окопи във варна

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Re: окопи във варна

Мнениеот Spas » Пон 20 сеп 2010 22:36

4[e]motion написа:Във Варна си между чука и наковалнята (разбирай Общината и КАТ). Голфът тъкмо ми беше на 2 седмици от магазина, когато минах с нормална скорост през една дупка на ул. Мир и спуках чистак нова гума за 250 лв. Тъй като гумата я спуках в пътен възел с две платна(баш в самия тунел вътре), реших да изляза от там, за да предотвратя евентуално ПТП. Отбих на около 50-60м. след пътния възел. Веднага издирих телефона на КАТ Варна и ги повиках за протокол, като единствената ми цел беше застрахователите да ми платят спуканата гума, пък ако щат да съдят Общината. Дойдоха "младежите" с една вишнява Лада Нива и като видяха, че съм на 20 (тогава) години, решиха че се е**вам с тях и ми заявиха, че не може така да ги будалкам, само за да ми напишат протокол за спукана на друго място гума. В следващият момент запалиха Ладата и отпрашиха без да ми дадат обяснение, защо тръгват с шофьорската ми книжка и талона :shock :shock :shock
Дойдоха след 3-4 минути и казаха "Ето, намерихме парче от гумата ти, точно където каза, че си я спукал, дай да го наложим на самата гума... Да, от там е, ще ти напишем протокол, но ще трябва да ти отнемем свидетелството за 1 месец, тъй като си нарушил член еди-кой-си." Реакцията ми от лека усмивка се превърна във физиономия от филма "Scream". Според въпросният член от закона съм ИЗБЯГАЛ ОТ ПРОИЗШЕСТВИЕТО :banghead: След това милиоционера ми каза, че имам много интересна фамилия, и дали баща ми не се занимава с еди-какъв си бизнес. Казах му, че това е баща ми. След това ми каза да му се обадя и да го извикам, баща ми дойде и милиционерът му предложил да не ми пишат акт, ако баща ми му направи "отстъпка" от 50 лв. за един климатик. Бащата се съгласи и замина.
След това полицаят смени тона и започна да реди "Абе, моето момче, ти защо така невнимателно караш, да не си влюбен нещо, а? "УСМИВКИ" Виж сега какво ще направим, в протокола ти ще напиша че си минал през локва и не си видял дупката, за да ти уважат иска за нова гума" ... и след като написахме протокола "Айде чао, лек път и умната ;) "
За това, внимавайте с КАТ-Варна, когато става дума за дупки!!!

Ей заради това, което си написал и заради многото други, които съм виждал и записал, някой ден ще заведа дело срещу тия помияри - варненските полицаи......много скоро...много.....Аз, като не познават баща ми, сам ли да си плащам гумите, мама им проста!!!!

Потребителски аватар
4[e]motion
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4[e]motion » Вто 21 сеп 2010 17:22

elimn написа:Ей заради това, което си написал и заради многото други, които съм виждал и записал, някой ден ще заведа дело срещу тия помияри - варненските полицаи......много скоро...много.....Аз, като не познават баща ми, сам ли да си плащам гумите, мама им проста!!!!

Колега, най-сърдечно ти пожелавам успех, и ако започнеш някое дело - пиши тема !!!

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Вто 21 сеп 2010 17:48

4[e]motion написа:
elimn написа:Ей заради това, което си написал и заради многото други, които съм виждал и записал, някой ден ще заведа дело срещу тия помияри - варненските полицаи......много скоро...много.....Аз, като не познават баща ми, сам ли да си плащам гумите, мама им проста!!!!

Колега, най-сърдечно ти пожелавам успех, и ако започнеш някое дело - пиши тема !!!

Нямам ресурси, даже не съм и във Варна сега, но ще ми избие някой ден и на мене.....аз вече съм писал жалба срещу полицай, която му беше втора на него и имаше последствия,......ебати, вбесявам се, само докато пиша тия редове....

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Вто 21 сеп 2010 18:14

4[e]motion написа:

Ама колега, това Ели ли го казва?! :shock Съвсем ме обърка :?

Върни се в “Пътеводител”