите" и произтичащите от факта различия на бит и култура и ценностна система mhihi mhihi mhihi ). Все си мисля, че е важно Разбирането и Осъзнаването, че придобивката да се таралянкаш (евтино) в 10 годишен гроб из един ужасен център, който отдавна вече не става за живеене и от малко по-малко отдавна и за работно място, не е чак такава придобивка..... mhihi mhihi

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Вто 30 сеп 2008 14:03

http://www.mt.government.bg/page.php?ca ... 93&id=3089
То си има стратегия 2009-2018 г. И там е заложено центъра да стане платен. Освен в София скоро и във Варна, Бургас и Пловдив. И много шумни са автомобилите. И в тази посока ще се мисли :!:

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Вто 30 сеп 2008 15:02

Поредната простотия на нашия мил избранник, Г-н Кмета :evil:
Ей не се накрадоха бе, баси алчното племе :evil: :evil: :evil:

В джоба Бойко Борисов и неговата измислена партия :evil:

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Вто 30 сеп 2008 15:35

-

Последна промяна от jims на Сря 11 юни 2025 10:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 30 сеп 2008 15:36

дремем ми за екологията

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Вто 30 сеп 2008 15:44

А бре тия не знаят ли,че в центъра живеят хора бре?Малко са,но живеят дееба.Въведоха ми винетка да си изкарам да си паркирам около нас ,обаче кво аз хубаво,че ще паркирам,ама за да вкарам първа и леко газ требе да платя неква такса...А и евро 4...това не е ли за автомобили след 2005год. дееба.Нема начин купувам панелка и Голф 6-ца.

Потребителски аватар
dbanchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dbanchev » Вто 30 сеп 2008 16:06

Хахах ше правят центъра платен! :D Е тва като го прочетох и направо умрях от смях! Същата тъпотия както и затварянето на Витошка! Абе тия хора не са уред! Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак! За това не гласувам, а няма и да гласувам, защото всички управници са ДЕБИЛИ, алчни и безсрамни!

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 30 сеп 2008 16:09

dbanchev написа:Хахах ше правят центъра платен! :D Е тва като го прочетох и направо умрях от смях! Същата тъпотия както и затварянето на Витошка! Абе тия хора не са уред! Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак! За това не гласувам, а няма и да гласувам, защото всички управници са ДЕБИЛИ, алчни и безсрамни!

Като не гласуваш, са ше мълчиш.Ако беше гласувал са можеше да се оплакваш.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Вто 30 сеп 2008 16:28

jims написа:
Cherepaha написа:...

Придобивката Градски транспорт е безценна! Сигурно е по-добър вариант от колата, нали? Предпочитам да се лангъркам в 10 годишния "гроб" отколкото в някой автобус

Ми като предпочиташ, ще бъдеш така добър да си плащаш таксичка за това ти предпочитание и ще се кефиш ... Та всички ще са доволни. Ти ще си караш дръгела, останалите пък получават читав Градски транспорт, поради разтовареният център и новите автобусчета закупени с паричките от таксата, както и един по-приятен и нормален град без таралясници напаркирали и в застой навсякъде около нас ...

А за месторождението не си прав. Тоест прав си, аз не съм се изразил правилно. Масово се смята, че в един голям град-столица трябва да е повсеместна кочина .... Прогрес дет се вика. Как да го спреш? mhihi mhihi

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Вто 30 сеп 2008 16:37

dbanchev написа:Хахах ше правят центъра платен! :D Е тва като го прочетох и направо умрях от смях! Същата тъпотия както и затварянето на Витошка! Абе тия хора не са уред! Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак! За това не гласувам, а няма и да гласувам, защото всички управници са ДЕБИЛИ, алчни и безсрамни!

А бе тя "Витошка" преди беше затворена,но не помня дали софиянски или Янчулев я отвориха уж временно,когато правеха един ремонт на Ботев и после малоумниците си я отвориха постоянно след като разшириха платното.Сега е по-добре,че е затворена,но това е мое мнение.
А до това,че не гласуваш е най-огромната грешка,защото така са най на кяр комунягите и другите малоумници.То не че имаш огромен избор,но по-добре да гласуваш за някоя партия отколкото да си оставиш гласа във въздуха.

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Вто 30 сеп 2008 16:46

Cherepaha написа:Дано да стане ...

Не е лошо да си гледаш собствената паничка. За защитата обаче на интересите на таз същата паничка трябва, малко мисъл. Някак си треа да имаш нормални критерии (объркването си го обеснявам с "преселението на народите" и произтичащите от факта различия на бит и култура и ценностна система mhihi mhihi mhihi ). Все си мисля, че е важно Разбирането и Осъзнаването, че придобивката да се таралянкаш (евтино) в 10 годишен гроб из един ужасен център, който отдавна вече не става за живеене и от малко по-малко отдавна и за работно място, не е чак такава придобивка..... mhihi mhihi

E човек адски съм съгласен с тебе , дано го направят аз даже съм за абсолютно строги ЕВРО 5 стандарти, искам таксата да е поне 20 лв на ден. Този център ми омръзна вече!!!!

ПП карам 21 ГОДИШНА кола....няма да я карам повече ако трябва !!!!се ми е тая ще си купя нова....Но да няма този мръсен въздух , шум и задръставния---

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Вто 30 сеп 2008 16:54

StS написа:
Cherepaha написа:Дано да стане ...

E човек адски съм съгласен с тебе , дано го направят аз даже съм за абсолютно строги ЕВРО 5 стандарти, искам таксата да е поне 20 лв на ден. Този център ми омръзна вече!!!!

ПП карам 21 ГОДИШНА кола....няма да я карам повече ако трябва !!!!се ми е тая ще си купя нова....Но да няма този мръсен въздух , шум и задръставния---

Това му се вика дискриминация по местожителство!Защото мен ще ме завари с една 12 годишна кола и айде аз ще я прежаля,ама ще завари някой си с 2-3 годишна кола с Евро 3 и кво правим?А защо по комплексите ще се карат таратайките,а аз в центъра няма да имам право с какво съм по различен?Сега с некви лафове от 90-та година,че като ти е скъпо си продай жилището нема начин да ме затапите.

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Вто 30 сеп 2008 17:01

BastunSelski написа:А защо по комплексите ще се карат таратайките,а аз в центъра няма да имам право с какво съм по различен?Сега с некви лафове от 90-та година,че като ти е скъпо си продай жилището нема начин да ме затапите.

Еми щото си в центъра, за тва. Ако не те кефи, верно ходи другаде да живееш. Жертва си за всеобщото благо. Ако къщата ти е на пътя на магистрала, ти я бутат и те местят. Това е положението. Да живееш в центъра си има предимства, вече виждаш очевидно и какви са недостатъците. Навсякъде е така, тука изключението вече е към края и лека полека нещата си стават както отдавна по-умините от нас са измислили.

Върни се в “Пътеводител”