Ремонт на Г.М Димитров и Драган Цанков? колко е зле?
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: Ремонт на Г.М Димитров и Драган Цанков? колко е зле?
еее браво това е страхотно
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Контакти:
брат ми се обади сутринта и каза че отново не работи светофара и има полицай и е лудница
баси
баси
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Ад е Пичаго, сега са затворили едната част на Драган Цанков, съответно на Г.М. Димитров посока Симеоновско шосе
аз сега като минах, колоната на Д.Цанков започваше от разклона за КАТ, малко по-нагоре има стеснение и движението се извършва по една лента
заобикаляйте през дианабад и ст. град
заобикаляйте през дианабад и ст. град
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Пак ли бе ....
Какво правят сега???
Сутринта като минах в 9.00 всичко беше ОК .....

Какво правят сега???
Сутринта като минах в 9.00 всичко беше ОК .....
понеделник, 23 март 2009
Стартира пролетната програма за текущ ремонт на улици на територията на Столичната община.
Първите улици, на които ще се направи текущ ремонт са :
- Бул. „Драган Цанков”
- Бул. „П.Ю. Тодоров” от бул. „България” до ул. „Бяла черква”;
- Ул. „Даскал Стоян Попандреев”;
- Ул. „Атанас Манчев”;
- Ул. „Стефан Стамболов”, с. Бистрица;
- Ул. „Кап. Димитър Списаревски”;
- Бул. „Цариградско шосе”;
- Ул. „Резбарска”;
- Бул. „Шипченски проход”;
- Бул. „Васил Левски” от ул. „Оборище” до паметника Левски;
- бул. „Опълченска” от бул. „Сливница” до ул. „Пиротска”;
- ул. „Алеко Богориди”;
- ул. „Вардар” от бул. „Ал. Стамболийски” до бул. „Възкресение”;
- ул. „Гьорче Петров”;
- ул. „Мъглен”;
- ул. „Пражка пролет”;
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера вечерта беше отново разкъртено и нарязано.
Днес не посмях да мина от там сутринта.
Някой да е минавал днес през деня да каже как е ситуацията ?
Днес не посмях да мина от там сутринта.
Някой да е минавал днес през деня да каже как е ситуацията ?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди час минах от там - беше екстра - спокойно, даже и грам задръстване нямаше.
аз по обед минах и платното на Д. Цанков в посока Младост още беше затворено, а от КАТ до кръстовището с Г.М. Димитров имаше 3 автобуса 413, което превърнато в часово време означава МНОГО
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Тази вечер към 18.30 кръстовището е оправено.
Нямаше почти никакво задръстване
Мисля темата
.............
Нямаше почти никакво задръстване
Мисля темата

bugster написа:Мисля темата.............
абе не бързай, че по Цанков има още едно платно

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Контакти:
да изчакаме до утре
че имам едно чувство....
че имам едно чувство....
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
28.03:Светофарите неработят, платното от Дървеница,посока КАТ, пред "Ракова болница" се слива само в едно вече...
има задръстване, говоря ви в момента е събота, от горния сфетофар, този за Техническия, чак до долу при ОМВ. Обратното платно от КАТ в посока нагоре към Дървеница, при ОМВ е затворено и навлизащите коли на кръстовището при ОМВ и посока към Дървеница се вливат отново в едно платно, минават покрай "Ракова" и нагоре вече са две пак.Надолу пред КАТ все още няма задръстване до горе при ОМВ, но спокойно, изчакайте до понеделник сутринта.
Повечето сфетофари са увити в черни чували, за да не се вижда какво показват, ако не сте забелязали, в Абсурдистан, няма техник който би се оправил да изКлючи сфетофарната секция, много по-практично и красиво е да се увие в чувал за боклук, който да излети при силен вятър и тогава става много интересно за тези които се ръководят по неговите сигнали.алко уточнение, на тъмно вечер, светофара си се вижда идеално през чувалчето
.
Причината е че къртят в средата пътя , правят "остров" с парапети,продължение на този от кръстовището на ОМВ, днес за цял ден, са изкъртили 10 метра асфалт, и са сложили 4 парчета бордюр. Нямам представа нагоре към "Техническия" до къде ще слагат огради.
Така че съвета ми е: от Младост или Дървеница, през Студентски град, Дианабат като тука не се лъжете да се връщате през квартала и да излизате обратно пред КАТ, ще се заврете няма да ви казвам къде, надолу " Гара Пионер", 'Семианрията" и вече кой на където иска.
Или друг вариант, От Дървеница или Младост, към Либийското посолство, пазара на Младост там където е новия път този с метрото, после ляв завой и посока "Цариградско шосе", след това кой на където иска
Ъпдейт: извинявам се на майсторите, сложили са 10-те метра бордюр, където бяха изкъртили асфалта,не са само 4
.
В понеделник сутринта ще Ви пиша какво става там.

Повечето сфетофари са увити в черни чували, за да не се вижда какво показват, ако не сте забелязали, в Абсурдистан, няма техник който би се оправил да изКлючи сфетофарната секция, много по-практично и красиво е да се увие в чувал за боклук, който да излети при силен вятър и тогава става много интересно за тези които се ръководят по неговите сигнали.алко уточнение, на тъмно вечер, светофара си се вижда идеално през чувалчето

Причината е че къртят в средата пътя , правят "остров" с парапети,продължение на този от кръстовището на ОМВ, днес за цял ден, са изкъртили 10 метра асфалт, и са сложили 4 парчета бордюр. Нямам представа нагоре към "Техническия" до къде ще слагат огради.
Така че съвета ми е: от Младост или Дървеница, през Студентски град, Дианабат като тука не се лъжете да се връщате през квартала и да излизате обратно пред КАТ, ще се заврете няма да ви казвам къде, надолу " Гара Пионер", 'Семианрията" и вече кой на където иска.
Или друг вариант, От Дървеница или Младост, към Либийското посолство, пазара на Младост там където е новия път този с метрото, после ляв завой и посока "Цариградско шосе", след това кой на където иска
Ъпдейт: извинявам се на майсторите, сложили са 10-те метра бордюр, където бяха изкъртили асфалта,не са само 4

В понеделник сутринта ще Ви пиша какво става там.
трагедия,
какво се прави днес не знам
ама задръстването на Г.М.Димитров посока раковата почваше от светофара на Никола Габровски !!!!!
какво се прави днес не знам
ама задръстването на Г.М.Димитров посока раковата почваше от светофара на Никола Габровски !!!!!