В кои хотели по родното Черноморие да не ходим!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Re: хотел Елена, Златни пясъци, Не ходете там !

Мнениеот santo_trafficante » Пет 11 сеп 2009 19:31

Препоръчвам Sunny day :да: :да:
перфектно обслужване
чист хотел
чиста плажна ивица към хотела
хубава храна
за България това е много добра опция за почивка и море :wink:

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Пет 11 сеп 2009 21:30

Night_elf написа:...
Хотела който мога аз да похваля е "Мирамар" - Обзор. ...

Айде и аз да се включа...Мислех даже по ред причина специална тема да пусна, ама и тука ще пасне...Само да кажа, че пиша за събитието със закъснение, защото бележките, които си водих, ги изгубих...Така трябваше да надвия мързела си, че да почна да пиша всичко отначало...И така:

За Мирамар се информирах по интернет, страницата им и предимно от бг-мамите (дада, знам...), които едва ли не бяха намерили рая там...Мога да твърдя, че изчетох поне половината от общо към 210те страници (3 теми по около 70 страници) по адрес на този хотел, и така реших, че няма как да сбъркам, още повече, че хотела рекламира

1. Ал инклузив на всички безалкохолни (!)
2. Баскетболно игрище

Не всеки го интересуват точно такива критерии, като ходи на море, но на мен те ми дадоха тласъка да ида точно там, а не в Свети Влас например. Защото алкохол почти не пия, но безалкохолно пия много!

И така:
Пристигане. Паркингът пред хотела е пълен. Паркира се 100 метра по-надолу, на една гола поляна, оградена с ограда. Як припек. Викам си: Ок, ще препаркирам довечера на сянка, като се раздвижат колите пред хотела...
Ядец! Колите пред хотела се махаха, но на тяхно място се появяваха незнайно откъде оранжевите "помпони". И това говорим за места на коли с руски, румънски и прочие регистрации, а не служебни хотелски автомобили. Явно шефчето на бариерата и той деца храни...

Настаняване. Бях помолил за възможно най-висок етаж, защото не исках сополиви чужденци да ми лаят сутри в 8.30 под прозореца. Хотела има 3 или 4 корпуса, най високия етаж е 5. Бяхме настанени на 2ри. Стая със "страничен морски изглед". Преценете сами доколко може да се говори за изглед(снимка 1)...Както и да е...

Ден първи: Отиваме на плаж. Беше ясно, че за чадър и шезлонг се плаща, инфото беше за 12 лв за 2 шезлонга и чадър, ако платиш за цялото време, което ние не направихме, защото от 7 дни първия го изпуснахме заради късното пристигане
Та, появява се един мургав манекен и иска 18 лева за комплекта. При което следва следния диалог:

Ние: 18 лв? А е оная табела там (метална табела с напечатани цени по 5 лв за всяко нещо) за къде е?
Той: За съседния хотел е тва.
Ние: Значи ще ме пратиш 10 метра по-нататък, за да спестя, при положение, че съм се настанил във вашия хотел...
Той: Мъ той плажа не е на хотела...Той братчеда го е взел...
Ние: Хм....Еми добре, тогава ще вземем само чадъра.
Той: 8 лв

при което ние плащаме, а той ни подава 2 лв. ресто и едно билетче, което беше защипано на папката му, на която отбелязваше кой чадър е платен....
<Значи...като ме правят на луд...и аз мога>

Ние: Кво е тва?
Той: Билетче...
Ние: Що пише 10 лв на него, като ти давам 8?
Той: Такива имаме сега, другите свършиха
Ние: Къде ти е кочана, къде ти е печата на кочана, ти кой си и къде е видно от коя фирма си?
Той: За кво пък ти е тва?
Ние: Ми за да занеса сега тоя билет на данъчните и да им кажа кой ми го е издал, ако имам съмнение, че е невалиден...
Той: Ето ти парите, ако обичаш, излезте изпод чадъра и идете по-надолу (където нямаше чадъри)
Аз към жена ми: Никъде няма да ходиш, аз отивам на рецепцията да се оплача, а ти стоиш тука с детето

Не успях да намеря (в този миг) мениджъра на хотела, но оттук вече на рецепцията ме познаваха (поне едната смяна). Като се върнах, разбрах, че жена ми е искала да се махне заради детето, да не стане проблем някъв, докато мен мен няма (не че като ме има ще е по-добре, ама както и да е), при което манекена и е казал да не се мести, след като "той я е оставил сия там да седи"

На следващия ден нямах нерви да се разправям пак със същия тип, затова лежахме без чадър, а на третия ден си носихме наш...

Вечерта на първия ден отидох да видя баскетболното игрище. Следващата греда: 2 баскетболни коша, които бяха напреки на футболното игрище. Сиреч или баскет, или футбол. Е познай кога няма да се цъка футбол, за да има възможност за баскет. Отделно се оказа, че за спортното съоръжение се плаща, баскета беше 60 лв на час :screwy death

Спортното съоръжение било безплатно, ако се ползвало в рамките на анимационните занимания с аниматор. Имаше строга програма - кога футбол, кога йога, кога тенис на маса. А познайте сега дали в програмата имаше баскет :не:

На вечеря обяха бяха най-големите шок топки - безалкохолното не беше натурален сок и газирани, а Дерби сокчета (не ги бях чувал досега) от 11 литрови бутилки и газирани. Тва при 4 звезди. Еми сори, ама по белия свят дори и при 3 звезди НЕ-инклузив на закуска натуралния сок е неограничено количество. Съответно не знам дали някой от вас до сега е пил безалкохолен коктейл с Дерби вместо с натурален сок - и цвета, и вкуса е все едно съм разтворил на малката пастелите вътре. А не беше така, че да нямат натурални сокове - ама те били за платените коктейли death

При което аз бях като Флаш Гордън на рецепцията и вече ме познаваше и вечерната смяна. Да, ама мениджърът на хотела е чак в понеделник. Няма проблем, ще изчакам дотогава.

Оттук вече ще съкратя историята, че стана малко дълга: Разговора с мениджъра беше на ниво, но неплодотворен:

За паркинга на него му било важно, гостите да има къде да паркират. А не дали е на сянка. По въпроса за методите с оранжевите пипони не каза нищо.
Плажът на хотела от другата година щял да е включен към хотела. Да видим...
За баскета трябвало да говоря с някой от аниматорите...Говори ми...
За натуралните сокове - тва го имало само в Турция в 5 звезди. В БГ такава практика нямало.

Едно нещо забравих: в нета пишеше, че само в лобито имало wireless. Викам си няма проблем, все ще има място къде да седне човек. Да, ама не. Имаше 4 диванчета, които бяха редовно заети, да не говорим, че обхвата беше повече от мизерен, защото....цялата връзка се крепеше на един Линксис рутер, който беше в бюрото на шефа, което беше на доста затънтено място. Та и по този въпрос имат кво да оптимират.

Иначе, като изключим горните моменти, мога да кажа, че хотела е много на ниво: Големина на стаите, чистота, грижа за клинента, качество и разнообразие на храната бяха на ниво, което не съм очаклвал да видя в БГ. Да не говорим, че мениджъра и собственика на хотела ги видях в 8.30 сутринта да обикалят и да гледат къде още не е изчистено. Имаше един тип, дето обед и вечер следеше с лакмус за киселинността на басейните. Жените, дето се грижеха за чистотата не се спираха от сутрин до вечер - по стайте, около басейна, прозорците на хотела...По всяко време бяха буквално впрегнати да чистят нещо...
А кухнята....То е просто Кухнята.....Мммммм....Това трябва да се види! Единственото негативно нещо там са огладнелите примати, тъпчещи ядане "на камарата" или опипващи всеки един плод, за да намерят "меките" :beat_butt2

Моето заключение за Мирамар е: Ако не сте били на хубава почивка, където да се погрижат за вас, то няма да останете разочаровани. Това си има естествено цена, но така като гледам, не съм единствения, дето е платил 100лв на легло на човек (дете е безплатно до някви години) Но ако сте малко разглезени и търсите и внимавате "в детайлите", то не е сигурно, дали няма да ви полазят дреболиите по нервите, както се случи при нас.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Съб 12 сеп 2009 0:34

Чудомир написа:
Моето заключение за Мирамар е: Ако не сте били на хубава почивка, където да се погрижат за вас, то няма да останете разочаровани. Това си има естествено цена, но така като гледам, не съм единствения, дето е платил 100лв на легло на човек (дете е безплатно до някви години) Но ако сте малко разглезени и търсите и внимавате "в детайлите", то не е сигурно, дали няма да ви полазят дреболиите по нервите, както се случи при нас.

Леле Човече .. като ти зачетох мнението ,си викам колегата ме заби вдън земя mhihi
Нещата които на теб не са ти допаднали в Мирамар ,са разбираеми .. търсил си нещо определено и си очаквал да го намериш :)
За мен това е място на което наистина се грижат за клиентите си ...

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 14 сеп 2009 23:26

Лило.. това не е ли лагуна биийч дето си снимал?
Аз бях в нея..
Още с влизането поисках да ми сменят стаята...бяха ме паркирали точно до стаята от която си снимал.. и шумеше яко някаква вентилация..
Според мен на по-високите етажи... е по-поддържано...

В стаите.. мизерно.. но поносимо.. в никакъв случай нищо не говореше за 4 звезден хотел.. фойаето.. мирише яко на вкиснало..
т.нар Дерби сокчета.. помия отвсякъде..
Алкохол.. боли ме шперца не пия..

Кухнята.. става..има какво да се желае.. но нямам огромни забележки..
като изключим шибания еднодневен вирус.. дето после 2-3 дни не можеш да хапнеш пълноценно.. ОК.

за 60 лв. човек.. ОК.
Стаите.. нормални като за 4 звезден хотел като големина... 2 деца.. и 2 възрастни.. спахме прилично...Не исках да снимам, но банята изглеждаше по същият начин като при Лило..но стаята беше значително по-добре от на Стич ..;)

За сметка на това.. плаж... гора.. паркчета.. спокойствие..
жестоко.. на това му викам почивка..
правиш 10 стъпки и си на плажа...

Готиното бепе, че и двете деца минаха без пари.. хайде едното на годинка ОК.. другото обаче си е на 7 години почти..
Хубаво еспресо.. трудно се намира...

Ми... доволен на 60% бил съм и на по-зле.. но и на по-добре...

Догодина във Фламинго.. :)

Някаква безумие беше в детския басейн, който явно заради там водоскоците му.. беше изключително студена водата..
1 ден поразсополявихме голямото дете.. после на плажа... 3х6 кинта... два шезлонга, един чадър... и сме в джаза.. ;)

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 15 сеп 2009 9:07

wili98 написа:Лило.. това не е ли лагуна биийч дето си снимал?
Аз бях в нея..

Ако на някой му се чете този чаршаф

Баш лагуната, и баш с Лило се накиснахме там
и повечето снимки са от моята стая и то направени веднага след почистването
В началото съм споделил бегло
сега ще се разпростря, докато чакам да разбера как е понесло на малкия първия учебен ден в детската градина :)

Та така
Миналата години Лило направи резервации за лагуната - ранни с намаление и прочие - по 130 лв на човек :) :) :)

Така се случи, че месец преди да заминем за Албена бях на почивка в Анталия - имах директно и пряко сравнение - дето се вика!
Албена ми хареса повече - дип че мило родно, ми и всичко беше на 6 !
Затова дружно решихме - догодина пак сме там - да подкрепим родното !
речено-сторено

Да ама не
така наречения фиит бек започна да пристига доста преди да заминем
жена ми направи ранна резервация за майка си в същия хотел - през Интернет - алл инкузив и т.н.
Жената пристигнала в хотела и при настаняването и обявили, че е на халф борд не на алл- такава била резервацията, така пише във ваучера
Започва едно въртене на телефони - в събота съответно през летния сезон е много трудно да намериш служител на Албена в офиса им в София където е платено!
С много мъки намерихме човека отговарящ за он-лайн резервациите, който да провери аджеба каква е резервирано и платено - щото цената за халф борд е една за алл друга - съответно е платена алл, а във ваучера писана халф
Е това се оправи - обаче жената като се обаждаше от там казваше - нещата не са като миналата година нивото е много паднало ( и тя като нас беше решила да повтори от предишната година)...... брех....викам си не е възможно чак да е толкова драстично....

Идва и нашият ред да почиваме - 3 семейства се вдигаме и поемаме към заветната Албена
Още с пристигането за почват проблемите - дават ни 3 стаи на 3 различни етажа - а ние сме заедно 2 семейства с по едно малко дете и си водим баба и дядо да ни помагат. Миналата година бяхме настанени на последния етаж 3 стаи накуп свързани по средата с врата, като нашите стаи ( с децата) бяха т.нар студия - спалня с трапезария и кухня - чудесно просто за нашите нужди.

Сега ни предлагат освен разхвърляни по етажите стаи, ами и нормални стаи и то във външния корпус....
Естествено отказахме да се съгласим с това- започнаха едни разправии, звънене по телефоните...оправдания - от офиса в София не са написали никакви допълните изисквания освен да има детско креватче - показват ни в компа - така е. някой от офиса на Албена в София си е претупал работата. Вместо обещаните като миналата година условия (демек студия заедно)- сега майната ви...

Аз яко подпалих - казах няма проблем - върнете ни парите веднага и махаме от тук
Ма как така не можем да Ви върнем парите. Ние не сме Ви ги взели - в София могат да ви ги върнат само !!!! мдам - комплекс Албена не разполага с едни 6500 лева. Хората, от които зависело нещо по въпроса ги нямало - чак в понеделник (а беше събота) Верно ли бе ???
Поискахме да ни сменят хотела - с равностоен - на брега на морето на база алл инклузир - въртяха се телефони - нищо. Ооо имаше и топ-оферта - да се настаним във Фламинго,не 5 звездние естествено, но да ползваме алл-инклузива на лагуна - а хотелите са доста отдалечени един от друг :) и просто не си представях как притърчваме с дечурлигата ....
Ако не бяхме с децата щяхме да играем по друг начин, но склонихме една вечер да преспим по тези стаи, а после да ни съберат наедно - за студията се оказа, че няма шанс да се преборим - заети били и т.н. ОК дайте поне нормални стаи да се чувстваме като в 4 звезден хотел, а не в почивна станция на западнало соц предприятие.
Снимковия материал на Лило мисля говори достатъчно какво предлагат стаите за по 270 лв на вечер на 4 звезден хотел лагуна бийч....
На другия ден се преместиха само бабата и дядото при Лило и сестра ми, щото стаята, в която ние трябваше да се преместим щяла да е заета още една нощ (така и остана до край - все заета)
Аз реших да не се местя - стаите бяха еднакви всичките - пълен шит.
Реших и да не се заглеждам много много по кусурите - ама те просто се набиха на очи - все пак съм бил в тоз хотел вече...
В ресторанта - готвача ни позна от миналата година - като ни видеше се усмихваше и поздравяваше
Готвеше страхотно, но в сравнение с миналата година разнообразието беше очевидно драстично намаляло. ОК аз не съм нито по яденето нито по пиенето, само че имаше вечери, в които от няма и какво (по мой вкъс) съм ял компот от праскови или кисело мляко със сладко (киселото мляко беше уникално на вкус, все се канех да питам какво е) Айде това ОК и без това имах нужда да разтоваря малко откъм храна обаче като видях че няма чиста паничка да си сипя в нея - ами всичките са с полепнала храна и недоизмити .... скандал на салонната управителка - насреща оправдания - ами тя миялната ни се е повредила та за това.... думи нямам, чашите мазни -приборите също...
Насметоха се персонала събраха де що има посуда и почнаха да ги преглеждат една по една
В следващите дни пак ми се случи да попадам на подобни съдове, но поне вече се намираха и наглед чисти...Гледах, че и другите гости на хотела като си вземаха нещо внимателно ги преглеждаха
Аз ако съм собственик на хотела бих потънал от срам

В ресторант за 300 човека работеха по 2 сервитьорки за отсервиране....познайте дали смогваха да изчистят масите....
Безалкохолните напитки бяха на Пепси и Присан - тук поне доволен - бирата леденика - става в жегата, червеното вино беше чист оцет бялото ставаше според жените ни! Аз пиех на басейна джин с тоник или мартини с портокалов сок вечер и ми беше ОК
руснаците и румънците си пълнеха директно шишета от минерална вода с "червено вино" и му се кефеха...

Басейна беше трагичен, миналата година го чистеха през ден, сега за 10 дни не го почистиха нито веднъж, само през вечер мятаха химия с една кофа.... пясък и слуз по дъното като в морето... детския басейн - ледено студен

Около басейна също не чистеха и там плочките бяха зарити с пясък

Вечер поне анимацията на съседния хотел Орловец приключваше точно в 23.00 и се спеше спокойно (изключая последната вечер, когато Лило е звънял няколко пъти в полицията, и в крайна сметка към 1,30 чак ги усмириха)

Иначе другото, което адски ме дразнеше беше това, че стаите се освобождаваха до 13,30 след това почваха да ги почистват и да настаняват нови гости на хотела - демек - абсолютно забрави за сладка следобедна дрямка....

Бях оставил едни 10 лв на камериерката и тя всеки ден ни сменяше кърпите и през ден чаршафите - иначе за чистенето - вижда се от снимките на Лило, донякъде оправдавам персонала - на по 200лв са ги оставили сервитьори, бармани и камериерки, и то в изключително намален състав - те просто не смогваха с нищо, щом в ресторанта се налагаше главния готвач да излиза да носи и допълва масите с храна....

Трагедия - целия персонал се е навел и търпи издевателствата на румънски и руски пумияри, които бяха препълнили хотела...
Вбесен съм , както и миналата година на дупедавщината която цари в комплекса
Прекрасно оформени алеи с цвета, зеленина , поддържана трева - и коли отгоре им - тротоари с изпотрошени анти-паркинг колчета с коли отгоре им - а безплатните паркинги на 50-100 метра - празни, всичко живо решило да си вкара колата в стаята И нищо с/у това.....грозна картинка

Дълбоко съм разочарован от провалената почивка и с нетърпение чаках да свърши и да се махам и никога повече кракът ми да не стъпи там.

Толкоз - и аз бях там с Лило-стич и аз ядох дървото

Той обаче явно не се е отказал да ги гони и тормози - дано постигне успех.
Аз лично няма да проверя повече на место дали нещо се е променило или не.

Албена за мен е затворена книга

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 15 сеп 2009 9:49

чака се отговор от РИОКОЗ Добрич до края на месеца mhihi

Според познати в областа,в хотела са се изсипали РИОКОЗ,КЗП и хора от министерството на туризма mhihi
Аз съм търпелив,чакам да видя кво ще стане.
Заредил съм пушката,че има по какво и къде още да се стреля mhihi

Виляне,ти май за 1-и път си в този хотел.Затова ти се струва нормален 8)
Ума ми непобира ,как може да ти е харесало при тея условия.

Лапето до вчера беше в инфекциозна.
Имам опасения за инкубационен период на чревна инфекция от тоя хотел :idea:
Чакам си да излезне от инфекциозна резултата от кръвната картина,както и да напишат официално какво е било на детето.
Окаже ли се,че има общо с албена,дупе да им е яко :beat_butt2

Да не обяснявам как се слага система на детенце,на 1.8 години.Особено като неуспеят да я сложат от 1-я път.И как се къса сърцето на родителите и бабата и дядото докато чакаме и слушаме диви ревове в коридора на "супер" реновираната инфекциозна :?
Добре ,че наще са медицински работници,та помогнаха да се изпише детето бързо и да мине под домашно лечение

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: В кои хотели по родното Черноморие да не ходим!

Мнениеот LILO&STICH » Чет 17 сеп 2009 7:24

хехе,тея не са разбрали с кой са се захванали и колко много са сбъркали с този отговор,от който пък,става ясно колко са корумпирани mhihi

Се на база на този отговор,мисля да пусна и жалба до министерството на търизма,министерството на здравеопазването както и прокуратурата във Варна mhihi

Относно: Проверка по искане / жалба/ за хигиенни неблагополучия в хотел и ресторант “Лагуна бийч” КК Албена

Уважаеми г-н Лило,
В отговор на постъпила Ваша жалба в РИОКОЗ – Добрич, Ви уведомяваме, че е извършена двукратна насочена проверка на 26.08.2009 г. и на 03.09.2009 г. в хотел “Лагуна бийч” – КК “Албена” в присъствието на г-жа Ивелина Александрова – комплексен управител на “Лагуна бийч”. Съгласно действащата нормативна база обектите на територията на комплекс “Лагуна бийч” са регистрирани в РИОКОЗ – Добрич, при което са спазени здравните изисквания по устройство, оборудване, обзавеждане и експлоатация. По време на проверките на избирателен принцип бяха проверени 21 бр. хотелски стаи, 5 студиа, складови помещения, плувни басейни, помещение за съхранение на отпадъците и района около хотела. По време на проверките не се установиха нарушения от текущ характер. От предоставения от Вас снимков материал изнесеното не отговаря на истината. Таванът във въпросната баня е подменен. От взети трикратни контролни проби води от съществуващите басейни – закрит, открит – детски, и за възрастни, съгласно действащата Инструкция № 34 по контролните показатели пробите води съответстват на здравните норми. Комплексът е обезпечен с достатъчни количества почистващи, миещи и дезинфекционни средства /ф-ма “Джонсън” и “Еколаб”/. Визираните от Вас проблеми в комплекс “Лагуна бийч” са неоснователни. Г-н Лило, РИОКОЗ – Добрич не категоризира горепосочения комплекс, а експертна комисия от Държавна агенция по туризъм.
При извършената проверка в ресторант “Лагуна бийч”- КК Албена е установено: наличие на петна от пръсти по чашите, петна в горната част на чашите, влизаща в контакт с устата, наличие на остатъци от червило на една от чашите за вино. Всички проверени чаши са измити и дезинфекцирани в чашомиялна машина. Прибори за хранене /вилици, лъжици и чинии/ са без наличие на петна и остатъци от храна. При извършената инспекция се констатира, че искането Ви е основателно.Предприети са необходимите административни мерки към отговорните лица.
С уважение,
ДИРЕКТОР РИОКОЗ-ДОБРИЧ:
/ Д-р Св. Ангелова /

Да видим и останалите инстанции,които са се включили в действието,щото е хубаво с едно тесте данни,да подам по крупни оплаквания :Mr Green Fun

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 17 сеп 2009 7:52

мила родна картинка
грам не съм очуден от т.нар проверка на РИОКОЗ и резултата
щях да съм безкарйно изненадан ако бяха открили нещо освен петна от пръсти шп чашите :) :):)

кофти семка е българската
не става просто не става

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 17 сеп 2009 7:56

хехе,чай бре

Все още има къде да се дерзае и как да им се изкълчат ръцете mhihi

Ще пускам маилче до министерсвото на здравеопазването,щото ми се струва за поредното прикриване на проблеми само в регионалната част mhihi

Поисках имената на инспекторите и данните от пробите на водата mhihi щото те просто не са ми ги дали :012: а ще трябват за следващите инстанции :Mr Green Fun

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 17 сеп 2009 8:04

не вярвам
време мина
всичко е заметено и покрито
твоята дума (ако трябва и моята и на всички дето бяхме) твоите снимки с/у техните мастите специалисти....

трябваше на момента докато сме там - пред нас да се направи проверката да видим тогава как щяха да лъжат и мажат
заеби

сега гониш вятъра

единствено за категоризацията им могат да бъдат борени
само за това ама като знам и там за какво иде реч - мишън импосибъл

вятър и мъгла

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 17 сеп 2009 8:06

без бой не се давам :012:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 17 сеп 2009 9:09

туризма е към министрество на икономиката вече
агенция по туризъм няма
нормално е да са дали кинти на тия бе
лошо е ако следите са заметени
но ти продължавай
жалба след жалба и до омбудсмана стигни д...ба техната семка
като си помисля колко пари дадох и аз за албена тя година, лошо ми става, въпреки че такива проблеми като вашите нямахме

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 17 сеп 2009 9:12

Яска,ама пиши и ти бре mhihi

До омбуцмана ще е накрая.Немога да търпя подобно отношение,че даже в милата ни родина,където този прекрасен комплекс са му ударили мерника със занемаряването

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Чет 17 сеп 2009 9:36

LILO&STICH написа:Яска,ама пиши и ти бре mhihi

До омбуцмана ще е накрая.Немога да търпя подобно отношение,че даже в милата ни родина,където този прекрасен комплекс са му ударили мерника със занемаряването

Пожелавам ти успешен изход :да: Наистина това е начинът на действие и дано в бъдеще повече хора са така активни като теб.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 17 сеп 2009 10:19

лило, нали знаеш че обущаря ходи бос...
а за албена...еми не може един бивш сервитьор в казиното там, да стане собственик....имал съм късмета през 80-те да ходя веднъж там....мястото беше...неам думи...сега по-зле всяка година, а цените....мила моя майно льооооооооооооооо

Върни се в “Пътеводител”