Гръцки полицаи свалят BG номера
Re: Гръцки полицаи свалят BG номера
Не се изнервих на сваления номер, а по начина по който го сваля. Така да ми чука по колата с чук... е айде друг път! Знам, че се сваля номер за неправилно паркиране. Нашите номера обаче са закрепят по различен начин и по-трудно и съм си мислел, че ни се разминава ама явно не 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Къде са нашите пътни полицаи?Да бех кука щех да здерем сека долна византийска душица,пресекла границата ни.
Помиярите си продават островите на холивудските парцали..и къртат български табели.
Обърнете внимание на края на статията,човека третира рег.табела като български символ който тези мърши поругават и на видеото тъпчат с крака.Бесен съм от безсилие
http://news.ibox.bg/material/id_1741209519/fpage_2/
Помиярите си продават островите на холивудските парцали..и къртат български табели.
Обърнете внимание на края на статията,човека третира рег.табела като български символ който тези мърши поругават и на видеото тъпчат с крака.Бесен съм от безсилие

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rokera671 написа:vannkkata написа:Ей за тва сме на тоя хал. Щото 10-ката оправя проблема.
Ами ,защо сме стигнали до там е въпросът???Защо при тях е различно!!??Отговорът го знаем всички!!Нямаме управляващи!!![]()
И ние сме като магарето колкото го товариш по хубаво му става!!Гъркът за наи малкото и е недоволен-стачка!!
Гражданско общество и съзнание знаеш ли какво е?
Предполагам да, и това отговаря на въпроса ти.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
AmW написа:rokera671 написа:vannkkata написа:Ей за тва сме на тоя хал. Щото 10-ката оправя проблема.
Ами ,защо сме стигнали до там е въпросът???Защо при тях е различно!!??Отговорът го знаем всички!!Нямаме управляващи!!![]()
И ние сме като магарето колкото го товариш по хубаво му става!!Гъркът за наи малкото и е недоволен-стачка!!
Гражданско общество и съзнание знаеш ли какво е?
Предполагам да, и това отговаря на въпроса ти.
Да, това отговаря на много въпроси.
Освен на един - с какво право потъпкват табелите и блокират излизането от държавата си?
Вандалщината си има две страни - нерези и олигофрени по пътищата и същите, но в униформи. Брутално отношение, злоупотреба с власт, корупция, полицейщина - гражданското общество и съзнание трябва да се бори и с тях, нали?

vasstop състави казуса по перфектен начин, но никой не му обърна внимание...
vasstop написа:Представете си ситуация:
Грък пътува през България за Западна Европа.
Хващат го нашите без колан, пишат му съответната глоба, но му свалят и номерата на колата с изречението: "Ще си ги получиш след 20 дни"![]()
Няма ли кой да ги съди тези в Европейския съд за правата на човека!!!
Всеки греши, но така не трябва да се прави.
Като си сгрешил - плащаш си глобата и пито - платено, а не по този вандалски начин.
Клин клин избива, ако го направят за гърците така и у нас - тогава нека да си минават през Македония
Сган!
И още нещо - който какъвто и шофьор да е - да не се опитва да се изкарва светец. НЯМА водач, който да не е нарушавал и да не нарушава правилата. Друга тема е за кого това е тотално изключение и за кого ежедневие.
П.П.: По-горе и в коментарите на клипа пишеше, че водачът е бил с фалшива книжка... Не номера, ами...

-
- Автомобил:
- Двигател:
escrime написа:Освен на един - с какво право потъпкват табелите и блокират излизането от държавата си?
Колега, те стачкуват за правата си. Така се извоюват благинки. А не като стоиш на прозореца или пред телевизора.
При нас няма стачка-има гледане на сеир! Спомни си докторите, учителите...Някой да им помогна? И затова сме шибано племе, затова ще мизеруваме.
Да си видял в Бг една национална стачка? А референдум?
Последният, напуснал България, да вземе знамето!
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Знаете ли коя държава преди 10на години беше на едно от челните места по катастрофи в Европа? Ахъ.. Гърция. Само дето маляците се хванаха в ръце, вдигнаха глобите, вкараха яко контрол и в момента са повече от примерни! Миналата година прекарах 2 седмици по тамошните пътища.. е мамка му.. като минах границата и все едно влязох във военна зона.. от всякъде изскачат разни малоумници дето искат да газят на ред, всеки втори се изживява като пилот на изтребител, други пък все едно са хванали бат'бойко за шлифера... абе ненормална работа
Какво значи "свалили му табелите САМО за без колан"??? Няма "само"! Като неспазваш закона ще си носиш последствията! Ама и да видите как българчетата като минат ( минем
) границата и кви примерни стават... ама явно единственият начин за това е да се бръкне в джоба.. при това дълбоко.
Тенденциалност може и да има.. ама и нашите шапкари не им остават длъжни.. само дето нашите като видят чуждестранен номер и виждат бързи 20 евро - я е без винетка, я му светят фаровете, я не му светят фаровете, я си е облекъл боксерките наопаки...
П.С.
Ето и някои неща които е полезно да знаете ако ще ходите към Гърция.
Забранено е карането с джапанки и бос.
Забранени са колите с тегличи.
Глобяват при счупени фарове, мигачи, стопове...
За скоростта и коланите си го знаете
.

Какво значи "свалили му табелите САМО за без колан"??? Няма "само"! Като неспазваш закона ще си носиш последствията! Ама и да видите как българчетата като минат ( минем

Тенденциалност може и да има.. ама и нашите шапкари не им остават длъжни.. само дето нашите като видят чуждестранен номер и виждат бързи 20 евро - я е без винетка, я му светят фаровете, я не му светят фаровете, я си е облекъл боксерките наопаки...
П.С.
Ето и някои неща които е полезно да знаете ако ще ходите към Гърция.
Забранено е карането с джапанки и бос.
Забранени са колите с тегличи.
Глобяват при счупени фарове, мигачи, стопове...
За скоростта и коланите си го знаете

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Добре, бихте ли дали примери за наложени санкции без нарушения? Или за нищожни нарушения за който налагат такива санции? Питам, щото се очертава да ходя към Гърция. Миналата година нямаше проблем - шофьора караше културка, спазваше ограниченията, отзад бяхме без колани и всичко мина на 6. Ама ако сега заради кризата са изгладняли и правят простотии ...
- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
В неделя се прибрах от Гърция.
Няма такива 'извращения' както са споменати в по-предните мнения. Всичко е спокойно по пътищата. Ако си карате в ограниченията и автомобилът ви е ОК - няма да имате проблеми.
Доста от тези статии колко е гадно в Гърция за мен са PR статии, само и само повечко българи да се откажат от Гърция и да почиват по нашето Черноморие.
Няма такива 'извращения' както са споменати в по-предните мнения. Всичко е спокойно по пътищата. Ако си карате в ограниченията и автомобилът ви е ОК - няма да имате проблеми.
Доста от тези статии колко е гадно в Гърция за мен са PR статии, само и само повечко българи да се откажат от Гърция и да почиват по нашето Черноморие.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
brum написа:Добре, бихте ли дали примери за наложени санкции без нарушения?
Аз имам доста навъртяни километри в покрайнините на солун имам и познати които там работят целогодишно и за такъв случай не съм чувал

Никога не са ме спирали за проверка - ей така да видят имам ли застраховка, имам ли книжка.
Покрай олимпиадата бяха увеличили броя на полицаите и имаше по-чести проверки, но вече отшумя.
Иначе и аз не съм съгласен със свалянето на номерата, на български коли.
Също май налагат глоби и за затъмнените стъкла, а много от гърците си карат така

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Много спокойно е движението - дръжки. Миналата година както си спазвах уж всичко ми се качиха на главата. Дори със 70 в село профучаваха покрай мен. В същото време - на нас ни свалят номерата за глупости, блокират ни границата когато на земеделците им стане скучно и не ум пука че държавата има милярди външен дълг. Гърците не са по-добри хора от нас.....просто имат пари защото е нямало комунизъм.
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
theultimate написа:...Гърците не са по-добри хора от нас.....просто имат пари защото е нямало комунизъм.
Направо са си по-мързеливи, тях един комунизъм щеше да им е РАЙ! До момента, в който почне всеки да скатава и накрая държавата тотално да е съсипана и окрадена ...
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Много верно думате.. тия са толкова мързеливи че ние направо бледнеем на техния фон. Миналата година като питах един грък кога работят магазините им ( искахме да направим един шопинг из солун ) и оня като почна да разправя - понеделник от 9 до 12 и после от 3 до 7, вторник до 5 часа че било ненам си къв празник, сряда като понеделник, четв. до 5 че пак било празник, събота до 5 че е събота а неделя - забрави. Е направо се хванах за главата.
Но пък колкото и да са мързеливи, мине ли се браздата няма да видите квадратен метър земя който да не се обработва!
А тези дето не спазват ограничения и т.н. си мисля че са месните дето знаят къде има полицаи и камери. Но за 1200 км из гърция с мотор, не се намери и една кола която да ме засече, да ми отнеме предимството или по друг начин да ме застраши! Определено съм на мнение че и тук трябва да се прилагат същите мерки.
Но пък колкото и да са мързеливи, мине ли се браздата няма да видите квадратен метър земя който да не се обработва!
А тези дето не спазват ограничения и т.н. си мисля че са месните дето знаят къде има полицаи и камери. Но за 1200 км из гърция с мотор, не се намери и една кола която да ме засече, да ми отнеме предимството или по друг начин да ме застраши! Определено съм на мнение че и тук трябва да се прилагат същите мерки.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Че са си супер мързеливи спор няма!Обаче имам позната ,която от 4 г. е в Атина и от нея знам ,че гърците спазват яко правилника за движение .За тия 4 години тя ми каза ,че не е видяла ПТП.
пп.Във Варна поне през ден виждам ПТП та.За съжаление преди 2 дена бях и участник.
пп.Във Варна поне през ден виждам ПТП та.За съжаление преди 2 дена бях и участник.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Всеки път се чудя на такива "новини" - сваляли номера на българи избирателно?!?!?!
Само преди 10 дни се върнах от 15 дневна обиколка почти из цяла Гърция
Малко истински факти:
Имат много строги закони с много солени глоби.
Имат нормални полицаи, които не се крият по трънките за да те пипнат с 20 превишение. ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ (3000 км) не видях засада с радар. Пътни полицаи видях само около стачкуващите тираджии
Самите гърци не спазват много ограниченията за скорост, кара се бързо но доста по-спокойно и толерантно. Без селската агресия на българи и румънци
Свалят номера, защото и аз видях много коли без номера и всичките бяха гръцки. Един единствен път бях свидетел на сваляне на номер - грък беше спрял като втора кола пред магазин (запушил движението). Така че няма никаква избирателност.
Наслушах се на всякакви легенди - не пускали със затъмнени прозорци (даже някакви кавали от Златоград раздавали листовки с предупреждения), чакали българите преди Солун и ги деряли по 400 евро....
Истината е че там се кара спокойно и влизането в България предизвиква колики само при представата за селски рацери с "тунинговани" трошки и огладнели катаджии, дебнещи за дребни нарушения и забравили че основната им роля е да създават ред.
Само преди 10 дни се върнах от 15 дневна обиколка почти из цяла Гърция
Малко истински факти:
Имат много строги закони с много солени глоби.
Имат нормални полицаи, които не се крият по трънките за да те пипнат с 20 превишение. ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ (3000 км) не видях засада с радар. Пътни полицаи видях само около стачкуващите тираджии
Самите гърци не спазват много ограниченията за скорост, кара се бързо но доста по-спокойно и толерантно. Без селската агресия на българи и румънци
Свалят номера, защото и аз видях много коли без номера и всичките бяха гръцки. Един единствен път бях свидетел на сваляне на номер - грък беше спрял като втора кола пред магазин (запушил движението). Така че няма никаква избирателност.
Наслушах се на всякакви легенди - не пускали със затъмнени прозорци (даже някакви кавали от Златоград раздавали листовки с предупреждения), чакали българите преди Солун и ги деряли по 400 евро....
Истината е че там се кара спокойно и влизането в България предизвиква колики само при представата за селски рацери с "тунинговани" трошки и огладнели катаджии, дебнещи за дребни нарушения и забравили че основната им роля е да създават ред.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
mufin написа: Имат нормални полицаи, които не се крият по трънките за да те пипнат с 20 превишение. ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ (3000 км) не видях засада с радар.

не си видял засада с радар , защото радарите са в цивилни коли с цивилни ченгета, които те засичат и диктуват номера на патрула, който е няколко километра след тях

viewtopic.php?f=59&t=103816&start=0