hooligans написа:веселин написа:Е как ще я скъса бе Жоре - тя е пластмасова книжката ..... по-скоро да я счупи !!!
Извинявам се, да я среже! Най- лесно ще му е!
Ти пък за това ли се хвана?

hooligans написа:веселин написа:Е как ще я скъса бе Жоре - тя е пластмасова книжката ..... по-скоро да я счупи !!!
Извинявам се, да я среже! Най- лесно ще му е!
Ти пък за това ли се хвана?
hooligans написа:Да запиша двама мега идиота
Реши, че като излиза от пряка на бул. Черни връх е с предимство и аз трябва да спра. така ме засече, че щях да го отнеса глупака му с глупак.
Селяндур, ако четеш тук, си скъсай книжката, преди някой да те е скъсал от бой.
BP 8271
Аман от нещастници
К.Одаджийски написа:хахах, ругистриран си скоро колега и не си свикнал на хулиганчето на приказките, иначе е добро момче
hooligans написа:Колега, просто мразя безмозъчни идиоти зад волана.
Трябва да има ред и да се съобразяваме с другите, а в послено време няма никакъв ред и всеки мачка.
hooligans написа:Ще им светкам и свиркам и ще ги псувам колкото мога, докато не ми изгорят фаровете и не ми млъкне клаксона.
Вие си спазвайте законите. Големи сте
hooligans написа:В другото ставаше въпрос за светкане, а не за засичане
Глава седма. АДМИНИСТРАТИВНОНАКАЗАТЕЛНА
ОТГОВОРНОСТ
Чл. 183. (1) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) Наказва се с
глоба 10 лв. водач, който:
1. (изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2005
г., в сила от 01.01.2006 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) не носи определените
документи - свидетелство за управление, контролен талон и свидетелство за
регистрация на управляваното моторно превозно средство;
2. (нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) не носи документ за сключена задължителна
застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите, ако водачът е изпълнил
задължението си по чл. 100, ал. 3 и поставеният от него стикер е валиден към датата на
установяване на нарушението;
3. (предишна т. 2 - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) неправилно използва звуков сигнал в населено място;
Раздел VI. Сигнали, подавани от участниците в движението
Чл. 28. (1) За предупреждаване на останалите участници в движението за
намерението си да извърши маневра водачът на пътно превозно средство подава
следните сигнали:
1. ляв пътепоказател или лява ръка, изпъната хоризонтално встрани - за
завиване наляво или за отклонение наляво;
2. десен пътепоказател, дясна ръка, изпъната хоризонтално встрани, или лява
ръка, сгъната в лакътя и насочена нагоре - за завиване надясно или за отклонение
надясно.
(2) Като допълнителен сигнал при маневра водачът може да използва
превключването на светлините, а извън населените места - и звуков сигнал.
Чл. 29. Сигналът за спиране, подаван от водач на пътно превозно средство,
което няма стоп-светлини или те са повредени, е лява или дясна ръка, изпъната нагоре.
Чл. 30. Използването на звуков сигнал в населените места е забранено, освен за предотвратяване на пътнотранспортно произшествие.
my heart iS iCe написа:Вчера в най-силния дъжд, вечерта един идиот с Поло, караше зад мен и Адски много ме заслепяваше! Казах си, така ми се струва и си карах, обаче взе да се приближава зад мен доста, и реших да карам мааалко по-бързо, макър да вали и настилката да е мокра и си карам с 90км/ч и този пак се лепи зад мен, реших да не му обръщам внимание, но просто адски много ме заслепяваше, и завъртях огледалото за обратно виждане в купето на друга посока за да не ми вади "О"чото! Ма така карах 14 км и по едно време на страничното огледало гледам, че въпросният превключи на "Къси" светлини, и ОХААА, живее се, все едно душата ми се роди отново!
И просто реши да ме изпревари, и точно по български и аз реших да му посветя в купето, и "КАТО МИ СЕ ОТКРИ" ЗЕЕЕЕМИИИ тия ДЪЛГИИИИ
viking. написа:my heart iS iCe написа:Вчера в най-силния дъжд, вечерта един идиот с Поло, караше зад мен и Адски много ме заслепяваше! Казах си, така ми се струва и си карах, обаче взе да се приближава зад мен доста, и реших да карам мааалко по-бързо, макър да вали и настилката да е мокра и си карам с 90км/ч и този пак се лепи зад мен, реших да не му обръщам внимание, но просто адски много ме заслепяваше, и завъртях огледалото за обратно виждане в купето на друга посока за да не ми вади "О"чото! Ма така карах 14 км и по едно време на страничното огледало гледам, че въпросният превключи на "Къси" светлини, и ОХААА, живее се, все едно душата ми се роди отново!
И просто реши да ме изпревари, и точно по български и аз реших да му посветя в купето, и "КАТО МИ СЕ ОТКРИ" ЗЕЕЕЕМИИИ тия ДЪЛГИИИИ
Страшен си.Изпростял си като него...
viking. написа:my heart iS iCe написа:Вчера в най-силния дъжд, вечерта един идиот с Поло, караше зад мен и Адски много ме заслепяваше! Казах си, така ми се струва и си карах, обаче взе да се приближава зад мен доста, и реших да карам мааалко по-бързо, макър да вали и настилката да е мокра и си карам с 90км/ч и този пак се лепи зад мен, реших да не му обръщам внимание, но просто адски много ме заслепяваше, и завъртях огледалото за обратно виждане в купето на друга посока за да не ми вади "О"чото! Ма така карах 14 км и по едно време на страничното огледало гледам, че въпросният превключи на "Къси" светлини, и ОХААА, живее се, все едно душата ми се роди отново!
Страшен си.Изпростял си като него...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта