Един написа:ISRalien написа:Добре де*а тва не разбирам.
Всеки се оплаква от лудница на морето, всеки се оплаква от липса на място за паркиране, а не усеща, че той самият е част от цялата навалица, която е на морето и е също толкова виновен, колкото и другите.
Ама ти си по-важен от другите, а?
Другото, което е - отивате в някъв супер комерсиален курорт (Созопол) и очаквате да нема никой.
Ми аз отидох в Лозенец и чак ми стана тъпо, че нема навалица

Не е точно така. Аз се засилих за Созопол, защото чувах добри отзиви. Отидох, видях гореспоменатата картина и се изтеглих набързо. Не знам защо се води комерсиален - блъсканицата от хора по улицата е едно, но с мястото за живеене поне аз не обичам да правя компромиси. Отивам за няколко дни и държа всичко да е ако не идеално поне в рамките на приемливото. Не мисля, че понятието море се изчерпва с плаж и чадър.
Разни хора - разни идеали.
Аз например искам като отида на море да спя за възможно най-малко пари, защото наистина употребявам хотела/квартирата САМО за спане. Като пример ти давам сегашното море - бяхме на бунгала, където се организират редовно ученически лагери. Смятай, тичат постоянно пияни хлапета навсякъде. Тавана протече първия ден, добре че бяха слънчеви дни, че ползвахме легена за хладилник под чешмата

А пък душа изведнъж се изстреля нагоре както се къпех.
Ква ми беше реакцията ли? "Хахахаха, айде на плаж" Ти сигурно би вдигнал скандал до небесата как може за 13 лв нощувка да ти тече тавана
Та мен ако питаш бих ти препоръчал точно лудница, защото с компания там ще се чувствам най-добре

Ако питаш обаче някой друг, който иска да отиде с жената и децата някъде спокойно, ще ти препоръча друг курорт.
Отделно, искаш всичко да ти е перфектно, ама и да не даваш много пари. Несъвместими са нещата. Както каза колегата по-горе - Майорка, Хаваи, Ибиза... Чувал съм невероятни отзиви за там