Тъкмо днес щях да пиша, че емоциите са излишни на пътя, и само пречат, когато преди малко направо излязох извън нерви ... Карам си аз по една ДВУПОСОЧНА улица из кв.Изток в София, и навлизам в участък, в който в насрещната лента има много паркирали коли. Съответно насрещното движение трябва да ме изчака, защото съм с предимство. Обаче това не стана - най-нагло 3-4 коли тръгнаха срещу мен. Аз все пак отбих леко вдясно пред един изход, за да можем да се разминем. Съответно разминаването стана бавно и внимателно. В този момент една от насрещните коли - олигофрен бакшиш - спира до мен, сваля стъклото и почва - Абе селянин, тука е еднопосочна улица, да те е*а в селяндура, не виждаш ли... и т.н. Яко ме насоли!
Аз най-културно му обясних, че това не само че не е еднопосочна улица, нестига че аз съм с предимство, но и съвсем кротко спрях за да пусна насрещното движение.
Оня продължи да ме псува и да ме обижда на селянин. Явно СТ регистрацията го провокира.
Аз го питам къде е видял че улицата е еднопосочна, а той ми посочи един знак, в неговата посока, на кръстовище, което вече бях подминал, знака беше "
Г5 - Движение само направо или наляво след знака.", който явно олигофрена тълкуваше като еднопосочна улица ...

И след като пак му обясних, той продължи да ме псува и обижда на селянин ... Е тогава ми кипна ... Направо откачих, на следващото възможно място обърнах и тръгнах след него, направо исках да му откъсна празната глава, много рядко съм бил толкова изнервен ... НЕ знам дали беше забелязал, че карам след него, но ко*елето зави на едно кръстовище надясно с ляв мигач, от лява лента, с мръсна газ. Нито съм му святкал, нито съм му свиркал, само исках да карам след него докато спре някъде, и да го ...
Ако четеш, мангал долен, да знаеш че по-добре че не те настигнах ...
Д**ба и пустиняка недъгав, от ялова крава израждан.