Пресни вести от Петрохан!
Re: Пресни вести от Петрохан!
В Монтана вали сняг със страшна сила. Има инфо че и в Берковица не е розово. Тук само тая сутрин е метнало 15 санта, без да броим вчерашния. Снегопочистващи машини не се виждат. Така че ако не сте готови да ползвате вериги, спестете си минаването през Петрохан.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Някъв шанс да се е постопил тоя сняг случааайно тия дни?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Едва ли! Тука в града се постопи, но на усойните места е станало само много ръбаво от разбитата киша. Горе по баира ще е хептем зле!
- turrisi
- Автомобил: AUDI
- Двигател:
При добри гуми ..тръгвам и на луната...а зимата винаги до София минавам през Петрохан , той винаги се почиства и снега колкото и да е - не е проблем !!! Следва да карате примерно а не да си състезател и ...така!!!Все пак хубаво е да си информиран да знаеш какво те очаква - не друго!!!
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
ISRalien написа:Някъв шанс да се е постопил тоя сняг случааайно тия дни?
!!! 1:100 000 000 !!!...риска си е твой

- pach0
- Автомобил:
- Двигател:
Тази сутрин минах и беше опесъчено и почистено, но имаше много заледени участъци. При повишено внимание няма проблем особено ако си познавате прохода.
- petko5
06 03 2011:
Пътя е чист, сняг няма !!!
На северния склон са започнали да се отварят нови дупки, повишено внимание да не си изпотрошите колите!!!
Днес слетобяд на около 500м след върхъ посока София имаше катастрофа причинена от превишена скорост и непознаване на пътя !!!!
С днешна дата 11 03 2011:
Като цяло пътя от София до върхъ е сух, на усойните места на пътя има вода-възможни са заледявания, сняг и дупки има на северния склон-повишено внимание!!!!
Лек път на всички които ще пътуват в тази посока
Пътя е чист, сняг няма !!!
На северния склон са започнали да се отварят нови дупки, повишено внимание да не си изпотрошите колите!!!
Днес слетобяд на около 500м след върхъ посока София имаше катастрофа причинена от превишена скорост и непознаване на пътя !!!!
С днешна дата 11 03 2011:
Като цяло пътя от София до върхъ е сух, на усойните места на пътя има вода-възможни са заледявания, сняг и дупки има на северния склон-повишено внимание!!!!
Лек път на всички които ще пътуват в тази посока

-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Здравейте, не съм минавал отдавна, тези дупки големи ли са?
От "Вардар" ще тръгвам и не ми се връща към ботевградско, та се чудя дали няма да съжалявам.
През Враца го знам кажи/ речи наизуст, там има изненади но могат да се избегнат тук да не сменявам окачване?
От "Вардар" ще тръгвам и не ми се връща към ботевградско, та се чудя дали няма да съжалявам.
През Враца го знам кажи/ речи наизуст, там има изненади но могат да се избегнат тук да не сменявам окачване?
- petko5
владислав написа:Здравейте, не съм минавал отдавна, тези дупки големи ли са?
Според мен няма смисъл да финансираш Валентин Златев, като минеш през Витиня

На северния склон карай бавно и с повишено внимание

Има около 4-5 големи дупки, които са в състояние да изкривят джантата, ако минеш с висока скорост

На входа на Берковица,на около 50м след табелата за населено място "Берковица" посока Монтана има много гадна дупка

Ако са ти зацапани номерата ги измий

Преди 10дни в Монтана ме глобиха 20лв за мръсни номера, при положение че съм минал през калта на Петрохан

Лек път от мен и умната през Петрохан

-
petko5 написа:
Мерси това ми трябваше

Странно е това с полицията, от Враца до Монтана има патрули, но не винаги. То и във Враца пак са "излязли" дупки, май ще мина през Петрохан.
Преди ги знаех "мръсниците" къде стоят или по точно кое 60 или 50 пазят, но от повече от година не съм минавал.
- К.Одаджийски
- VW експерт
Пазят обикновено до бензиностанцията на входа на с.Бързия, там е мисля 40 км ограничението, също така след училището в селото, после на разклона за Вършец, на входа на Берковица, на ОМВ стоят понякога, срещу гарата в града, на разклона за с.Мездрея, тези са с ограничение 50, не съм ги виждал скоро на разклона за с.Комарево, но там вдигнаха ограничението от 50 на 70км и последно на разклона за с.Боровци. От там вече са Монтанските патрули. Това обаче не бива да ви извинява карането с превишена скорост приемрно. Имаме си ново попълнение в КАТ и сега мисля ще работят на първо време качествено и сериозно, за в бъдеще ......
Петко го е казал най - правилно, карайте разумно и внимателно и няма да имате проблеми нито с КАТ, нито с ново отворили се дупки

Петко го е казал най - правилно, карайте разумно и внимателно и няма да имате проблеми нито с КАТ, нито с ново отворили се дупки

-
Минах през Петрохан и в двете посоки. Казаха ми че е отклонен пътя след Враца в неделя и се чакало та затова пробвах и на обратно.
На тези които са минавали през Витиня и сега за разнообразие са решили да пробват, аз лично изобщо не го препоръчвам. Пътя е доста лош, настина аз може и да съм претенциозен, но средната скорост през целият проход да е била 35-40 км.ч. много изненади, има си движение и често се случва да не може да се избегнат дупките. За колегите от Монтана ги разбирам 100 км. или от Берковица, колегите със служебни коли също, но аз не бях минавал повече от година и няма и да мина докато не разбера, че е направен основен ремонт.
Като време Видин-София или София - Видин го взех за същото време както и през Витиня километрите са 30 или 40 по-малко. С полицаите нямах проблеми, още нещо ми направи впечатление, "колегите" шофьори не се предупреждават за засади на пътните патрули.
На тези които са минавали през Витиня и сега за разнообразие са решили да пробват, аз лично изобщо не го препоръчвам. Пътя е доста лош, настина аз може и да съм претенциозен, но средната скорост през целият проход да е била 35-40 км.ч. много изненади, има си движение и често се случва да не може да се избегнат дупките. За колегите от Монтана ги разбирам 100 км. или от Берковица, колегите със служебни коли също, но аз не бях минавал повече от година и няма и да мина докато не разбера, че е направен основен ремонт.
Като време Видин-София или София - Видин го взех за същото време както и през Витиня километрите са 30 или 40 по-малко. С полицаите нямах проблеми, още нещо ми направи впечатление, "колегите" шофьори не се предупреждават за засади на пътните патрули.
В неделя минах през Петрохан. Пак съм разочарован от състоянието на пътя. През зимата доста се е изровил. Особено на северния склон, където всички стари дупки са се отворили. Сега са позапълнени от пясъка, с който е опесъчавано през зимата, но още първият порой ще отнесе пясъка и те ще се озъбят с острите си крайща. Сега е пролет и е време да се чуе, че ще бъде правено нещо по пътя. Вече трета година лъжат, че ще има пълна рехабилитация на пътя, а когато дойде време за нея управниците си мълчат.
Мълча си и аз за плащането на пътния данък. Миналата година по това време бях си го платил, ама сега си мълча. Не искам да си давам парите, за да правят на други удобства, а мен да ме третират
като втора категория човек само заради това, че съм роден в Северозапада. Подкарал съм я като циганите, нищо не плащам и ще я карам така и занапред.
Ако някой чуе нещо за ремонт на пътя, нека да каже тук.

като втора категория човек само заради това, че съм роден в Северозапада. Подкарал съм я като циганите, нищо не плащам и ще я карам така и занапред.

- К.Одаджийски
- VW експерт
В понеделник и днес ходих до столицата. За всички които ще пътуват утре през прохода, от разклона за Дръмша мисля дето свършва "новия" трилентов участък да Хибридния център бяха изрязали дупките с машина и ще кърпят. Днес беше сигнализирано отдалече със знаци, но не съм сигурен че и утре ще е така. Иначе по Петрохан нормалните дупки, но се минават без проблеми. Сутринта имаше доста лед по пътя и беше минавал снегорин. Вечерта като се прибирах пътя беше сух, сняг само отстрани. В Гинци хвърляше на парцали но едва ли ще се задържи.
- К.Одаджийски
- VW експерт
И още нещо от днес, нямам пряко впечатление, но за разлика от това вчера като пътувах си личеше че е минавал снегорин
НА ПЕТРОХАН ПАК СНЯГ
Днес, 08:32 | Автор: novinite | Категория: Главна
Пътните служби съобщават за нов снеговалеж на Петрохан тази нощ. Пътят не се обслужва и пътуването е затруднено.