Състояние на Околовръстното в София
- The_Overmind
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vladko написа:Но се питам нужно ли е да изкараме 10г. в ремонти и затваряния на участъци,след като може да се направи за 2г?
Да, защото иначе ще трябва да затворят София за две години. Всичко си има експлоатиационен срок. Оправят една улица, втора, трета, то първата пак е за ремонт. Ей това му признавам на Бойко - преасфалтира както си му е реда, не заля няколко дупки. Най-читавия кмет от много време на сам. Наяде си се, ама има и реални резултати.
А в тая София - каквото си направим, това ще е. Ние българите като сме си мърлячи и не пазим...
propparo написа:Всичко е много добре,но 16 000 000 за всеки километър![]()
![]()
Надявам се си спомняш, че преди време София се управляваше от двамата хубавци Стефчо-усмивката и Бъки-бомбата. При тяхното управление по странен начин са били приватизирани точно терените за разширеното околовръстно и сега доста техни приближени са на голяма далавера.
Друг е въпросът, че имаше възможност за промяна в законодателството с цел обратно отнемане на въпросните имоти, но явно всеки си е получил своето вкл. и лицето Бойко Борисов.

Околовръстното пак в ремонт
Става въпрос за светофара на Околовръстното и Черни връх, движението е само в една лента. Днес стоях там около 1 час. Не знам докога ще са тия ремонти, но не ви препоръчвам да минавате през натоварените часове.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Околовръстното пак в ремонт
Аз вчера направих тази грешка
Бях там към 19:00, часа когато положението трябваше вече да се е поуспокоило, но това не попречи да почакам 40 мин! Надявам се само това да бъде за малко, само 

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Дашо написа:Аз вчера направих тази грешкаБях там към 19:00, часа когато положението трябваше вече да се е поуспокоило, но това не попречи да почакам 40 мин! Надявам се само това да бъде за малко, само
Вчера бате ти се обадих от разклона за Симеоново до Черни връх колоната беше много назад,това разстояние го взех от 18.35-19.20

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
И аз минах от там в 21:10ч вечерта.
Имаше 5 колони от коли, които преминаваха в 2 след това. Тапа голяма.
От горе на това полицаите седяха на ъгъла скрити зад храстите...
Ще потърпим малко докато го направят.
Имаше 5 колони от коли, които преминаваха в 2 след това. Тапа голяма.
От горе на това полицаите седяха на ъгъла скрити зад храстите...
Ще потърпим малко докато го направят.
Вчера се бях засилил натам, но ми се обадиха да не минавам.
Знаете ли дали обходния маршрут през Симеоново за Бояна е много натоварен, заради затварянето?
Предпочитам малко да се позадръстим и да потраем, за резултата в последствие.Надявам се скоро да има и там като симеоновската детелина.
Знаете ли дали обходния маршрут през Симеоново за Бояна е много натоварен, заради затварянето?
Предпочитам малко да се позадръстим и да потраем, за резултата в последствие.Надявам се скоро да има и там като симеоновската детелина.