Една възрастна жена разправяше, че момчето "шофирало млякото" и го повтори няколко пъти с различен словоред

Не обвинявам никого, защото не съм запознат максимално със случая, но просто такива коментари...добре де, в това ли живеем? Битовизма надделява над всичко... Последните няколко години живея в по-малко населено място заради образованието ми, но по-голямата част от младите тук, били те местни или приходящи обикалят "главната улица" с колите си по 300 пъти на ден да ги види "цялото село", с колко максимални километри в час могат да минат по оживена улица, колко максимално могат да си увеличат музиката и да си свалят прозорците, колко километра могат да карат говорейки по телефон докато по-голямата част от тялото им е изместена от предназначеното място за шофьора върху подлакътника и изглеждат разплути във огромната Фиеста, Саксо, Вектричка или нещо подобно, все едно карат S600 V12 и ама никой не може да си ползва предимството заради тях и да им пипне носа с ла*нята пръчка...Не казвам, че това се случва само тук, навсякъде е така, но нещата не са нормални, определено!!! Не знам от нямане ли, комплекси ли, прост ограничен битовизъм ли е, но не би трябвало това да е масов модел за млад човек. Всеки гледа тежко докато кара, все едно хората са му виновни за нещо, никаква толерантност не присъства и каквито и ограничения да предлагат за младите шофьори няма да се промени нищо за съжаление... Начина на мислене ни е проблема, не друго...
Съжалявам ако съм обидил някой, но просто исках да си излея мислите...