dude написа:днеска един идиот със сузики суифт как щех да ог натресем нарочно,
говедото мръсно зави от средна лента наляво на светофара на деница,
и колата пред мен и аз нарочно не го пуснахме а го наврехне зад автобуса, след което тоя малоумник изпреварва в насрещното след патиланци и се опитва да влезне между нас и предната кола при разстояние от метър и половина - два,
ама жената дава газ и не пуска и на 2 пъти щеше да го уцели отзад/колата е служебна/ а аз през това време го псувам през прозореца и исках да му счупа главата
и като видя, че жена ми е луда глава, се изнесе в насрещното и дим да го нема на червено зави, можеше и бой да яде, ако беше спрел пред нас
, аз дет не съм биткаджия бех откопчал колана вече, да слизам
Не знам защо но в случая според мене определяш човека като идиот на пътя само от едната принципност.
а не смятам че на пътя човек трябва да се ръководи само от това, по скоро от благоразумия, доста по лесно е било да го пуснеш от колкото да създаваш дискомфорт у всички със заяжданията си.
гърците имат един жест дето го правят с ръка, дето все едно яко те псува, пусни го, направи му този жест, и ще ти олекне и не го мисли повече.
а може човека да е объркал пътя или да не е бил от младост а просто да е минавал от там и да са му казали да завие на деница и да я е видял в последния момент:)