! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот rokera671 » Чет 23 авг 2012 22:13

Тия с джиповете се оливат!!И моето впечатление е такова!Нагли,нагли!!!!

Потребителски аватар
TedoM
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот TedoM » Пет 24 авг 2012 21:50

Карам си аз за работа, и на КПП Горубляне един колега с една Хонда(модела не се сещам) с регистрация "КН" си кара посока Панчерево, стига средата на кръстовището и решава да направи десен завой пред мен. Нито мигач нито нищо, поне едни аварийики или ръка да беше дигнал :shock След това до Арена-Младост по него на 400м зад него. Последно време хората са полудели. Знам, че не се казва, но ПАЗЕТЕ СЕ КОЛЕГИ!!!! Никой не знае човека пред теб или зад теб на колко салати е!

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Съб 25 авг 2012 21:36

Още един рали-състезател...
CA1820BB Рено Клио около 1998-1999-та.
Карам си по Т.Александров в крайна лява с 55-60 км/ч и тоя отзад ми присветка да му изчистя пътя :lol: А до мен вдясно кола. Казах си - ако иска - да ме прескача... Карам си спокойно и горе-долу в ограничение.
Мина пред мен и ме засече да покаже колко е велик. Така на няколко пъти, тъй като сам се набива в средната лента с трафика :screwy
Да бях с теглич - щеше да пише обяснения на КАТ сега :deal

b0bituy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот b0bituy » Съб 25 авг 2012 22:11

Ако някой засече в Бургас два индивида в син двуврат голф 4 ( май беше тди ) с боядисана добавка на предната броня в цвета на колата да кара по далеч от тях. Вчера се спуках към гарата ( идвах горе от операта ) , бях в лявата лента за завиване на ляво и въпросните индивиди ме изпревариха в насрещното въпреки, че нямаше коли в лентата до мен, гледаха лошо и даже май ме напсуваха, че отначало не ги пуснах да ме изпреварят... Намалих малко, минаха пред мен и свиха на дясно посока моста за стадион Черноморец.... Ба**и олигофрените :banghead: :banghead: Разбирам ако имаше коли в другата лента и много бързаха за да ме изпреварят така, но тяхното беше само и само за да се направят на някакви каквито не са. На такива не трябва да им се дават книжки..

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 26 авг 2012 7:09

Вчера на окловръстното преди Аспарухов мост имаше голяма опашка за ляв завой.Наредих се и чакам.Син Голф 3 мина най тарикатски от лентата за направо и си зави наляво!!Значи всички дето чакахме бяхме балъци!!??

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 28 авг 2012 14:06

:bowdown :bowdown :bowdown

mani1977
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mani1977 » Вто 28 авг 2012 14:26

В Лясковец,има бял голф 3 с разкачени гърнета ,че и колектори вероятно,като минава покрай млади майки с колички които пресичат на зебра надува газта и се прави на интересен! Който го набара и реши да го "съветва" да уточни "съвети" и от мен!Шофьора е келеш , няма книжка вероятно.

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Вто 28 авг 2012 23:34

Пълно е с олигофрени .... Избрахме малко по късен час,че трябваше да задърпаме една кола от Х,Димитър до Обеля .От Х.Димитър тъгнахме в 21:45 ... стандартните номера ...отнемане на предимнство в еднопосочна улица(щеше да си изяден боя,защото ми се залепи за моята броня от пред и настояваше аз да връщам назад,като в моето платно нямаше спрени коли,а в неговото :Д:Д:Д),изпреварване в Бус лентата на Сливница,спиране в дясната лента без да има причина,без авариен сигнал,засичания и тнт.Черешката на тортата беше в Обеля .От Метростанцията ще правиме ЛЯВ завой на светофара,всичко ок,светва ни зелено,пвъжето е предварително опънато потегляме и един кретен с един мерцедес Е класа ми хвърчи от лявата страна(разбирасе на червено) и ми пресече пътя ... За една бройка ,ако бях издърпал колата малко по-напред олигофрена щеше да се забие във въжето и тогава колко бой го чакаше ... Скочих на клаксона и ,поздравих цялата му рода,а от близкото кафе почнаха и те да псуват .... Направо вече се питам,кой аджеба им дава книжки на такива идиоти ? !

Потребителски аватар
sp_konsulov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sp_konsulov » Сря 29 авг 2012 9:11

Аз когато вземах книжка инструкторът ми каза, че на автомагистрала и потъмно е забранено тегленето, ако още е така сещай се кой е идиота на пътя.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Сря 29 авг 2012 9:18

Магистрала е едно. Там и по светло е забранено тегленто с въже :) . Ама колегата на магистрала не е карал.

Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Мнениеот slimmer » Сря 29 авг 2012 9:32

Из ЗДП:
По време на движение теглещото моторно превозно средство трябва да бъде с включени къси светлини и авариен сигнал, а тегленото - с включен авариен сигнал или с поставен отзад предупредителен светлоотразителен триъгълник. При движение през нощта или в условията на намалена видимост и при неизправна осветителна уредба тегленото моторно превозно средство трябва да има отзад в лявата страна червена светлина.

Т.е. това за през нощта е измислица на инструктора - ако си е наред осветителната уредба, просто трябва да е включена...

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Сря 29 авг 2012 11:43

Осветителните уредби и на двата автомобила бяха изправни,както по закон задния беше с включени габарити и авариен сигнал,на въжето бяхме сложили и червен плат (нищо,че въжето е в нормите 4 метра) .За магистралата знам,че е забранено тегленето с въже,но това стана в града :)

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Сря 29 авг 2012 22:58

Случката днес - дърпам един закъсал. В града го дърпам, аварийни, парцали червени, глупусти, както си требва. В един момент един ....... изпреварва рисковано колата зад мен!!! Мястото естествено му свърши и тоя глупец се завря между мен и колегата :banghead: :banghead: :banghead: Жив късмет, че не реагирахме нормално, т.е. да набиеме спирачките... Разминахме се с псувни по родата...

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Сря 29 авг 2012 23:27

Петър Петров написа:Случката днес - дърпам един закъсал. В града го дърпам, аварийни, парцали червени, глупусти, както си требва. В един момент един ....... изпреварва рисковано колата зад мен!!! Мястото естествено му свърши и тоя глупец се завря между мен и колегата :banghead: :banghead: :banghead: Жив късмет, че не реагирахме нормално, т.е. да набиеме спирачките... Разминахме се с псувни по родата...

Е това е върхът!!

Потребителски аватар
jr_flex
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jr_flex » Чет 30 авг 2012 20:08

sp_konsulov написа:Аз когато вземах книжка инструкторът ми каза, че на автомагистрала и потъмно е забранено тегленето, ако още е така сещай се кой е идиота на пътя.

Е не можах да се сдържа,освен идиоти на пътя има и големи идиоти във форума scare
Освен това в българския език такава дума "потъмно" не знам да съществува, може би е имал предвид по тъмно...коментара е излишен!

Върни се в “Пътеводител”