Хотел Йоанна - с. Шипково - не ходете там

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Re: Хотел Йоанна - с. Шипково - не ходете там

Мнениеот vaso18 » Вто 29 ное 2011 15:39

да ти кажа честно мястото не е чак забравено и селско
приятно е красиво
но в конкретния случай доста бяха сбъркали мястото :)
знам защото бяхме заедно тогава :)

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Сря 30 ное 2011 10:40

naydenov23 написа:Защо всички пишете по 2-3 пъти името на хотела като сектанти? Все едно съм в някъв зомби филм :D

Иначе като ходите по изоставени и занемарени села така ще е. Вие какво очаквате- че в някво си пропаднало село със 150 жители хотела ще е приличен?
И не мога да ви разбера къв кеф ви е да ходите в хотели по пропадналите села? Единствено някой мазохист, който обича да пасе кози и да копае картофи сигурно би се изкефил на този тип туризъм.

И това казано от някой от Хасково? :screwy

Да те ограмотя - Шипково е известно от много години заради минералния извор, още по комунистическо се ходеше там, а природата наоколо е уникална.

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Re:

Мнениеот Zerga3GT » Съб 17 дек 2011 17:47

naydenov23 написа:Защо всички пишете по 2-3 пъти името на хотела като сектанти? Все едно съм в някъв зомби филм :D

Иначе като ходите по изоставени и занемарени села така ще е. Вие какво очаквате- че в някво си пропаднало село със 150 жители хотела ще е приличен?
И не мога да ви разбера къв кеф ви е да ходите в хотели по пропадналите села? Единствено някой мазохист, който обича да пасе кози и да копае картофи сигурно би се изкефил на този тип туризъм.

Явно още не си дорасъл за да оцениш природата.
И какво против имаш хората който се занимават със земеделие и животновъдство. Не те знам от какво семейство си произведен но определено имаш нужда от култура и по сериозни родители, защото това което ядеш не е дошло от космоса дошло е от мазохистите който си съдират задника за да може ти да ядеш. Но като ти гледам глупостите вярвам че те интересува пиенето повече от колкото яденето, то също (в повечето случаи) е дошло от мазохистите. Ти предпочиташ да ядеш турски домати и румънски картофи,Аз предпочитам тези който мазохистката баба Тонка е насяла.Така че проявявай малко УВАЖЕНИЕ.
Не е тръгнала на добре тая държава плюем политиците но в последно време се обеждавам че и народа ни не е за мирисане

Чакай че забравих:
Хотел Йоанна - с. Шипково - не ходете там

naydenov23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naydenov23 » Съб 17 дек 2011 19:18

Колега аз самия си имам 12 декара картофи и 6 декара царевица, за които се грижа всяка година. Просто да ходите на така наречения "селски туризъм", демек да дават пари за да копаят домати.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 18 дек 2011 0:45

naydenov23 написа:Колега аз самия си имам 12 декара картофи и 6 декара царевица, за които се грижа всяка година. Просто да ходите на така наречения "селски туризъм", демек да дават пари за да копаят домати.

Е какво му е лошото бе?
Да ходя в банско и слънчев бряг ми писна ;)
Искам нещо нормално и спокойно!
Предишното ти мнение е страхотно :applause:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 29 дек 2012 4:10

Радвам се, че предпазих много хора (предполагам) и темата тук е на трето място в гугъл :bowdown
Човек каквото си направи, никой друг не може да му направи.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 29 дек 2012 8:01

Аз ходих преди 8 години и ми хареса много !Ако търсиш спокойствие и хубава природа ,това е твоето място.Но не бях в хотел Йоана :D !Горски рай мисля ,че се казваше хотела .
ПП Рибарица е на 30 км ,Троянският манастир ,има какво да се види!

Върни се в “Пътеводител”