Кръстовището на Герман вече си има светофар.

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
EMETO1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EMETO1 » Пет 26 окт 2007 0:52

Към 21.00 ч. се прибирах и с радост констатирах, че кръстовището вече си има светофар.

Papa_Dock написа:И да вземем да предложим да намалят мандатите от 4 години на по една по този начин ще се решат много бързо проблемите щом изродите се активизират само покрай изборите :dummy:

Тогава ще станем Швейцария на Балканите.
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Пет 26 окт 2007 1:58

Споко ще поработи некой и друг месец и ще го спрат,ама на мене ми е интересно другото ,защо махнаха светофара на технополис в младост 4 от няколко дни,пробвали ли сте там да се включите в движението,кръстовището на Герман просто ще ви бъде детска играчка....абе луда работа....луди хора.....навсекъде светофари,аз Ви казвам,дайте да мандахерцаме пеш само бе,нито ще има жертви от сблъсъци,нито самотни майки и бащи ,нито сакати хора,нито самотни души загубили любимата/я си ,всичко просто ще бъде един хубав слънчев ден и всички ще се обичат и ще танцуват ...ще танцуват танца на любовта,което от своя страна е хубаво,защото ще има повече бебенца,а тези същества носят радост която неможе да се опише,обаче погледнете от другата страна.......с повече хора ще умреме в собствените си лайна......
Не го ли разбрахте бе,природата си взема своето...кой го беше казал не помня...."смъртта е най сигурното нещо в тоя живот".......един светофар нищо не променя...... :roll:

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Пет 26 окт 2007 7:43

EMETO1 написа:Към 21.00 ч. се прибирах и с радост констатирах, че кръстовището вече си има светофар.

Сетиха се!!!Алилуя

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пет 26 окт 2007 8:08

е то хубаво, ама излишни 3-4 минути още по околовръстното
щото пак се пестиха пари- требваше да има детелина или нещо подобно
са на околовръстното е през 5 минути светофар

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Пет 26 окт 2007 8:12

Huizel написа:Споко ще поработи некой и друг месец и ще го спрат,ама на мене ми е интересно другото ,защо махнаха светофара на технополис в младост 4 от няколко дни,пробвали ли сте там да се включите в движението,кръстовището на Герман просто ще ви бъде детска играчка....абе луда работа....луди хора.....навсекъде светофари,аз Ви казвам,дайте да мандахерцаме пеш само бе,нито ще има жертви от сблъсъци,нито самотни майки и бащи ,нито сакати хора,нито самотни души загубили любимата/я си ,всичко просто ще бъде един хубав слънчев ден и всички ще се обичат и ще танцуват ...ще танцуват танца на любовта,което от своя страна е хубаво,защото ще има повече бебенца,а тези същества носят радост която неможе да се опише,обаче погледнете от другата страна.......с повече хора ще умреме в собствените си лайна......
Не го ли разбрахте бе,природата си взема своето...кой го беше казал не помня...."смъртта е най сигурното нещо в тоя живот".......един светофар нищо не променя...... :roll:

там след като го разшириха хубаво сфетофара е наистина излишен.
При Герман хубаво направиха сфетофар, аз колкото пъти съм минавал от там проблема за мен не е бил толкова видимоста колкото шумахеровците.
Сега ако и го измислят този сфетофар хубаво и задръсвания нямам да има. Ама за да го напрявят както трябва то си требва човек който да виси там поне 2-3 седмици да наблудава движението и да даде оценка, което са си пари + още пари за модификации по системата и накрая нищо няма да направят, както и на мног други по-належещи и апсурдни сфетофари в София.

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Пет 26 окт 2007 8:17

dude написа:е то хубаво, ама излишни 3-4 минути още по околовръстното
щото пак се пестиха пари- требваше да има детелина или нещо подобно
са на околовръстното е през 5 минути светофар

като караме болиди с над 100 и изпреварваме в насрешното или отдясно през бензиностанциите туй е ще седим задръстени сами си го правим!!!

Ако всеки се караше с 50 по околовръсното поне половината сфетофари могат да отпаднат, мин. като се добави 20м ускорителна лента.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 26 окт 2007 8:21

Добре че има светофар та по-лесно да се стига до бате niksi :lol:

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Пет 26 окт 2007 14:48

L&R написа:Това "кръстовище" е ужас :idea:

:idea: :arrow:

Tам е просто ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има светофар!!!

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Пет 26 окт 2007 19:27

Да живеят изборите :yeaha:

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Пет 26 окт 2007 20:09

За 2дена :shock
Това е невъзможно :shock
На 23 10 2007, ходих до Ники и там нямаше никакви сфетофари или никакви признаци, че ще слагат сфетофари :shock

Много се радвам, че са сложили сфетофари, това беше много гадно кръстовище :?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 26 окт 2007 20:11

petko5 написа:За 2дена :shock

НЕВЪЗМОЖНО?

ТОВА Е ВИВАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ...

съжалявам за спама.. ама не се сдържах просто :cry:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 26 окт 2007 22:43

petko5 написа:За 2дена :shock
На 23 10 2007, ходих до Ники и там нямаше никакви сфетофари или никакви признаци, че ще слагат сфетофари :shock

Много се радвам, че са сложили сфетофари, това беше много гадно кръстовище :?

Хехехехе, ти и мене подмина онази вечер и не ме видя.
От около 10-ина дни се работеше по въпроса със светофара.

Преди години беше много хубаво кръстовището, но много коли се накупиха и вече движението е кофти.
Днес въпреки че вече светофара мига на жълто, като излизах един боклук със камион се скъса да ми свири и свети - мина кръстовището поне със 100 и даже и не дръпна газта. Идеше ми да обърна да го настигна и да му откъсна главата на това подобие на разумно същество.

Потребителски аватар
Scarchu
Автомобил: Black
Двигател: with internal combustion
Контакти:

Мнениеот Scarchu » Пет 26 окт 2007 22:51

За да не стават там катастрофи при пресичане или излизане от Герман на ляво има едно много по-просто и "елегантно" решение:
Пример:

Идвам аз от към Симеоново, сиреч за да влезна в Герман трябва да направя десен завой, който е възможно най-безопасен от останалите. След известно време вече си тръгвам от Герман и трябва да се прибера към Симеоново. Защо трябва да рискувам по тъмното и то с летящи коли и камиони? От опит се знае, че десният завой е по-безопасен от левият -> следователно правя десен завой и правя една "бърза", приблизително 60км. обиколка на ОколоМръстното и пак с десен се прибирам в Симеоново!!! :lol: :lol: :lol:

П.С.: Добре де, прекалих малко с километрите :P

Потребителски аватар
bubsan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bubsan » Съб 27 окт 2007 9:36

Scarchu написа:.....следователно правя десен завой и правя една "бърза", приблизително 60км. обиколка на ОколоМръстното и пак с десен се прибирам в Симеоново!!! :lol: :lol: :lol:

П.С.: Добре де, прекалих малко с километрите :P

Може да врътнеш на Черната котка по детелината и да си ги спестиш 58км.(само десни са) Изображение

Върни се в “Пътеводител”