lyubobg написа:http://dnes.dir.bg/2008/05/01/news2953377.html
...
Беше въпрос на време да се случи нещо подобно.. Не може да караш по-раздрънкан бус от икарусите в СКГТ, пълен с хора, с голфърска скорост...
Exell написа:Ахахаах БЪРЗИЯ не се нервирай за глупости пичднес като се пребирах от Благоевград за София една "мома" така си караше смешното ПЕЖО , че образува зад нея колона от около 30-40 коли , рейсове , тирове и подобни
![]()
Най-смешното е , че до нея имаше мъж , но явно не му дремеше много , че се вози с 30км/ч при разрешена 90....
![]()
![]()
arrougance написа:Ми защо ли ? Щото има куп тапанари,които си купуват книжка,щото има и такива които си я "имат"(кола книжка не кара),щото културата,образованието,възпитанието,морала,парите и още куп причини обуславят образа на така наречения европейско-балкански субект-българин.И приятелю не се учудвай ако срещаш все повече и повече идиоти на пътя,защото това няма да е рядкост,а тенденция в "шофирането",в живота,в поведението,в начина на говорене и мислене и т.н...
По закон трябва да извикат друг патрул на КАТ, който да им напише акт на тях...Gal написа:веселин написа:Gal написа:Преди няколко часа патрулка беше нацепила изотзадзе здраво едни хорица към пернишко. Задръстване, още куп патрулки...стана ми интерсно кой ще е виновен![]()
Ами то си пише в законаКато не е спазил дистанция!
за писане си пише, ама дали ченгето ше си напише акт
vasstop написа:По закон трябва да извикат друг патрул на КАТ, който да им напише акт на тях...Gal написа:веселин написа:Gal написа:Преди няколко часа патрулка беше нацепила изотзадзе здраво едни хорица към пернишко. Задръстване, още куп патрулки...стана ми интерсно кой ще е виновен![]()
Ами то си пише в законаКато не е спазил дистанция!
за писане си пише, ама дали ченгето ше си напише акт
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта