Катастрофи...поуки разни...
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Катастрофи...поуки разни...
Или е сякал пътя на някой и са хвърчали я бутилки, я каквото е имало под ръка ..... 

- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
wierdo позна верния отговор
- ВАН
- Автомобил: VW Golf II 1991 1.6 Keihin
- Двигател: PN
http://bnt.bg/bg/news/view/35719/kola_u ... sna_spirka
Съболезнования на близките.
Нямам думи....
Черен джиБ => с предимство
Почти всеки ден минавам от там. Тази версия е мнооооого странна. Завоя периодично е разрешен/забранен. По спомен в момента е разрешен. "Избутана" кола няма как да изкриви цялата спирка. Ъгълът, под който е москвича,... Почти съм сигурен, че вината ще се окаже в джипа.
Нямам думи....
Rijo написа:Шофьорът на москвич се опитал да вземе забранен завой, пометен е от джип, който го избутва в спирката
Почти всеки ден минавам от там. Тази версия е мнооооого странна. Завоя периодично е разрешен/забранен. По спомен в момента е разрешен. "Избутана" кола няма как да изкриви цялата спирка. Ъгълът, под който е москвича,... Почти съм сигурен, че вината ще се окаже в джипа.
Последна промяна от ВАН на Нед 29 авг 2010 9:12, променено общо 2 пъти.
ВАН написа:http://bnt.bg/bg/news/view/35719/kola_ubi_jena_na_avtobusna_spirka
Нямам думи....
Шофьорът на москвич се опитал да вземе забранен завой, пометен е от джип, който го избутва в спирката
И Олел Фронтера е джиБ ... не генерализирайте.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Поредния безподобен ужас http://vbox7.com/play:92cba7a8#commentTop
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Последна промяна от Сашо Белята на Вто 31 май 2011 8:56, променено общо 1 път.
- mitov_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
Равносметката за август месец е - 94 души загинали по пътищата в страната, 837 са ранените и 51 са с опасност за живота.
ВНИМАВАЙТЕ БЕ ХОРА.....

ВНИМАВАЙТЕ БЕ ХОРА.....
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- denito_trg
- Автомобил:
- Двигател:
Колкото и да не ни харесва трябва както е в Европа - повече камери по пътищата и по солени глоби.
И във патрулните коли да има камери всичко да е честно,да няма тоя ми е роднина ония ми е приятел трети пък почерпи и т.н....
И във патрулните коли да има камери всичко да е честно,да няма тоя ми е роднина ония ми е приятел трети пък почерпи и т.н....

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Когато пътищата станат като в Европа и щатите, когато ограничения са поставени правилно и на място, точно тогава може да се сложат и камери за контрол, и да се слагат солени глоби. И тогава някак си от само себе си ще се намалят злополуките.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
freestyler911 написа:Когато пътищата станат като в Европа и щатите, когато ограничения са поставени правилно и на място, точно тогава може да се сложат и камери за контрол, и да се слагат солени глоби. И тогава някак си от само себе си ще се намалят злополуките.
Напълно съгласен съм с теб

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да колеги и когато престанем да се правим на пилоти
в петък бях свидетел на последиците от една катастрофа... за съжаление нямам право да ви покажа снимките но с колко трябва да си карал за да имаш поне 35 м. спирачен път и да се забиеш в предна лява гума на трактор /ГОЛЯМ ТРАКТОР към 300 к.с. / и да му огънеш джантата и да му излезе гумата!!!
За съжаление нямаше как да попитам водача освен ако някой има връзка със св. Петър, че той да го попита...
Инцидента стана на прясно ремонтиран участък от пътя. Коментарите на полицията и гражданска защита бяха "Като имаше дупки се трошаха колите а сега се трошат и хората"
в петък бях свидетел на последиците от една катастрофа... за съжаление нямам право да ви покажа снимките но с колко трябва да си карал за да имаш поне 35 м. спирачен път и да се забиеш в предна лява гума на трактор /ГОЛЯМ ТРАКТОР към 300 к.с. / и да му огънеш джантата и да му излезе гумата!!!
За съжаление нямаше как да попитам водача освен ако някой има връзка със св. Петър, че той да го попита...
Инцидента стана на прясно ремонтиран участък от пътя. Коментарите на полицията и гражданска защита бяха "Като имаше дупки се трошаха колите а сега се трошат и хората"
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
kvk написа:да колеги и когато престанем да се правим на пилоти
Коментарите на полицията и гражданска защита бяха "Като имаше дупки се трошаха колите а сега се трошат и хората"
Бахти тъпанарите! Ми разкопайте напречно пътищата на всеки 50 м, та да не се кара бързо!
Който си му е малко сивото вещество, все ще намери начин да си строши главата...
Интересно, има ли данни колко полицаи са глобени за превишена скорост?

- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
По тази тема си говорехме с един приятел наскоро. Просто не можеш да се отпуснеш и да караш спокойно (говорим основно за извънградско), тъй като постоянно си мислиш "тая дупка ще мога ли да избегна; опааа тая дупка не я видях; а сега там дали ще има дупка". Всичко това те натоварва психически докато караш, а и ако пътуването ти е 200км примерно, определено оказва влияние на преценките ти в дадени ситуации, които в последствие могат да бъдат и фатални. Вместо на дълъг път да се отпуснеш и максимално да се съсредоточиш, постоянно мислиш за тъпите дупки. Особено при нощно каране, мисълта за дупките се увеличава още повече. И после да ми говорят, че ако оправели пътищата, щяло да има повече жертви. Едва ли не ЕВАЛА на управляващите (и не само на тях), че поддържат пътищатата в това ужасно състояние, че да не можем да караме спокойно, пък току виж спасявали и животи, благодарение на дупките
А това, че караш на слалом ту в твоята лента, ту в насрещното отново заради дупките никой не го брои.