! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Нед 16 мар 2008 21:48

dude написа:днеска един идиот със сузики суифт как щех да ог натресем нарочно,
говедото мръсно зави от средна лента наляво на светофара на деница,
и колата пред мен и аз нарочно не го пуснахме а го наврехне зад автобуса, след което тоя малоумник изпреварва в насрещното след патиланци и се опитва да влезне между нас и предната кола при разстояние от метър и половина - два,
ама жената дава газ и не пуска и на 2 пъти щеше да го уцели отзад/колата е служебна :)/ а аз през това време го псувам през прозореца и исках да му счупа главата
и като видя, че жена ми е луда глава, се изнесе в насрещното и дим да го нема на червено зави, можеше и бой да яде, ако беше спрел пред нас
, аз дет не съм биткаджия бех откопчал колана вече, да слизам

Не знам защо но в случая според мене определяш човека като идиот на пътя само от едната принципност.
а не смятам че на пътя човек трябва да се ръководи само от това, по скоро от благоразумия, доста по лесно е било да го пуснеш от колкото да създаваш дискомфорт у всички със заяжданията си.
гърците имат един жест дето го правят с ръка, дето все едно яко те псува, пусни го, направи му този жест, и ще ти олекне и не го мисли повече.
а може човека да е объркал пътя или да не е бил от младост а просто да е минавал от там и да са му казали да завие на деница и да я е видял в последния момент:)

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Нед 16 мар 2008 21:56

zaro написа:а може човека да е объркал пътя или да не е бил от младост а просто да е минавал от там и да са му казали да завие на деница и да я е видял в последния момент:)

Блаженни са вярващите :twisted: Там всеки втори се прави на тарикат за левия завой от средната лента та да не чака на опашката от предния сфетофар :idea:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Нед 16 мар 2008 21:57

и след това пътя е достатъчно широк за да влезнат два автомобила едновременно, значи мисля че проблема е нулев.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Нед 16 мар 2008 22:06

zaro написа:и след това пътя е достатъчно широк за да влезнат два автомобила едновременно, значи мисля че проблема е нулев.
    Там и три могат да се разминат но проблема е принципен на всеки понякога му писва от тарикати, не че и аз не съм правил простотии но поне съм се опитвал да не преча на останалите :idea:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Нед 16 мар 2008 22:11

това имам в предвид, не смятам че човека е попречил на останалите точно там, било е необходимо "леко да се съобразят с него" и всички са щели да си минат без особени нужди от емоции.
доста по дразнещо е на светофара на Сребърна и Луй Айер, дето е една лентата за направо и много хора минават направо от лентата за надясно и се забутват там, а при деницата мисля че достатъчно широко за да не се сбута никой и да си минат спокойтно и двамата колеги.
:gruebel

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пон 17 мар 2008 9:14

че след завоя, никой не го е засякъл просто не му дадохме да излезне зад автобуса, той беше в неговата лента, като е тарикат, да стои там
и той после от някакъв реваншизъм се опита да се навре пред жената,

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Вто 18 мар 2008 19:40

Колеги-искам да ви споделя за най-новия идиотизъм,на който станах свидетел.....
Мястото-детелината м/у Филиповци,Суходол,Банкя и Околовръстното...
Поради факта че м/у Люлин и Суходол има голяма тапа-там е мястото,за да се финтира задръстването и да се излезе след Лукойла на Суходол...(посока Бояна(примерно))
Та-идвам аз от Околовръстното към Банкя...на детелината гледам кола спряла и изчакваща движението-и тя за Банкя...нищо ненормално...ама тя е в ръкава за Филиповци :shock ...просто не е минала по нормалния начин...
Тарикатее... :roll:
Та -въпросния тарикат ме изчака чинно да наближа...като наближих достатъчно-даде газ до дупка...отне ми всичкото предимство,разминахме се на косъм....естествено че го отсвирих...но от уплах,просто нямах сили да го гоня и да го питам :smackbum :a boi de :a boi de :a boi de :a boi de :a boi de точно колко агнета даде за да вземе книжка.....
Който минава оттам-да бъде много внимателен...че идиотията е пълна!

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 18 мар 2008 21:50

http://dnes.dir.bg/2008/03/18/news2786904.html

Автобус и трамвай се ”целунаха” силно
18 март 2008 / News.dir.bg
Автобус по линия 84 и трамвай №20 се удариха на кръстовището между булевардите „Христофор Колумб” и „Искърско шосе” в ж.к. „Дружба” в столицата.
Двама са пострадалите при катастрофата, станала минути след 17 часа във вторник. На мястото пристигна заместник-кметът по транспорта Велизар Стоилов.
Ударът между двете превозни средства е бил толкова силен, че трамваят излязъл от релсите.

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Съб 22 мар 2008 20:05

е днеска къв индивид имах среща
карам си по край румънското посолство надолу към подуяне (нали има ремонт на линиите) и от ул гео милев некъв тъпак без мигач без да се огледа и да види че аз съм с преимство си зави (светофарите мигаха жълто) и аз едвам скочих на спирачките! и тоя нито се извинява нито нищо :shock направо откачих и клаксон като се изравних с него, рязко навих волана и го засекох ама здраво!!! така му изскърцаха спирачките (верно можеше да ме удари, ама си струваше - щехме да му сцепиме кофата, бяхме двама :lol: ) а тоя педал с няква камионетка за прозорци дето поставят! и след като наби спирачки, дава газ засече сички в лявата лента и бам спря пред мене :twisted: и ми вика нещо през прозореца... що не слезе да види кво щеше да стане бе, деба и гея... отнесе псувни от мене на майка и си го заобиколих и се наредих за ляяв завой, ако бях надолу към подуяне щях да го засичам още 5 пъти - е такива лайнари направо немам думи

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Съб 22 мар 2008 21:25

Вчера,19.40, СО6131 Рено Туинго, управлявано от селяндур олигофрен, Г.М.Димитров и Симеоновско шосе, от лента за десен завой ме засича на ляв. Не мина преди мен и караше на една боя от дясната ми страна, защото имаше спряла кола в неговата лента и искаше да мине през мен.
Пуснах го, беше мокър пътя, натоварено движението и не ми се занимаваше 2 часа с КАТ. После щеше да се нацепи в един камион и мина през насрещното преди Околовръстното.

Потребителски аватар
Sandman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sandman » Нед 23 мар 2008 9:58

И аз като всички имам много такива случки с разни идиоти.
Най-скорошната беше с един бакшиш. Карам от Люлин към Надежда по новия път през Обеля. На светофара на Обеля са 2 ленти - за ляво и дясно. Вечер, мигащ жълт светофар. Карам след бакшиша на 7/8 метра дистанция, и двамата сме в дясната лента с около 40. Точно минаваме под светофара и влизаме в десния завой, и оня набива рязко спирачки и без никакви сигнали прави обратен ляв завой! Е добре, че мойта спира, на спирачките и на клаксона едновременно. Направо за секунда и му влизах през багажника на тъпанара.
Просто не знаеш откъде ще ти изскочи някой идиот....

Потребителски аватар
ceza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ceza » Пон 24 мар 2008 11:41

Аве ква е тая работа днеска, карам си по една улица със знак Б6 премини ако пътят е свободен (за жалост не знаех, че го има и не бях сигурен) и тя е със завой и не може да се види, че идва друга кола отсреща и в края на улицата една патрулка, за да се разминем трябва да върна 300м сред супер гъсто паркирани коли, а те само 3 метра. И те не мърдат, аз им светкам и им правя знак да дават на заден и веднага излезнаха и започнаха да ме нареждат, как ако бил с личната си кола щял да ме смачка затва, че съм мигнал, че съм бил "осран" и в нарушение да не му се отварям, че било забранено. Аз верно си помислих, че е забранено и връщам назад супер много време и гледам знак Б6, който важи и за двете страни. Ех да му еба майката, как не му запомних името и участъка да цъкна някаква жалба, как ще ми говори, че щял да ме пребие и такива неща. Пълни педали са тия полицаи.

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Сря 26 мар 2008 16:50

Днес седя си аз на ОМВ младост и чувам от кръстовището свирене на гуми, следната ситуация: Някаква бяла кола тръгва да прави обратен завой и спира да изчака колоната да мине за да си завие, някакъв форд комби с регистрация СА 3301 МН в тоя момент едва спира зад него ама свирят гуми и колата се суче на където си иска, от вътре изскача някакъв индивид, държащ ключ за гуми в ръка и се засилва към бялата кола, която ако не беше потеглила в тоя момент сигурно щеше на сол да и направи стъклата. Аз седя и е така :shock на бензиностанцията, бензинджията и той седи и зяпа неразбиращо.

Потребителски аватар
madox
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madox » Съб 29 мар 2008 19:01

Преди две седмци станах свидетел на нещо, което не мога да нарека идиот на пътя, а убиец над булеварда. На излизане от Варна в посока Шумен срещу Елпром се строят две високи кули и строителният кран на обекта е изнесен възможно най-близо до булеварда, и така баластът му (масивни бетонни блокове ) си висеше над преминаващите автомобили :!:
Предполагам всеки може да добие представа за картинката :evil:

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Съб 29 мар 2008 19:24

...

Последна промяна от Nafta на Пон 09 юни 2008 19:10, променено общо 1 път.

Върни се в “Пътеводител”