Вчера за един следобед доволен брой идиоти срещнах...
Автобус за превоз на деца. Не знам имаше ли деца вътре, ама трябва малко по-нормални и отговорни хора да сядат зад волана...карам си вчера от Златни Пясъци към Албена. Пред мен друга кола с варненска регистрация, зад мен въпросния рейс. По едно време човека пред мен почна да намалява, явно търсеше една отбивка (както по късно стана ясно), но си караше с 40, каквото беше ограничението в този участък, пък и пътя с доста завои и няма видимост, така че не е лошо да се кара по-внимателно. Да ама оня тъпак от автобуса се залепил за задницата ми и не пуска клаксона (а не може да ни задмине, защото няма видимост). По едно време се появи видимост и прекъсната линия и оня веднага стъпи на газта...да, ама човека пред мен явно си намери отбивката и след подаден мигач и правилно извършена маневра тръгна да завива няляво, аз съответно намалих за да може човека да завие спокойно. Е да, ама рейса не намали ами се засили и последния момент наби спирачки, щото щеше да се качи върху колегата пред мен. След като колата най-после се скри вляво аз се дръпнах максимално и изчаках тъпака с рейса да ме заобиколи и да се махне...пътьом направи едно опасно изпреварване и вдигна пушилка като за световно. След около 2 минути влизайки в Кранево го настигнах - не знам за къде беше бързал след като в Кранево почна да се влачи и в един момент спря рязко на средата на пътя без никакви подадени сигнали. Зад него имаше един миниван пълен с хора, който закова спирачките рязко, след него бях аз, но добре че и без това не се движихме бързо. Оня (рейса) седя, чуди се, по едно време отсреща се отвори възможност и минивана тръгна да го заобиколи. Имаше видимост и нямаше коли, та и аз тръгнах и по това време рейса (пак без никакви подадени сигнали) реши да потегли, точно когато аз го заобикалях. Е, не пропуснах една дълга и сочна и продължително натиснат клаксон, щото се вбесих на тъпака.
Малко по нататък, дълга права отсечка, качествен път, добра видимост и карах с около 100. Зад мене се залепи един джип, пред нас имаше видимост надалече и нямаше никакви коли в насрещното. Джипа ме натискаше и искаше да изпревари. Подадох му сигнал, дръпнах се максимално, намалих скоростта...оня се мотае. По едно време отсреща се зададоха коли и оня тогава се сети да ме изпревари, та се наложи да се дръпна и да намаля повече за да може да се прибере тъпака.
На връщане пък един бакшиш при много добра видимост (няма как да не ме е видял), почна да кара по средата на пътя за да заобиколи някаква дребна неравност на пътя (дори не беше дупка), та се наложи да се свия в банкета че оня идваше отгоре ми. "Поздравих" го с един дълъг клаксон, какво друго да направя...
! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
-
- Автомобил:
- Двигател:
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
master_gamgee написа:....
За автобуси и камионджии, пич. Тихо и кротко, при първа възможност, обекта се изпреварва и дебнеш за патрул.
С малко късмет, ако има куки докладваш деянията на лицето.
Така съм лекувал за боклук хвърлен от кола, "лъкатушещ" 8 тонен камион, прицеп сипещ прахоляци в движение....и другие.
Чувството да видиш как търчи куката с палката.....неописуемо е.

- BruDoNe
- Автомобил:
- Двигател:
eminem94 написа:К.Одаджийски написа:Тоя идеот, че натиснал докато го изпреварваш, ама ти с кой акъл го изпреварваш при 160, не можа ли да върнеш газта и да се прибереш зад него като виждаш каква е хавата
Човек въобще не ми е минало това през главата,просто гледах да завърша изправарването преди завоя (но вече ще имам едно на ум и като спре некъде г-н бързак .... ) .
Същата случка като на колегата .. само, че исках да изпреваря едно пежо 206 с френски номера .. изравнихме се един до друг с 160 км в час и пе*алчето не ме пуска да го изпреваря .. бих върнал газта обаче простия селяндур люпеше семки и току що измитата ми кола заприлича на земята пред пейките в градската градина .. ако колата ми вървеше повече щях да му увия сополите около врата ..и най-голямата наглост беше, че като се върнах зад него той продължи да люпи семки и да ми ги пуска пред колата и да кара с пуснат десен мигач... не го пожелавам на никой да среща такива уроди като този

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Пффф аз да си разкажа днешната случка с поредния тапир качил се на мерцедец и мислейки се за господ... Таа карам си аз навлизам в кръговото на Надлез Надежда карам си в дясната лента, пускам мигач че ще завивам на дясно към Ломско Шосе, завивам и изведнъж крясъци У а ще ти ... майката клаксони и т.н. обръщам се и какво да видя някакъв пичага почти изкача от десният прозорец на SL500 и почва да ми се кара, че съм го бил засякъл OMG и почва да ми вика "кво искаш бе!!! искаш да ти взема ПОЛОТО ли" ... само му направих няколко знака с ръка, че не знам за кво иде реч, и му се извиках през прозореца да научи правилника за движение по пътищата. А горкия иска от лявата лента на кръговото да се блъсне в мен и после ми крещи, че съм го бил засякъл ffs (фор факинг сеик). Добре че возех майка ми и баща ми, че за такива тапири си нося мачете зад шоф. седалка и щеше да му АРЕСА. Може ли да има такива селяндури... не стига че не знае правилника, кара се без да си е в правото, само си търси причина да се скара с някой, а не знае какво може да последва ако случайно момчето е с макаров и го остави инвалид за цял живот с по 1 в капачките.... Е такива селяци най ме дразнят мама и татко продали някоя нива и им купили мерцедес и се мислят за ГОСПОД, не случайно има 1 реплика "като си се качил на мерцедес да не си седнал на господ на ПИШКАТА"... То тия селяци си намират и те майстора ама се дразня, че стават все повече по родните улици... Е на такива трябва да им вземат и книжка и кола та и акт да му напишат пак ще е малко...
П.П. Уш в столица живеем, а по големи селяни от тия дет са се навъдили тука май няма...
П.П. Уш в столица живеем, а по големи селяни от тия дет са се навъдили тука май няма...
- simo
- Автомобил: VW Passat B2 1986
- Двигател: DT 1600
Mдааам, и още по-така ще ставаzografski написа:П.П. Уш в столица живеем, а по големи селяни от тия дет са се навъдили тука май няма...

Карам в Люлин направо след Технополис и Била, посока към Бриколаж. След пощата, срещу Вилаз има зебра. Отдалече гледам как една кола от насрещната лента седи пред пътеката и чака - а на пътеката стои дете с колело, ама просто го е страх да тръгне, щото тия в мойта лента си карат, изобщо не го отрегистрират - нали то е на левия тротоар...

Та накрая спря селянчето с хасковския Пасат, че тва дете фана тен от чакане да пресече. На зебра!!
Столица, викаш, а? По-зле сме от Россията...

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Е то к'во излиза - селянчето с хасковския пасат най-човек се оказало
. Не че нещо, ма и аз карам пасат с хасковска регистраця.
А днес на колко им се нагледах, то не бяха пешеходни дето се изпреварват на тях докато някой пресича, не бяха минавания на червено. Дебила с големио джиб се засилил на излизане от кръговото за Симеоновско шосе. Аз с разпадащата се витара спирам, ама ония ме заобикаля от дясно и минава на метър от тръгналите вече на зелено коли...

А днес на колко им се нагледах, то не бяха пешеходни дето се изпреварват на тях докато някой пресича, не бяха минавания на червено. Дебила с големио джиб се засилил на излизане от кръговото за Симеоновско шосе. Аз с разпадащата се витара спирам, ама ония ме заобикаля от дясно и минава на метър от тръгналите вече на зелено коли...
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Мда...На скоро в Пловдив един хасковски пасат пак ме пусна за една маневра,а в колата вече бях изгорял на ръкав,щото пловдивските гавази и те станаха тежки
А пешеходната пътека май за голяма част от водачите е тема табу...

А пешеходната пътека май за голяма част от водачите е тема табу...
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Днес останах изненадан от "тълпа" от Идиоти.
1. София /рано сутринта около 06:30ч./ тръгвам за работа , минавам през денонощния магазин за да си купя някои неща , излизам от паркинга /Фан-тико в Дър-ца/ и се налага да се включа в движението точно след светофар и преди спирка на СГТ. И така , спирам , идва рейс от лявата ми страна /спирката е на 5 метра от излаза от паркинга , а светофара на 1 метър от лявата страна/ и реЙсаджията спря на 2 метра преди спирката и ме запуши /предполагам нарочно , защото си бях показал муцуната мааАаалко повече от необходимото/. Браво , поздравих го до 15-то коляно , върнах назад , минах покраЙ него и видях ухилена физиономия на типичен мургав СЕЛЯНИН , който беше доволен от себе си. Клаксон , поздрави и..... кой от къде е.
2.Привечер , София-Благоевград , карам си по пътя и точно където свършва "автомобилния път" /малко преди Долна Диканя/ гражданин с номер ВТ /черно рено 19/ с 15 човека вътре , караше чичка ме изпреварва и оп....в момента в който предницата му се изравни с моята сви в дясно /тоест към моята кола/ от там аз в аварийната лента , клаксон , изпреварвам го на клаксон в НАЙ-ДЯСНАТА ЛЕНТА и....изненада , от кенефа ме гледат 3 женки с изцъклен поглед и едва ли не "абе тоя селяк с гоУфУ кво иска?"......... теглих му една на него , на женките , на родата му и продължих ......явно човекО от ВТ зацепи ква простотия е направил и намали , изчака да се отдалеча и спря!!!! Продължих си по пътя....
Останалите 15 тъпака няма смисъл да ги споменавам , като девойката с КН корса , която ме изпревари 2 пъти в населено място или , чичката с Е номер /Благоевградски/ мерцедес , който ме изпревари 4 пъти , аз него 5 и на 5-тото негово изпреварване спря в най-дясна лента заради КатаДжий ...... :х
1. София /рано сутринта около 06:30ч./ тръгвам за работа , минавам през денонощния магазин за да си купя някои неща , излизам от паркинга /Фан-тико в Дър-ца/ и се налага да се включа в движението точно след светофар и преди спирка на СГТ. И така , спирам , идва рейс от лявата ми страна /спирката е на 5 метра от излаза от паркинга , а светофара на 1 метър от лявата страна/ и реЙсаджията спря на 2 метра преди спирката и ме запуши /предполагам нарочно , защото си бях показал муцуната мааАаалко повече от необходимото/. Браво , поздравих го до 15-то коляно , върнах назад , минах покраЙ него и видях ухилена физиономия на типичен мургав СЕЛЯНИН , който беше доволен от себе си. Клаксон , поздрави и..... кой от къде е.
2.Привечер , София-Благоевград , карам си по пътя и точно където свършва "автомобилния път" /малко преди Долна Диканя/ гражданин с номер ВТ /черно рено 19/ с 15 човека вътре , караше чичка ме изпреварва и оп....в момента в който предницата му се изравни с моята сви в дясно /тоест към моята кола/ от там аз в аварийната лента , клаксон , изпреварвам го на клаксон в НАЙ-ДЯСНАТА ЛЕНТА и....изненада , от кенефа ме гледат 3 женки с изцъклен поглед и едва ли не "абе тоя селяк с гоУфУ кво иска?"......... теглих му една на него , на женките , на родата му и продължих ......явно човекО от ВТ зацепи ква простотия е направил и намали , изчака да се отдалеча и спря!!!! Продължих си по пътя....
Останалите 15 тъпака няма смисъл да ги споменавам , като девойката с КН корса , която ме изпревари 2 пъти в населено място или , чичката с Е номер /Благоевградски/ мерцедес , който ме изпревари 4 пъти , аз него 5 и на 5-тото негово изпреварване спря в най-дясна лента заради КатаДжий ...... :х
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Exell написа:Днес останах изненадан от "тълпа" от Идиоти.
Споко колега редовно по дестинацията София - Благоевград съм се нагледал на какви ли не изпълнения от какви ли не идиоти. Ама съм си навсякъде по българските пътища по ограниченията (където има такива), за 5 години шоферски стаж имам само 1 фиш и бол рутинни проверки, карам си по правилата и не ме боли зад мене какво има дали е тир, дали автобус или некой мазен циганин с "мерджан" или "джиБ", свиткат, свирят, изпреварват, засичат, всеки кара както може, нека прелитат ако искат и ако могат отгоре ми, те са тръгнали да мрът не аз.
Две случки за един ден,на едно и също къстовище:
Варна кръстовището на пазар "Чаталджа".Посоките,ще ги онагледя по долу.
Във първата ситуация съм със бус и хора вътре ( кофражисти със всякакъв инструмент,по надолу ще стане исно защо го казвам )
1.
Посоката е малкото "Пикадили" към Чаталджа,на червен светофар ме настига черен голф 3 с подаден десен мигач - махнах му да мине и след като мигача остана включен той си продължи направо... ок забравил го е.... на 10 метра след кръстовището обаче той спря и се наложи да изчакам 10-на коли да го заобиколя ( старая се да не се ядосвам и кротко си изчаках насрещното движение,а отзад хората ми го нареждат до 9-то коляно),но това не спря до тук...
Същия пак ме настигна на следващия светофар и се опита да ме изпревари точно на влизане в кръстовището и се наложи за забия муцуната на буса,но този път нямаше как да го пусна да мине и той се прибра..., за което отнесох тромби и майни....
Тоя екземпляр може само да се радва,че не ме удари в тази ситуация,защото 5 човека с чукове в ръце искаха да го запуша и да слязат..... не ми се мисли.
Стигаме до пресечката преди следващия светофар на 8-ми Приморски и Чаталджа,аз съм 8-9 кола и чинно си чакам да се освободи място за да се пристроя в лентата за на ляво,където вече имаше 2 коли ( редовно има някой паркирал там и автобусите спичат,ако в лентата за на ляво има повече от 2-3 коли) и едвам удържам някой да не слезе от буса...
Да поясня,че на това кръстовище 80% завиват на дясно към центъра или ляво към стадиона и заради този "навик" в насрещното ляво почти винаги са запушили пътя за на право и изчакват не секващите пешеходци.
Безсмъртния в 3-та реши ,че не му се чака и с гуми тръгна да изпреварва колоните в насрещното от където идва голямо движение на зелено,но някакси влезе в кръстовището преди да го отнесе някой.
Добре,че нямаше някой такъв нервак от насрещното движение,защото го изпращаше директно върху пешеходната пътека да събира фрагове
......то на това кръстовище няма да му е за сефте от такива идиоти.
2.
Този път съм пешеходец и чакам на спирката посока стадиона ( кръстовището е същото от по горе) и чакам да ме вземат.
Един опел както си стоеше първа кола в средната лента за направо,посока центъра изведнъж се задави разкиха се и угасна.... до тук нищо странно.
Няма къде да се избута колата в този трафик и човека пусна аварийните,вдигна капака и се зарови да я оправя.
Светна залено и всички го заобикаляха без да се "бутат" или да го нареждат нещо,но.......
при видимост над 100 метра, зад него на 2 метра спря едно старо фирмено поло със 2 жени вътре и взе да му свири и да му се кара нещо
,човека само им махна нещо и продължи с ремонта.
Последва заобикаляне от дясно с гуми и завой на ляво към морската,нищо интересно нали...... да,но след 10 мин същото поло се появи от центъра в лява лента (четирилентов път) със пуснат ЛЯВ мигач и като светна зеленото засече всички и зави на Дясно,
(пак към морската) и за малко да отнесе една жена с дете на пешеходната пътека.
Естествено беше освирена и овикана порядъчно и от засечените коли и пешеходците,но и тя ги нареждаше.... нямам думи просто.

Варна кръстовището на пазар "Чаталджа".Посоките,ще ги онагледя по долу.
Във първата ситуация съм със бус и хора вътре ( кофражисти със всякакъв инструмент,по надолу ще стане исно защо го казвам )
1.
Посоката е малкото "Пикадили" към Чаталджа,на червен светофар ме настига черен голф 3 с подаден десен мигач - махнах му да мине и след като мигача остана включен той си продължи направо... ок забравил го е.... на 10 метра след кръстовището обаче той спря и се наложи да изчакам 10-на коли да го заобиколя ( старая се да не се ядосвам и кротко си изчаках насрещното движение,а отзад хората ми го нареждат до 9-то коляно),но това не спря до тук...
Същия пак ме настигна на следващия светофар и се опита да ме изпревари точно на влизане в кръстовището и се наложи за забия муцуната на буса,но този път нямаше как да го пусна да мине и той се прибра..., за което отнесох тромби и майни....
Тоя екземпляр може само да се радва,че не ме удари в тази ситуация,защото 5 човека с чукове в ръце искаха да го запуша и да слязат..... не ми се мисли.

Стигаме до пресечката преди следващия светофар на 8-ми Приморски и Чаталджа,аз съм 8-9 кола и чинно си чакам да се освободи място за да се пристроя в лентата за на ляво,където вече имаше 2 коли ( редовно има някой паркирал там и автобусите спичат,ако в лентата за на ляво има повече от 2-3 коли) и едвам удържам някой да не слезе от буса...

Да поясня,че на това кръстовище 80% завиват на дясно към центъра или ляво към стадиона и заради този "навик" в насрещното ляво почти винаги са запушили пътя за на право и изчакват не секващите пешеходци.
Безсмъртния в 3-та реши ,че не му се чака и с гуми тръгна да изпреварва колоните в насрещното от където идва голямо движение на зелено,но някакси влезе в кръстовището преди да го отнесе някой.

Добре,че нямаше някой такъв нервак от насрещното движение,защото го изпращаше директно върху пешеходната пътека да събира фрагове

2.
Този път съм пешеходец и чакам на спирката посока стадиона ( кръстовището е същото от по горе) и чакам да ме вземат.
Един опел както си стоеше първа кола в средната лента за направо,посока центъра изведнъж се задави разкиха се и угасна.... до тук нищо странно.
Няма къде да се избута колата в този трафик и човека пусна аварийните,вдигна капака и се зарови да я оправя.

Светна залено и всички го заобикаляха без да се "бутат" или да го нареждат нещо,но.......
при видимост над 100 метра, зад него на 2 метра спря едно старо фирмено поло със 2 жени вътре и взе да му свири и да му се кара нещо

Последва заобикаляне от дясно с гуми и завой на ляво към морската,нищо интересно нали...... да,но след 10 мин същото поло се появи от центъра в лява лента (четирилентов път) със пуснат ЛЯВ мигач и като светна зеленото засече всички и зави на Дясно,

(пак към морската) и за малко да отнесе една жена с дете на пешеходната пътека.
Естествено беше освирена и овикана порядъчно и от засечените коли и пешеходците,но и тя ги нареждаше.... нямам думи просто.

Последна промяна от zylmishok на Съб 21 юли 2012 18:02, променено общо 1 път.
- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Не знам за вас, ама аз вече сериозно се замислям, дали да не почна да си возя в колата един по голям калашник и няколко броя гранати и да гърмя всичко на ред! ЧЕСНО!!!!!!!!!
Вчера излизам от паркинга на столичен мол и една като мене руса блокирала жена тръгва да си изкарва колата БЕЗ дори да се огледа дали има някой около нея и ме подпря!
Слизам аз, да видя какво е сътворила наща сладурана и вече готова да я скубяяяяя....но за мое щастие нищо ми нямаше на колата! Обеснението й беше " Ми не те видях"..
Как не ме видя,БЕ?!?!?!?!?
Таа.. Много се пазете от такива развълнувани женички, дето са си напазарували за 13 лева и 45 стотинки от промоцията!
Вчера излизам от паркинга на столичен мол и една като мене руса блокирала жена тръгва да си изкарва колата БЕЗ дори да се огледа дали има някой около нея и ме подпря!
Слизам аз, да видя какво е сътворила наща сладурана и вече готова да я скубяяяяя....но за мое щастие нищо ми нямаше на колата! Обеснението й беше " Ми не те видях"..
Как не ме видя,БЕ?!?!?!?!?

Таа.. Много се пазете от такива развълнувани женички, дето са си напазарували за 13 лева и 45 стотинки от промоцията!
zografski написа:... не стига че не знае правилника, кара се без да си е в правото, само си търси причина да се скара с някой...
Това е самата истина.В повечето случаи правят нарушения и се карат на хората, без дори да осъзнават, че грешката е в тях. За макаровите и мачетата не съм съгласен.Това са глупости.
zografski написа:... не стига че не знае правилника, кара се без да си е в правото, само си търси причина да се скара с някой...
Това е самата истина.В повечето случаи правят нарушения и се карат на хората, без дори да осъзнават, че грешката е в тях. За макаровите и мачетата не съм съгласен.Това са глупости.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Поредният Идиот на пътя! На едно кръстовище без предимство съм, спрял съм и се оглеждам, от мое дясно няма никой, от мое ляво идва едно ауди е 6363 ** което пуска мигач че ще завие, на дясно! И аз тръгвам, да навлизам, и ония в последният момент спира мигача и кара направо, и директно в мен, показах му със знак че беше пуснал мигач, даже се направи че не ме е видял. За жалост беше с униформа (ченге)