vasstop написа:Защото е мой колега и не влиза във форума.doc_j написа:Що колегата с въпросната двойка не разкаже кво се е случило?
Как не те е срам да лъжеш бе мишкаааа,не ти ли е неудобно бе и ти си бил модератор

vasstop написа:Защото е мой колега и не влиза във форума.doc_j написа:Що колегата с въпросната двойка не разкаже кво се е случило?
teddy_teddy написа:...тоя плъх...
teddy_teddy написа:...Аз паркирам от дясната страна на улицата.Вкарвам задна и си паркирам(защото виждам и 2та фара зад мен,което означава че освен ако не дам прав назад няма да го удара,а аз влизам на свободното паркомясто с ПЪЛЕН десен!!!...
vasstop написа:Значи все пак си дала на заден ход, то и човека е дал, но от патрулката са му бипнали, не е имало къде по-назад да даде.
Ти освен "мишле", "мишок", "мишка" и подобни, други думи в речника нямаш ли?
rosy написа:Много и беден речника на колежката. Между другото има хубав естествен тен![]()
Мишки
teddy_teddy написа:rosy написа:Много и беден речника на колежката. Между другото има хубав естествен тен![]()
Мишки
Ало мърло,някой питал ли те е нещо??Темата за тва ли е,някъде да се почустваш вървежна и значима ли???Не се исказвай толкова неподготвена!
teddy_teddy написа:rosy написа:Много и беден речника на колежката. Между другото има хубав естествен тен![]()
Мишки
Ало мърло,някой питал ли те е нещо??Темата за тва ли е,някъде да се почустваш вървежна и значима ли???Не се исказвай толкова неподготвена!
Bobi_S13 написа::039:
batmilko написа:добре бе, за толкова наръсени обиди не за първи път, тая кво още търси във форума, БАН по име, по кръщелно, по миша дупка.... баси, тая не е жена бе
batmilko написа:добре бе, за толкова наръсени обиди не за първи път, тая кво още търси във форума, БАН по име, по кръщелно, по миша дупка.... баси, тая не е жена бе
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта