! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
JUSTICE_G
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот JUSTICE_G » Съб 10 ное 2012 1:54

Според мен по-скоро е някакъв клавиатурен бияч, а в случай че действително така се отваря по пътя, то съм убеден че съвсем скоро ще си намери майстора. Ако преброим дневния трафик в София, в който активно шофира и "Хулигана", то получената цифра ще бъде внушителна.
Вие как мислите, ако той действително кара и се държи така нервно и арогантно с останалите шофьори, дали съвсем скоро няма да попадне на "майстора си".. Ооо, да, гарантирам го. Въпрос на време е някой да го "свали на земята". В тези толкова много движещи се из София коли се возят всякакви хора: например такива, които нямат задръжки, агресивни типове, наркомани, такива които НЯМА КАКВО ДА ГУБЯТ и им е все тая за човешкия живот и всичко свързано с него, престъпници /бивши и настоящи/, простаци, големи връзкари, охранители и т.н. Дали някога, в някой момент, някой от тези хора няма да "превъзпита" "Хулиган"?
Аз също отдавна следя постовете му и наблюдавам поведението му, така че имам понятие за какво става въпрос.
Относно това дали е връзкарче във форума - това няма никакво значение - като се заяде не с когото трябва на шосето, форумните връзки изобщо няма да му помогнат.
Сетете се че по същия начин пострада и най-силния човек на ръкопашен бой в България.
Доста хора в момента са в затвора от изпуснати нерви на пътя, други пък изтърпяха условна присъда.
Трети получиха "урока си" и вече са по-ниски и от тревата като шофират.

Ще поживеем, ще видим. Нека оставим естествения кръговрат на живота и съдбата да си свършат работата.
В заключение ще си позволя да цитирам откъс от една българска песен, който гласи: "Много като тебе вече плакаха".

Потребителски аватар
vihren1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vihren1 » Съб 10 ное 2012 2:07

Браво nosex, добре му го каза, имаш смелост и си прав, дори си платил цената "предупреждение за вечен БАН"
:bowdown

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Съб 10 ное 2012 6:46

hooligans написа:Пък ние балъците, ще си чакаме в правилната лента.

Ако пресичаш Борис по Околовръстното в посока Драгалевци най-лявата лента ли е правилната? Щото едно шарено поло точно така си мина преди няколко дни :roll:
Всеки прави подобни маневри понякога и ми се струва, че само, който е безгрешен има право да хвърли първия камък.

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Съб 10 ное 2012 11:03

Прекрасен момент безсмислената, вече, хранилка да бъде затрита.
Тъпотии, к@ромерене, а "идиотите" не намаляха в течение на 300 страници.
За капак вчерашни тролове налазиха, да доливат и психопрофили да екстраполират. :063:
Вярвам в мъдростта и далновидността на Екипа.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Съб 10 ное 2012 11:42

bobocamaro написа:За капак вчерашни тролове налазиха, да доливат и психопрофили да екстраполират. :063:
Вярвам в мъдростта и далновидността на Екипа.

Това което се случва във форума е огледало на това което се случва и в държавата, политици, полицаи и мутри с протекция от управляващите. позволяващи си своеволия и анархия, сам можеш да сложиш ролите на потребителите участващи във ролята на управници,полицаи,мутри итн...
Каквото ни държавата такъв ни и форума!!!!!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 10 ное 2012 13:51

ktamen написа:
hooligans написа:Пък ние балъците, ще си чакаме в правилната лента.

Ако пресичаш Борис по Околовръстното в посока Драгалевци най-лявата лента ли е правилната? Щото едно шарено поло точно така си мина преди няколко дни :roll:
Всеки прави подобни маневри понякога и ми се струва, че само, който е безгрешен има право да хвърли първия камък.

Колега, полото НЕ е в движение от поне година и не е ежедневка, стига сте ми приписвали нарушения, които не съм направил :lol: И не съм съгласен, че всеки фучи в насрещното :не:

Носекс, като гледам ти си изнервен много, аз нито съм те заплашвал нито съм ти скачал.
Писах, че като седя в задръстване и прелитат тарикатите в насрещното си ги псувам, не виждам какво толкова се палиш, че и съм бил връзкарче :screwy

Джъстисе, ти у ред ли си?
За какви глупости ми говориш? Кой съм заплашвал че ще набия/пребия и тн?
Писах някой, ако аз исках, щях да пиша директно!
Може би ти пречи, че съм директен и си казвам нещатата така както са?
Това че ника ми е такъв, не означава че се бия на всеки светофар!

Вихрене, "предупреждение за вечен БАН" хич не е заради мен, а заради писанията на господина!

Доайен, абсолютно прав си! Един се записа с грубо нарушение на правилата и всички нападнаха човека в правилната лента :063: :063: :063:
Интересно ми е ако беше някое БМВ или Джиб как щяха да реагират колегите mhihi
Както се казва, за@би :banghead:
Освен и аз да почна да карам в насрещното и да се хваля по форумите :bowdown
Който има нещо да ми казва, да го напише на лично, а да не спами темата!
:beer

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 10 ное 2012 14:54

Търпението относно небивалите глупости в тази тема беше достатъчно.

Върни се в “Пътеводител”