vihren1 написа:Може и аз да съм бил, защо не слезе? Голям пернишки купон щеше да стане ? Защо неговите правила трянва да са и мои правила ?! Има си КАТ = Пътна полиция нека те решават, защо някой охлюв иска да раздава правосъдие ????
vihren1 написа:Може и аз да съм бил, защо не слезе? Голям пернишки купон щеше да стане ? Защо неговите правила трянва да са и мои правила ?! Има си КАТ = Пътна полиция нека те решават, защо някой охлюв иска да раздава правосъдие ????
Чл. 98. (1) Престоят и паркирането са забранени:
1. на място, където превозното средство създава опасност или е пречка за движението
или закрива от другите участници в движението пътен знак или сигнал;
5. на пешеходни или велосипедни пътеки и на разстояние, по-малко от 5 метра преди
тях;
Mhz написа:vihren1 написа:Може и аз да съм бил, защо не слезе? Голям пернишки купон щеше да стане ? Защо неговите правила трянва да са и мои правила ?! Има си КАТ = Пътна полиция нека те решават, защо някой охлюв иска да раздава правосъдие ????
Мисля да запазя мълчание и добрия тон и моля без заплахи по лични съобщения!
Pirogov написа:Не знам дали е за този раздел, но някой ми е надраскал колата от стопа до предния мигач с ключ...
Pirogov написа:Не знам дали е за този раздел, но някой ми е надраскал колата от стопа до предния мигач с ключ...
nosex написа:Pirogov написа:Не знам дали е за този раздел, но някой ми е надраскал колата от стопа до предния мигач с ключ...
Да не си паркирал доста накриво?![]()
Няма причина, нормален човек да ти издере колата по този начин, освен ако не си го предизвикал подобаващо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта