! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 19 апр 2008 11:12

Вчера си чакам за ляв завой е те тука
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=5d81f ... =&oType=49
и едно лайненце с черен Г4 мина на милиметри от дясното станично огледало / муши се мишока да е пръв в най-лявата лента за направо , но така че минава на една боя от дясно и ляво стоящите - вдигнах недоумяващо и двете ръце , а некъв от задната седалка показал среден пръст / жената ми разправя , че аз се придвижвам напред по лентата за ляв завой/ , обаче тя смела щото е с мен - и тя му показала среден пръст :twisted: mhihi mhihi mhihi - викам евала жена - ти си го върнала в първи клас :roll: :respect :lady_shy_kiss:

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Съб 19 апр 2008 12:34

ей големи идиоти последните дни начи
карам си аз по булеварда с метрото ( в люлин) посока тунела на обяд оня ден, и на светофара преди тунела (дето минава трамвая пред него) седи само едно рено дърто много, аз си карам с 50 някъде и ще завивам на ляво към шела , отзад некъв с едно жълто ауди А4 (или S4) се засветкал сигурно със 100 и ми присветква, аз малко дадох газ да си хвана светофара и в тоя момент оня тъпак с реното (единствена кола на светофара за направо) без мигач без нищо решава да завие... аз скачам на спирачките, клаксони, псувни, оня с аудито дето се засилил и той клаксони, спирачки, вероятно и псувни също :lol: направо щехме да се изтрепеме като мухи (единствените три коли на светофара пак казвам :lol: )
голем мизерник тоя с реното бе - и после ми бяга 2 светофара надолу (чак след макдоналдса го стигнах... ама нищо не му казах, като го видях къв е тъп селянин си викам че е безсмислено)

колата му е ей такава, същия цвят даже :lol: :lol:
Изображение
а номера С 9638 НР
ей за такива малоумници стават инциденти, ако се бях заблеял му влизах в купето, а оня зад мене в багажника :?

а вчера на сливница в задръстването един с някакъв опел пред мене започна да псува един с червен пасат комби, и аз се загледах кво става (ама се движиме с 15 км/ч не повече) и тоя с опела закова спирачки нещо да му обяснява а аз си гледам настрани и го подпрях отзад леко :lol: нищо немаше де, ама се чу някакво храс - добре че нямаше теглич :P

Николай Ангелов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Николай Ангелов » Съб 19 апр 2008 14:19

Пътувах към копирен център "Мания" в Студентски град, по маршрута на автобус "94". Преди центъра трябва да направя десен завой. Гледам Фият "Браво" (от последните) дава назад бавно. Подминавам го, пускам мигач, че завивам на дясно. В същото време чувам "рев" на мотор от дясно на мен. Току що подминатия фият, който караше бавно назад, почти е стигнал до средата на колата ми, като в същото време остават броени метри до завоя и аз вече подхождам към него. Ей така, без да се съобразява с нищо - нито че идва кръстовище, нито че съм сигнализирал и предприемам завиване, човека решава да си "изреже" колата. Няма такава простотия. За щастие не се ударихме.

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Пон 21 апр 2008 22:22

Прибирам се една вечер от билярд и си пътуваме по руски в посока гарата с пасатора,при което пред мен се изтрелва няква спряла "тунингована" ибиза и ме засича съответно,при което минаваме гарата и ве4е сме в посока коматево и на отсечката от гарата до светофара на медицинския много топовно го наказах,оба4е светофара го гледам 4ервен и си намалям ама пинисчийско намаляне с скоростите,при което нащо момче с ибизата пак ме заси4а от дясно и застава на светофара зад едно бмв 3ка(не видях какво).малумника решава 4е ве4е ще ме драпне и почва да набира зад бмв-то(ама и аз не изоставам),лепнах се зад него ма не мардам на повече от 1 метър и нащо мом4е "изпреварва" вече бмв-то :Д,тоя с бмв-то обаче реши че тоя филм няма да стане и кат даде ряз изчезна пред ибизата.аз естествено го духнах и тоя типаж ми стана само на ибизи и му избих мераците да ми показва,че ибизката му върви...

ikonoma
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ikonoma » Пон 21 апр 2008 22:25

Мисля, че с нищо не се отличаваш от него. Правилната реакция в този случай е десен мигач, намаляваш и го оставяш да "лети". И той не знае на къде.

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Пон 21 апр 2008 22:29

знам че не се отличавам,ама понякога ми идва power...иначе по глупавият в случая бях аз,щото му се варзах...

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 22 апр 2008 5:16

arrougance написа:... по глупавият в случая бях аз...
:да:

Потребителски аватар
vladikk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladikk » Сря 23 апр 2008 16:45

Колеги,често се случва някой да се вживее в ролята на пилот,но важното е да се прави там където е позволено!!! Нормално е в градски условия човек да излезе извън нерви,но добрият шофъор трябва да запазва самообладание. Моля ви карайте внмателно,виждате колко хора ззагиват нелепо!!!

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Чет 24 апр 2008 18:07

Днес, 24.04 преди 20 мин движа се по бул "проф. Цветан Лазаров" и с бясна скорост ме изпревари някакъв ровер 2800 или 2300 много странен хечбек, странни стопове, въобще за пръв път виждам такъв, направи ми впечатление защото карах с 60 а той ме подмина кат крайпътен знак, има няма 200 м и има кръстовище малко преди бензиностанцията на Б+ , ровера се заби със страшна сила челно в една корса от старите, влачи се поне 100м докато спре, влачи се защото нямаше половин предница.

Очаквах от Ровера да излезе някакъв младеж надъхан, а то някакъв чичка на 55-60 год. Реших че няма смисъл да се занимавам с него, и двамата шофьори се бяха отървали леко. И двете коли директно за скрап отиваха, а отзад в корсата и някакво бяло мъничко беше спряло.

Хора. Внимавайте. Не сте сами на пътя.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 24 апр 2008 21:01

orgasmatron написа:Днес, 24.04 преди 20 мин движа се по бул "проф. Цветан Лазаров" и с бясна скорост ме изпревари някакъв ровер 2800 или 2300 много странен хечбек, странни стопове, въобще за пръв път виждам такъв, направи ми впечатление защото карах с 60 а той ме подмина кат крайпътен знак, има няма 200 м и има кръстовище малко преди бензиностанцията на Б+ , ровера се заби със страшна сила челно в една корса от старите, влачи се поне 100м докато спре, влачи се защото нямаше половин предница.

Очаквах от Ровера да излезе някакъв младеж надъхан, а то някакъв чичка на 55-60 год. Реших че няма смисъл да се занимавам с него, и двамата шофьори се бяха отървали леко. И двете коли директно за скрап отиваха, а отзад в корсата и някакво бяло мъничко беше спряло.

Хора. Внимавайте. Не сте сами на пътя.

Там принципно е голяма надпревара, но трябва да си голям олигофрен, че да не знаеш къде е светофара (ако за същото кръстовище иде реч де). Тия въпросните чички са МНОГО опасни.
Добре, че са се разминали поне.

По темата:
Колеги, МОЛЯ като някой си счупи мигача на цариградско НЕ карайте с 1 км/ч като го задминавате. Знам, че Българите сме сеирджии, но стават големи задръствания, а мисля, че знаете, че като капне малко дъжд всичко се катери по таксита, забравя как се кара и му се удължава спирачния път достатъчно.

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Чет 24 апр 2008 22:10

брамча си един ден на разходка и пеша по тротоара и се чува следното свистене на гуми,обръщам си и виждам няква 3-ка да прави обратен завой с дрифт,същевременно сам се спрял пред пресечката на улицата влизаща в булеварда дет тоя с 3-ката прави дрифта и някаф човек с голфара "ще" прави десен да завива в пресечката.нащо момче с бмв-то решава да изпревари и засе4е не от ляво а от дясно тоя дет завиваше...при коет спирачки от голфа и слезе един буратин (кам 190см над 100 кила) и изрече следната реплика без нищо друго да прави или да говори: "С тия номера на село..."

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Пет 25 апр 2008 14:46

Аз миналата вечер,излезнах към 20-00 ,да взема майка ми от центъра..и на надлеза на надежда..гледам една зелена Лагуна..кара посредата между двете ленти супер бавно...изчаках го...престрои се..и тръгнахме надолу...след което си пуска ляв мигач без да вижда че до него има кола..и щеше да му влезне на човека в купето...след което рязко се връща в обратната посока..с опит да дойде на гости в мойто...5 мин след което върха на сладоледа беше на светофара на лъвов мост,аз заставам за ляв завой и си чакам светофара...а оня е за направо....и се засили право в мене...добрече нямаше никой от ляво та успях да се изместя...кьорав ли беше..пиян ли незнам..ма направо ми качи кръвното...

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 25 апр 2008 19:53

както си седя на спирката днес около 18 4аса покраимен минава новото субару форестър каран бясно от ЖЕНА :!: :!: :!: не 4е съм против жени шофери (познавам много такива) но ...дет се вика секви луди има та жената във видимо нетрезво състояние при което настъпва газта много яко на след 30 м има не4ове6кото задръстване на 4ерковна .при което прави някаква маневра и отнася 1 кофа при което пластмасовата облицовка на огледалото и изхвър4а (според мен тя изоб6то не разбра) и си продължи да си настъпва спираше не като каруцар ами просто нямам думи .за малко щеше да отнесе майка и детето и просто като си купуват книжките без да имат елементарни познания и навици на пътя така ще да е явно . просто

Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 21:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Съб 26 апр 2008 21:32

http://dnes.dir.bg/2008/04/26/news2939753.html

Полицейска кола предизвика верижна катастрофа
26 април 2008 / News.dir.bg
Полицейски автомобил предизвика верижна катастрофа във Велико Търново при опит да премине с включена сигнална уредба на червен сигнал на светофара.
При инцидента няма загинали, съобщи БТА. Катастрофата стана около 17,45 часа на кръстовище, регулирано със светофарна уредба. На булевард "България" полицейски автомобил, движещ се с висока скорост и включена сигнална уредба, последователно се удари в лявата страна на лек автомобил "Лада Самара" и челно във "Фолксваген Голф", с великотърновска регистрация.
При удара са пострадали водачът на руския автомобил и пешеходец, който бил блъснат на тротоара от колата след удара с полицейския автомобил. Те са без опасност за живота.
На пострадалите е оказана медицинска помощ. Следствено-оперативна група изяснява причините за инцидента, по който е образувано полицейско дознание.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Чет 01 май 2008 18:42

http://dnes.dir.bg/2008/05/01/news2953377.html

Маршрутка се удари в дърво, 5-ма ранени
01 май 2008 / News.dir.bg
Мъж и четири жени са пострадали при катастрофа на маршрутно такси в София.
Те са откарани в Института за спешна медицинска помощ "Пирогов", съобщиха от пресцентъра на болницата, цитирани от БТА.
Произшествието станало около 16 ч. в района на улиците "Република" и "Христо Силянов" в столичния квартал "Надежда" 2. Маршрутното такси по линия № 8 се е блъснало в дърво, след което е влязло в градинката пред блок 204. Сред пострадалите и шофьорът на маршрутката и четири пътнички. От болницата съобщиха, че няма опасност за живота им. Едната от пострадалите с инициали Б.А. на 40 години е с 3 счупени ребра и ще остане за лечение в болницата.
При друго произшествие следобед на стария път за Банкя са се блъснали челно две коли. Четирима от пътуващите в тях са пострадали.

Изображение
Изображение

Върни се в “Пътеводител”