! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот joro_kem » Сря 07 ное 2012 10:35

myrshavija написа:Направете си форум "Биячи на пътя" и се разкарайте от този!

myrshavija, ако визираш и мен в употребеното от теб множествено число, то аз изразявам пълното си несъгласие с теб! не искам да влизам в детайли по случката, само ще обясня, че с нищо не бях предизвикал рейсъра зад волана на аудито - той тръгна да ме изпреварва при наличие на насрещно движение, изравни се с мен и на няколко пъти нави волана заплашително надясно, т.е към мен, да взема да му направя още място за бегачката. както вече споменах в предното си мнение, ако детето беше с мен, не съм сигурен дали щях да оставя действията на рейсъра без последствие.
п.п. никога не съм се бил на пътя :wink:

Потребителски аватар
ak_47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ak_47 » Сря 07 ное 2012 14:32

Тъкмо днес щях да пиша, че емоциите са излишни на пътя, и само пречат, когато преди малко направо излязох извън нерви ... Карам си аз по една ДВУПОСОЧНА улица из кв.Изток в София, и навлизам в участък, в който в насрещната лента има много паркирали коли. Съответно насрещното движение трябва да ме изчака, защото съм с предимство. Обаче това не стана - най-нагло 3-4 коли тръгнаха срещу мен. Аз все пак отбих леко вдясно пред един изход, за да можем да се разминем. Съответно разминаването стана бавно и внимателно. В този момент една от насрещните коли - олигофрен бакшиш - спира до мен, сваля стъклото и почва - Абе селянин, тука е еднопосочна улица, да те е*а в селяндура, не виждаш ли... и т.н. Яко ме насоли!
Аз най-културно му обясних, че това не само че не е еднопосочна улица, нестига че аз съм с предимство, но и съвсем кротко спрях за да пусна насрещното движение.
Оня продължи да ме псува и да ме обижда на селянин. Явно СТ регистрацията го провокира.
Аз го питам къде е видял че улицата е еднопосочна, а той ми посочи един знак, в неговата посока, на кръстовище, което вече бях подминал, знака беше "Г5 - Движение само направо или наляво след знака.", който явно олигофрена тълкуваше като еднопосочна улица ... scare И след като пак му обясних, той продължи да ме псува и обижда на селянин ... Е тогава ми кипна ... Направо откачих, на следващото възможно място обърнах и тръгнах след него, направо исках да му откъсна празната глава, много рядко съм бил толкова изнервен ... НЕ знам дали беше забелязал, че карам след него, но ко*елето зави на едно кръстовище надясно с ляв мигач, от лява лента, с мръсна газ. Нито съм му святкал, нито съм му свиркал, само исках да карам след него докато спре някъде, и да го ...
Ако четеш, мангал долен, да знаеш че по-добре че не те настигнах ...
Д**ба и пустиняка недъгав, от ялова крава израждан.

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Сря 07 ное 2012 17:56

ak_47 написа:...

Бакшиш ли е - на снимка шамар му удрям!
Най-много обичам да ги дразня когато ги бия на футбол! Боклуци!

Потребителски аватар
gstg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gstg » Сря 07 ное 2012 20:37

:talk: Здравейте, първи пост в една пост травматична тема. Много ми стана забавно защото и аз се паля но все ми минава.
1 : Любимото ми - карам към Пловдив, карам последен модел пасат с голям надпис 4motion на дупето и един кюстендилски голф2 , на първата права ме изпреварва. КН65*6** след като започват завоите трябваше да намалим 4 автомобила защотоколегата от 120 слезе на 90 иначе нямаше да вземе завоя, еизпреварих го два пъти на тези завойчета , стигнахме до първото изнанадолно и мен и един колега с туарег бяхме. резнати от 160 и на първия завой 90 за да не си види задния номер отперд. Питах се много пъти защо кара толкова олигофренски? Злед завоя го резнах и забравих.
2 : Люлинския тунел -лада1300 дядо на 80 години кара със 40 , мигнах не мръдна гледам ляво огледало един форд се писти и дядото ми направи път. Неделя сутрин едни се будят други не са лягали добре че фордаджията спря. Уважавам колите форд . Спират. Това се разви 10.30 тази неделя която мина.
3. Люлински миризливец с BMW дъртичко , модел3 от 90 те средата, ми кара в багажника , миналата седмица , ама направо ще ми цунка табелата , изправих завоя на магистралата , лепнах 140 в първата права , оня с адъртия баварец умря на 100 защото вятъра го носеше по платната.... Питах се за какъв се натиска на багажника ми след като остана назад след това и какъв е смисъла в града да караш бързо ана магистралата бавно?
3: любимик китайски колици: писти се с тази кия спортидж обаче в изнанагорното един пич е някаква червена фиеста последен модел го отряза все едно беше спрял , че и хукна да го гони!
4: Перник и думата предимство , много ми е гот! Клаксона до край да се сетят.
4: имам ксенон на пасата и като ми светятче фаровете ми са ярки , и като ги светна аз става много смешно... :banana heavy metal zork heavy metal zork

Потребителски аватар
S_T_I_N_G
Автомобил: GOLF 4 1.8 T
Двигател: AGU GU GU GUUUUUU

Мнениеот S_T_I_N_G » Сря 07 ное 2012 23:08

Добър вечер у здравейте колеги да разкажа какво видях тази вечер като се прибирах към вкъщи.Ако мястото на този коментар не е за тази тема извинявам се .
Не знам какво е станало или как се е случило но на снимката съм показал къде имаше кола която явно доста пъти се беше преобърнала и преобърната в средата на поляната .
Имаше спрели 2 линейки 2 полицейски коли но като погледнах просто стояха всички и видях покрит труп на човек.След 1-2 седкунди настръхнах от видяната картинка
Не че не съм виждал катастрофи но просто като види човек някой покрит с чувала .... малко е плашещо .Колата не изглеждаше да е нещо бързо или мощна не знам .
Това е което исках да кажа и да споделя общо взето :060:
Прикачени файлове
ptp.jpg

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 08 ное 2012 6:45

gstg написа::talk: Здравейте, първи пост в една пост травматична тема. Много ми стана забавно защото и аз се паля но все ми минава.
1 : Любимото ми - карам към Пловдив, карам последен модел пасат с голям надпис 4motion на дупето и един кюстендилски голф2 , на първата права ме изпреварва. КН65*6** след като започват завоите трябваше да намалим 4 автомобила защотоколегата от 120 слезе на 90 иначе нямаше да вземе завоя, еизпреварих го два пъти на тези завойчета , стигнахме до първото изнанадолно и мен и един колега с туарег бяхме. резнати от 160 и на първия завой 90 за да не си види задния номер отперд. Питах се много пъти защо кара толкова олигофренски? Злед завоя го резнах и забравих.
2 : Люлинския тунел -лада1300 дядо на 80 години кара със 40 , мигнах не мръдна гледам ляво огледало един форд се писти и дядото ми направи път. Неделя сутрин едни се будят други не са лягали добре че фордаджията спря. Уважавам колите форд . Спират. Това се разви 10.30 тази неделя която мина.
3. Люлински миризливец с BMW дъртичко , модел3 от 90 те средата, ми кара в багажника , миналата седмица , ама направо ще ми цунка табелата , изправих завоя на магистралата , лепнах 140 в първата права , оня с адъртия баварец умря на 100 защото вятъра го носеше по платната.... Питах се за какъв се натиска на багажника ми след като остана назад след това и какъв е смисъла в града да караш бързо ана магистралата бавно?
3: любимик китайски колици: писти се с тази кия спортидж обаче в изнанагорното един пич е някаква червена фиеста последен модел го отряза все едно беше спрял , че и хукна да го гони!
4: имам ксенон на пасата и като ми светятче фаровете ми са ярки , и като ги светна аз става много смешно... :banana heavy metal zork heavy metal zork

Предния неграмотен с комплекси. :bowdown

Потребителски аватар
gstg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gstg » Чет 08 ное 2012 7:29

myrshavija написа:
gstg написа::talk: Здравейте, първи пост в една пост травматична тема. Много ми стана забавно защото и аз се паля но все ми минава.
4: имам ксенон на пасата и като ми светятче фаровете ми са ярки , и като ги светна аз ставамного смешно... :banana heavy metal zork heavy metal zork

не са комплекси на моменти се чудя и си търся , просто за себе си обяснение на определени моменти

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 08 ное 2012 8:38

А колко по-полезно щеше да е ако търсеше учебник по Български език и Литература за 4-ти клас... :No

... и гледай да поограничаваш цитатите...

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 08 ное 2012 10:00

gstg написа:
myrshavija написа:
gstg написа:...карам последен модел пасат с голям надпис 4motion на дупето...
...и един колега с туарег бяхме...
...Люлински миризливец с BMW дъртичко ...
...имам ксенон на пасата и като ми светятче фаровете ми са ярки , и като ги светна аз ставамного смешно... :banana heavy metal zork heavy metal zork

не са комплекси на моменти се чудя и си търся , просто за себе си обяснение на определени моменти
Дооообре, нито си неграмотен, нито имаш комплекси. Извинявай!

Quottzot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Quottzot » Чет 08 ное 2012 19:57

Вече 2 месеца карам само служебната, която ми дадоха и която е дизел, и усещам как стилът ми на шофиране се промени в много по-добра насока. Преди, когато карах предимно Шкодата, бях много агресивен и бях от шофьорите, все бързащи на някъде, които застават в най-лявата лента и присветват отзад на по-бавните, за да се разкарат, а сега се нося плавно по магистралите, без да обръщам много внимание на идиотите, колкото и все по-рядко да ги срещам и забелязвам, но днес, по магистралата от Прага към Пилзен, докато се бях изнесъл да изпреварвам камион, зад който имаше 2-3 залепени коли. Карах със 150км/ч :oops: (ограничение 130км/ч), но в никакъв случай не застрашавах околните, когато едната от тези коли, които бяха зад камиона, рязко сви в ляво, като ми препречи пътя. Последва скок на спирачния педал и максимално изнасяне в ляво, до мантинелата, от моя страна, след което ABS-а и ESP-то си свършиха работата. Разминах се на косъм, като и аз имах вина, че не спазвах ограничението, но и да бях със 130км/ч, ситуацията нямаше да е много по-различна. Преди, може би, щях да му се лепна отзад и да му свирна или присветна, но някакси не бях много афектиран от ситуацията.

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Чет 08 ное 2012 21:33

Вчера за пръв път ми се случи след като обмисля нещата, да не знам аз ли съм идиота или другия колега... Винаги знам че или аз съм сбъркал или шофьора срещу мен. Та ситуацията е следната: Във Варна 17:40, час пик, ситуацията е ясна от към движение. Излизам от една тясна еднопосочна уличка на булевард "Цар Освободител", до тук добре. Обаче виждам как един пловдивски пасат В3 е паркирал точно преди края на уличката, върху пешеходната пътека, оставяйки съвсем малко място за преминаващите автомобили. Пред мен едно поло едва се промъкна между пасата и тротоара, няма как да се случи да мина и аз без да се катеря по тротоара и реших да отида до шофьора, на пасата и го помолих да премести колата, защото първо пречи на движението и второ е паркирал върху пешеходна пътека... Последва: келеш няма да ми почукваш така нахално по прозореца(не знам колко начина има за почукване на прозорец, но явно съм уцелил грешния), съответно на мен ми кипна че колегата е в нарушение и ми държи тон понеже съвсем основателно го помолих да премести колата и... Последваха реплики присъщи само на сръбски трактористи и чак след като набрах 112 и му казах, че аз нямам намерение да се разправям повече с него, а по-компетентни ще ме заместят, получих среден пръст и въпросния тип изчезна... Винаги съм смятал за селска постъпка да слезеш от колата и да отидеш да се разправяш, за това и подходих учтиво към човека, но в крайна сметка и двамата станахме идиоти и на пътя и по всякакви критерии... Знам че имах вина, но вече почват да не ми издържат нервите на малоумното шофиране и паркиране във Варна...

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Чет 08 ное 2012 21:47

Не се коси и престой и паркиране, в/у пп са забранени, тъй че си ОК :да:
Да се запиша и аз... Признат грях - половин грях :lol:
На ляв завой от лентата за завиване наляво от бул. Гоце Делчев към бул. България, посока кв. Бояна пресякох двойна непрекъсната умишлено в насрещното. По това време от България по Делчев в посока Южния парк завиваха надясно... и естествено един пич ми се разсвири... :|
Бързам понякога и аз не знам за къде, ама бавните потегляния и тъпите маневри от колеги ми идват в повечко от време- навреме :screwy

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Чет 08 ное 2012 22:29

Завивам наляво по кръстовище в Пловдив,тъкмо вече излизам от него и някакъв кошник тръгва от дясната лента(аз съм в лявата),разбира се,аз го видях и нямаше нищо инфарктно в случея,но се приближих повече и се набрах на клаксона mhihi mhihi Мъж между 40 и 50 години-последва 2,3 секунди мълчание(никакво движение на устните) явно се опитваше да огледа дали съм сам,но не бях :mrgreen: Махнах му с ръка да продължава,така или иначе бях спрял,половината му кола в моята лента,потеглям леко,при което една астра тръгва с него...В последствие се оказа,че се дърпат... :screwy Всичко хубаво,ама поне тоя дивак да беше пуснал десен мигач,да беше видял в огледалото,че той и "ремаркето" му няма да се изнесат бързо...За момент си помислих да го последвам и да му обясня,че тези лостчета не са за украса както и огледалата.Но какво да горя нафта да споря с дърво,което ще продължи да си кара като такова?!
Редно беше да не ме гледа като тръба,а да се извини и да даде знак,че ще тегли таралясника зад него,щото в 20.00 ч. малко трудно се забелязва закаченото въже...И ако не се лъже имаше някакви забрани вечер за теглене :shock

Може би идиотското беше,че му се набрах на клаксона ама нека да се събуди малко :063: Тъкмо се бях успокоил,че са взели да използват главите си по предназначение,но...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 08 ное 2012 22:43

nosex написа:Не се коси и престой и паркиране, в/у пп са забранени, тъй че си ОК :да:
Да се запиша и аз... Признат грях - половин грях :lol:
На ляв завой от лентата за завиване наляво от бул. Гоце Делчев към бул. България, посока кв. Бояна пресякох двойна непрекъсната умишлено в насрещното. По това време от България по Делчев в посока Южния парк завиваха надясно... и естествено един пич ми се разсвири... :|
Бързам понякога и аз не знам за къде, ама бавните потегляния и тъпите маневри от колеги ми идват в повечко от време- навреме :screwy

На такива класици като теб, много неща им пожелавам!
Пък ние балъците, ще си чакаме в правилната лента.
Така ще минаваш докато не ти навърже някой шамарите и да се осъзнаеш :bowdown :deal

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пет 09 ное 2012 21:38

На теб май ти е време да си починеш малко от форума, а? (ама си връзкарче/членче и ти прощават честичко)
Гледам много си изнервен нещо, нещо те мъчи, търси причината момче...
Някъде специално в мнението си, да съм упоменал, че искам твоето "заключение", "пожелание"?
Да съм те предизвикал с нещо, за да си пуснеш коментарчето, а?
Да не ти пожелая и аз нещо, а?
Да съм писал, че въпросното грубо нарушение ми е честа практика?
Да съм се писал "герой" с постъпката си или нещо от сорта, за да предизвикам "лекуване" от твоя страна, не мисля, даже напротив, признал съм си вината...
Чакам си "навръзването" на шамарите специално от теб, ако имаш сила да посегнеш, биячо :applause:

Остани си със здраве и моля те, не се заяждай, че ме дразниш!
А аз ако ти отвърна, съм у модула директно! mhihi

Върни се в “Пътеводител”