Къде ни снима КАТ !!!
Re: Къде ни снима КАТ !!!
Колеги, онази камера за скорост на София ленд за колко км/ч е настроена да следи? Там нали ограничението е 50км/ч, даже някъде бях чел, че е 60, но аз така и не видях знак, тоест все си мисля, че е 50... Защо покрай нея всички се влачат с 40?
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Предполагам от фобия.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ghuhi написа:Колеги, онази камера за скорост на София ленд за колко км/ч е настроена да следи? Там нали ограничението е 50км/ч, даже някъде бях чел, че е 60, но аз така и не видях знак, тоест все си мисля, че е 50... Защо покрай нея всички се влачат с 40?
ти като видиш автопатрул на КАТ с 50 ли минаваш или се влачиш и ти? ми като няма знак или не си гледал преди това за такъв е нормално превантивно да намалиш
Ми честно казано дори и да има патрул на КАТ си минавам с колко ми е ограничението. Тоест ако е 60 си минавам с 60, мах.65 освен, ако условията на пътя не налагат по-ниска скорост. Като цяло се стремя винаги да карам в ограничението, което ми е поставено, а не само за пред КАТ. Не мисля, че ако знака ми е за 60км/ч ще е проблем, ако мина покрай тях с тази скорост.
За въпросната камера на Вапцаров просто се чудех за каква скорост следи, защото някъде по-напред из форума (или пък в друг форум) съм чел, че следи за 60 км/ч. Питам, дали случайно някой е наясно с това, за да си знам. До сега все съм си минавал с 50-60 от там, да не се окаже накрая, че е 40 и да ми стане тъжно.
За въпросната камера на Вапцаров просто се чудех за каква скорост следи, защото някъде по-напред из форума (или пък в друг форум) съм чел, че следи за 60 км/ч. Питам, дали случайно някой е наясно с това, за да си знам. До сега все съм си минавал с 50-60 от там, да не се окаже накрая, че е 40 и да ми стане тъжно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги днеска гледах нарочно тия камери по Е79 от Благоевград до София. Та те всичките бяха празни като главата ми.
Сигурно камерата е една и я разнасят по кутиите само. 

- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
black` написа:Колеги днеска гледах нарочно тия камери по Е79 от Благоевград до София. Та те всичките бяха празни като главата ми.Сигурно камерата е една и я разнасят по кутиите само.
точно така но сега обучават такава група която ще мести камерата казаха го някъде по телевизията
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
R@do написа:VesMil написа:http://www.monitor.bg/article?id=227062
Кретен-мечтател, това е абсолютно недопустимо юредически - така глобите ще се налагат на МПС, а не на водача. Има да си ака да го одобрят.
Никакъв проблем - автоматично ще се издава на собственика. Ако той обжалва, че не е карал трябва да заведе в КАТ човекът, който е карал, да си плати той глобата. Мисля, че наскоро го въведоха това и за записите от камерите.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
black` написа:Колеги днеска гледах нарочно тия камери по Е79 от Благоевград до София. Та те всичките бяха празни като главата ми.Сигурно камерата е една и я разнасят по кутиите само.
Браво, че по Нова година като ходихме до с. Делчево, дали едно ограничение съм спазил, казва ли ти некой, смееш ли да питаш

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Камерите работят на всякъде, честитките идват след месец,два!
най-малката сума за глоба е 20лв с фиш, но зависи от нарушението, може и с книжката да се простите за месец и + акт.
най-малката сума за глоба е 20лв с фиш, но зависи от нарушението, може и с книжката да се простите за месец и + акт.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Димитровград на пазара имал радардетектори руски по 30-на лева колегата си купи пробвахме го за в българия върши работа хваща и камери и обикновенни радари
ghuhi написа:Колеги, онази камера за скорост на София ленд за колко км/ч е настроена да следи? Там нали ограничението е 50км/ч, даже някъде бях чел, че е 60, но аз така и не видях знак, тоест все си мисля, че е 50... Защо покрай нея всички се влачат с 40?
защото има пешеходна пътека, автобусна спирка и училище наблизо и там за 5 години съм ставал свидетел на 3 инцидента

иначе е 50 да
[quote="vw_golf_4_tdi"][quote="ghuhi"]Колеги, онази камера за скорост на София ленд за колко км/ч е настроена да следи? Там нали ограничението е 50км/ч, даже някъде бях чел, че е 60, но аз така и не видях знак, тоест все си мисля, че е 50... Защо покрай нея всички се влачат с 40?[/quote]
ти като видиш автопатрул на КАТ с 50 ли минаваш или се влачиш и ти? ми като няма знак или не си гледал преди това за такъв е нормално превантивно да намалиш[/quote]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
до vw_golf_4_tdi:
А значи и ти си от тези дето много ме дразнят извън града ,като им пресветнат че има полиция и се почва едно каране с 60км. при разрешени от закона 90км.
ти като видиш автопатрул на КАТ с 50 ли минаваш или се влачиш и ти? ми като няма знак или не си гледал преди това за такъв е нормално превантивно да намалиш[/quote]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
до vw_golf_4_tdi:
А значи и ти си от тези дето много ме дразнят извън града ,като им пресветнат че има полиция и се почва едно каране с 60км. при разрешени от закона 90км.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Luper написа:ghuhi написа:Колеги, онази камера за скорост на София ленд за колко км/ч е настроена да следи? Там нали ограничението е 50км/ч, даже някъде бях чел, че е 60, но аз така и не видях знак, тоест все си мисля, че е 50... Защо покрай нея всички се влачат с 40?
защото има пешеходна пътека, автобусна спирка и училище наблизо и там за 5 години съм ставал свидетел на 3 инцидента![]()
иначе е 50 да
там няма камера за скорост , минавам от 3-4 години и никога не съм карал с по малко от 70-80
не знам кво има, знам, че стои една кутия между платната срещу Малееви - предполагам, че за това говори колегата
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Luper написа:не знам кво има, знам, че стои една кутия между платната срещу Малееви - предполагам, че за това говори колегата
това е само кутия , празна , още няма камера там
а навсякъде има информации че там има други 3 камери (отсечката Кошарите-Семинарията) , но според мен са само трафик камери