Ще напиша за едни селяни , които са селяндури на пътя /за идиоти не съм сигурен/. Днес сутринта около 07:10ч. на кръстовището на ТВ кулата /това , за което Върбона пише/ , та карам зад една мазда 6 /нова/ и вътре мъж шофьор и жена пасажер. Имах време да ги огледам още на светофара на КАТ , като се наредиха в грешната лента за направо. До тук нищо кой знае какво. Да , но докато чакахме на светофара на кулата "мъжлето" си ИЗПУСНА фаса на земята , погледна първо гузно в огледалото , след това ме зяпна и лошо.....теглих му една . Светна зелено , опитах се да се изравня да питам тия кенефи нямат ли пепелници ..... и оп ....тъпата коза , возеща се до г-Н.АзИмамМазда си "изпусна" и тя фаса. Спрях на светофара на стадиона до тях , свалих си скапания прозорец /на женката беше леЕеееко спуснат/ , свирнах , последва поглед "Аз съм тъпа овца" от нейна страна и "аз съм брат на ЧъкНорис" от негова. Казах: "Евалата бе селяндури , пепелник немате ли си?" и последва среден пръст от женския индивид и затваряне на прозорците с погледи на другата страна! Лошото е , че е пълно с подобни ..... индивиди!!!
И още един тъпак днес на паркинга на ИКЕА. Спирам аз на 145 метра от входа , малко преди да влезна в магазина покрай мен минава ГоУф5/черен/ с типичния рошаВ селянин с тъмни очила и русата му к***** спират на най-близкото до входа ИНВАЛИДНО МЯСТО. Позабавих се , и да ви кажа нищо инвалидно нямаше нито в него нито в нея /пожелавам му скоро да го използва по предназначение тъпака ти/. Тая Хубавица така излезна от колата , все едно мястото беше резерве за тях..... с кеф да го наплюеш такъв
ПинГ , ако ме питаш дали първите селяндури ми попречиха нещо или "инвалида" , лично на мен не!!!!
! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Petrohan1 написа:Незнам има ли и други колеги, които се "радват" почти ежедневно на преминаването към надлез Надежда или по-скоро от Кауфланд Банишора към Централна гара. Просто съм изумен от изобретателността на някой гений инженер, нает от фирмичката, която троши асвалта там. Та за какво става въпрос:
Там движението е голям батак 2-ри или 3-ти месец, на мен ми се наложи да си сменя маршрута за СБ Илиенци, точно заради тоя ремонт, с две думи еротиката да минеш оттам е голяма, а идиоти колкото щеш с лопата да ги ринеш,а пък и жегите не им влияят добре.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Exell написа:И още един тъпак днес на паркинга на ИКЕА. Спирам аз на 145 метра от входа , малко преди да влезна в магазина покрай мен минава ГоУф5/черен/ с типичния рошаВ селянин с тъмни очила и русата му к***** спират на най-близкото до входа ИНВАЛИДНО МЯСТО. Позабавих се , и да ви кажа нищо инвалидно нямаше нито в него нито в нея /пожелавам му скоро да го използва по предназначение тъпака ти/. Тая Хубавица така излезна от колата , все едно мястото беше резерве за тях..... с кеф да го наплюеш такъв
Тука може и да не си прав - аз ни куцам, ни по нещо можеш да познаеш че съм инвалид. Но съм. И за мен същото ли ще кажеш?
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
eminem94 написа:По Обед слизам от Надлеза по 202-ра (мисля,че така се казваше) и карам си аз с 50-55 км/ч,нали има камера там и съм в средната лента в лявата лента хората и там карат с толкова,а дясната свободна,един с един тир ми се залепи зад мене и почна да ми светка с дългите и да свири,беше за една бройка да ми влезне в багажника,след като минахме камерата вдигнах скороста до към 60 км (в лявата лента хората почнаха да си карат с по-висока от моята скорост) тоя с тира пак продължи и на светофара светва жълто пред мен имаше неква лелка с мк5 (стресната) ,която наби спирачки и спря в средата на кръстовището,следствие на което аз си спирам и гледам в огледалото тоя с тира как се приближава към задното ми стъкло ,копелете кривна в последния момент и ме изпревари от дясно (дефакто мина през кръстовището на червено ) .... Пълен кретен,за къде се беше разбързал незнам ...
Хаха, отървал си се

Преди 2 дни една пача с е46, младичка, русичка и малко повече тъпа, по подобен начин кара зад мен по бул. Сливница, само, че нямаше къде да ме заобиколи и си отпечата предния номер в бронята ми. Нищо й няма на колата, на въпроса "Не ме видя нали?", отговора беше "Ъъ не, не те видях"

- oganisjan
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Това не е изпреварване - чети правилника!
Аз най се дразня на такива, кара в средната лента с 50, при свободна дясна лента
Аз най се дразня на такива, кара в средната лента с 50, при свободна дясна лента

eminem94 написа:и ме изпревари от дясно (дефакто мина през кръстовището на червено ) .... Пълен кретен,за къде се беше разбързал незнам ...
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
brum , имаш ли стикер на автомобила? ГоУфа и това нямаше.
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
oganisjan написа:Това не е изпреварване - чети правилника!
Аз най се дразня на такива, кара в средната лента с 50, при свободна дясна лента![]()
Вие го четете, колега. По думите Ви разбирам, че хората, спазващи правилника Ви пречат. В населено място може да си караш с колкото искаш и където ти е удобно! А на въпросната улица, доколкото знам, няма BUS лента, така че колегата на никого не е "пречел" в средната като е решил да кара в нея в ограниченията. Това, че има идиоти, които се правят на комбинация между Шумахер и Алберто Томба по улиците и най-накрая след подобаващото за тях светлинно шоу и в повечето случаи клаксони, спират в най-добрия случай, в нечия задна броня...
Аз също се дразня на такива, но по магистралата, където е задължително да се кара възможно най-вдясно (или поне да си в средната лента, доколкото си спомням само тежкотоварните бяха задължени да са в най-дясната винаги).
eminem, оставяй ги такива да си свееееткат колкото искат... Те ще са виновни така или иначе ако стане нещо. Лошото е, че може да си навлечеш разправии заради чужд идиотизъм.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
oganisjan написа:Това не е изпреварване - чети правилника!
eminem94 написа:и ме изпревари от дясно (дефакто мина през кръстовището на червено ) .... Пълен кретен,за къде се беше разбързал незнам ...
Точна пък на въпросната ул. 202-ра средната лента е най - смотана за каране, всичките шахти са в нея лента. Друг е въпроса, че при ограничение от 50 ще си карам в която от трите ленти ми е кеф, може да искам да свия наляво при теца там или да влизам в гробищния парк, с 80 или 100 км да извърша маневрата, щото ти се дразниш че карам с 50 и ми светкаш зад бронята. Ако е така заповядай да се запознаеш с усиления паркинг асистент монтиран на нивото на радиатора ти

- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
Ебати,човек като несе изрази правилно и айдееее ....взел съм си книжката ей така ... Те ги раздават ей така ...Хора защо си мислите,че книжките ги дават на всеки ??? В стаята която държах изпита имаше 14 камери ??? Това не е едно време когато със 100 кинта и бутилка Уиски се минаваше
А за репортажа ,там работата е трагична!

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
eminem94 написа:Ебати,човек като несе изрази правилно и айдееее ....взел съм си книжката ей така ... Те ги раздават ей така ...Хора защо си мислите,че книжките ги дават на всеки ??? В стаята която държах изпита имаше 14 камери ??? Това не е едно време когато със 100 кинта и бутилка Уиски се минавашеА за репортажа ,там работата е трагична!
така като гледам, на класното по БЕЛ в 7-ми клас не е имало 14 камери

- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Почвате да се заяждате за глупости. Прочетете си закона и помислете пак дали имате право да се дразните на хора, които се опитват да карат спрямо него.
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Онзи ден и аз се сблъсках с един идиот на пътя. Случката е следната: карам си аз по извънградски път където ограничението както знаем е 90 км. и отпред едно пежо кара с 50-60, което разбира се е негово право. До тук ОК нямах възможност да го изпреваря, тъй като познавам пътя и след известно разстояние следва завой и реших да не правя рискови изпреварвания и се залепих на дистанция около 2-3 м. с цел при първа възможност да го направя. И в един момент този без видима причина наби спирачки. Не мога да ги разбера тези хора каква е причината да го правят какво искат да покажат. Ами ако се бях загледал в деколтето на колежката-какво правим, щях да проверя какво има в багажника. 

- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
vwfena написа:Онзи ден и аз се сблъсках с един идиот на пътя. Случката е следната: карам си аз по извънградски път където ограничението както знаем е 90 км. и отпред едно пежо кара с 50-60, което разбира се е негово право. До тук ОК нямах възможност да го изпреваря, тъй като познавам пътя и след известно разстояние следва завой и реших да не правя рискови изпреварвания и се залепих на дистанция около 2-3 м. с цел при първа възможност да го направя. И в един момент този без видима причина наби спирачки. Не мога да ги разбера тези хора каква е причината да го правят какво искат да покажат. Ами ако се бях загледал в деколтето на колежката-какво правим, щях да проверя какво има в багажника.
КОлега това ми се случва всеки ден в София,току нема и набият спирачки ... Направо по пътищата е ужас ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
vwfena написа:Онзи ден и аз се сблъсках с един идиот на пътя. Случката е следната: карам си аз по извънградски път където ограничението както знаем е 90 км. и отпред едно пежо кара с 50-60, което разбира се е негово право. До тук ОК нямах възможност да го изпреваря, тъй като познавам пътя и след известно разстояние следва завой и реших да не правя рискови изпреварвания и се залепих на дистанция около 2-3 м. с цел при първа възможност да го направя. И в един момент този без видима причина наби спирачки. Не мога да ги разбера тези хора каква е причината да го правят какво искат да покажат. Ами ако се бях загледал в деколтето на колежката-какво правим, щях да проверя какво има в багажника.
Длъжен си да спазваш дистанция, безопасна при това! Преди години ми бракуваха една кола, щото набих спирачки заради едно тъпо псе, ама все тая де, не съм набил спирачки за нема що. Ако е човек вместо кучето пак ли нема що...
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Колега, аз ти казвам че нямаше причина да набие спирачки, нямаше нито куче на пътя нито дупка абсолютно нищо.