Петък освен че по всички форуми се спами яко гледам е и ден на идиот по пътищата. Около 12 днес на обяд моя милост от студентски град прави ляв завой към дървеница всички светофари червени, само този дето е за ляв завой зелен и си тръгвам нормално в този момент виждам с периферното зрение как нещо лети към мен Shocked Синьо КЛИО управлявано от някаква к***а дето след като скочих на спирачките за да не ми отнесе предницата и си изхабих клаксона седи вътре и ми се хили барабар с вдебиления лигльо до нея дето и той ми се хили Mad След това паркига където се пресичат Коперник и Ситняково... влизам аз в паркинга и едни с астра от чиито багажник стърчи поне 2 метра желязо се засвяткал на задна към мене ама с газ, аз скачам пак на спирачките започвам панически да свиря с клаксона тоя набива спирачки 1 метър преди тая греда да ми влезне в предното стъкло Evil Какво му става на тоя народ, ще взема да си купя аз 1 волга с еленче да раздавам правосъдие за такива дебили Evil
Преди това сутринта като отивах на лекция на същото кръстовище при студентски град някакъв голф 2 беше се разделил с бронята си с помощта на някакъв камион Shocked
аман от идиоти
! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Сряда както обикновено влизам в локалното на Цариградско м/у Плиска и Външно. Горе долу всеки ден минавам от там и го знам до последната дупка. Обикновено ЕС-образния завой го взимам с около 60-70. Пуснал съм си мигач и съм се престроил за завой. Междувременно гледам как успоредно с мен в локалното се движи една Тигра с неква руса фльорца вътре. Както и да е.. от далеч ми стана ясно за какво иде реч.. така че си прецених само да я стресна с клаксон. Каква беше изненадата ми като тая дори не се обърна да види за какво й свиря.. явно си помисли че не е за нея...
Четвъртък. Карам по Макгохан посока Резбарска. След светофара при "петте кьошета" пред мен се движи черна кола ( или някакво ауди 90 или някакво съни.. така и не го огледах добре ). Всичко наред докато този педераст не започна да намалява лека полека и да се пбилижава към десния тротоар ( по-скоро към паркираните там коли ). Първата мисъл която ми мина бе че този или ще паркира или ще завива. Тамън започвам да го изпреварвам и този навива за обратен завой.... все още не съм си го изяснил как точно успях да го избегна... само се благодаря че се движех с не повече от 50 км, и че в насрещното нямаше коли..
П.С. Предполагам всички сте чули/прочели за оня чифут дето уби момичето в младост. Е те същия кретен близо седмица преди това тръгна да ме изпреварва в студентски град по улицата между манджа стрийт и УНСС ( посока УНСС ). Едно на ръка че там по всяко време пресичат хора и второ че заради паркираните коли по някога две коли трудно се разминават. Та този идиот без да се огледа тръгна да ме изпреварва и за много малко отърва челна катастрофа...
Същият ден го бяха спрели фуражките на кръстовището пред поликлиниката в младост 3.. на кръстовището имаше следи от "дрифт" като част от тях бяха дори в насрещното... явно за да го спрат обикновените пешаци ще да е направил голямо "шоу". Жалко само че трябваше да убие момичето преди да предприемат някакви мерки ( въпреки че и това не е много сигурно ).
Четвъртък. Карам по Макгохан посока Резбарска. След светофара при "петте кьошета" пред мен се движи черна кола ( или някакво ауди 90 или някакво съни.. така и не го огледах добре ). Всичко наред докато този педераст не започна да намалява лека полека и да се пбилижава към десния тротоар ( по-скоро към паркираните там коли ). Първата мисъл която ми мина бе че този или ще паркира или ще завива. Тамън започвам да го изпреварвам и този навива за обратен завой.... все още не съм си го изяснил как точно успях да го избегна... само се благодаря че се движех с не повече от 50 км, и че в насрещното нямаше коли..
П.С. Предполагам всички сте чули/прочели за оня чифут дето уби момичето в младост. Е те същия кретен близо седмица преди това тръгна да ме изпреварва в студентски град по улицата между манджа стрийт и УНСС ( посока УНСС ). Едно на ръка че там по всяко време пресичат хора и второ че заради паркираните коли по някога две коли трудно се разминават. Та този идиот без да се огледа тръгна да ме изпреварва и за много малко отърва челна катастрофа...
Същият ден го бяха спрели фуражките на кръстовището пред поликлиниката в младост 3.. на кръстовището имаше следи от "дрифт" като част от тях бяха дори в насрещното... явно за да го спрат обикновените пешаци ще да е направил голямо "шоу". Жалко само че трябваше да убие момичето преди да предприемат някакви мерки ( въпреки че и това не е много сигурно ).

- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
Ако минавате през Габрово....по добре недейте...по околовръсното или по друг път...много са "шофьорите" тука, еи го неска някув тругнал да праи обратен завой на забранено нясто и 3 коли и един камион на сол...и си имаме един индивид Ц.К. дет няма кола ня която да се е качвал и да не я е блъснал, предпоследния път даже загина едно момче.
- Vladko_1
- Автомобил:
- Двигател:
а аз какво да споделя за RACER-ите в Свищов.В неделя един приятел ми даде алфата си 156 1.8 Twin Spark.Карам си нормално и пускам мигач да изпреваря бавно движещо се ауди 80 б4.С инасянето ми в другата лента оня настъпи до край.Както и да е не го изппреварих.Пичът обаче кара пред мен.След около 10 мин го засичам на друга улица пак тръгвам да го изпреварвам оня пак настъпва.ПИСНА МИ
Настъпих и аз изпреварвам го с и след 20 метра му пускам аварийни и спрях на средата на пътя.Слязох отивам да го видя просто да го питам какви ги върши.Какво да видя зад волана стои дете ... без дори да има книжка...изпаднах в ужас...

- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
Vladko_1 написа:а аз какво да споделя за RACER-ите в Свищов.В неделя един приятел ми даде алфата си 156 1.8 Twin Spark.Карам си нормално и пускам мигач да изпреваря бавно движещо се ауди 80 б4.С инасянето ми в другата лента оня настъпи до край.Както и да е не го изппреварих.Пичът обаче кара пред мен.След около 10 мин го засичам на друга улица пак тръгвам да го изпреварвам оня пак настъпва.ПИСНА МИНастъпих и аз изпреварвам го с и след 20 метра му пускам аварийни и спрях на средата на пътя.Слязох отивам да го видя просто да го питам какви ги върши.Какво да видя зад волана стои дете ... без дори да има книжка...изпаднах в ужас...

lafove
Хонда СИВИК от старите 2 врати сива гнила от секъде прави яки засечки по магистрала хемус посока софия!!!
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Първо да кажа , че няяяям нищо против хората от провинцията ама тоя ме изкара извън нерви.....
Тааа действието се развива днес около 07:30ч. в Студ. Град . След светофара на УНСС посока Дървеница-Зимен Дворец (през улицата на глада) пред мен застана един приятел ПАСАТ (син) с номер К **** ** .(вътре двама МЛАДЕЖИ) Та през цялото време от там до завоя към пазара на зимния дворец пича караше с 10-15 км. като беше ту в лява ту в дясна лента . Издържах го защото си пиех кафето и не бързах за никъде . Да подчертая , че не го изпреварих , защото или имаше движение в насрещното или "нашия" криволичеше на пътя. Точно на пазара човека с пасата спря и си казах ей ся ше го изпреваря да ама пешеходци пред него и спрях и аз на нивото на задната му врата и ги пуснах . Минаха хората тръгвам аз обаччеЕееЕее и Пасатчо пак тръгва без мигач без нищо "УЖ" спрял . ОК пуснах го пред мен и веднага след 3 метра пак спря БЕЗ МИГАЧ БЕЗ НИЩО . Ем докато се разминавахме и преди това си го псувам много звучно , но прозорците ми затворени и гледам , че приятеля ме гледа много учудено на страничното си огледало (явно почти е осъзнал какво е направил) Видя че си го псувам и ръкомахам и всичко ОК . Да ама на завоя след пазара завивам надясно към Симеоновско и поглеждам в задното огледало нашия с ПАСАТА се набира яко след мен
Намалям аз на първия полегнал полицай , поглеждам вдясно и виждам скапаното му лице . Ся ще ви напиша дословно как премина СИЛНО ИНТЕЛИГЕНТНИЯ НИ РАЗГОВОР:
Той: Прави ми жест с ръка да си сваля прозореца
Аз: Свалям прозорчето
Той:Абе ти знаеш ли , че като има пешеходци се спира и се пускат?
Аз:Знам бе , а ти знаеш ли , че като караш в продължение на 2 километра с 10км./ч. тормозиш мен и всички останали
Той: Абе пешеходците се пускат бееее
Аз:Добре бе , пускат се , а ти с 10 км. си карай у Кърджали
Той:Не ме учи как да карам
Аз:Е заради такива като вас София не става за каране вече
Той:Абе ти нещо много псуваш
Аз:Нема такова нещо
Той:А добре щото иначе щеше да се налага да слизаме от колите
Аз:Ами щом се налага (Бях далече от мисълта да се занимавам повече) аре жив и здрав
Пича си затвори прозорчето и с ПИЛЕНЕ И КВО ЛИ НЕ ЗАВИ ВЛЯВО
През цялото време зад нас стана опашка от коли и клаксони и кво ли не , нормално хората са си помислили че с онзи се познаваме и си приказваме приятелски
Еми сигурно на тоя г-н от К******** тва му е била целта за деня и са се чувства много горд , а мене ме държа цял ден изнервен за тва , че хубавеца скучае и си разноообразява деня
Тааа действието се развива днес около 07:30ч. в Студ. Град . След светофара на УНСС посока Дървеница-Зимен Дворец (през улицата на глада) пред мен застана един приятел ПАСАТ (син) с номер К **** ** .(вътре двама МЛАДЕЖИ) Та през цялото време от там до завоя към пазара на зимния дворец пича караше с 10-15 км. като беше ту в лява ту в дясна лента . Издържах го защото си пиех кафето и не бързах за никъде . Да подчертая , че не го изпреварих , защото или имаше движение в насрещното или "нашия" криволичеше на пътя. Точно на пазара човека с пасата спря и си казах ей ся ше го изпреваря да ама пешеходци пред него и спрях и аз на нивото на задната му врата и ги пуснах . Минаха хората тръгвам аз обаччеЕееЕее и Пасатчо пак тръгва без мигач без нищо "УЖ" спрял . ОК пуснах го пред мен и веднага след 3 метра пак спря БЕЗ МИГАЧ БЕЗ НИЩО . Ем докато се разминавахме и преди това си го псувам много звучно , но прозорците ми затворени и гледам , че приятеля ме гледа много учудено на страничното си огледало (явно почти е осъзнал какво е направил) Видя че си го псувам и ръкомахам и всичко ОК . Да ама на завоя след пазара завивам надясно към Симеоновско и поглеждам в задното огледало нашия с ПАСАТА се набира яко след мен

Намалям аз на първия полегнал полицай , поглеждам вдясно и виждам скапаното му лице . Ся ще ви напиша дословно как премина СИЛНО ИНТЕЛИГЕНТНИЯ НИ РАЗГОВОР:
Той: Прави ми жест с ръка да си сваля прозореца
Аз: Свалям прозорчето

Той:Абе ти знаеш ли , че като има пешеходци се спира и се пускат?
Аз:Знам бе , а ти знаеш ли , че като караш в продължение на 2 километра с 10км./ч. тормозиш мен и всички останали
Той: Абе пешеходците се пускат бееее
Аз:Добре бе , пускат се , а ти с 10 км. си карай у Кърджали
Той:Не ме учи как да карам
Аз:Е заради такива като вас София не става за каране вече
Той:Абе ти нещо много псуваш
Аз:Нема такова нещо
Той:А добре щото иначе щеше да се налага да слизаме от колите
Аз:Ами щом се налага (Бях далече от мисълта да се занимавам повече) аре жив и здрав
Пича си затвори прозорчето и с ПИЛЕНЕ И КВО ЛИ НЕ ЗАВИ ВЛЯВО

През цялото време зад нас стана опашка от коли и клаксони и кво ли не , нормално хората са си помислили че с онзи се познаваме и си приказваме приятелски

Еми сигурно на тоя г-н от К******** тва му е била целта за деня и са се чувства много горд , а мене ме държа цял ден изнервен за тва , че хубавеца скучае и си разноообразява деня
- palikari
- Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
- Двигател: BMM-2006
Примери всеки може да разкаже не по един,а по няколко.Не е имало ден в който да не се сблъскаме с бруталното шофиране на всички нагли провинциалисти докарали смрадливите си задници и коли в София.София била на всички-да ама не.Много е удобно да си плащаш данъците на село,а да сереш в града.Просто софииските шофьори сме прекалено толерантни към всички тия навлеци.За да имаме чист град-всичките мърлячи-до околовръстното,ще им е точно по мярка.А тези с номера Рк,Кн,Со и Е да не минават и Княжево.
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
palikari написа:Примери всеки може да разкаже не по един,а по няколко.Не е имало ден в който да не се сблъскаме с бруталното шофиране на всички нагли провинциалисти докарали смрадливите си задници и коли в София.София била на всички-да ама не.Много е удобно да си плащаш данъците на село,а да сереш в града.Просто софииските шофьори сме прекалено толерантни към всички тия навлеци.За да имаме чист град-всичките мърлячи-до околовръстното,ще им е точно по мярка.А тези с номера Рк,Кн,Со и Е да не минават и Княжево.

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
И аз мога да разкажа за един идиот с голф 3 комби
возя се в такси и отивам към студентски град
съответно 18 часа задръстването е на макс
от цариградско слизаме към колелото долу и тръгваме към ракова болница
точно от следствена служба излиза един голф 3 комби и таксито минава покрай него и не го пуска да излезе от улицата оня светка метка .. а шиша ваобще го отеба
оня тръгна след нас
спряхме в задръстването и пича излезе лепна някаква карта служебна в лицето на шиша и му вика:
- Абе на какъв се правиш бе знаеш ли кой съм аз защо не ме пусна?!?!
и покартителния отговор на шиша беше БЕЗ ГРАМ ЕМОЦИЯ все едно говореше Владимир Путин деба..
обърна се към него (беше си изкарал лявата ръка през прозореца) и му каза...
- Щото не съм длъжен..
Бааавно си оттегли погледа от тъпата мутра на оня малоумник и го отеба отново
оня нещо говореше а аз на дясната седалка се заливах от смях
мармори към 20-30 секудни и нещо изпсува
Шиша пак баавно се обърна към него и му вика:
- Свърши ли ? аре заминавай, че взе да ми писва..
Отново обърна погледа напреде и повече не го погледна
аз вече тоталка от смях.. не издържах .. и оня се почувства глупаво и си замина
След това като си говорехме с него той ми каза така:
"за какво да се занимавам с малоумници ?! файда няма"
аз па да се похваля от тогава не съм си използвал бибитката на колата
бавно славно и това е .. отебаваш всички и си спазваш правилника за движение по пътищата и си бонбон
возя се в такси и отивам към студентски град
съответно 18 часа задръстването е на макс
от цариградско слизаме към колелото долу и тръгваме към ракова болница
точно от следствена служба излиза един голф 3 комби и таксито минава покрай него и не го пуска да излезе от улицата оня светка метка .. а шиша ваобще го отеба
оня тръгна след нас
спряхме в задръстването и пича излезе лепна някаква карта служебна в лицето на шиша и му вика:
- Абе на какъв се правиш бе знаеш ли кой съм аз защо не ме пусна?!?!
и покартителния отговор на шиша беше БЕЗ ГРАМ ЕМОЦИЯ все едно говореше Владимир Путин деба..
обърна се към него (беше си изкарал лявата ръка през прозореца) и му каза...
- Щото не съм длъжен..
Бааавно си оттегли погледа от тъпата мутра на оня малоумник и го отеба отново
оня нещо говореше а аз на дясната седалка се заливах от смях
мармори към 20-30 секудни и нещо изпсува
Шиша пак баавно се обърна към него и му вика:
- Свърши ли ? аре заминавай, че взе да ми писва..
Отново обърна погледа напреде и повече не го погледна
аз вече тоталка от смях.. не издържах .. и оня се почувства глупаво и си замина

След това като си говорехме с него той ми каза така:
"за какво да се занимавам с малоумници ?! файда няма"
аз па да се похваля от тогава не съм си използвал бибитката на колата

бавно славно и това е .. отебаваш всички и си спазваш правилника за движение по пътищата и си бонбон

- sundy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не съм си и мислела, че ще пиша в тази тема (по-скоро очаквах някой да пише за мен
), но вчера просто се вбесих на една тъпа (не руса) уфсъ
Обикновено се старая да съм толерантен шофьор - винаги пускам някой бързащ или "заклещен" - в края на краищата 1-2мин. по-рано или късно не са от значение, като бързам тръгвам по-рано... Както и да е, карам си по България в посока Бояна в средната лента, а пред мен някакъв тъмносин форд-нещо-си който се отби в дясната и намали (съответно предполагам, че ще завива в близката уличка и спирам да обръщам внимание). В момента, в който съм на нивото на задната врата кокошката (тогава видях, че се пише жена) видя, че има паркирали коли и реши да се върне в средната лента без мигач разбира се и без да погледне, че има някой отляво... Е, благодаря на Господа на спирачките и неговия пророк Vaskoto1, че не й остъргах цялата лява лъскава половина и че нямаше никой близо зад мен да ме целуне по задника... Не че ми пука особено - моята кола вече е "покръстена" е една вдлъбнатина повече или по-малко няма да променят много фасона й, ама налага ли се
Единственото хубаво нещо май е, че поне се научих да псувам
Така, оплаках се и ми олекна - сега загрях за какво била темата 

- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
днеска един идиот със сузики суифт как щех да ог натресем нарочно,
говедото мръсно зави от средна лента наляво на светофара на деница,
и колата пред мен и аз нарочно не го пуснахме а го наврехне зад автобуса, след което тоя малоумник изпреварва в насрещното след патиланци и се опитва да влезне между нас и предната кола при разстояние от метър и половина - два,
ама жената дава газ и не пуска и на 2 пъти щеше да го уцели отзад/колата е служебна
/ а аз през това време го псувам през прозореца и исках да му счупа главата
и като видя, че жена ми е луда глава, се изнесе в насрещното и дим да го нема на червено зави, можеше и бой да яде, ако беше спрел пред нас
, аз дет не съм биткаджия бех откопчал колана вече, да слизам
говедото мръсно зави от средна лента наляво на светофара на деница,
и колата пред мен и аз нарочно не го пуснахме а го наврехне зад автобуса, след което тоя малоумник изпреварва в насрещното след патиланци и се опитва да влезне между нас и предната кола при разстояние от метър и половина - два,
ама жената дава газ и не пуска и на 2 пъти щеше да го уцели отзад/колата е служебна

и като видя, че жена ми е луда глава, се изнесе в насрещното и дим да го нема на червено зави, можеше и бой да яде, ако беше спрел пред нас
, аз дет не съм биткаджия бех откопчал колана вече, да слизам