Колко часа е Варна - София?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Сря 23 авг 2006 13:34

Pichaga написа:ходи ни се на море...ама женьорята се изпокриха, но пък на бостан с дини...размисли и страсти

Имам пресни впечатления от това преживяване, даже за минута се видяхме и с баЕ Танас, ма не бяха случили на кръчма с компанията за да се видим за повече
П.П. И снимков материал има, ама съвсем ще зае** посоката на темата и затова няма да показвам

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 23 авг 2006 13:35

Всичко зависи от това дали ще спираш и за по колко време. Ако не спираш никаде и караш съвсем разумно ще стигнеш за доста по-малко от 8 часа. Но ако спираш времето ти се увеличава . Щото едно :piss забавя страшно много.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 23 авг 2006 13:52

със съвсем нормално каране, без да бързаш, но и без да се влачиш и две кафета по пътя, 6 часа ти е точното време

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 23 авг 2006 13:56

457 км за 6 часа и 35 минути, като не съм спирал никъде, на магистралата със 110-120, на обикновен път с около 90-100... педала на газта натиснат на една четвърт през целия път и среден разход на гориво 6.3 на сто... За кво се прайте на мъже? Та къф е кефа да стигнеш до там за два часа? Първо - губи се удоволствието от шофирането, второ - като нищо е късмет, че си стигнал изобщо до там с тая ес класа... Тва само хора където нямат капка мозък в главата го правят явно... Ама адски тъпо е да харчиш толкова бензин, да си парадираш с парите по тоя начин... просто показва на кво ниво сме от развитието на човека като цяло - някъде преди неандерталците... абе аман от простотий! :(

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 23 авг 2006 13:59

Темата е изчерпана мисля?
Ако някой иска да каже нещо по въпроса да ми пише на лично да я отключа.

Официална забележка към санто трафиканте и Роберта.
Отделно Роберта като модератор трябва да следи да няма спам, а не да го насърчава.

Върни се в “Пътеводител”