Катастрофи...поуки разни...

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Катастрофи...поуки разни...

Мнениеот hooligans » Пет 26 ное 2010 13:12

Petrolhead написа:
ivelin1476 написа:
hooligans написа:То не е за смях :banghead:
Колега, я кажи кой от двамата си и какви бяха последствията за вас?
Затвор имаше ли или се размина беглеца?

аз сам и.л. написаха ми 5 ата два за не спиране на стоп палка "ТИП МВР" един зя птп с несъобразена скорост еди за бягство от птп и един за отказ за алкохолна проба ако не ви се вярва мога да ги снимам и да ви ги покажа.А на другия и.к. взеха му книжката за 6 месеца.

изкефен съм, направили сте Grand Theft Auto Сливен.

Герой....
Мен ако питаш е трябвало да потъркаш нара малко, да ти дойде акъла...

ivelin1476
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivelin1476 » Пет 26 ное 2010 14:55

hooligans написа:
Petrolhead написа:
ivelin1476 написа:
hooligans написа:То не е за смях :banghead:
Колега, я кажи кой от двамата си и какви бяха последствията за вас?
Затвор имаше ли или се размина беглеца?

аз сам и.л. написаха ми 5 ата два за не спиране на стоп палка "ТИП МВР" един зя птп с несъобразена скорост еди за бягство от птп и един за отказ за алкохолна проба ако не ви се вярва мога да ги снимам и да ви ги покажа.А на другия и.к. взеха му книжката за 6 месеца.

изкефен съм, направили сте Grand Theft Auto Сливен.

Герой....
Мен ако питаш е трябвало да потъркаш нара малко, да ти дойде акъла...

на всеки може да се случи и аз не съм искал да става така но се случи

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Пет 26 ное 2010 15:24

ivelin1476 написа: на всеки може да се случи и аз не съм искал да става така но се случи

Сори за излишното мнение, но не можа ли да сложиш мнението без 160 цитата ?
Прекаляване с цитати
Цитатите са чудесно нещо. Но е излишно да отговаряш с цитат на мнението, което е непосредствено преди твоето или което съдържа снимка. А многобройното отговаряне на цитат в цитат е добре да се избягва, защото се получават умопомрачителни резултати

Последна промяна от vasstop на Съб 27 ное 2010 7:12, променено общо 1 път.
Причина: То и да иска повече от 5 цитата в мнение не може да сложи

ivelin1476
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivelin1476 » Пет 26 ное 2010 15:29

:да:

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Чет 09 дек 2010 11:20

Четирима загинаха при тежка катастрофа край Елхово

Две коли се удариха челно, има и един ранен

:arrow: http://www.dnes.bg/stranata/2010/12/09/ ... ovo.105889

Четирима души загинаха намясто, а един е тежко ранен при сблъсък на два леки автомобила на главен път между Елхово и Лесово, съобщиха от МВР.

Към 8,20 ч. тази сутрин на 4 км след Елхово в посока ГКПП Лесово челно са се ударили „Сеат Ибиса” и джип „Хюндай”. Все още се изясняват причините за тежката катастрофа.

Загинали са трима мъже на видима възраст между 25-30 г. и жена на около 40 г.

Участъкът от пътя е временно затворен, движението се отбива по старото трасе на пътя за ГКПП Лесово, информираха от Областно пътно управление – Ямбол.

На местопроизшествието работят екипи на полицията, "Спешна помощ" и на районното управление на пътищата.

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Чет 16 дек 2010 22:40

Днес (16 декември) между 11 и 14 часа е станала катастрофа между Бургас и Созопол . Като се прибирах към Русе в около 14часа на магистралата имаше тотално изгоряла кола :shock :shock , буквално беше останало само ламарина (в посока към Созопол ) .
Не открих нищо в нета . Дано няма жертви :? .

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Сря 22 дек 2010 15:33

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Чет 23 дек 2010 18:28

fill написа:Мъгла+Поледица=
http://www.dnes.bg/sofia/2010/12/22/ver ... i.106995,7
:horror:

Направиха хубав път и айде да се избием в мъглата :beat_butt2

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Съб 25 дек 2010 2:32

Колеги, карайте и пасажерите на задните седали да слагат колани. Днес един Сивик го засякоха и ако бордюрът не беше толкова висок щеше да се обърне по таван и суркайки се да ме отнесе. Спрях да видя дали всички са добре - 2-те момчета опред явно са били с колани - нямаше им нищо, но момичето отзад беше пукната вежда и едва ли е минало без шевове. Хубаво е и аптечки да имате. Ако не им бях дал това, което имах в моята, сигурно щяха да си стоят да притискат раната с ръка ...

Потребителски аватар
STEFFO
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 98

Мнениеот STEFFO » Нед 26 дек 2010 23:24

В паметта на едно дете, което трябва да почетем. Нека всички гласно да го прочетем.
- Мамо, излязох с приятели. Отидох на един купон, и си спомних какво ми каза преди да изляза: „Недей да пиеш, ако ще караш.“ Затова, пих един спрайт. Почувствах се горда със себе си за това, че послушах ...съвета ти, и за разлика от много мои приятели бях трезвена!! Направих своя избор, и твоите думи бяха свещени за мен. Когато купона свърши, хората започнаха да се качват по колите си, пияни. Аз се качих в моята със сигурността че съм в състояние да карам. Тогава, Мамо, не можех дори да си представя какво ме очаква. Нещо неочаквано… Сега съм тук, просната на земята и чувам полицаите да говорят: „Момчето, което се блъсна в тази кола е пияно“. Мамо, гласовете са толкова далечни..! Кръвта ми е навсякъде и се опитвам с всички сили да не заплача. Мога да чуя и докторите: „Момичето няма да издържи“. Сигурна съм мамо, че момчето което ме блъсна, не е искало да ме рани. Но защо…?! Той е пил, а аз трябва да умра. Защо живота е толкова несправедлив, мамо? Защо хората го правят, знаейки че могат да заличат толкова човешки животи..?! Болката ми в момента е огромна, все едно ме бодът с хиляди ножове. Мамо, кажи на сестричката ми да не се плаши, кажи на татко да бъде силен. И моля те, отиди при момчето, и му дай съвет, както даде на мен. Може би, ако неговите родители му бяха казали, сега щях да съм жива, мамо! Дъхът ми отслабва все повече и повече, и започвам да се страхувам наистина. Това са последните ми моменти и се чувствам толкова сама. Как исках да можеше да си до мен сега, мамо, докато съм тук на земята, умираща. Исках да ти кажа толкова неща, Обичам те мамо, Обичам те толкова много! Обещавам да те пазя, да бъда твоя ангел, и да те защитавам както направи ти. Сбогом мамо.“
Тези думи са написани от журналистката, която е била на мястото на инцидента. Докато е умирало, момичето е шепнело тези думи.
Надявам се да успеем да отрезвим голяма част от родителите и децата, които не мислят за последствията от своята безотговорност. Да се замислим...!

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пон 27 дек 2010 0:03

STEFFO написа:В паметта на едно дете, което трябва да почетем. Нека всички гласно да го прочетем.
- Мамо, излязох с приятели. Отидох на един купон, и си спомних какво ми каза преди да изляза: „Недей да пиеш, ако ще караш.“ Затова, пих един спрайт. Почувствах се горда със себе си за това, че послушах ...съвета ти, и за разлика от много мои приятели бях трезвена!! Направих своя избор, и твоите думи бяха свещени за мен. Когато купона свърши, хората започнаха да се качват по колите си, пияни. Аз се качих в моята със сигурността че съм в състояние да карам. Тогава, Мамо, не можех дори да си представя какво ме очаква. Нещо неочаквано… Сега съм тук, просната на земята и чувам полицаите да говорят: „Момчето, което се блъсна в тази кола е пияно“. Мамо, гласовете са толкова далечни..! Кръвта ми е навсякъде и се опитвам с всички сили да не заплача. Мога да чуя и докторите: „Момичето няма да издържи“. Сигурна съм мамо, че момчето което ме блъсна, не е искало да ме рани. Но защо…?! Той е пил, а аз трябва да умра. Защо живота е толкова несправедлив, мамо? Защо хората го правят, знаейки че могат да заличат толкова човешки животи..?! Болката ми в момента е огромна, все едно ме бодът с хиляди ножове. Мамо, кажи на сестричката ми да не се плаши, кажи на татко да бъде силен. И моля те, отиди при момчето, и му дай съвет, както даде на мен. Може би, ако неговите родители му бяха казали, сега щях да съм жива, мамо! Дъхът ми отслабва все повече и повече, и започвам да се страхувам наистина. Това са последните ми моменти и се чувствам толкова сама. Как исках да можеше да си до мен сега, мамо, докато съм тук на земята, умираща. Исках да ти кажа толкова неща, Обичам те мамо, Обичам те толкова много! Обещавам да те пазя, да бъда твоя ангел, и да те защитавам както направи ти. Сбогом мамо.“
Тези думи са написани от журналистката, която е била на мястото на инцидента. Докато е умирало, момичето е шепнело тези думи.
Надявам се да успеем да отрезвим голяма част от родителите и децата, които не мислят за последствията от своята безотговорност. Да се замислим...!

Това е.......Това ме остави безмълвен,просто очите ми се пълнят със сълзи.Това трябва да се сложи на всички билбордове по пътя.Хора нека да спрем да се избиваме по пътищата.Мир на прахът им на всички загинали по пътищата,както на родната ни държава,така и по целия свят.Нека почиват в мир :cry:

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Пон 27 дек 2010 20:11

STEFFO написа:В паметта на едно дете, което трябва да почетем. Нека всички гласно да го прочетем.

Тук думите са безсилни :cry:

Потребителски аватар
Fifa
Автомобил: VW Passat 5.5
Двигател: 1.9 TDI AWX

Мнениеот Fifa » Нед 30 яну 2011 12:22

actualno.com написа:Тежка катастрофа до Дупница

Един загина, а други десет души пострадаха при тежка катастрофа край Дупница, съобщиха от полицията. Две коли са се ударили челно. В единия автомобил са пътували 8 души - семейство с децата си. Инцидентът станал на път Е-79 при разклона за село Дяково.
В 23.05 часа от болницата в гр. Дупница в УМБАЛСМ "Пирогов" са транспортирани 5 от ранените в катастрофата Между пострадалите има и 2 деца. Това съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение. Момиченцето И.Б. на година и половина е c черепна травма. Братчето му И.Б. на 3 г. е оставено за наблюдение. Бащата Н.Н. на 27 г. е с контузии на главата и след консултация е освободен. Майката Н.П. на 24 г. е с фрактура на таза. На лечение с мозъчно сътресение и наранявания на червата е приета Х.Н. на 22 г., водачка на другия автомобил.
Всички приети на лечение са без опасност за живота.

Потребителски аватар
motofan
Автомобил: A4
Двигател: 1.8T

Мнениеот motofan » Пон 07 фев 2011 21:39

Плевен. Четирима души загинаха на място при тежка верижна катастрофа на първокласен път Плевен – Русе при град Славяново. По първоначалната информация от снощи на ОД МВР – Плевен ударът е бил между три леки автомобила.
За около три часа временно бе обявено затварянето на участъкът в района на тежката катастрофа, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”. Обходният маршрут е през Пордим - Згалево- Гривица и Път I-3.
Превишена скорост е вероятната причина за тежката катастрофа на главния път Плевен – Русе, каза дежурният оперативен от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” към МВР. По данни от службата инцидентът е станал на 15 километра от град Обнова и близо до село Тотлебен, в района на местността „Шумата”, в посока Плевен на главен път Е-83.
Единият от катастрофиралите автомобили е с марката БМВ и с регистрационен номер от Търговище. На телефонен номер 112 е бил получен сигнал за катастрофата от преминаващ покрай мястото шофьор. На място има пожарни екипи и КАТ „Пътна полиция” от град Плевен.
http://www.focus-news.net/?id=n1489460

Потребителски аватар
Fifa
Автомобил: VW Passat 5.5
Двигател: 1.9 TDI AWX

Мнениеот Fifa » Вто 08 фев 2011 9:00

Изображение

Салто с БМВ уби четирима

Двама мъртъвци висели на клоните на крайпътно дърво, в което се врязало мощно БМВ. Части от телата на други двама пътници в лимузината отхвръкнали в близка нива. Кървавата гледка на километър от разклона за гр. Славяново на русенското шосе ужаси плевенски катаджии, уж свикнали на касапници по пътищата. Лекар пред пенсия от линейката на спешната помощ имал нужда от психиатър, след като видял жертвите, твърдят очевидци. Четирима млади мъже загинаха на място в катастрофата. БМВ-то поднесло при рисково тройно изпреварване, когато шофьорът рязко навил волана, за да се прибере в платното си. Колата летяла със 180 км/ч на иначе правия участък. На толкова е застинал скоростомерът на размазаната машина. Тя се ударила последователно в три крайпътни дървета, едното от тях отсякла. При сблъсъка купето й се разцепило на две по дължината си. Моторът отхвръкнал в канавката. Дясната половина заедно със скоростната кутия се сгромолясала обратно на асфалта. В нея се ударил микробус "Фолксваген Транспортер", който идвал насреща.
Загиналите Мартин Александров, на 19 г., Димитър Петков, на 22 г., Михаил Антонов, на 21 г., и Георги Георгиев, на 20 г., са от гр. Левски. Вчера кметът на града Георги Караджов обяви тридневен траур заради трагедията. Шофьорът Мартин е син на земеделски предприемач с бизнес в близкото с. Санадиново. Той имал книжка отскоро, но вече направил една катастрофа с друга кола "Фолксваген". БМВ-то купили 3 дни преди инцидента. Бащата на Димитър е полицай от гр. Левски.

Източник: в-к "Стандарт"

Върни се в “Пътеводител”