! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Mhz
Автомобил: m440i
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот Mhz » Сря 17 окт 2012 12:05

Култовото беше на светофара на УНСС опашката беше от отбивката към ТУ до горе...и един чичак с А6 пред мен реши че ще спре точно върху пешеходната пътека да си чака ... викам е са те... death , минах успоредно на него и лей се слово тъпанчево, само дето не слязох да го извадя от колата и да го наритам. :dummy: :rocketwhore

Потребителски аватар
vihren1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vihren1 » Чет 18 окт 2012 2:37

Може и аз да съм бил, защо не слезе? Голям пернишки купон щеше да стане ? Защо неговите правила трянва да са и мои правила ?! Има си КАТ = Пътна полиция нека те решават, защо някой охлюв иска да раздава правосъдие ????

Потребителски аватар
Mhz
Двигател:

Мнениеот Mhz » Чет 18 окт 2012 6:03

vihren1 написа:Може и аз да съм бил, защо не слезе? Голям пернишки купон щеше да стане ? Защо неговите правила трянва да са и мои правила ?! Има си КАТ = Пътна полиция нека те решават, защо някой охлюв иска да раздава правосъдие ????

Мисля да запазя мълчание и добрия тон и моля без заплахи по лични съобщения!

Потребителски аватар
ak_47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ak_47 » Чет 18 окт 2012 9:22

vihren1 написа:Може и аз да съм бил, защо не слезе? Голям пернишки купон щеше да стане ? Защо неговите правила трянва да са и мои правила ?! Има си КАТ = Пътна полиция нека те решават, защо някой охлюв иска да раздава правосъдие ????

Не мисля че форума е място за нападки и заплахи - колегата споделя в тема за идиоти на пътя, мисля че спирането върху пешеходна пътека е достатъчна идиотия, за да влезе в тази тема.
А правилата са за всички, няма мой и твой правила.
Нали знаеш, че винаги има и по-яки купони от пернишките, така че по-спокойно го раздавай колега!
Като направите нещо тъпо, вземете си бележка и толкоз :beer

Потребителски аватар
Mhz
Двигател:

Мнениеот Mhz » Чет 18 окт 2012 10:03

Чл. 98. (1) Престоят и паркирането са забранени:
1. на място, където превозното средство създава опасност или е пречка за движението
или закрива от другите участници в движението пътен знак или сигнал;
5. на пешеходни или велосипедни пътеки и на разстояние, по-малко от 5 метра преди
тях;

Ако във Перник важи друг ЗДвП, то в София мисля все още важи този в сайта на МВР. Не си измислям аз правилата за движение, даже гледам максимално стриктно да ги спазвам, или поне като правя нарушения да не преча на цялото движение в случая както опашката беше 1км.Всеки знае какво струпване от става на светофара на УНСС и колко му са кратки фазите. Колегите от Перник не искам да ги засягам, но темата е за поуки не за нападки.

Потребителски аватар
JUSTICE_G
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JUSTICE_G » Пет 19 окт 2012 19:57

Малко Офф, но са ми много смешни такива "смелчаци", които приканват към слизане и правене на пернишки купони, а като слязат, след няколко изречения и узнаване на малко информация за шофьора в другата кола, се връщат в своята собствена като наакани и съвсем спокойно, грижливо и примерно продължават напред по пътя си. Апелирам всеки да внимава, защото не се знае като слезе дали ще може да се качи обратно, в какво състояние ще се качи обратно и с каква съдба ще се окаже след това. Един миг невнимание и изпуснати нерви - цял живот страдание

viking.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот viking. » Съб 20 окт 2012 10:44

Mhz написа:

Мисля да запазя мълчание и добрия тон и моля без заплахи по лични съобщения!

Човека казва не в прав текст,че законите трябва да се спазват и отрича саморазправата в отговор на бойния дух на колегата/Мhz/,който щял да нарита "чичака с ауди А6" в близост до УНСС.Но нали сме родени биткаджии и си мислим,че с перчене се постига нещо...Жалка история..Толкова малка държава а е пълна с комплексирани мъжаги...

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Съб 20 окт 2012 18:53

Гледам вече да подминавам тихомълком Идиотите, да не си вдигам кръвното, то пък преди малко един Полу-такъв направо ме разсмя!

18.45 е, сумрак, по това време се стъмва направо за секунди, права отсечка, гледам в далечината нещо мъждука, викам си това е от ония тирове-циркаджийските камиони с 30 000 лампички по тях, такъв се и оказа в последствие. Викам си ще му пресветна, та дано се сети за фаровете, все пак хора сме, забравят се. Пускам дългите, оня ми избичи поне 3 реда фарове, гася аз, гаси и той.......и така поне 5 пъти!!!, докате се разминем. :screwy :screwy

И се питам аз що за малоумен комик трябва да е, да ми избичи къси, дълги, по дълги, още по дълги, най дълги и т.н., ПЕТ пъти като му пресветвам, и накрая пак да си продължи като разузнавач?

Тия светлинки и при сумрак едва се забелязваха, пък не знам за през деня, и всичко това при положение че светлините са задължителни!

След 5 мин. се стъмни окончателно, за тия 5 мин колко ли гориво ще спести се чудя???

Потребителски аватар
Koko95
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: ATD

Мнениеот Koko95 » Нед 21 окт 2012 14:58

Да разпиша и още един идиот от Видин. Кара голф с надпис VIDA нещо си на вратите . Като го видите му правете път иначе ще се забие в вас! На село карам с леко превишена скорост :oops: 60-70 и тоя се е залепил за мене и точно кадето не се знае дали нещо ще излети нещо ме изпревари. :beat_butt2

Petrohan1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Petrohan1 » Вто 23 окт 2012 8:36

Да се разпиша и аз днес към 8:00 сутринта на Сливница на светофара преди Мото Пфое посока центъра минават автобус и кола на ярко червено и след тях вече си мисля, че потегляме, когато някакъв идиот :drinking: със Сеат Комби сив 6208 въобще дали забеляза че има светофар и си продължи направо по Сливница :applause: :beat_butt2 . На този светофар винаги минават на червено и съответно в обратна посока на левия завой е почти невъзможно да пресечеш на зелено и трябва да изчакаш 3-4 светофара или да имаш късмет.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Сря 24 окт 2012 17:42

Към колегите с Голфа и Корсата, дясната лента е само за надясно, какво ще стане ако първата кола е за направо, или пък аз след навлизането на кръстовището леко я заобиколя? Имайте предвид, че то и точно така се заобикалят тези за наляво, и доста пъти се случвало като тръгна по сербез тия от дясно да се чудят накъде да хващат! Еми наредете се в правилната лента, пък после се поогледайте кой на къде е и го заобиколете ,ако може естествено, и без да пречите на останалите!

п.п. ще трябва да се поработи върху качеството на новата пи програмка.

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Сря 24 окт 2012 18:30

Не знам дали е за този раздел, но някой ми е надраскал колата от стопа до предния мигач с ключ :banghead: ...

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Сря 24 окт 2012 18:32

Pirogov написа:Не знам дали е за този раздел, но някой ми е надраскал колата от стопа до предния мигач с ключ :banghead: ...

Това са идиоти на паркинга :063: :063: :063:

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Сря 24 окт 2012 21:04

Pirogov написа:Не знам дали е за този раздел, но някой ми е надраскал колата от стопа до предния мигач с ключ :banghead: ...

Да не си паркирал доста накриво? :Mr Green Fun
Няма причина, нормален човек да ти издере колата по този начин, освен ако не си го предизвикал подобаващо :wink:

Потребителски аватар
Tomsancho
Автомобил: Golf 2 GTI
Двигател: PB

Мнениеот Tomsancho » Сря 24 окт 2012 21:06

nosex написа:

Да не си паркирал доста накриво? :Mr Green Fun
Няма причина, нормален човек да ти издере колата по този начин, освен ако не си го предизвикал подобаващо :wink:

Има начин.... Като има толко малоумни хора, стария ми голф пред блока си беше паркиран както си трябва и на сутринта слизам и на предния капак беше драсканица в опит да напишат някви псувни ...

Върни се в “Пътеводител”