Къде ни снима КАТ !!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
ghuhi
Автомобил:
Двигател:

Re: Къде ни снима КАТ !!!

Мнениеот ghuhi » Чет 07 яну 2010 8:46

Колеги, онази камера за скорост на София ленд за колко км/ч е настроена да следи? Там нали ограничението е 50км/ч, даже някъде бях чел, че е 60, но аз така и не видях знак, тоест все си мисля, че е 50... Защо покрай нея всички се влачат с 40?

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 07 яну 2010 10:28

Предполагам от фобия.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Чет 07 яну 2010 10:29

ghuhi написа:Колеги, онази камера за скорост на София ленд за колко км/ч е настроена да следи? Там нали ограничението е 50км/ч, даже някъде бях чел, че е 60, но аз така и не видях знак, тоест все си мисля, че е 50... Защо покрай нея всички се влачат с 40?

ти като видиш автопатрул на КАТ с 50 ли минаваш или се влачиш и ти? ми като няма знак или не си гледал преди това за такъв е нормално превантивно да намалиш

ghuhi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ghuhi » Чет 07 яну 2010 13:29

Ми честно казано дори и да има патрул на КАТ си минавам с колко ми е ограничението. Тоест ако е 60 си минавам с 60, мах.65 освен, ако условията на пътя не налагат по-ниска скорост. Като цяло се стремя винаги да карам в ограничението, което ми е поставено, а не само за пред КАТ. Не мисля, че ако знака ми е за 60км/ч ще е проблем, ако мина покрай тях с тази скорост.
За въпросната камера на Вапцаров просто се чудех за каква скорост следи, защото някъде по-напред из форума (или пък в друг форум) съм чел, че следи за 60 км/ч. Питам, дали случайно някой е наясно с това, за да си знам. До сега все съм си минавал с 50-60 от там, да не се окаже накрая, че е 40 и да ми стане тъжно.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 12 яну 2010 0:33

Колеги днеска гледах нарочно тия камери по Е79 от Благоевград до София. Та те всичките бяха празни като главата ми. :shock Сигурно камерата е една и я разнасят по кутиите само. :roll:

Потребителски аватар
BOCOO
Автомобил: golf3
Двигател: AEE 1996

Мнениеот BOCOO » Вто 12 яну 2010 17:53

black` написа:Колеги днеска гледах нарочно тия камери по Е79 от Благоевград до София. Та те всичките бяха празни като главата ми. :shock Сигурно камерата е една и я разнасят по кутиите само. :roll:

точно така но сега обучават такава група която ще мести камерата казаха го някъде по телевизията

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 12 яну 2010 18:13

R@do написа:
VesMil написа:http://www.monitor.bg/article?id=227062

Кретен-мечтател, това е абсолютно недопустимо юредически - така глобите ще се налагат на МПС, а не на водача. Има да си ака да го одобрят.

Никакъв проблем - автоматично ще се издава на собственика. Ако той обжалва, че не е карал трябва да заведе в КАТ човекът, който е карал, да си плати той глобата. Мисля, че наскоро го въведоха това и за записите от камерите.

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Сря 13 яну 2010 21:58

black` написа:Колеги днеска гледах нарочно тия камери по Е79 от Благоевград до София. Та те всичките бяха празни като главата ми. :shock Сигурно камерата е една и я разнасят по кутиите само. :roll:

Браво, че по Нова година като ходихме до с. Делчево, дали едно ограничение съм спазил, казва ли ти некой, смееш ли да питаш mhihi :oops:

VesMil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VesMil » Чет 14 яну 2010 8:34

Камерите работят на всякъде, честитките идват след месец,два!
най-малката сума за глоба е 20лв с фиш, но зависи от нарушението, може и с книжката да се простите за месец и + акт.

topceto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот topceto » Чет 14 яну 2010 8:44

Димитровград на пазара имал радардетектори руски по 30-на лева колегата си купи пробвахме го за в българия върши работа хваща и камери и обикновенни радари

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Чет 14 яну 2010 11:55

ghuhi написа:Колеги, онази камера за скорост на София ленд за колко км/ч е настроена да следи? Там нали ограничението е 50км/ч, даже някъде бях чел, че е 60, но аз така и не видях знак, тоест все си мисля, че е 50... Защо покрай нея всички се влачат с 40?

защото има пешеходна пътека, автобусна спирка и училище наблизо и там за 5 години съм ставал свидетел на 3 инцидента :?:
иначе е 50 да

Потребителски аватар
micyri
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот micyri » Чет 14 яну 2010 12:03

[quote="vw_golf_4_tdi"][quote="ghuhi"]Колеги, онази камера за скорост на София ленд за колко км/ч е настроена да следи? Там нали ограничението е 50км/ч, даже някъде бях чел, че е 60, но аз така и не видях знак, тоест все си мисля, че е 50... Защо покрай нея всички се влачат с 40?[/quote]

ти като видиш автопатрул на КАТ с 50 ли минаваш или се влачиш и ти? ми като няма знак или не си гледал преди това за такъв е нормално превантивно да намалиш[/quote]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
до vw_golf_4_tdi:

А значи и ти си от тези дето много ме дразнят извън града ,като им пресветнат че има полиция и се почва едно каране с 60км. при разрешени от закона 90км.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 14 яну 2010 13:45

Luper написа:

защото има пешеходна пътека, автобусна спирка и училище наблизо и там за 5 години съм ставал свидетел на 3 инцидента :?:
иначе е 50 да

там няма камера за скорост , минавам от 3-4 години и никога не съм карал с по малко от 70-80

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Чет 14 яну 2010 14:36

не знам кво има, знам, че стои една кутия между платната срещу Малееви - предполагам, че за това говори колегата

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 14 яну 2010 15:49

Luper написа:не знам кво има, знам, че стои една кутия между платната срещу Малееви - предполагам, че за това говори колегата

това е само кутия , празна , още няма камера там
а навсякъде има информации че там има други 3 камери (отсечката Кошарите-Семинарията) , но според мен са само трафик камери

Върни се в “Пътеводител”