ей големи идиоти последните дни начи
карам си аз по булеварда с метрото ( в люлин) посока тунела на обяд оня ден, и на светофара преди тунела (дето минава трамвая пред него) седи само едно рено дърто много, аз си карам с 50 някъде и ще завивам на ляво към шела , отзад некъв с едно жълто ауди А4 (или S4) се засветкал сигурно със 100 и ми присветква, аз малко дадох газ да си хвана светофара и в тоя момент оня тъпак с реното (единствена кола на светофара за направо) без мигач без нищо решава да завие... аз скачам на спирачките, клаксони, псувни, оня с аудито дето се засилил и той клаксони, спирачки, вероятно и псувни също

направо щехме да се изтрепеме като мухи (единствените три коли на светофара пак казвам

)
голем мизерник тоя с реното бе - и после ми бяга 2 светофара надолу (чак след макдоналдса го стигнах... ама нищо не му казах, като го видях къв е тъп селянин си викам че е безсмислено)
колата му е ей такава, същия цвят даже
а номера С 9638 НР
ей за такива малоумници стават инциденти, ако се бях заблеял му влизах в купето, а оня зад мене в багажника
а вчера на сливница в задръстването един с някакъв опел пред мене започна да псува един с червен пасат комби, и аз се загледах кво става (ама се движиме с 15 км/ч не повече) и тоя с опела закова спирачки нещо да му обяснява а аз си гледам настрани и го подпрях отзад леко

нищо немаше де, ама се чу някакво храс - добре че нямаше теглич